Viser 52 events i Haderslev Kommune d. 15. okt. 2019

Hebocon-robotter

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
En turnering med skrammelrobotter. Hebocon-konceptet er en opfordring til at kaste dig ud i noget, du måske ikke er særlig god til, om det så er papegøjestrik, sækkeløb eller robotbygning. Du inviteres hermed til at bygge din egen fuldstændige uduelige robot og konkurrere med andre om at have mest Heboconisme eller vinde sumoturneringen. Vi stiller de nødvendige materialer til rådighed.

Alder: Fra 8 år.

Der skal bestilles billet til både børn og voksne

Sjov med slips

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: 25 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Vær med til at give gamle slips nyt liv. Vi omdanner gamle slips i flotte farver og lækre materialer til eksempelvis små punge, mobilholdere, slanger og sjove fantasidyrm hårbånd samt andre pynteting.

Vi sørger for masser af knapper, perler, pailetter og garn, som kan bruges til at pynte med. Kun fantasien sætter grænser.

Alder: 6-14 åt.

Der skal kun købes billet til de deltagende børn

Børnebal

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 14-17.
Pris: (Entré: 50 kr)
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Sjov, dans, musik og underholdning for børn tirsdag i efterårsferien. Betal entre i døren. Sodavand, franske hotdogs og snacks til en 10'er pr stk.

Tysk menighedseftermiddag

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 15-17.
Vilstrup Sognehus Kirkeløkke 5, Sønder Vilstrup, Haderslev

Troen Og Ingen

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Abonnement: 270-290 kr, Børn/Unge: 100 kr, Løssalg: 320-340 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Musikdramatisk fortælling om det ultimative tab. Musikteater for unge og voksne. Varighed: 120 min med pause. Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss' kæreste blev offer for en trafikulykke - hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss' dansksprogede solodebut Troen Og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab. Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss' sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde vej trods alt

Medvirkende: Jullie Hjetland, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne, Anna Ur Konoy, Niels Søren Hansen, Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Benedikte Borum Poulsen

Idé: Per Smedegaard
Instruktør: Per Smedegaard
Scenograf: Siggi Óli Pálmason
Kapelmester: Niels Søren Hansen
Kapelmester: Nikolaj Heyman
Videodesigner: Jens Mønsted

Svejk i anden verdenskrig

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: Abonnement: 120 kr, Børn/Unge: 50 kr, Løssalg: 180 kr, Seniorer: 120 kr, Studerende over 25 år: 50 kr) Køb/bestil billet
Teatret Møllen Møllepladsen 4, Haderslev
Klassisk skuespil. Aldersgruppe: Fra 15 år. Varighed: 100 min med pause. Krigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, også har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen

Medvirkende: Ole Sørensen, Klaus Andersen, Uta Motz, Thomas Jacob Rønne Clausen, Sara Line Møller Olsen, Rasmus Steenberg

Scenograf: Gitte Kath
Instruktør: Gitte Kath

Kæledyrenes hemmelige liv 2 - Dansk tale

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 09.20.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Animeret familiefilm, der er en fortsættelse til 'Kæledyrenes hemmelige liv'. Her er hele menageriet fra det oprindelige eventyr tilbage - plus et par nye helte og skurke samt en masse problemer, der udfordrer kæledyrenes opfindsomhed og mod.

Felix på vilde eventyr

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 09.20.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Animeret film om den midaldrende kat Buller, som lever et liv i sus og dus i et højhus med sin søn Felix. Men en dag begiver Felix sig udenfor lejligheden for at finde katteparadiset Kattopia, hvor han håber at møde sin mor.

Gooseboy

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 10.10, 12.40 & 14.10.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Dansk familiefilm af Wikke & Rasmussen om drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen, og det oven i købet viser sig, at gåsen kan tale.

Den lille afskyelige snemand

Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 10.30, 11.30 & 14.40.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Animationsfilm, der handler om den tilfangetagne magiske Yeti, som med hjælp fra pigen Yi og hendes venner genforenes med sin familie og Himalayas bjerge. Filmen er instrueret af Jill Curton med Todd Wilderman som medinstruktør.

Vælg periode

Vælg genre