Viser 41 events i Haderslev Kommune d. 25. nov. 2017

Sound Of Joy

Man. d. 21. august til man. d. 11. december 2017, kl. 19-20.50.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Katedralskole, gymnasium og HF-kursus Christiansfeldvej 31, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
Sound of joy er et gospelkor med hjemsted i haderslev- Se mere på korets hjemmeside v/ Mikaela Bang Jakobsen. Sound of Joy er et gospelkor ledet af Mikaela Bang Jakobsen.

Har du lyst til at synge gospel og være sammen med en flok glade, energifulde og engagerede kormedlemmer, så er koret "Sound og Joy" garanteret noget for dig. Koret har eksisteret siden 2011 og har mellem 20 og 25 medlemmer og vil fra denne sæson igen være tilknyttet FOF. Der øves hver mandag kl.19-21 - fra næste sæson i Katedralskolens musiklokale på Christiansfeldvej 31, 6100 Haderslev.

Koret giver forskellige koncerter i købet af sæsonen, bl.a. en julekoncert og en forårskoncert, og deltager i forskellige lokale arrangementer. Koret synger både traditionel og moderne gospel. Vil du vide mere om koret, kan du kontakte Mikaela Bang Jakobsen på tlf. 29261310 eller via mikaleabang@live.dk.

Læs mere om koret på hjemmesiden www.sound-of-joy.dk eller besøg Sound of Joys facebookside. Der er også mulighed for at komme og overvære et par øveaftener, inden du beslutter dig - både mænd og kvinder er velkomne. Nodekendskab er ingen forudsætning, men der afholdes en lille stemmeprøve inden start

Andre Tablets 2

Tir. d. 7. november til tir. d. 12. december 2017, kl. 10-11.50.
Pris: (Pris: 550 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
V/ Nancy D'Souza. Kurset er et fortsætterkursus, hvor der arbejdes videre med forskellige apps, så rutine og sikkerhed nås, og der kan arbejdes med fotoredigering. Kurset kræver forkundskaber; f.ex. Android 1

Andre Tablets 1

Tir. d. 7. november til tir. d. 12. december 2017, kl. 12-13.50.
Pris: (Pris: 550 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
V/ Nancy D'Souza. Andre tablets (windowsbaserede styresysstemer, Android o.l.), for begyndere.

På dette kursus lærer du at blive dus med Android tablet. Vi arbejder med de grundlæggende funktioner og indstillinger: Hvad er en app - hvordan henter du en app - Hvordan læser jeg en bog på min tablet - Kan jeg tage billeder og gemme dem?

Kurset er en grundlæggende indføring i din Android tablet med masser af tips og tricks.

Bemærk: Kurset kræver egen tablet (windowsbaseret - android).

Hvis du er i tvivl, kontakt Nancy d'Souza, 22827718

Edb For Let øvede

Tir. d. 7. november til tir. d. 12. december 2017, kl. 17-18.50.
Pris: (Pris: 550 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
V/ Pia Wrona. Kurset retter sig mod kursister, som kan anvende mus og tastatur samt kender de mest brugte funktioner i Windows 7 (Luk, maksimer, minimer, åbne programmer o.lign.). Undervisningen omfatter brug af Internet Explorer (specielt opsætning og anvendelse af de mest anvendte funktioner), brug af Windows Live Mail, orientering samt øvelser i brug af NemID, e-Boks,/Digital Post, Sundhed.dk, pensionsinfo.dk, skat.dk samt Borger.dk.

Det er en forudsætning for deltage i kurset, at du (inden 3. undervisningsdag) har oprettet NemID og e-Boks,og de er aktiveret. Det vil sige, at du skal have åbnet dem begge en gang.

NemID kan anskaffes ved kommunes Borgerservice (Husk legitimation).

Oprettelse af e-Boks samt aktivering af NemID og e-Boks kan du få hjælp til ved IT-cafe i Haderslev eller hjælp til edb problemer i Vojens (se ÆldreSagen's blad DET SKER)

Tysk

Tor. d. 28. september til tor. d. 14. december 2017, kl. 19-20.50.
Pris: (Pris: 875 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Severin Skole Moltrupvej 1 A, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
V/ Dieter Klein. Tyskundervisning, hvor der lægges vægt på at "finde dine glemte færdigheder".

Vi leger med ord og finder frem til sprogforståelse - måske analyserer vi i fællesskab en tysk schlagertekst. Vi beskæftiger os med udtaleøvelser og "sniger os ind" i den tyske grammatik - såfremt den ikke sniger sig ind af sig selv.

Du modtager en underholdende tyskundervisning, hvor du også kan komme til at bruge dine lattermuskler. Desuden vil der være indblik i tysk kultur, litteratur og historie.

Undervisningsmaterialer ca. 75 kr

Kunstudstilling

Ons. d. 11. oktober til man. d. 18. december 2017, kl. 08-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundhedscenter Vojens Rådhuscentret 7, Vojens
Fra onsdag den 11. oktober til mandag den 18. december udstiller 9 kunstnere fra Sønderjyllands Malersammenslutning SMS af 1935 deres værker i Sundhedscentret i Vojens for 3. gang. Der er fri entre i sundhedscentrets åbningstid. Der udstilles desuden værker fra Kuglen i Vojens og Schaumanns Cafe og Galleri i Haderslev, der er gæsteudstillere fra 2 beskyttede værksteder i Haderslev kommune.

Der vil være rundvisning i udstilling tirsdag den 24. oktober kl. 11 ved formand for SMS af 1935 Tonni Museth og velkomsttale ved formand for sundhed og forebyggelse Preben Holmberg.
SMS af 1935 vil være vært ved en lille forkriskning. Alle er meget velkomne

Vojens Brass Band

Man. d. 7. august til man. d. 18. december 2017, kl. 19-21.15.
Pris: (Pris: 0 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Brødrene Gram Arkiv og Museum Danmarksgade 16, Vojens
Arrangør: FOF Haderslev
V/ Erik Kjær. For mere information se www.vb.dk eller kontakt FOF

Ghostwalk på Gram Slot

Fre. d. 6. januar til fre. d. 22. december 2017, Fre kl. 20.30-21.30.
Pris: (Entré: 60 kr)
Gram Slotspark Slotsvej 54, Gram
Ghostwalk på Gram Slot. Mørket sænker sig over det gamle slot, fortiden bliver levende, i spøgelsernes verden er alt muligt. Fra kælder til kvist, sætter vi levende lys op for at jage skyggerne på flugt, mens vi går rundt og fortæller om de grever og grevinder, der har boet på Gram Slot og spredt skræk og rædsel blandt tjenestefolkene. Vi fortæller også om nogle af de uforklarlige hændelser, der er sket de sidste par år.

Mest egnet for børn over 10 år - og voksne!

Turen tager ca. 1 time.

Pris DK 60,00

OBS! Kontant betaling samt MobilePay

Torvedage i Haderslev og Vojens

Man. d. 2. januar til fre. d. 22. december 2017, Tor kl. 08-12.
Gravene Gravene, Haderslev
Oplev ægte markedsstemning. Hele året rundt er der hver tirsdag og fredag formiddag torvedag på Gravene i Haderslev. Her kan der købes frisk frugt og grøntsager, fisk æg, pølsevarer, ost, blomster, husflid, antikviteter m.m. Torvehandlerne er klar fra kl. 8.00 og torvehandlen slutter kl. 13.00.

Hver torsdag er der torvedag i Vojens fra kl.8.00-12.00 i Hans Grams Gade

Torvedage i Haderslev

Søn. d. 1. januar til søn. d. 31. december 2017, Tir+fre kl. 08-14.
Gravene Gravene, Haderslev
Oplev ægte markedsstemning. Hele året rundt er der hver tirsdag og fredag formiddag torvedag på Gravene i Haderslev. Her kan der købes frisk frugt og grøntsager, fisk æg, pølsevarer, ost, blomster, husflid, antikviteter m.m. Torvehandlerne er klar fra kl. 8.00 og torvehandlen slutter kl. 14.00

Vælg periode

Vælg genre