Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 236 events

i Herlev Kommune fra/efter 20. mar. 2019

20 MAR
Børn | Andet

Babymusik 3 mdr-1 år

Præstebro Kirke, kl. 15.

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 15.
20 MAR
Børn | Møder

Børnemusik 1-6 år

Præstebro Kirke, kl. 16.

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 16.
Med gamle og nye sange, danse, instrumenter og bevægelser bevæger vi os gennem et legende univers hvor musik, motorik glæde og kreativitet går hånd i hånd. Miriam er violinist og sanger uddannet på Syddansk musikkonservatoriums folkemusiklinje. I undervisningen indgår instrumenter som trommer, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og Præstebro kirke bliver her til et dejligt frirum hvor børn og forældre kan lære nye sange, leje og danse som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Miriam Ariana på 50 40 75 68 miriamariana.mk@gmail.com Tilmelding til kirkekontoret: praestebro.sogn@km.dk Ved tilmelding: Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer. Pris: 300 kr for 8 gange. Indsættes på konto 5472-0904961 eller Mobilepay: 72761
20 MAR
Diverse | Andet

Historien i lorten

Biblioteket Kilden, kl. 19.

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Herlev Bibliotek
Sammen med en forsker dykker vi ned i en rigtig "lorte-historie". Oplev fortiden gennem vores afføring. På Nationalmuseet i København sidder Anders Tolstrup og roder i gammel lort. Bogstaveligt talt.

I afføringen fra 1300-tallet kan man se de fortærede madrester med det blotte øje.

Det er langt fra den Indiana Jones'ke forestilling om livet som arkæolog. Men ekskrementer gemmer på hemmeligheder om vores fortid, der kan få det til at krible i fingrene på en forsker.

For i modsætning til mennesker pynter lorte ikke på historien. De kan fortælle os, hvad vores forfædre levede og blev syge af, hvilke lande vi handlede med hvornår, og hvor de rige og fattige boede i byerne.

Det her er Danmarkshistorien fortalt gennem afføring, og vi begynder med en 125 millioner år gammel lort fra en dinosaur.

Billet 50 kr. - 35 kr. for medlemmer af klubberne. Prisen er inklusive en portion "væltet lokum."

Billedet på denne side forestiller den såkaldte "Bispeklump".

Læs mere om det fantastiske fund, som befinder sig på Moesgaard Museum
21 MAR
Diverse | Undervisning

Spirekor

Præstebro Kirke, kl. 14.15.

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 14.15.
Kom og syng i Præstebros Spire-, Junior- eller Ungdomskor. Vi arbejder bl.a. med kanons og sanglege, høre-, node- og rytmelære samt stemmetræning. Tilgangen til musikken er legende og intuitiv.Alle kan være med uanset hvilket musikalsk grundlag man har. Det vigtigste er sammenholdet, fælleskabet og de hyggelige eftermiddage og koncertoplevelser vi har sammen.Aldersgruppe: 0. 2.klasse i Spirekoret, 3. 6. klasse i Juniorkoret og 7. klasse og op i Ungdomskoret.Pris: 100 kr. for et halvt år.Underviser: Regitze Tetzlaff
21 MAR
Diverse | Undervisning

Juniorkor

Præstebro Kirke, kl. 15.30.

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 15.30.
Kom og syng i Præstebros Spire-, Junior- eller Ungdomskor. Vi arbejder bl.a. med kanons og sanglege, høre-, node- og rytmelære samt stemmetræning. Tilgangen til musikken er legende og intuitiv.Alle kan være med uanset hvilket musikalsk grundlag man har. Det vigtigste er sammenholdet, fælleskabet og de hyggelige eftermiddage og koncertoplevelser vi har sammen.Aldersgruppe: 0. 2.klasse i Spirekoret, 3. 6. klasse i Juniorkoret og 7. klasse og op i Ungdomskoret.Pris: 100 kr. for et halvt år.Underviser: Regitze Tetzlaff
21 MAR
Diverse | Lyrik/oplæsning

Verdens poesidag - digte i bygaden

Herlev Bibliotek, kl. 17.

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 17.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Har du nogensinde hørt digte i en frisørsalon? Tre digtere. En frisørsalon, en kommunalbestyrelsessal og et biblioteksmagasin. Oplev poesien folde sig ud på utraditionelle steder på Verdens Poesidag.

Vi mødes på Herlev Bibliotek, hvor I vil blive inddelt i tre hold. Herefter bliver I guidet til en af de tre lokaliteter, hvor der vil være digtoplæsning. Når eftermiddagen er omme, har I været hele poesi-ruten rundt.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Herlev Rådhus og frisørsalonen Hair Design.

De tre digtere er alle repræsenterede på vores udstilling om ting
21 MAR
Diverse | Undervisning

Herlev Gospelkor øver

Præstebro Kirke, kl. 19.

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.
23 MAR
Børn | Andet

50 farlige ting (alle børn bør prøve)

Biblioteket Kilden, kl. 11.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter)
Arrangør: Herlev Bibliotek
Grænsesøgende teater for børn og deres alt for forsigtige voksne. Må man slikke på et 9-volts batteri? Løfte låget på gryden, mens popcornene popper? Eller hvad siger du til at lime dig sammen med din bedste ven med superlim?
NEJ, siger dine forældre. Men er det nu så farligt?

Henrik Vestergaard og Daniel Norback fra Live Art Danmark undersøger noget af det, voksne normalt advarer børn imod. Samtidig lærer du, hvordan du skal passe på dig selv.

Det er utraditionelt teater baseret på publikums nysgerrighed og lyst til at deltage i alt det forbudte.

Forestillingen bygger på bogen "50 Dangerous Things (You Should Let Your Children Do)" af Gever Tulley og Julie Spielger og er skabt af Forschungstheater ved Fundustheater i Hamburg.

Fra fire til 99 år. Forestillingen varer cirka 40 minutter. Husk billetter til både børn og voksne
23 MAR
Musik | Jazz

Kaffe - kringle - og gratis hygge jazz

Herlev Teaterbio, kl. 13.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 13.
Pris: (Fri entré)
Stort fremmøde sidste gang. Derfor er der atter Gratis adgang til lørdags jazz i Herlev Teaterbios cafe. Kaffe - kringle - jazz den 23. marts kl. 13.00-15.00 med Jazz-Mix. Jazz-Mix er : Lobber Koch - sang Jørgen Skaarup - guitar/klaver Poul Mørc.
23 MAR
Sportsturnering | Fodboldkamp

Fodboldkamp Herre-DS pulje 1 - Herlev IF mod Taastrup FC

Herlev Stadion, kl. 13.30.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 13.30.
24 MAR
Diverse | Marked/byfest

Kræmmermarked

Herlev Bymidte, kl. 10-14.

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 10-14.
Pris: (Fri entré)
Over 100 stadepladser med tusindvis af effekter. Kom og gør et godt køb i Parkeringskælderen under Herlev Bymidte Butkkscenter: Se mere på: www.lionsherlev.dk.
25 MAR
Diverse | Møder

Bibelstudiekreds

Præstebro Kirke, kl. 17.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 17.
Vi har brugt de sidste år på at læse Apostlen Paulus breve til menighederne, dog kun de ægte breve, de breve vi med sikkerhed kan sige er Apostlens epistler. Derudover læste vi det sidste værk i Det Nye Testamente, den gevaldige Johannes Åbenbaring og vi læste tillige Hebræerbrevet. Gennem forløbet har haft øje for de tanker Grundtvig, Kierkegård og især Luther har gjort sig om teksterne - og vort eget nutidige øje på teksternes indhold. I 2019 vil vi begive os ind i Johannesevangeliets verden og i forlængelse deraf Thomasevangeliet, sidstnævnte er et af de apokryfe evangelier der ikke kom med i Det Nye Testamente