Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 283 events

i Herlev Kommune fra/efter 9. aug. 2020

9 AUG
Børn | Gudstjeneste

Familiegudstjeneste

Lindehøj Kirke, kl. 11.

Søndag den 9. august 2020, kl. 11.
9 AUG
Diverse | Andet

Menighedens årsmøde og orienteringsmøde om menighedsrådsvalget

Herlev Kirke, kl. 12.15.

Søndag den 9. august 2020, kl. 12.15.
Kom til Menighedens årsmøde og hør, hvordan økonomien ser ud, og om året, der er gået, for din lokale kirke. Derudover vil der være Orienteringsmøde omkring det kommende valg til Menighedsrådet. Så hvis du ønsker at gøre din indflydelse gældende i dit lokale sogn, så kom og hør nærmere om de forskellige muligheder, der er. I september vil der være en valgforsamling, og her er der mulighed for at stille op som kandidat til det nye Menighedsråd. Så har dette vakt din interesse, så kom forbi og deltag i Gudstjenesten, før vi mødes i sognehuset til lidt mad og drikke
11 AUG
Diverse | Møder

Støttegruppe for Ludomaner

Præstebro Kirke, kl. 18.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 18.
Pris: (Fri entré)
Går du i behandling for ludomani, eller ønsker du at stoppe med at spille? Støttegruppen for Ludomaner holder støttegruppemøde i Præstebro Kirke hver tirsdag fra kl. 18-20.

Går du i behandling for ludomani, og ønsker du at vedligeholde din spillefrihed - eller ønsker du at stoppe med at spille?

Formålet med støttegruppen er at dele erfaringer og fastholde hindanden i ikke at ville spille. Støttegruppelederne har mange års erfaring i ikke at spille - de har været der selv og vi taler ludomansk
12 AUG
Børn | Natur

Åbent hus i 2. Herlev Spejder Gruppe

Det Danske Spejderkorps, (DDS), 2. Herlev Gruppe, kl. 18-20.

Onsdag den 12. august 2020, kl. 18-20.
Pris: (Fri entré)
Kom og prøv nogen spændende spejder aktiviteter. Tilmelding ikke nødvendig - bare mød op. Arrangementet er primært for børn i alderen 6 - 12 år, men alle er velkomne.
13 AUG
Diverse | Møder

Sæsonintro Og Frivilligaften

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 17-20.

Det er en mærkelig tid, vi lever i. Vi håber, at I får en god sommer! Vi starter efterårssæsonen op med et lille foredrag, lidt vin og god mad - bestyrelsen vil gerne invitere dig/ jer til. Sæson-intro og Frivilligaften. PROGRAM: 17. Det er en mærkelig tid, vi lever i. Vi håber, at I får en god sommer!

Vi starter efterårssæsonen med et lille foredrag, lidt vin og god mad - bestyrelsen vil gerne invitere dig/ jer til

Sæson-intro og Frivilligaften

PROGRAM:

17.00 - 18.30
  • Velkomst v/formand Mette Borg.
  • Foredrag med Thorstein Theilgaard, generalsekretær Bedre Psykiatri: Sådan sætter vi retning for en bedre psykiatri - indspark til psykiatriens 10 års plan.
  • Orientering om arbejdet i Dialogforaer og Psykiatriråd v/Erik Frandsen, næstformand.
  • Status på aktiviteterne i 2020 v/Arly Eskildsen, frivillig projektleder.


Kaffe, te og kage.

18.30 - 19.15
  • Middag med mulighed for at "mingle" med nogle af oplægsholderne og bestyrelsen.


Her serveres mad fra grillen og vin.

19.15 -20.00
  • Orientering om efterårets aktiviteter v/Jannie Damgaard, bestyrelsesmedlem.
  • Sådan kan vi bidrage til arbejdet for en bedre psykiatri - om at blive frivillig i lokalafdelingen v/Mette Borg.
  • Ønsker fra medlemmerne til nye arrangementer, aktiviteter, foredrag, tiltag mv. v/Tim Larsen, bestyrelsesmedlem.


Korte oplæg, derefter spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Info: herlev@bedrepsykiatri.dk eller tlf. 31 76 21 47
15 AUG
Diverse | Ekskursion

Slotsholmen med kag - i Tårnet

AOF Herlev, kl. 13-16.

Lørdag den 15. august 2020, kl. 13-16.
Pris: (Pris: 295 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Tommy P Christensen. Meget vand er løbet rundt om Slotsholmen siden biskop Absalon anlagde en borg, der kunne beskytte købmændenes havn. Sammen med en kulturhistoriker fra Elsbøll & Christensen vandrer vi rundt på Slotsholmen, Danmarks vigtigste magtcentrum. Vi hører bl.a. om Slotskirken, Christiansborg, Bibliotekshaven, Kongens Bryghus, Hofteatret, Ridebanen, Højesteret og Thorvaldsens Museum. Turen afsluttes med kaffe og kage i Tårnet på Christiansborg.

Mødested: Ved Absalonstatuen på Højbro Plads v. metrostationen.

Meget vand er løbet rundt om Slotsholmen siden biskop Absalon anlagde en borg, der kunne beskytte købmændenes Havn. Sammen med en kulturhistoriker fra Elsbøll & Christensen vandrer vi rundt på Slotsholmen, Danmarks vigtigste magtcentrum. og hører bl.a. om Børsen, Det Kgl. Bibliotek, Danske Kancellis bygninger, Hofteteret, Ridebanen, Thorvaldsens Museum og Slotskirken. Vi slutter i restaurant Tårnet, hvor kaffe, te eller chokolade og kager venter på os.
Hold: 2100123
15 AUG
Sportsturnering | Fodboldkamp

Fodboldkamp Herre-DS Pulje 2 - Herlev IF mod LSF

Herlev Stadion, kl. 14.

Lørdag den 15. august 2020, kl. 14.
17 AUG
Børn | Andet

Babymusik

Præstebro Kirke, kl. 10.

Mandag den 17. august 2020, kl. 10.
Med Casper Rosenkilde hver mandag kl. 10 Vi byder velkommen til vores nyuddannet musik pædagog og kirkesanger Casper Rosenkilde. Han vil stå for kirkens Babymusik, i Nannas barselsorlov Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil han bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd. Casper er uddannet musikkonservatoriet og desuden kirkesanger i Præstebro kirke. I undervisningen indgår instrumenter som trommer, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum hvor børn og forældre kan lære nye sange, lege og danse som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen. Det praktiske Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Casper Rosenkilde (sms): Tilmelding sker gennem kirkekontoret: praestebro.sogn@km.dk Ved tilmelding: Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer. Pris: 300 kr for 8 gange
18 AUG
Diverse | Møder

Støttegruppe for Ludomaner

Præstebro Kirke, kl. 18.

Tirsdag den 18. august 2020, kl. 18.
Pris: (Fri entré)
Går du i behandling for ludomani, eller ønsker du at stoppe med at spille? Støttegruppen for Ludomaner holder støttegruppemøde i Præstebro Kirke hver tirsdag fra kl. 18-20.

Går du i behandling for ludomani, og ønsker du at vedligeholde din spillefrihed - eller ønsker du at stoppe med at spille?

Formålet med støttegruppen er at dele erfaringer og fastholde hindanden i ikke at ville spille. Støttegruppelederne har mange års erfaring i ikke at spille - de har været der selv og vi taler ludomansk
19 AUG
Børn | Møder

Børnemusik 1-6 år

Præstebro Kirke, kl. 16.

Onsdag den 19. august 2020, kl. 16.
Børnemusik med Casper Rosenkilde hver onsdag kl. 16 Vi byder velkommen til vores nyuddannet musik pædagog og kirkesanger Casper Rosenkilde Han vil stå for kirkens Børnemusik 1-6 år, i Nannas barselsorlov. Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil han bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd. Casper er nyuddannet musikpædagog og desuden kirkesanger i Præstebro kirke. I undervisningen indgår instrumenter som trommer, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum hvor børn og forældre kan lære nye sange, lege og danse som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen. Det praktiske Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Casper Rosenkilde (sms): Tilmelding sker gennem kirkekontoret: praestebro.sogn@km.dk Ved tilmelding: Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer. Pris: 300 kr for 8 gange
19 AUG
Diverse | Møder

Menighedsrådsmøde

Herlev Kirke, kl. 19.

19 AUG
Teater | Musical

"Let it rock - en hyldest til the Beatles". UDSOLGT. UDSOLGT

Herlev Teaterbio, kl. 20.

Onsdag den 19. august 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Løssalg 225 kr, Abonnement 175 kr, Børn og unge under 25 år 75 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Herlev Teater
"Let it rock - en hyldest til the Beatles".