Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 221 events

i Herlev Kommune fra/efter 5. dec. 2019

12 DEC
Børn | Undervisning

Spirekor

Præstebro Kirke, kl. 14.15.

Torsdag den 12. december 2019, kl. 14.15.
12 DEC
Diverse | Undervisning

Juniorkor

Præstebro Kirke, kl. 15.30.

Torsdag den 12. december 2019, kl. 15.30.
12 DEC
Diverse | Undervisning

Herlev Gospelkor øver

Præstebro Kirke, kl. 19.

Torsdag den 12. december 2019, kl. 19.
12 DEC
Musik | Gospel/Kor/Fællessang

Slangerupkorets julekoncert i Herlev kirke

Herlev Kirke, kl. 19.30.

Torsdag den 12. december 2019, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Slangerupkoret glæder sig i år over at få muligheden for at synge julekoncert i Herlev kirke. Slangerupkoret har i denne sæson endnu en gang udforsket vor tids sangskat. Ved dette års julekoncert har vi på programmet komponisterne Ola Gjeilo, Morten Lauridsen og sidst, men ikke mindst, Daniel Elder med Twinkle, twinkle little star.
Som altid synger vi også et udpluk at vores klassiske julesange, og sammen skal vi også synge et par dejlige fællessange
13 DEC
Diverse | Andet

Cecilie's julefrokostevent

Cecilie's, kl. 17.

Fredag den 13. december 2019, kl. 17.
Pris: (Entré: 445 kr)
Sted: Cecilie's
Bowl, golf, spis og fest til årets mest aktivt underholdende julefrokostevent i Herlev d. 13/12. Brygget på oplevelser
Menuen - go' gammeldaws julemad som vor mor lavede den (af kærlighed selvfølgelig). På adventure golfbanerne vil man kunne høre sejersråb og rabalder når først konkurrenceånden får fat. På bowlingbanen, i en glidende arm-strækkene jubelscene vil man kunne se grandvoksne mennesker i sejersrus over nedlagte kegler og strikes på fad. Livebandet spiller i en liga, så dansegulvet vil selv-antænde. Det bli'r skægt, det bli'r hyggeligt, det bli'r godt - en almægtigt fest man ikke vil glemme heller ej hjem fra.

Læs mere på https://cecilies.dk/julefrokost/

Køb billetter online på https://billetto.dk/e/cecilie-s-julefrokostevent-billetter-380219
14 DEC
Musik | Klassisk

Julekoncert Seniorkoret

Præstebro Kirke, kl. 15.

Lørdag den 14. december 2019, kl. 15.
Ældresagens Seniorkor afholder koncert. Der er gratis adgang, men kom i god tid for at få en plads.
15 DEC
Musik | Jazz

Søndagsjazz: Peoria Jazzband

Herlev Medborgerhus, kl. 13.

Søndag den 15. december 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: 50 kr for medlemmer, 100 kr for andre)
Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre Madbestilling (buffet) kr. 90,00 senest den 6. november på jazz@herlevjazzclub.dk eller 44 91 53 52. Peoria Jazzband är en Göteborgsgrupp som bildades redan 1960 - bandet har således hållit igång i 58 år! Orkestern etablerade sig tidigt som en av Sveriges allra främsta inom genren traditionell jazz, ibland kallad "Happy Jazz", och man har också blivit ett mycket välkänt namn runt om i Europa och i USA. Totalt har orkestern vid det här laget turnérat i fjorton länder. Det senaste tillskottet i den skaran är Kina där bandet turnérade under våren 2005.

Peoria Jazzbands musik spänner över ett brett register; från New Orleans revival och Dixieland till swing, plus ett och annat inslag av västindiska rytmer. Förutom välkända "standardlåtar" av Louis Armstrong, Fats Waller, Duke Ellington m fl, letar Peoria Jazzband gärna fram spännande, men mindre känt material.

Vokalisten Rosemarie Simonsen ger musiken en särskild "touch".

Peoria Jazzband har följande medlemmar:

Martin Barkstedt , trumpet, flygelhorn

Johan Johansson , klarinett, altsax

Magnus Bylund , trombon

Sture Svarén , banjo, gitarr

Sven Flood , bas, bastuba

Gunnar Dalblad , trummor

Rosemarie Simonsen , vokal

Entre:
Kr. 50,00 for medlemmer
Kr. 100,00 for andre

Madbestilling (buffet) kr. 90,00 senest den 6. november på jazz@herlevjazzclub.dk eller 44 91 53 52
15 DEC
Musik | Gospel/Kor/Fællessang

A Night of Christmas

Lindehøj Kirke, kl. 19.30.

Søndag den 15. december 2019, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Julekoncert med Laura fra 'X factor'. Kom og oplev julefreden sænke sig, hjertevarmen stige og nyd gode jule klassikere med et touch af gospel hvor der også er mulighed for at synge med. Dørene åbner kl. 19.00. Julen er hjerternes tid - og sangens tid, for aldrig har julekoncerter i kirkerne været så populære som nu.
Tag familie og venner med til "A Night of Christmas" med Laura Kjærgaard ('X factor' 2. plads 2008) og pianist Kristof Jasik søndag den 15. December kl. 19.30 i Lindehøj Kirke.
Laura blev for alvor kendt i Danmark da hun fik en flot 2. plads i DR hitshowet X Factor i 2008. Lige siden har hun levet af musikken, primært i gospel genren, i både Danmark og i udlandet. Med sig har hun en af Danmarks bedste gospel/soul/Jazz pianister; Kristof Jasik.
Når Laura synger og underholder er det altid med autenticitet, humor, passion og med hjertet forrest. Hun formår altid at røre publikum selv ned på de bagerste rækker med hendes store og smukke stemme - Du og dine kære må ikke gå glip af denne koncert!
17 DEC
Diverse | Lyrik/oplæsning

Årets bedste bøger

Biblioteket Kilden, kl. 17.

Tirsdag den 17. december 2019, kl. 17.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Arrangør: Herlev Bibliotek
Kom og bliv inspireret til din næste læseoplevelse. Litteraturformidler Nanna Damsgaard-Larsen præsenterer og læser op af nogle af årets bedste romaner og fortæller om nogle af de store litteraturpriser, der er blevet uddelt i årets løb.

Bibliotekets faglige formidler Louise Haslund Sørensen præsenterer de bedste fagbøger - med fokus på bøger om historie.

Vi serverer æbleskiver og gløgg
18 DEC
Teater | Skuespil

God jul, Cirkeline

Herlev Medborgerhus, kl. 09.30 & 11.

Onsdag den 18. december 2019, kl. 09.30 & 11.
Pris: (Entré: 99 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege. Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste. Varighed: 45 min
18 DEC
Børn | Andet

Børnemusik (1-6 år)

Præstebro Kirke, kl. 16.

Onsdag den 18. december 2019, kl. 16.
Hver onsdag kl. 16 Vi byder velkommen til vores nye musik pædagog, rytmisk sanger og kirkesanger Nanna Schou Dreier. Hun vil stå for kirkens Børnemusik 1-6 år. Med gamle og nye sange, danse, instrumenter og bevægelser vil hun bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd. Nanna er uddannet rytmisk sanger på Syddansk musikkonservatorium og desuden kirkesanger i Præstebro kirke. I undervisningen indgår instrumenter som trommer, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum hvor børn og forældre kan lære nye sange, lege og danse som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen. Tilmelding på praestebro.sogn@km.dk, det koster 300,- for 8 gange og indbetaling på Mobile Pay: 282200 (oplys barnets navn, fødselsdato, den voksnes navn og mobilnr). For nærmere oplysninger hos Nanna Schou Dreier (sms): 29802667
19 DEC
Børn | Undervisning

Spirekor

Præstebro Kirke, kl. 14.15.

Torsdag den 19. december 2019, kl. 14.15.