Viser 55 events i Haderslev Kommune d. 16. okt. 2018

Rullinger

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 10.
Pris: (Entré: 30 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Har I mange køkken- og toiletpapirsruller liggende derhjemme som bare fylder? Så kom og lær, hvordan du laver dem om til sjove og flotte rullinger. Det kan være alt fra små mennesker og dyr til...ja kun fantasien sætter grænder for hvad du kan lave med rullerne. Vi sørger for materialerne, og du må selvfølgelig tage din rulling med hjem, så den kan vises frem.

Kom gerne i selskab med en voksen, som gerne må give en hjælpende hånd med.

For børn fra 7 år.

Til dette arrangement skal der kun købes billet til de deltagende børn
Pris: (Entré: voksen 50 kr) Køb/bestil billet
Bryggeriet S.C. Fuglsang Bryggerivej 2, Haderslev
Oplev en rundvisning på Fuglsang bryggeriet, hvor du også kan prøvesmage alle Fuglsang sodavand og se en film om bryggeriet. Du kan også deltage i en quiz og få et diplom.

Rundvisning hos Fuglsang

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 13-14.30.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bryggeriet S.C. Fuglsang Bryggerivej 2, Haderslev
Rundvisning på Fuglsang Bryggeri. Hvordan brygger man øl og hvordan laver man sodavand?. Det kan du lære meget mere om på en rundvisning på Fuglsang Bryggeri. Bryggeriet Fuglsang kan med rette kalde sig Danmarks ældste familieejede bryggeri. Søren Christian Fuglsang grundlagde bryggeriet i 1865, og i dag er det nogle af hans tipoldebørn, som med respekt for håndværket og råvarerne fremstiller gedigent sønderjysk øl. Det er blevet til et stort udvalg af klassikere, som brygges efter traditionsrige opskrifter der er gået i arv. Derudover udvikler Fuglsang selv nye bryg. Familien driver også sin egen eksportmaltfabrik, som er en af Europas største og det er selvfølgelig den, der leverer størstedelen af det gode malt til Fuglsangs øl. Derudover vælger brygmesteren at give nogle øltypers fyldige maltsmag lidt kant, idet han tilfører udvalgte humlesorter fra f.eks. USA, England eller Tyskland.

Mødested: P-pladsen foran bryggeriet.

Billetter

Tryk her for at købe billet til rundvisning d.16. oktober, kl.13.00

Tryk her for at købe billet til rundvisning d.17. oktober, kl.13.00

Børn der kan fremvise FunCard er gratis i følge med en voksen (max 2 børn pr. voksen)

Tysk menighedseftermiddag

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 15-17.
Vilstrup Sognehus Kirkeløkke 5, Sønder Vilstrup, Haderslev

Team Albert

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 09.40, 11.30 & 16.40.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Dansk familiefilm om Albert, der ikke vil acceptere, at man ikke kan gøre det, man har lyst til. Så han gør oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder via YouTube. I hovedrollen ses Albert Dyrlund.

Smallfoot - Dansk tale

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 10, 12 & 13.50.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Animeret familieeventyr, hvor Bigfoot-legenden vendes på hovedet, da en kvik ung Yeti finder noget, han ikke troede eksisterede - et menneske. Nyheden om denne "Smallfoot" gør ham berømt og giver ham nye chancer, men det skaber også uro i Yeti-samfundet.

Jakob og Peter Plys - Dansk tale

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 10.20 & 15.20.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Familiefilm af Marc Forster, der handler om Jakob fra Peter Plys-universet, som nu er blevet voksen og er forretningsmand. En dag dukker Peter Plys op på hans dørtrin og har brug for hjælp. Med blandt andre Ewan McGregor og Hayley Atwell.

De Utrolige 2 - Dansk tale - 2D

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 10.50 & 14.10.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Animeret familiefilm om den lille familie med superkræfter, hvor de bliver udfordret af en ny superskurk. Skurkens geniale plan truer alt og alting, men familien viger ikke tilbage. Slet ikke, når de har Frozone ved deres side. Instrueret af Brad Bird.

Vildheks

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 12.30 & 16.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Dansk fantasyfilm instrueret af Kaspar Munk, som er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie om pigen Clara, der efter at være blevet angrebet af en kat, besidder helt specielle kræfter. Med blandt andre Gerda Lie Kaas, Sonja Richter og Signe Egholm Olsen.

Johnny English slår til igen

Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 13.20 & 19.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Tredje kapitel i filmserien om den uheldige superagent spillet af Rowan Atkinson. Et cyberangreb har afsløret identiteten på alle aktive agenter i England og efterretningstjenestens sidste håb er nu Johnny English, som godt nok gået på pension.

Vælg periode

Vælg genre