Viser 773 events i Haderslev Kommune fra/efter 3. aug. 2020

Pris: (Pris: 55 kr)
Haderslev Domkirke (Vor Frue Kirke) Domkirkepladsen 2, Haderslev
Haderslev er en levende by, hvor hvert gadehjørne gemmer på nye, spændende fortællinger. Se den imponerende Haderslev Domkirke, der knejser sig over Haderslevs hustage. Tag med vores guide ned gennem de brostens belagte gader i den gamle bydel. Billetter: www.booksonderjylland.dk

Læsecamp - Gram Bibliotek

Mandag den 3. august 2020, kl. 10.
Gram Bibliotek Stadionvej 15, Gram
Brug lidt af din sommerferie på at læse under åben himmel, møde forfattere og quizze og være med i kreative workshops. Læsecampen foregår både indenfor på biblioteket og udenfor på området omkring biblioteket, hvis vejret er til det. Så medbring gerne tæppe og husk solcremen. Er vejret dårligt bliver læsecampen afholdt indenfor. Du skal selv medbringe en madpakke. Biblioteket serverer frugt, vand og snacks.

Læsecampen er for de 8-12 årige.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt og bliver du forhindret, er det vigtigt, at du giver besked. Du bestemmer selv, om du vil være med en, to eller tre dage. Du skal bare huske at tilmelde dig hver af de dage, du ønsker at deltage og vær opmærksom på, at vi er skiftevis på de 3 biblioteker

Sejltur på Haderslev Dam

Mandag den 3. august 2020, kl. 11, 13.
Pris: (Entré: 100 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Dambåd Afgang fra Bispebroen, Haderslev
Oplev Sønderjyllands største sø. Du kan sejle inde fra byens centrum og ud i naturen.
Pris: (Entré: Kontingent 200 kr)
Sundhedscenter Vojens Rådhuscentret 7, Vojens
Hjem Hjemmemøde - Amerikansk lotteri. Klub for enlige voksne mænd bosiddende i Haderslev Kommune. For at deltage i klubben skal man være over 60 år, være enlig i hverdagen, have lyst til selskab, være selvhjulpen.

Mænd, hvis ægtefælle er på plejehjem, eller kronisk syg og afhængig af hjælp, er også meget velkommen. Vi mødes mandage fra kl 14-1630 i sundhedscenter Vojens

"Det glade kor"

Mandag den 3. august 2020, kl. 19-21.
Vilstrup Kirke Vilstrup Kirkevej 14, Haderslev
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
En vaskeægte skattejagt, på en magisk diamant, er starten på dette hæsblæsende pirateventyr, der byder på både formskiftende dronninger og solbrændte vampyrer!
Pris: (Entré: 85 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Amerikansk animationsfilm om musikalske trolde, der må kæmpe mod den magtfulde Kong Thrash, der ønsker at rockmusikken sejrer over al andet musik. Stemmeskuespil af blandt andre Justin Timberlake og Ozzy Osbourne. Filmen er instrueret af Walt Dohrn.

Fremad - Dansk tale

Mandag den 3. august 2020, kl. 13.
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Amerikansk animationsfilm om to teenageelvere, der tager ud på en magisk rejse for at bringe deres afdøde far tilbage for en enkelt dag. Stemmeskuespil af blandt andre Chris Pratt og Tom Holland. Filmen er instrueret af Dan Scanlon.

Bølle på eventyr - Dansk tale

Mandag den 3. august 2020, kl. 13.20.
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Animationsfilm om hunden Bølle, som flygter fra sin tidligere ejers børn, hvorefter han må lære at klare sig selv ude i verdenen. Stemmeskuespillet leveres af blandt andre Big Sean og Lucy Hale, og filmen er instrueret af Kevin Johnson.
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Live-action-genindspilning af Disneys populære tegnefilm, der handler om løveungen Simba, som engang skal være dyrenes konge efter sin far Mufasa. Men i kulissen lurer Mufasas bror, Scar, der har skumle planer om at overtage kongedømmet.

Vælg periode

Vælg genre