Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 136 events

i Herlev Kommune fra/efter 24. sep. 2021

Frivillig Fredag & 30 års jubilæum
24 SEP
Diverse | Konference/seminar

Frivillig Fredag & 30 års jubilæum

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 16-21.

Fredag den 24. september 2021, kl. 16-21.
Vi afholder traditionen tro Frivillig Fredag. I år er det landsdækkende tema "lokale stemmer". Samtidig fejrer vi vores 30års jubilæum. Vi er et af landets ældste Frivillig & Selvhjælpscentre, og hvis vi selv skal sige det, et af de bedste ;).
Mosaikgudstjeneste med børnekirke
26 SEP
Børn | Gudstjeneste

Mosaikgudstjeneste med børnekirke

Lindehøj Kirke, kl. 10.30.

Søndag den 26. september 2021, kl. 10.30.
Babysalmesang 2 hold
27 SEP
Børn | Andet

Babysalmesang 2 hold

Præstebro Kirke, kl. 10.

Mandag den 27. september 2021, kl. 10.
Babysalmesang med Nanna Schou hver mandag kl. 10 og 11. Vi byder velkommen til alle musikglade babyer og deres voksen. Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil Nanna bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd. Nanna Schou er uddannet fra musikkonservatoriet og er musikpædagog i Præstebro kirke. I undervisningen indgår instrumenter som tørklæder, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum, hvor børn og voksne kan lære nye sange, lege og danse, som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen. Tilmelding sker til Nanna på nannaschou@hotmail.com Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer ved tilmelding. Pris: 300 kr. for 8 gange til kirkens mobilepaye. Holdene starter d. 16. aug. Der vil være 8 gange inden efterårsferien og 8 gange mellem efterårsferie og juleferie. OBS ingen hold d. 20. sep Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Nanna på mail eller sms (29 80 26 67)
Kom Videre Mand (gratis forløb for mænd)
28 SEP
Diverse | Foredrag

Kom Videre Mand (gratis forløb for mænd)

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 18.30.

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 18.30.
Pris: Fri entré
Står du midt i en livskrise? Måske er du blevet skilt, opsagt eller stressramt. Måske har du bare brug for et nyt fællesskab med mænd, der kan bringe dig videre. Så er Kom Videre Mand måske noget for dig. Kom Videre Mand tilbyder værktøjer til at komme videre og et støttende fællesskab. Tidligere deltagere har efter endt gruppeforløb følt sig mere tilfredse med livet og er blevet bedre til at handle i overensstemmelse med deres værdier.

Det er anonymt og gratis at deltage i gruppen.

Kom Videre Mand har en frivillig, mandlig gruppeleder, som guider deltagerne igennem 8 temaer i et forløb på 8 uger.

Der er plads til 6 deltagere.

Næste gruppe starter den 5. oktober og den 28 sept. er der planlagt et infomøde med deltagerne og gruppeleden.

Tilmelding kræves. Du er velkommen til at kontakte os på
tlf. 42661175 eller anna@frivilligcenterherlev.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tilmelde dig gruppen.

Du kan læse mere om Kom Videre Mand her: www.komvideremand.dk
Café Marielyst- et åbent tilbud i Frivilligcenter Herlev
29 SEP
Diverse | Andet

Café Marielyst- et åbent tilbud i Frivilligcenter Herlev

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 10.

Onsdag den 29. september 2021, kl. 10.
Pris: Fri entré
Frivilligcenter Herlev starter et nyt café-tilbud for alle. Hvis du har lyst til at få en kop kaffe i hyggelige omgivelser sammen med andre, hvor du også mulighed for at spille brætspil, lytte til musik eller lign, er caféen måske noget for dig.
Bibelstudiekreds v/Jens Kaltoft
29 SEP
Diverse | Møder

Bibelstudiekreds v/Jens Kaltoft

Herlev Kirke, kl. 14.

Onsdag den 29. september 2021, kl. 14.
Vi mødes en række onsdage, hvor vi gennemgår et bibelstudiehæfte. Nye er hjertelig velkommen til at være med. Uanset om man er helt ny bibellæser eller har mere erfaring. Det foregår i sognehuset på 1. sal.
Børnemusik 2 hold
29 SEP
Børn | Andet/Ukendt

Børnemusik 2 hold

Præstebro Kirke, kl. 15.

Onsdag den 29. september 2021, kl. 15.
Børnemusik med Nanna Schou hver onsdag kl. 15 og 16 Vi byder velkommen til alle musikglade børn og deres voksen. Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil Nanna bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd. Nanna Schou er uddannet fra musikkonservatoriet og er musikpædagog i Præstebro kirke. I undervisningen indgår instrumenter som tørklæder, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum, hvor børn og voksne kan lære nye sange, lege og danse, som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen. Tilmelding sker til Nanna på nannaschou@hotmail.com Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer ved tilmelding. Pris: 300 kr. for 8 gange til kirkens mobilepaye. Holdene starter d. 18. aug. Der vil være 8 gange inden efterårsferien og 8 gange mellem efterårsferie og juleferie. OBS ingen hold d. 22. sep. Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Nanna på mail eller sms (29 80 26 67)
Kulturaften med Meterolog Peter Tanev: Kriser og klimaet
29 SEP
Diverse | Møder

Kulturaften med Meterolog Peter Tanev: Kriser og klimaet

Præstebro Kirke, kl. 19.30.

Onsdag den 29. september 2021, kl. 19.30.
Kriser og klimaetGlobalt bliver vores verden til tider ramt af store kriser eller katastrofer som påvirker vores hverdag, samfund og økonomi og i sidste ende også vores klima. Store kriser som f.eks. Corona, 9/11 eller bristen af den økonomiske boble i 2008 er synlige i vores Co2 aftryk og påvirker også vores klima/vejr, og giver os et billede af hvad der sker når samfundet "kollapser". I dette foredrag kommer Peter Tanev bag om Hvad kan vi lære af store økonomiske udfordringer eller pandemier, og kan denne læring optimere vores mål om at nedsætte den globale udledning af Co2 og kommer vi styrket ud af disse udfordringer i vores kamp for klimaet. Det være sig i forhold til måden samfundet "genopstår" på eller nye teknologiske løsninger eller blot en ændret adfærd. Kan effekterne af kriser (ingen fly, hjemmearbejde osv.) også være en indikator på hvor meget der skal til, for at ændre den globale udledning af Co2 og et billede på hvor meget det vil kræve af menneskeheden de kommende år. Der vil være flere visuelle eksempler på hvordan kriser har påvirket vores vejr og klima
Åbent hus - dans i dagtimerne
30 SEP
Motion | Danseundervisning

Åbent hus - dans i dagtimerne

Hjortespring Foreningshus, kl. 11.30.

Torsdag den 30. september 2021, kl. 11.30.
Pris: Fri entré
Har du lyst til at danse og hygge dig? Så kom og dans til levende musik og med kyndig instruktion. Kom alene eller med andre, vi har plads til alle. Vi byder op til dans i dagtimerne. Der danses traditionelle folkedanse og baldanse uden så mange hop og snurren rundt. Vores fremragende danseinstruktør sørger for, at alle kommer med, og vores dygtige spillemand slår tonen an på sin violin.

Undervejs hygger vi os med en pause.

Holdet henvender sig til voksne dansere, og alle kan deltage - begyndere, erfarne dansere, enlige og par - blot du har lyst til at danse.

Påklædningen er helt almindeligt tøj, husk dog sko, du kan danse i.

Se mere om holdet på vores hjemmeside
Kreativt værksted
30 SEP
Diverse | Møder

Kreativt værksted

Præstebro Kirke, kl. 14.30.

Torsdag den 30. september 2021, kl. 14.30.
Fredagsmøde v/Jens Kaltoft
1 OKT
Diverse | Møder

Fredagsmøde v/Jens Kaltoft

Herlev Kirke, kl. 14.

Fredag den 1. oktober 2021, kl. 14.
Oplevelser på NørrebroV/ Cand. Pæd. Ingeborg Kappelgaard.
Candlelight dinner - for demente og deres pårørende
1 OKT
Diverse | Andet

Candlelight dinner - for demente og deres pårørende

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 17-20.

Fredag den 1. oktober 2021, kl. 17-20.
Pris: Entré: 125 kr Køb/bestil billet
Middagen arrangeres for demensramte par som i stearinlysets skær, kan hygge sig i samvær med andre ligesindede par. Middagen arrangeres for demensramte par som i stearinlysets skær, kan hygge sig i samvær med andre ligesindede par.

De frivillige værter sørger for en restaurantlignende stemning, hygger og hjælper med praktiske ting hele aftenen, så I som par kan slappe af og nyde stemningen.

Der er brugerbetaling til middagen på 250 kr. pr. par, som indeholder mad, drikke, lidt sødt og snacks.

OBS: Arrangementet er fortrinsvist for par, dvs. ønsker du at deltage alene, så kontakt os og så bliver du skrevet på venteliste, og får derfor kun plads hvis der er billetter i overskud