Viser 32 events i Haderslev Kommune d. 24. jul. 2021

Livemusik i byen lørdag

Livemusik i byen lørdag

Lørdag den 24. juli 2021, kl. 11, 12, 13.
Pris: Fri entré
Haderslev Haderslev, Haderslev
Arrangør: Haderslev Butikker
Hver lørdag frem til og med lørdag d. 7. august afvikler Haderslev Butikker livemusik-arrangementer forskellige steder i byen. Så kom i byen og nyd den gode stemning!
Sejltur på Haderslev Dam med dambåden Dorothea

Sejltur på Haderslev Dam med dambåden Dorothea

Lørdag den 24. juli 2021, kl. 11, 13 & 15.
Pris: Entré: 100 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Dambåd Afgang fra Bispebroen, Haderslev
Vi giver dig mulighed for at opleve Sønderjyllands største Dam - du kan sejle inde fra byens centrum og ud i naturen - opleve turen på vandet og det rige fugleliv i og omkring Dammen. Vi gør det i respekt og med fokus på bæredygtighed overfor naturen - bl.a. er båden eldreven - du sejler helt lydløst frem over bølgen blå. Du oplever naturen på en helt ny måde, du kan være heldig at se både fiskehejren og ørnene svæve langsomt frem.

Hop ombord på dambåden og nyd en unik sejlads. Turen starter fra Inderdammen, videre over til Danhostel og videre ud til Bergs Plads inden man krydser yderdammen for at slå et smut forbi anløbspladsen ved Restaurant Damende og for derefter at nyde den stille sejlads ind til Bispebroen igen
Daglig sejlads på Haderslev Fjord

Daglig sejlads på Haderslev Fjord

Lørdag den 24. juli 2021, kl. 12.
Pris: Entré: 199 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hjuldamperen Helene Honnørkajen 1, Haderslev
Sejlturen gennem Haderslev Fjord er en usædvanlig smuk naturoplevelse. Den 12 km lange smalle bugtede fjord er meget varieret, og giver den sejlende en enestående chance for at komme tæt på et fascinerende samspil mellem vand og land, dyre og planteliv
Malerkursus - Blomster og Silhuetter

Malerkursus - Blomster og Silhuetter

Lørdag den 24. til fredag den 30. juli 2021, kl. 16.
Pris: Entré: 5150 kr
Den Holistiske Højskole Stensbækvej 29, Gram
Kunstmalerikursus med kunstner Kristine Hellesøe Blomsten er et yndet motiv op gennem kunsthistorien. Motivet er som en buket, som visnet udgave - et nærbillede af en enkelt blomst, som mønster eller som silhuet. Vi ser i løbet af ugen på forskellige måder at arbejde med blomster på og afprøver forskellige teknikker, der kan give blomsterne et personligt udtryk. Vi skal hælde med maling, forskubbe motivet, dele det op i brudstykker, lege med malertape og undersøge silhuetter. Og vi skal ud og finde silhuetter uden for i sommerlandskabet. Silhuetter der kan bruges til baggrund, mønster eller selve motivet.

Hver dag starter med et kunsthistorisk oplæg, teori om komposition og farvelære og/eller en praktisk opgave. Vi starter ugen ud med at arbejde med collager, der vil fungere som oplæg til malerierne og går derefter i gang på lærred
Snup en kreapose til din ferie

Snup en kreapose til din ferie

Mandag den 5. juli til lørdag den 7. august 2021, kl. 10.
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Er du til krabbefiskeri eller teknisk kreativitet? Så har vi nemlig pakket 80 kreaposer til børn og børnefamilier 5-10 år til sommerlig underholdning. Så skynd dig ned på dit lokale bibliotek i Haderslev, Vojens eller Gram og hent en pose.

Først-til-mølle og én pr. barn. En pose kan indeholde grej til krabbefiskeri, scribblebots eller du kan sætte strøm til din kreativitet.

Du kan hente poser på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid fra mandag den 5. juli og så længe lager haves.i skolernes sommerferie
Ordjagt med lys og lygte

Ordjagt med lys og lygte

Mandag den 5. juli til søndag den 8. august 2021, kl. 07.
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Søg de skjulte ord på reolerne med de magiske UV-lygter og gæt den rigtige sætning. Vind billetter til et valgfrit arrangement i efteråret. For at deltage skal du bytte dit sygesikringskort for en UV-lygte og et kort, som leder dig hen til de hemmelige ord. Vi bytter tilbage, når du er kommet i mål og afleverer lygten.

Når du har fundet alle de skjulte ord og gættet den rigtige sætning, skal du aflevere løsningen i Børnebibliotekets postkasse. Så er du med i lodtrækningen om 2 gratis billetter til et valgfrit arrangement i Børnebiblioteket i efteråret.

5. juli - 8. august i børnebiblioteket på Bispen
Detektivgåden på Gram Slot - 28. juni til 8. august 2021

Detektivgåden på Gram Slot - 28. juni til 8. august 2021

Mandag den 28. juni til søndag den 8. august 2021, kl. 11.
Pris: Entré: Fra 0-150 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Noget er helt galt på Gram Slot denne sommer. En tidsmaskine er landet midt på gårdspladsen og danner indgangen til sommerens oplevelse for både børn og voksne. Som usynlig detektiv bliver du sendt tilbage i tiden og skal løse et mysterium. Forestil dig, at du sidder godt tilrette i din lænestol med en spændende detektivroman. Lige pludselig bliver du så suget ind i siderne, og lander midt i dramaet, som kun kan løses med dit skarpe detektivblik.

Noget er helt galt på Gram Slot denne sommer. En tidsmaskine er landet midt på gårdspladsen og danner indgangen til sommerens familieoplevelse "Detektivgåden" på Gram Slot. Som usynlig detektiv bliver du sendt tilbage til en tid med grevinder, fæstebønder og et Danmark i krig mod svensken.

Når du træder ind ad porten til slottet, vil du blive mødt af skuespillere, der giver liv til de karakterer, som er en del af Detektivgåden. Din opgave er nu at løse en række gåder og hovedbrud i forskellige sværhedsgrader. Så hvem er den klogeste og hvem er den modigste detektiv?

Tag udfordringen op og besøg os i ugerne 26, 27, 28, 29, 30 og 31. Åbent alle dage fra kl.11.00-17.00. Billetter skal købes på forhånd.

Udover at prøve kræfter med sommerens Detektivgåde kan du som gæst også besøge slottets mini zoo, naturlegeplads, landbrugsmuseum, gårdbutik, park og restaurant
Besøg Tørning Mølle

Besøg Tørning Mølle

Tirsdag den 1. juni til lørdag den 14. august 2021, kl. 13 til 17 dog ikke mandage og tirsdage.
Pris: Entré: 20 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Se hvordan Europas mest moderne Industrimølle i 7 etager så ud i 1908, med turbine der i dag laver strøm. Radio udstilling med radioer fra 1920 til 1980. Kunstudstilling af Marlenes Art & Craft. Se hvordan Mølleren boede i mindestuen.

Få historien i vort lille museum.

Kobberværksted, el instrumenter og smedeværktøj.

Tingstedet

Pionærbroen.

Gø en tur i parken med 200 år gamle træer

og meget mere.

I kiosken kan du købe kaffe, is og vand mm
Sommergymnastik for seniorer

Sommergymnastik for seniorer

Tirsdag den 8. juni til fredag den 15. oktober 2021, kl. 10.
Pris: Fri entré
Aktivitetsparken Varbergvej 65, Haderslev
Sommergymnastik ude i det fri for seniorer hver tirsdag kl. 10:30 - også for dig, der bruger rollator. Medbring kosteskaft - og brug gerne rollator. Vi arbejder funktionelt med kroppens muskler og beværeapparat. Rollatoren bruges som støtte ved nogle af øvelserne. Har du ikke rollator med, benyttes Aktivitetsparkens træstammer og bænke ved nogle af øvelserne. Der forekommer ikke øvelser på dette hold, hvor vi skal ned at ligge på græsset
Seniorgymnastik

Seniorgymnastik

Tirsdag den 10. november 2020 til onsdag den 10. november 2021, aftales ved tilmelding.
Pris: Fri entré
Gram Fritidscenter Stadionvej 15, Gram
Der er seniorgymnastik i Gram Fritidscenter torsdage kl. 08.45. Medbring selv liggeunderlag og kosteskaft. Tilmelding skal ske til Gerda Feddern på tlf. 26 31 33 06.

Vælg periode

Vælg genre