Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 224 events

i Herlev Kommune fra/efter 25. mar. 2019

25 MAR
Diverse | Møder

Bibelstudiekreds

Præstebro Kirke, kl. 17.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 17.
Vi har brugt de sidste år på at læse Apostlen Paulus breve til menighederne, dog kun de ægte breve, de breve vi med sikkerhed kan sige er Apostlens epistler. Derudover læste vi det sidste værk i Det Nye Testamente, den gevaldige Johannes Åbenbaring og vi læste tillige Hebræerbrevet. Gennem forløbet har haft øje for de tanker Grundtvig, Kierkegård og især Luther har gjort sig om teksterne - og vort eget nutidige øje på teksternes indhold. I 2019 vil vi begive os ind i Johannesevangeliets verden og i forlængelse deraf Thomasevangeliet, sidstnævnte er et af de apokryfe evangelier der ikke kom med i Det Nye Testamente
26 MAR
Diverse | Andet

Samtalecafé - en tid med rationering

Herlev Bibliotek, kl. 10.

Tir. d. 26. marts 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Mød mennesker i spændende samtale. Vi inviterer igen til samtalecaféer, hvor du kan møde og samtale med andre om det, der er vigtigt for dig.

Caféens vært sørger for, at du kommer i snak med andre om dagens tema, og vi serverer lidt varmt at drikke og sødt at spise.

Deltag også
Tirsdag den 30. april: Dagligdagsting med betydning
27 MAR
Børn | Andet

Babymusik 3 mdr-1 år

Præstebro Kirke, kl. 15.

Ons. d. 27. marts 2019, kl. 15.
27 MAR
Børn | Møder

Børnemusik 1-6 år

Præstebro Kirke, kl. 16.

Ons. d. 27. marts 2019, kl. 16.
Med gamle og nye sange, danse, instrumenter og bevægelser bevæger vi os gennem et legende univers hvor musik, motorik glæde og kreativitet går hånd i hånd. Miriam er violinist og sanger uddannet på Syddansk musikkonservatoriums folkemusiklinje. I undervisningen indgår instrumenter som trommer, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og Præstebro kirke bliver her til et dejligt frirum hvor børn og forældre kan lære nye sange, leje og danse som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Miriam Ariana på 50 40 75 68 miriamariana.mk@gmail.com Tilmelding til kirkekontoret: praestebro.sogn@km.dk Ved tilmelding: Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer. Pris: 300 kr for 8 gange. Indsættes på konto 5472-0904961 eller Mobilepay: 72761
27 MAR
Diverse | Undervisning

Ungdomskor

Præstebro Kirke, kl. 16.30.

Ons. d. 27. marts 2019, kl. 16.30.
27 MAR
Diverse | Møder

Sorggruppe

Præstebro Kirke, kl. 17.15.

Ons. d. 27. marts 2019, kl. 17.15.
Den altopslugende knude, der tager ophold i ens brystkasse, når en, man står nær, dør, kan være svær at få bugt med. Det har de seneste år fået flere og flere danskere til at søge mod sorggrupper, for død og sorg er en naturlig del af livet - ligesom. Glæde også er det - vi er blot bange for at tale om døden. Derfor bliver sorggrupper et frirum hvor man kan tale med andre og hvor man ikke skal være bange for at give los overfor andre, for at kunne komme videre, lære at leve med døden
27 MAR
Motion | Danseundervisning

Eftermiddagsdans, levende musik og hygge

Vivis Dans - Herlev, kl. 14-15.30.

Ons. d. 20. februar til ons. d. 27. marts 2019, kl. 14-15.30.
Pris: (Pris: 350 kr. for seks gange, uforbindende prøvetime)
Har du lyst til at danse, hygge dig og nyde levende musik? Og har du fri tid seks onsdag eftermiddage kl. 14 - 15.30? Så mød op hos Vivis Dans, Tornerosevej 58 og få en gratis prøvetime i klassiske folke- og baldanse. Holdet danser første gang onsdag den 20. februar 2019, hvor den fremragende instruktør Annette Thomsen guider alle kyndigt gennem dansen, som foregår til levende musik fra den dygtige musiker Bent Loose.

Alle kan deltage, begyndere og garvede, blot lysten til at danse er til stede. Undervisningen tilpasses efter de fremmødte, og man kan komme alene, som par eller i flok.

Der er ingen binding ved første fremmøde, men du skal senest 18. februar tilmelde dig til Sonja på kasserer@herlevfolkedans.dk eller telefon 28 928 908.

Du kan læse mere om holdet på www.herlevfolkedans.dk
28 MAR
Diverse | Undervisning

Spirekor

Præstebro Kirke, kl. 14.15.

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 14.15.
Kom og syng i Præstebros Spire-, Junior- eller Ungdomskor. Vi arbejder bl.a. med kanons og sanglege, høre-, node- og rytmelære samt stemmetræning. Tilgangen til musikken er legende og intuitiv.Alle kan være med uanset hvilket musikalsk grundlag man har. Det vigtigste er sammenholdet, fælleskabet og de hyggelige eftermiddage og koncertoplevelser vi har sammen.Aldersgruppe: 0. 2.klasse i Spirekoret, 3. 6. klasse i Juniorkoret og 7. klasse og op i Ungdomskoret.Pris: 100 kr. for et halvt år.Underviser: Regitze Tetzlaff
28 MAR
Diverse | Undervisning

Juniorkor

Præstebro Kirke, kl. 15.30.

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 15.30.
Kom og syng i Præstebros Spire-, Junior- eller Ungdomskor. Vi arbejder bl.a. med kanons og sanglege, høre-, node- og rytmelære samt stemmetræning. Tilgangen til musikken er legende og intuitiv.Alle kan være med uanset hvilket musikalsk grundlag man har. Det vigtigste er sammenholdet, fælleskabet og de hyggelige eftermiddage og koncertoplevelser vi har sammen.Aldersgruppe: 0. 2.klasse i Spirekoret, 3. 6. klasse i Juniorkoret og 7. klasse og op i Ungdomskoret.Pris: 100 kr. for et halvt år.Underviser: Regitze Tetzlaff
28 MAR
Diverse | Undervisning

Herlev Gospelkor øver

Præstebro Kirke, kl. 19.

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19.
28 MAR
Diverse | Andet

Mad under besættelsen

Herlev Bibliotek, kl. 19.

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Historiker og forfatter Dorthe Chakravarty trække tråde fra rationeringens kreative løsninger til i dag. Rationering og høje priser på fødevarer fik danskernes opfindsomhed i kog, da landet blev besat under Anden Verdenskrig.

Hør historiker og forfatter Dorthe Chakravarty fortælle historierne om, hvordan rationeringskosten satte sit præg på middagsbordet. Dengang så man nye kostvaner i form af kødløs tirsdag, mere grønt og genbrugsbrød - ikke ulig de gode råd om at spise mere klimavenligt i dag.

Med afsæt i sin seneste bog, "Husmor i en rationeringstid", trækker Dorthe Chakravarty tråde på tværs af temaer og tider. Fra madspild til kvindekamp, sundhed- og skønhedsidealer, kostplaner, madspildsregler og grøftekanten som spisekammer.

Hun forklarer, hvordan de store politiske og økonomiske strømninger påvirkede almindelige menneskers hverdagsliv, kultur og livsanskuelse - og gør det den dag i dag. Et historisk foredrag med (knap så meget) saft og kraft!

Billet 50 kr. - 35 kr. for medlemmer af klubberne
31 MAR
Diverse | Marked/byfest

Kræmmermarked

Herlev Bymidte, kl. 10-14.

Søn. d. 31. marts 2019, kl. 10-14.
Pris: (Fri entré)
Over 100 stadepladser med tusindvis af effekter. Kom og gør et godt køb i Parkeringskælderen under Herlev Bymidte Butkkscenter: Se mere på: www.lionsherlev.dk.