Viser 29 events i Haderslev Kommune d. 18. jul. 2019

Haderslev i børnehøjde

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Røde Vandtårn Parkvej 5 A, Haderslev
Tag med vores guide på en rigtig familietur. Besøg 3 af Haderslevs attraktioner; Det røde vandtårn, Arkæologi Haderslev og StreetDome. Turen slutter med en feriepose til alle deltagende børn. Bedst for børn i alderen 6-12år). Tag med vores guide på en rigtig familietur! Besøg 3 af Haderslevs attraktioner; Det Røde Vandtårn, hvor du kan tage med helt op i toppen - hvis du tør! Arkæologi Haderslev, hvor du kan lege som de gjorde i gamle dage og StreetDome hvor du kan prøve kræfter med den indendørs klatrevæg. Turen slutter med en feriepose til alle deltagende børn. (bedst for børn i alderen 6-12år)

Vil du lære at stå på skateboard?

Når "Haderslev i børnehøjde" slutter starter Skateboard Skolen på StreetDome. Har du deltaget i Haderslev i børnehøjde, kan du ved fremvisning af vores billet tilkøbe 45 minutters undervisning + 1 times skateboard kørsel til 100kr per person (normalpris 150kr). Bemærk, denne aktiviteter er for de børn der er 8år eller opefter
Pris: (Entré: Billetter 50-100 kr) Køb/bestil billet
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
De fleste har hørt om Michelangelos verdensberømte malerier, som pryder Det Sixtinske Kapel i Peterskirken i Vatikanet, men de færreste har set dem. Det kan du nu komme til - på Gram Slot. En spektakulær udstilling med alle Michelangelos enestående billeder fra loftet i Det Sixtinske Kapel kan du opleve i de smukke sale på Gram Slot. De fleste har hørt om Michelangelos verdensberømte malerier, som pryder Det Sixtinske Kapel i Peterskirken i Vatikanet, men de færreste har set dem.
Det kan du nu komme til - på Gram Slot.
En spektakulær udstilling med alle Michelangelos enestående billeder fra loftet i Det Sixtinske Kapel kan du opleve i de smukke sale på Gram Slot.

Udstillingen er blevet er realitet med tilladelse af Pave Frans, og er en komplet gengivelse af Michelangelos fascinerende loftsmalerier. Billederne, der er lavet i print, er speciallavede, så de passer præcis til salene på Gram Slot.

Som besøgende får du udleveret et headset med fortællingerne om hvert enkelt billede, om Michelangelo og den tid han levede og malede i. Så i hjertet af Sønderjylland - Gram Slot - træder du som besøgende lige ind i middelalderens kunst, historie og ikke mindst ind i en af kristendommens højborge - Vatikanet. En enestående mulighed for at få en enestående oplevelse.

Pris

Voksen kr. 100,-
Pensionist kr. 75,-
Børn under 18 år kr. 50,- (1 barn under 18 år gratis ifølge med en voksen)

TørningExpressen

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 12.
Pris: (Entré: Voksne 340. kr Børn 4-14 år 165 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Oplev en enestående tur i Haderslev Tunneldal med Veterantog, hestevogn og Dambåd, samtidig med at du for kendskab til 1000 års danmarkshistorie. Du tager TørningExpressen fra Haderslev Vest Station kl. 12 til Hammelev Station. Du stiger af toget, og herfra går turen videre til Tørning Mølle med hestevogn, hvor du får en rundvisning hvor der fortælles om Tørning Mølles 1.000 årige historie og stedets møllerivirksomhed. Børn kan fiske i stedet for rundvisning. Efterfølgende spiser vi samlet
Igen går det videre med hestevogn igennem Pamhule Skov med et kort ophold på Christiansdal Vandkraftværk, hvor vi ser elektricitetsværket. Herefter går turen videre til Damende til Dambåden Dorothea der sejler til Bispebroen i Haderslev med ankomst kl. ca. 17:15. Du skal selv sørge for transport fra Bispebroen tilbage til Haderslev Vest station ca. 1 km svarende til ca. 12 minuters gang.

Du kan også tage toget fra Vojens kl. 11 og køre med til Haderslev Vest og så tilbage til Hammelev hvor du stiger om til hestevogn. Det koster ikke extra. Du skal dog være opmærksom på, at du også selv skal sørge for transport fra Bispebroen i Haderslev og tilbage til Vojens Station.

Voksne - Kr. 340 inkl. sandwich og 1 øl eller 1 vand.
Børn under 14 år - Kr. 165 inkl. pølser m. brød og 1 sodavand.
Børn under 4 år gratis.

Bestil billetter her.

Piratsejlads med Fjordbåden Helene

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 12.
Pris: (Pris: 170 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Havn Havnekontor: Sydhavnsvej 1 A, Haderslev
Det øverste dæk på Fjordbåden Helene bliver omdannet til et fantastisk piratdæk. Skipper er skiftet ud med kaptain Klo, og før børnene kan få lov til at komme på skattejagt skal de godkendes som pirater. Der skal i løbet af turen laves hatte, klap for øjet og males. Desuden bliver der serveret sørøverpølser til børnene og kanonkugler til de voksne kort efter afgang.

Når chef-piraten har godkendt de nye pirater, er de klar til at få udleveret et skattekort. Og nu bliver det spændende! Kan børnene nå at finde skatten på Aarø, inden Helene sejler tilbage til Haderslev.

På turen tilbage til Haderslev kan børnene nyde indholdet af skattekisten (hvis de har fundet den), og til sidst, får alle deltagende børn udleveret et piratdiplom.

Der bliver serveret pølser ombord.
Pris for pirater: 170 kr. (ifølge med en voksen)
Pris for voksne: 240 kr. (inkl. frikadeller og kartoffelsalat)

Fighter Wing rundvisning

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 12.30-15.
Pris: (Entré: Fra 75. kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Flyvestation Skrydstrup Lilholtvej 2, Vojens
Mærk suset - kom helt tæt på F16 jagerne. Fighter Wing inviterer på en guidet rundtur på den militære flyvestation. Kom med ind bag hegnet og oplev livet på en militær arbejdsplads, som til dagligt, af sikkerhedshensyn, er lukket for offentligheden. Rundvisningen foregår i bus med en af flyvestationens ansatte som guide. Undervejs gør bussen stop, og der bliver mulighed for at komme helt tæt på et F-16 jagerfly og få viden om de højteknologiske maskiner.

Da det er en militær operativ flyveplads kan rundvisningerne i særlige tilfælde blive aflyst med kort varsel.
Anbefales fra 7 år. Klapvogne, barnevogne o.lign. kan ikke medbringes. Turen aflyses ved mindre end 10 deltagere.

Priser:
Barn 0-6 år: 0 kr.

Barn 7-14 år: 75 kr.

Voksen: 149 kr

Sønderjysk Kaffebord

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: 160 kr) Køb/bestil billet
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Smag på den stolte Sønderjysk tradition. Det Sønderjyske kaffebord er en helt særlig oplevelse, hvor man kommer tæt på en af de nok mest kendte Sønderjyske traditioner. Kaffebordet består af 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde kager. Den første søndag i hver måned kl.14.00 serverer Gram Slot det store traditionelle Sønderjyske kaffebord i salene på slottet. I sommerperioden ugerne 27-32 er kaffebordet dog på torsdage kl.14-17 i Den Holstenske Lade

Tilmelding er nødvendig, køb billet på www.gramslot.dk eller ring på tlf. 74820040

Åbent atelier

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 14-18.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Winds bogtrykkeri Gravene 12, Haderslev
Kunstneren by BEJ v/Birgit Esbjerg Jakobsen byder indenfor i hendes atelier. Oplev kunstnerens arbejde live og få en snak om løst og fast. "Jeg elsker mine Åbent atelier-dage, hvor nysgerrige stikker hovedet ind i mit atelier. Nogle besøgende er blot inde og se min udstilling og så ud igen, andre stopper op og iagttager mit arbejde, mens andre også har tid til en snak om løst og fast.

Mine Åbne atelier-dage er meget inspirerende."

Kæledyrenes hemmelige liv 2 - Dansk tale

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 13.30 & 16.20.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Animeret familiefilm, der er en fortsættelse til 'Kæledyrenes hemmelige liv'. Her er hele menageriet fra det oprindelige eventyr tilbage - plus et par nye helte og skurke samt en masse problemer, der udfordrer kæledyrenes opfindsomhed og mod.

Løvernes Konge (2019) - Dansk tale - 2D

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 13.30, 15.30 & 18.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Live-action-genindspilning af Disneys populære tegnefilm, der handler om løveungen Simba, dsom engang skal være dyrenes konge efter sin far Mufasa. Men i kulissen lurer Mufasas bror, Scar, der har skumle planer om at overtage kongedømmet.

Blinky Bill

Torsdag den 18. juli 2019, kl. 13.40.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Animeret familiefilm om Blinky Bill, der er en eventyrlysten koala. Han drager over den australske slette for at finde sin forsvundne far. På den farlige rejse finder Bill ud af, at det at være en helt, kræver mere end han lige troede.

Vælg periode

Vælg genre