Viser 5 events i Haderslev Kommune mellem 16. jul. og 14. aug. 2018

Fornyet livskraft I- Wellness, hygge og udvikling

Lør. d. 14. til fre. d. 20. juli 2018, kl. 16.
Pris: (Entré: Pris: 4600,- kr. for indkvartering på dobbelt-/tripleværelse. 4100,- kr. for pensionister og studerende. 600,- kr. i tillæg for enkeltværelse.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk - Den Holistiske Højskole Stensbækvej 29, Gram
Kurset starter d. 14.7. kl. 16 og slutter d. 20.7. kl. 10. Et kursus, hvor du er i fokus. Tilrettelagt så du kan få slappet fuldstændigt af, og helt konkret mærke, at du får fornyet livkraft. Der bliver ro, stilhed og tid til at du kan komme helt i hopla igen.

En slags wellness uge, hvor der vil være et team af mennesker, der vil forkæle dig med lækker, nærende mad og hjemmebag. Der er en yoga-instruktør til at guide dig i styrkende bevægelser. Desuden kommer der forskellige behandlere, der vil give dig en særlig herlig oplevelse.

Her er noget af det du kan opleve i løbet af ugen "Fornyet livskraft"

 • Meditation
 • Sund motion via bl.a. yoga og gåture
 • Lækker velsmagende økologisk/biodynamisk mad, der giver ny energi og lethed
 • Små lækkerier om eftermiddagen
 • Skovvandringer, der gør en forskel
 • Afslapning, sang og hygge
 • Mulighed for at tage på udflugt til Gram Slotsby, Ribe og/eller Rømø ved Vesterhavet
 • En aften med Transformational Breath®
 • Bålaften
 • Der er en individuel behandling inkluderet i prisen
 • Mulighed for at købe en ekstra behandling for 600,- kr.


Behandlinger/vejledninger kan være: healingsmassage, zoneterapi, klangmassage, drømmetydning, healing, Transformational Breath® eller coaching.

Nærværsprocessen - Ugekursus

Lør. d. 14. til fre. d. 20. juli 2018, kl. 16.
Pris: (Entré: Pris: 4600,- kr. Efterlønnere, studerende, pensionister og arbejdsløse 4100,- kr. Tillæg på 600,- kr. for enkeltværelse.)
Stensbæk - Den Holistiske Højskole Stensbækvej 29, Gram
Kurset starter d. 14.7. kl. 16 og slutter d. 20.7 kl. 10. Ugekursus med en helbredende rejse - mod opmærksomhed, og dybere bevidsthed, i nuet. Kurset er for dig, der gerne vil være endnu mere tilstede her og nu - for dig, der er inspireret af en vedvarende tilstand af sund helhed i Nuet.

Du bliver introduceret til teknikkerne i Nærværsprocessen, og vi praktiserer dem gennem hele ugen. Du kommer til at mærke dit indre nærvær endnu stærkere, og din vilje til at trække vejret dybt, og uden pauser vil blive udvidet, da vi bl.a. integrerer dyb vejrtrækning 2 gange om dagen, bevægelse og stærke bekræftelser til at tage skridt i retningen af fuldstændig nærvær - og dermed fravær af lidelse.

Omdrejningspunktet vil være at styrke din kontakt til din indre Visdom; så du mærker, at du kan vælge en sund helhed for dig, trods de ydre udfordringer, der vil være i livet. Det handler om at give dig selv muligheden for en vedvarende tilstand af sund helhed, ved igen og igen at vælge kraften i nuet

Shining days - lyd og billeder

Lør. d. 21. til fre. d. 27. juli 2018, kl. 16.
Pris: (Entré: Pris: 4600,- kr. for indkvartering på dobbelt-/tripleværelse. 4100,- kr. for pensionister og studerende.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk - Den Holistiske Højskole Stensbækvej 29, Gram
Et kursus hvor du arbejder kreativt med lyd eller billeder - og både og! Denne uge bliver helt unik. Kurset LYD & BILLEDER - stemmer og udtryk handler om DIG. Din historie, dit udtryk, din stemme, dit potentiale, dine drømme, din frigørelse, dine gener. Underbevidstheden og universet - det vi ikke ved men fornemmer, det der trækker os afsted - hen imod os selv og det lys vi er. Vejen kender vi ikke men vi er ydmyge og taknemmelige i vor søgen efter meningen, efter det vi savner, det vi higer efter....

MEN alt er der allerede !!!!! Tør du at sige ja til at frigøre dit Liv?

Du vælger dig på LYD linjen ved Richardt eller på BILLED linjen ved Camilla, for derved at give plads til fordybelse og fokus på én hovedlinje. Der vil kurset igennem foregå samarbejde og kobling af de to linjer, og derved kommer alle til at arbejde med både Lyd og Billeder i forløbet.På LYD linjen får du undervisning i stemme arbejde, musik, meditationstræning og Qi Gong. Richardt vil hjælpe dig "igennem" og du vil opleve dit sande potentiale. Dine talenter vi blomstrer og du kan opleve kvantespring i din personlige udvikling.

Fornyet livskraft 2

Lør. d. 11. til fre. d. 17. august 2018, kl. 16.
Pris: (Entré: http://Pris: 4600,- kr. Efterlønnere, studerende, pensionister og arbejdsløPris 4100,- Tillæg på 600,- kr. for enkeltværelse.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk - Den Holistiske Højskole Stensbækvej 29, Gram
Kurset starter d. 11.8 kl. 16 og slutter d. 17.8. kl. 10. Ønsker du at forny, at genfinde, og at lade din livskraft blomstre? Kurset kræver ikke at du har deltaget på Fornyet Livskraft I.
Det er udelukkende for at markere, at der 2 kurser med samme titel.

Ugen byder på masser af forskellige oplevelser og aktiviteter,
som alle bidrager til fornyet livskraft.

 • Fælles meditation
 • Yoga hver formiddag
 • Økologisk mad, der tilfredsstiller alle sanserne
 • Vandreture i den omkringliggende unikke natur
 • Mindfulness, sang og hygge
 • Mulighed for en dukkert på Rømø ved Vesterhavet
 • En individuel behandling eller vejledning er inkluderet i prisen
 • Du har mulighed for at købe ekstra behandlinger/vejledninger til 600,- kr. for ca. 1½ time
 • Kurset byder også på snakke og udveksling omkring tilgivelse, personlig og spirituel udvikling.

  Livskraft kommer indefra, så det er også en indre rejse, hvor du får nye indsigter og redskaber til at styrke din livskraft nu og fremover. Du vil få mulighed for at arbejde med dig selv på flere niveauer - kropsligt, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt. Du kan sætte dit liv i et holistisk perspektiv i løbet af ugen.

Ridder Dane/Ridder Danes børne-klub

Fre. d. 16. marts 2018 til lør. d. 16. december 2023, kl. 16-17.
Pris: (Entré: 50-350)
Ridder Dane Hørløkkevej 12, Haderslev
Ridder Dane kan tilbyde følgende : -historisk formidling -fordrag -workshop -rollespil for børn -reactment (levendegørelse af middelalderen) -Børnefødsesdage for børn i alle aldre -formidling til sfoer og skoler. Ridder Dane startede som en forening under navnet "Ridder af Dannevirke" i 2010. Men blev sat på stand-by i 2014. Og er nu gået solo. Jeg formidler en historisk periode af middelalderen hvor man kan møde Ridderen Victor Danefeldt som i sit liv gik i tjeneste under den danske konge Valdemar Sejr og senere i tjeneste under Richard Løvehjertes og blev tempelridder. Man kan møde både Richard Løvehjertes og Victor Dane i denne forbindelse. Alt dette kan i læse mere om på min hjemmeside

Vælg periode

Vælg genre