Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 25 events

i Herlev Kommune d. 30. okt. 2020

30 OKT
Diverse | Andet

The History of the Who: Koncert & foredrag

Herlev Medborgerhus, kl. 20.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 125 kr
Oplev et af Danmarks førende hard-rock coverbands, Stiff Upper Lip, og kulturjournalist Claus Vittus, når de i en medrivende kombination af livemusik, filmklip og ord, præsentarer ét af rockens mest stilskabende bands: The Who. "The History of The Who" er ikke kun historien om ét af rockhistoriens allerstørste bands. Det er også historien om en generation, der fandt sin identitet, kultur og sit sammenhold i den nye musik. Sammen med The Beatles og Rolling Stones opfandt The Who britisk rockmusik med en uforlignelig sangskrivning og et grænsebrydende sceneshow.

"The History of The Who" er både et spændende foredrag spækket med anekdoter fra fire årtiers rockhistorie og en larmende, lyrisk og levende hyldest til ét af rockens vægtigste og mægtigste bagkataloger. Præsenteret af kulturjournalist Claus Vittus og en kvartet af musikere, der siden 2002 har dyrket dele af The Who's repertoire i bandet Stiff Upper Lip.

Nu går bandet planken ud i et show med klassikere som "Substitute" og "Can't Explain", monumentale sange som "Won't get fooled again" og et uddrag af rockoperaen "Tommy". Leveret i The Who's ånd med energi, improvisationer og humor.

"The History of The Who" er også et foredrag med anekdoter og fakta fra bandets lange historie, krydret med videoklip fra Claus Vittus' egne interviews med Pete Townshend, der aldrig har været offentliggjort før.
En koncert, der ikke kun river dig med, men også gør dig klogere på The Who.

Musikerne på scenen er Fjeder Stavnstrup (sang), Sune Martini (bas og kor), Mitch Fischerman (trommer og kor) og Jørgen Laurvig (guitar og kor), mens musikjournalist Claus Vittus (DR P1, P2, P3 og P4, MM, Gaffa, Wild, Zoo m.fl.) står for foredraget med klip fra sine tre solo-interviews med Pete Townshend
30 OKT
Film | Action/Drama

Druk

Big Bio, kl. 14, 16.30, 19 & 20.45.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 14, 16.30, 19 & 20.45.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
Thomas Vinterbergs film tester hypotesen om hvordan det sødes liv leves, da fire mænd undersøger hvorvidt deres livskvalitet kan forøges ved blot at være en lille smule fuld - hele tiden.
30 OKT
Film | Komedie/Romantik

Madklubben

Big Bio, kl. 15 & 18.30.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 15 & 18.30.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
Tre gamle veninder mødes til et kærkomment gensyn. Deres tre meget forskellige liv bliver udgangspunktet for en rejse til Italien, hvor venskabet testes, men også viser sig at være et uundværligt fundament for alle tre.
30 OKT
Film | Familiefilm

Far til fire og vikingerne

Big Bio, kl. 16.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 16.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
Familien som vi alle kender er på banen igen! Denne gang har onkel Anders tilmeldt familien til familieterapi, så der kan komme styr på tingene. Filmen er instrueret af Martin Miehe-Renard.
30 OKT
Film | Action/Drama

Erna i krig

Big Bio, kl. 16 & 18.30.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 16 & 18.30.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
Vi følger, den desperate mor, Ernas forsøg på at redde sin søn da han, under 1. Verdenskrig, indkaldes til de frygtede skyttegrave. Erna må dog snart indse, at den eneste måde hun kan forsøge at beskytte sønnen, er ved selv at drage i krig, ved hans side.
30 OKT
Film | Action/Drama

Shorta

Big Bio, kl. 16, 18.15, 21.30 & 23.15.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 16, 18.15, 21.30 & 23.15.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
Denne film skildrer begivenhederne der fandt sted i ghettoen Svalegården, i timerne efter Talib Ben Hassi's uforklarede død i politiets varetægt. Vi følger de to politibetjente Jens og Mike, der møder befolkningens voldsomme reaktion, ansigt til ansigt.
30 OKT
Film | Komedie/Romantik

The Witches (2020)

Big Bio, kl. 17.30.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 17.30.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
I denne charmerende filmatisering af Roald Dahl's roman 'Hekse', følger vi den lille forældreløse drengs skæbnesvangre møde med en gruppe af ekstraordinært ekstravagante hekse.
30 OKT
Film | Thriller/Gyser

The Craft: Legacy

Big Bio, kl. 20 & 23.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 20 & 23.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
Vores alle sammens teenage-hekse er tilbage i efterfølgeren til 90'er hittet 'The Craft'. Vi følger atter det unikke drama der kun kan udspille sig på en high school der huser en gruppe utilregnelige og mystiske hekse.
30 OKT
Film | Dokumentar

7 years of Lukas Graham

Big Bio, kl. 21 & 22.15.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 21 & 22.15.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
I denne biografiske dokumentar, følger vi det danske poptalent Lukas Grahams vej til succes, en vej der har budt på personlige og følelsesmæssige udfordringer og sejrer.
30 OKT
Film | Thriller/Gyser

Larry

Big Bio, kl. 21 & 23.15.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 21 & 23.15.
Pris: Entré: 105 kr Køb/bestil billet
Sted: Big Bio
Oliver har svært ved at finde venner, da de hans klassekamerater ikke kan indfinde sig med hans autisme. Pludselig en dag møde Oliver Terry, et møde der udvikler sig til et intenst venskab - så tæt at Oliver måske helt forsvinder?
22 NOV
Udstilling | Skulptur

Interdimensionale II | Skulpturbiennale

Gammelgaard Kunst- og Kulturcenter, Tirs-søn kl. 12-17.

Fredag den 11. september til søndag den 22. november 2020, Tirs-søn kl. 12-17.
Pris: Fri entré
Hele efteråret er den skulpturelle kunst i fokus på Gammelgaard, når vi fra fredag 11. september skyder den anden udgave af skulpturbiennalen INTERDIMENSIONALE i gang. Over 40 etablerede, danske samtidskunstnere sætter hinanden stævne på INTERDIMENSIONALE II og indtager vores tre udstillingsbygninger og den omkringliggende park, så det bliver muligt at vise værker i en endnu større skala end tidligere.

Allerede i ugerne op til åbningen kan du følge med, når kunstnerne går i gang med forberedelserne udenfor i parken. Kuratorerne har i år lagt vægt på at få flere værker med større tæthed installeret i parken omkring Gammelgaard, så det åbne landskab også vil kunne opleves uden for åbningstid og om aftenen.

Hovedtanken bag INTERDIMENSIONALE II er igen både at vise vores publikum et udsnit af den store bredde af samtidskunstnere, der på hver deres måde arbejder tredimensionelt og skulpturelt med kunsten, men også at vise, hvad der sker, når man for en sjælden gangs skyld udelukkende har fokus på det rumlige og det fysiske rum.

Udstillingstitlen INTERDIMENSIONALE refererer således til, at vi netop ønsker at sætte fokus på rummet, altså det rum, der skabes både i det enkelte værk, men også det rum, der skabes i forhold til de øvrige værker på udstillingen.

Det er et bevidst valg, at biennalen skal være så alsidig som mulig og vise flere forskellige udgangspunkter og positioner inden for den rumlige kunst. Og der vil derfor være mulighed for at opleve værker, der udspringer af både maleriske metoder, videoinstallationer og mere klassiske skulpturelle greb.

I forbindelse med udstillingen er Det Fynske Kunstakademi også blevet inviteret med henblik på at skabe et eksperimenterende rum for kommende kunstnere. Dette samarbejde tænkes udskiftet løbende over de næste udgaver af biennalen med kommende akademielever. Endvidere etableres et samarbejde med kunstskoler i Storkøbenhavn, som vil kunne bruge biennalen som baggrund for deres studier og fordybelser.

Om de to kuratorer

Gammelgaard har de seneste fire år haft et tæt samarbejde med de to kuratorer, Søren Brøgger og Søren Hüttel, om at skabe interesse og forståelse for skulptur- og installationskunsten. Og for begge parters vedkommende er der hentet stor inspiration fra de to skulpturfestivaler Glasgow International og Skulptur Projekte Münster.

Søren Brøgger og Søren Hüttel har tidligere kurateret en lang række udstillinger sammen, bl.a. Stedet er rummet på Den Frie Udstillingsbygning, Et andet sted på Xbunker i Sønderborg og INTERDIMENSIONALE I på Gammelgaard i 2018, ligesom de i 2016 åbnede det kunstnerdrevne udstillingssted Koldinggade 12 på Østerbro i København, hvor der stadig vises skiftende udstillinger. Begge kunstnere har endvidere en omfattende udstillingspraksis.

Deltagende kunstnere

* Absalon Kirkeby

* Allan Gabi

* Amalie Jakobsen

* Anders Bonnesen

* Anja Franke

* Anna Walther

* Anna Weber Henriksen

* Bank & Rau

* Benedikte Bjerre

* Camilla Thorup

* Christian Schmidt Rasmussen

* Christian Vind

* Dan Stockholm

* Det Fynske Kunstakademi

* Ditte Knus Tønnesen

* Finn Reinbothe

* Gerda Thune Andersen

* Gudrun Hasle

* Ivan Andersen

* Jeanette Hillig

* Jens Settergren

* Jesper Carlsen

* Jonas Hvid Søndergaard

* Julie Stavad

* Klaus Thejll Jakobsen

* Krista Rosenkilde

* Kristoffer Akselbo

* Kristoffer Ørum

* Lea Guldditte Hestelund

* Mette Juul

* Michael Boelt Fischer

* Michael Würtz Overbeck

* Mille Kalsmose

* Nat Bloch Gregersen

* Per Ahlmann

* Pernille With Madsen

* Ragnhild May

* Randi & Katrine

* Ruth Campau

* Sian Kristoffersen

* Torben Ebbesen

* Trine Bork

* Uffe Isolotto

* Viera Collaro
7 APR
Motion | Gymnastik/aerobic

Bevægelse og afspænding i varmt vand

Hjortespringbadet, 25 kursusdage kl. 9.

Onsdag den 9. september 2020 til onsdag den 7. april 2021, 25 kursusdage kl. 9.
Pris: Entré: 2388 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: SUKA
Underviser: Jan Møller Jensen. Vi svømmer i det meget handicapvenlige varmt vands bassin (ca. 34 grader) på 10*6 meter med en vanddybde på ca. 1½m. i hele bassinet. Bassinet er udstyret med gangbarre, lift samt dejlig nem og bred bassintrappe. Vi har såvel bassin, som de rummelige omklædningsforhold med vaskestol og vaskeseng m.m., helt for os selv. OBS! Der gøres opmærksom på, at der kan være deltagere/undervisere af andet køn i omklædningen. Kontakt Suka hvis det er et problem. Hold 202153