Viser 64 events i Haderslev Kommune d. 29. jan. 2020

El-guitar - begynder/letøvet

Onsdag den 29. januar til onsdag den 27. maj 2020, 8 kursusdage kl. 16.30-22.
Pris: (Pris: 2300 kr) Klik her for at tilmelde dig
Fællesskolen Hammelev, Sct.Severin afd. Moltrupvej 3, Haderslev
Arrangør: AOF Haderslev
Underviser: Claus Münster Hasselriis. Hold: 612011302.

Vojens Brass Band

Mandag den 6. januar til mandag den 15. juni 2020, kl. 19-21.15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Brødrene Gram Arkiv og Museum Danmarksgade 16, Vojens
Arrangør: FOF Haderslev
Vojens Brassband v/ Erik Kjær Grams gl. Kantine, Danmarksgade 16, hver mandag 19-21.30, 50 timer start 29.7.2019 For mere information se www.vb.dk eller kontakt FOF. v/ Erik Kjær. For mere information se www.vb.dk eller kontakt FOF

Haderslev Lærerkor

Tirsdag den 7. januar til tirsdag den 23. juni 2020, kl. 19-21.45.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Katedralskole, gymnasium og HF-kursus Christiansfeldvej 31, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
V/ Edna Rasmussen. Haderslev Lærerkor synger ældre og nyere værker og lærer også vanskeligere ting. Har du lyst til at synge i kor, må du kontakte FOF eller korets leder Edna Rasmussen. Kendskab til noder er en fordel, men ingen forudsætning - du skal bare kunne synge rent.

Læs mere på www.haderslevlaererkor.dk

Udstilling: Grænseløs Påvirkning

Fredag den 22. november 2019 til søndag den 18. oktober 2020, kl. 13-16.
Pris: (Entré: 60 kr)
Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev Dalgade 7, Haderslev
Grænseløs Påvirkning. En udstilling om den grænseløse påvirkning af dansk bygningskultur til alle tider I disse år taler vi meget om det særligt danske. Hvad er egentlig dansk og hvad forstår vi ved danskhed? Det er en vigtig og interessant diskussion, der også viser noget om vores egen tid - men der er behov for at kradse i overfladen og få perspektiv på det danske. Med udstillingen Grænseløs Påvirkning vender vi denne diskussion på hovedet og viser, at det vi opfatter som dansk ikke kunne eksistere uden kontakt med og påvirkning fra udlandet.

Dansk arkitektur, bygningskultur og kunst har altid været tæt forbundet med omverdenen - denne kontakt har været en nødvendighed og en livsnerve. Den udenlandske påvirkning kan aflæses overalt i vores landskaber, byer og bygninger - naturligvis formet af dansk kultur, klima og materialer. Udstillingen Grænseløs Påvirkning sætter fokus på den udenlandske indflydelse på dansk bygningskultur til alle tider og giver et nyt blik på flere tusinde års påvirkning - grænser eller ej.

Udstillingen belyser gennem nedslag i fremtrædende, meget varierede og overraskende eksempler og temaer spredt over flere tusinde år den udenlandske indflydelse, der har præget og formet dansk bygningskultur og gør det i en både smuk og provokerende form, der giver grundlag for at diskutere og forstå, hvad det danske egentlig er.

Se udstillingen fra 22. November 2019 til 18. oktober 2020

Vælg periode

Vælg genre