Viser 855 events i Haderslev Kommune fra/efter 19. sep. 2018

Dåbssamtale

Tor. d. 20. september 2018, kl. 14-15.
Vilstrup Kirke Kirkeløkke 7, Sønder Vilstrup, Haderslev

Mini-Spice

Tor. d. 20. september 2018, kl. 16-19.40.
Pris: (Pris: 250 kr) Klik her for at tilmelde dig
HAB Varbergvej 51, Haderslev
Arrangør: AOF SYD
Underviser: Halima El Joumaa. Var du også en af de mange, der nød den gode mad hos Kulturcaféen Spice? Så har du nu mulighed for at lære at tilberede noget magen til. På kurset vil du blive undervist af den tidligere leder af Spice. Du vil lave en tapastallerken med mad fra forskellige lande, og der vil være mad nok til 2-3 personer, som du så kan tage med hjem efter kurset.
Udgifter til ingredienser er indregnet i prisen.
Hold: 82-405

"Irsk aften" med Tom donovan

Tor. d. 20. september 2018, kl. 18.
Pris: (Entré: 395 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hjuldamperen Helene Honnørkajen 1, Haderslev
Den irske trobadour og entertainer Tom Donovan optræder med traditionelle irske sange og egne kompositioner. Pris kr. 395,- Incl. 2 retters menu. Køb dine billetter hos VisitHaderslev, Bispebroen 3, Haderslev. Du kan også ringe til os på tlf. 7354 5630, eller send en mail: bureau@visithaderslev.dk.

Tom Donovan

Tor. d. 20. september 2018, kl. 18-21.30.
Pris: (Entré: 395 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Havn Havnekontor: Sydhavnsvej 1 A, Haderslev
Tom Donovan. Torsdag d. 20 september. Den irske trobadour og entertainer Tom Donovan optræder med traditionelle irske sange og egne kompositioner. pris 395,- inkl. 2. retters menu.

Patchwork - kreativ aften

Tor. d. 20. september 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Vojens Bibliotek Sundhedscenter Vojens, Rådhuscentret 7, Vojens
Vojens Bibliotek inviterer til en spændende aften om patchwork, hvor du kan møde en dygtig specialist og blive inspireret. Vi har allieret os med Gitte Andreasen fra Gittea-patchwork. Hun fortæller om patchwork og viser forskellige modeller, og hvordan man kan lykkes med at sy fine tæpper og andre projekter, der bestemt ikke tager lang tid.

Det at man skal bruge flere år på at sy et tæppe, "det gælder ikke længere". Mange flotte tæpper kan blive til på - ja, på en weekend. Patchwork er en fantastisk leg me'd farver og stoffer, der bare gør en glad..

Så mød op til en hyggelig aften i biblioteket, hvor Gitte også vil fortælle om sin butik og al den undervisning, der foregår omkring patchwork i dag

Temamøde v. Simon Olesen

Tor. d. 20. september 2018, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Ansgar, Haderslev Missionshus, Indre mission Højgade 1, Haderslev
Sognepræst Simon Olesen, Borris taler over salme 31. Lovsang ved Kristina og Ann-Mari.

Koncert med fællessang i Sognehuset

Tor. d. 20. september 2018, kl. 19.30.
Starup Sognehus Starup Kirkevej 30, Haderslev
En hyggelig koncertaften - også med fællessang. Pianist Julia Tabakova er født og opvokset i Ukraine og uddannet på konservatoriet i Kiev. Hun kom til Danmark i 2005 for at studere på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede fra solistklassen i 2008. Julia har afholdt adskillige koncerter i blandt andet Ukraine, Rusland, Grækenland, Bulgarien, Italien, Østrig, Tjekkiet og i Danmark. Tenor Troels Pedersen er privat uddannet sanger i Danmark og i Italien med studier i Bel Canto-teknik hos professor Leonardo De Lisi i Firenze. Troels har afholdt koncerter i hele landet med anerkendte musikere også med egne kompositioner og tekster. Troels har udover sit virke som sanger udgivet flere bøger samt albummet Daglig tale. Entré inkl. kaffe/te kr. 35,-

Faust

Tor. d. 20. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: børn/unge: 40 kr, løssalg: 160 kr, seniorer: 110 kr, studerende over 25 år: 40 kr) Køb/bestil billet
Teatret Møllen Møllepladsen 4, Haderslev
Klassisk skuespil. Aldersgruppe: Fra 15 år. Varighed: 105 min uden pause. Hvor langt vil vi gå for at opnå det, vi virkelig længes efter? Er vores evige stræben efter lykke større end frygten for at miste os selv?

Faust tror på viden. Han har læst det hele og mestrer det meste. Men han længes. Længes efter det lykkelige øjeblik, som er en evighed værd. Men er det værd at miste sin sjæl for? Er det i fortabelsen, han finder livet?

Med Henrik Grimbäcks iscenesættelse og Julian Toldam Juhlins særegne scenografiske univers præsenteres et rum mellem drømme og mareridt. I en fri fortolkning sætter Mungo Park og Alias Teaterproduktion Goethes klassiker i stævne og Fausts eviggyldige spørgsmål i scene

Medvirkende: Henrik Prip, Marianne Mortensen, Line Rosenstjerne, Morten Christensen, Martin Geertz, Carl Christian Riestra

Scenograf: Julian Toldam Juhlin

Lykke-Per

Tor. d. 20. september 2018, kl. 16 & 19.30.
Pris: (Entré: 120 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Drama af Bille August, der er baseret på Henrik Pontoppidans roman fra 1898. På jagt efter lykken flytter Per væk fra det landlige Jylland, sin strenge opvækst i det stærkt religiøse hjem og sin patriarkalske præstefar, og sætter sejl mod København.

Book Club

Tor. d. 20. september 2018, kl. 16.10.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Amerikansk komedie om fire modne veninder i en bogklub, der sammen tager på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed. I hovedrollerne ses Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen og Mary Steenburgen.

Vælg periode

Vælg genre