Viser 51 events i Haderslev Kommune d. 20. mar. 2019

Mødregruppen

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 16.20.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Komedie af Charlotte Sachs Bostrup om den nybagte mor Line, der sammen med Mødregruppen og en fortørnet kusine tager kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand. Med blandt andre Danica Curcic og Anders W. Berthelsen.

Maria Stuart, Dronning af Skotland

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Drama om Maria Stuart, der blev dronning af Frankrig som 16årig, enke som 18årig og modstod presset for at gifte sig igen. Hun valgte i stedet at vende tilbage til Skotland for at gøre krav på tronen. Med blandt andre Saoirse Ronan og Margot Robbie.

A Star Is Born (2018)

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 20.30.
Pris: (Entré: 110 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Genindspilning af klassikeren fra 1937, hvor Bradley Cooper spiller den erfarne musikant Jackson Maine, der opdager - og bliver forelsket i - Ally. Hun har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sanger indtil Jack lokker hende ind i spotlightet.

Ternet Ninja

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 20.40.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Animeret dansk film om Aske, der går i 7. klasse og som har et anstrengt forhold til sin stedbror og stedfar. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Og det er ikke en helt almindelig dukke.

Captain Marvel - 2D

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Adventure film fra Marvel Cinematic Universe, hvor en kosmisk krig mellem to galaktiske racer har nået Jorden. Her er Carol Danvers og en lille gruppe af forbundsfæller havnet midt i den rasende malstrøm. Med blandt andre Brie Larson og Samuel L. Jackson.

Indblik

Lør. d. 2. til søn. d. 24. marts 2019, kl. 13-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Gamle Havnekontor Jomfrustien 52, Haderslev
Udstilling om og med værker af maleren og illustratoren Kamma Svensson. Smukke akvareller, prøvetryk til forsider til Dagbladet Politikens kulturtillæg Magasinet.BogBillederillustrationer. Trykplader til avistryk, oplysninger om hendes til 1908-1988. Billeder af KammaSvensson udført fra en talentfuld 10årig til EB dybt professionel billedkunstner i 1987. Også nogle af hendes bæger om familielivet på en anden og mere utraditionel i 1940'erne

Kamma Svensson (1908-1988) "Indblik"

Lør. d. 23. februar til søn. d. 24. marts 2019, lørdage og søndage kl. 13-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Gamle Havnekontor Jomfrustien 52, Haderslev
I samarbejde med historisk Arkiv og Haderslev kunstforening præsenteres en udstilling af værker, plakater, bogillustrationer, avistegninger mm., som belyser Kamma Svenssons kunstneriske virke gennem mange år.

Vegetarisk Mad

Man. d. 18. februar til man. d. 25. marts 2019, kl. 17-20.15.
Pris: (Pris: 950 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fællesskolen Hammelev, Sct.Severin afd. Moltrupvej 3, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
V/ Hanne Pedersen. Vil du gerne leve uden at spise kød, så meld dig på kurset, hvor det grønne køkken er i fokus.

Få inspiration til velsmagende, mættende og farverige måltider uden kød. Maden på kurset er 100% plantebaseret og er både for vegetarer, veganere og alle andre, der elsker mad og gerne vil inspireres til mere grøn madstil.

Kursisterne vil i mindre grupper lave masser af spændende grøn mad, fx indisk dahl, sellerilansage, marrokansk gulerodssuppe, linsedeller, onepot quinoa, tricolor hummus, måltidssalater på glas, regnbuepizza, falaffel og meget mere. Der være rigeligt af vegetarisk mad! Overskud af mad får du med hjem til madpakken og den øvrige familie

Rygtræning

Man. d. 14. januar til man. d. 1. april 2019, kl. 15-15.55.
Pris: (Pris: 350 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Voxeværket Kløvervej 75, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
V/ Merete Sandholdt. Rehabiliterende ryghold henvender sig til personer, der har nedsat funktion i ryggen som følge af rygsmerter og til opererede, som har afsluttet genoptræning ved kommunalt tilbud eller på sygehus. Træningen foregår i roligt tempo og er niveautilpasset til deltagerne. Der lægges stor vægt på grundig gennemgang af øvelsernes funktion og formål samt på at give deltagerne en anatomisk forståelse af ryggen og dens problematikker. Der arbejdes udover de grundlæggende styrkeøvelser meget med kropsbevidsthed og teknik, ergonomi og holdningskorrektion

Knipling

Man. d. 7. januar til man. d. 1. april 2019, kl. 09-11.45.
Pris: (Pris: 1095 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
FOF Kursuslokaler Hiort Lorenzens Vej 65, Haderslev
Arrangør: FOF Haderslev
Hensyntagende undervisning er tilrettelagt for kursister, som på grund af et fysisk eller psykisk problem ikke kan deltage på hold med mange deltagere. Er du i tvivl om, om du kan optages på et sådant hold? Kontakt FOF. På hensyntagende hold er deltagerantallet max.7. v/ Birthe Bergholt. Der startes nye hold - der kræves ingen forkundskaber - alle kan være med.

Knipling blev brugt som besætning på fine klæder.

Det smukke, gamle håndværk blev dog for mange år siden fortrængt af billige, maskinfremstillede blonder.

På kurset kan det gamle håndværk læres. Man lærer at kniple festremser, løbere, ophæng, halstørklæder, tasker m.m.

Det er også muligt at hækle og strikke på holdet

Vælg periode

Vælg genre