Oplev Herlev reference

Printervenlig version

OplevHerlev.dk er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 269 events

i Herlev Kommune fra/efter 20. sep. 2018

20 SEP
Diverse | Undervisning

Spirekor

Præstebro Kirke, kl. 14.15.

Tor. d. 20. september 2018, kl. 14.15.
20 SEP
Diverse | Undervisning

Juniorkor

Præstebro Kirke, kl. 15.30.

Tor. d. 20. september 2018, kl. 15.30.
20 SEP
Diverse | Andet

Den perfekte pige - tag et opgør med idealet

Biblioteket Kilden, kl. 19.

Tor. d. 20. september 2018, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Arrangør: Herlev Bibliotek
Forfatter Camilla Skovgaard hjælper dig med at se livet som mere og andet end gode karakterer og toppræstationer. Koldsved, ondt i maven og angst. Det er virkeligheden for mange unge piger, når de forsøger at leve op til idealet om den perfekte pige. Den perfekte pige er altid PÅ! Hun er den bedste veninde, den bedste i skolen, har den smukkeste krop og styr på fremtiden.

Men er hun OK?

Forfatter Camilla Skovgaard har selv oplevet at gå ned med stress, mens hun forsøgte at få alting til at se perfekt ud. Hun fortæller, hvordan det lykkedes hende at give slip på forventningerne og indse, at livet er mere end toppræstationer - og at omverdens krav ikke er rimelige. At det vigtigste ikke er at være perfekt, men at have det godt. Der er masser af gode råd at hente for ganske almindelige unge kvinder, der har svært ved at finde sig selv i alle udfordringerne.
Camilla Skovgaard har skrevet bogen "Fucking (fantastiske) 20'ere" og har medvirket i blandt andet DR-dokumentaren "De perfekte piger" fra 2015.

For piger og unge kvinder - men også forældre og andre, der ønsker at forstå, hvad der rører sig blandt unge.

Fri entré - men husk billet
22 SEP
Diverse | Andet

Sovekoncert

Herlev Bibliotek, kl. 21.

Fre. d. 21. og lør. d. 22. september 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: Adgang med madras 110 kr, Adgang uden madras 80 kr) Køb/bestil billet
Oplev en nat mellem reolerne med musik, der væver sig ud og ind mellem dine drømme. Vi byder indenfor til en behagelig rejse gennem natten med ambientmusik til dine drømme.
Sebastian Hvass leverer musikken i Demotekets sovekoncert. Sebastian skaber en balance mellem harmoni og hvid støj, hvor kædereaktioner og langsomme bølger vil danne grundlag for den hypnotiserende oplevelse, hvor du selv vælger, om du vil falde hen eller lytte hele natten.

Program:
Kl. 21.00 Velkomstdrink
Kl. 21.00 N.O.W.T - dub/electronica. Duoen består af Jon Anderson og Morten Langkilde. De går all in på blandingen af håndspillet bas, guitar og klaver, og en maskinpark, der leverer grooves, beats, og vokalsamples fra "noget du kender". Det hele opstår i nuet, reagerende på den øjeblikkelige stemning. Stramt og løst på samme tid.
Kl. 22.00 Indgang til sovekoncerten - meditationslærer Lajla Glumby fra Life Journey Institute vil hjælpe dig med at få kroppen helt ned i gear, så du helt afslappet og med åbent sind er klar til nattens oplevelse.
Kl. 22.30 Visuals - produceret af Mathias Jørgensen. Der vil natten i gennem være stemningsfulde visuals i loftet, som vil føre gæsterne ind i en drømmende tilstand, og lade dem tænke og filosofere.
Kl. 22.30 Sovekoncerten starter. Sebastian Hvass har tidligere lavet en længere række eksperimenterende rockprojekter og ambientkoncerter.
Kl. 08.00 Morgenmad - croissant, frugt, kaffe og te.

Billet 110 kr. inklusive madras - 80 kr. uden madras

Følg begivenheden på Facebook https://www.facebook.com/events/221926055249103/
24 SEP
Børn | Møder

Minikonfirmander

Præstebro Kirke, kl. 14-15.30.

Man. d. 24. september 2018, kl. 14-15.30.
Minikonfirmand er et tilbud til børn i 3.klasse. Et tilbud, der gælder alle, der har lyst til at se, hvordan kirken ser ud fra kælder til klokketårn - og vil høre om kirken til hverdag og fest, det er kreativt, vi leger og spiser noget godt. I kirken beder vi Fadervor og hører historier fra bibelen
24 SEP
Diverse | Møder

Studiekreds: Vi læser Hebræerbrevet og Johannes Åbenbaringen

Præstebro Kirke, kl. 17.

Man. d. 24. september 2018, kl. 17.
Vi læser Hebræerbrevet og dernæst Johannes Åbenbaring. Vi forsøger at nå det på 3 mandage til Hebræerbrevet og 3 mandage til Johannes Åbenbaring - lad os nu se - henvendelse for tekster Hjørdis 3058 8545.
25 SEP
Motion | Vandretur/stavgang

Gåtur

Herlev Station, kl. 10.

Tir. d. 25. september 2018, kl. 10.
Pris: (Gratis)
Vi starter fra Herlev Station kl. 10.00 og går en tur på ca. 10 km. vi går ca. 5 km. i timen. Vi holder en rast undervejs (medbring selv evt. fortæring), og er tilbage ca. kl. 12.30.
25 SEP
Diverse | Ekskursion

Samtalecafé - hvor blev tiden af?

Herlev Bibliotek, kl. 10.

Tir. d. 25. september 2018, kl. 10.
Pris: (Pris: Gratis billetter) Køb/bestil billet
Mød mennesker i spændende samtale. "Alle disse dage, som kom og gik, jeg vidste slet ikke, det var selve livet," skrev den svenske digter Stig Johansson.

Hvor blev tiden dog af, var jeg for tankeløs, og tog jeg hverdagen for givet? Havde jeg for lidt fritid, bekymrede jeg mig for meget, fik jeg skønnet nok på alle disse dage med deres sorger og glæder? Ville jeg have handlet anderledes, hvis jeg havde vidst...? Jeg ville ønske, at jeg havde vidst... ja, hvad ville du gerne have vidst?

I denne måneds samtalecafé tager vi en snak om, hvad du gerne ville have vidst tidligere i livet. Kom og del det, du ikke vidste, men som du ved nu - med andre ligesindede, der heller ikke vidste, hvad de gerne ville have vidst. Måske at livet alligevel ikke er så kompliceret som forventet?

Hvad er en samtalecafé?

En samtalecafé er et samlingspunkt for folk, der gerne vil tale med hinanden på en ny måde. Det er som en hyggelig aften på en café, men med et defineret tema for samtalen. Caféens vært sørger for, at du kommer i snak med de andre gæster, og som på andre caféer serverer vi en kop kaffe/te med lidt til. Samtalecaféen afholdes tre gange på en sæson
25 SEP
Diverse | Andet

Konfirmander

Præstebro Kirke, kl. 15.15-16.45.

Tir. d. 25. september 2018, kl. 15.15-16.45.
25 SEP
Diverse | Lyrik/oplæsning

Kom med i en læsekreds

Herlev Bibliotek, kl. 19.

Tir. d. 25. september 2018, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Biblioteket lægger op til og hjælper med at starte nye læsekredse. Er du glad for at læse, men mangler nogle at dele dine læseoplevelser med?

Vi mødes på Herlev Bibliotek til bogsnak og et godt glas vin. I løbet af aftenen vil vi hjælpe med at starte nye læsekredse med forskellige interesser.

Vi foreslår eksempelvis en læsekreds for ny nordisk litteratur, en for historiske bøger, en for klassikere og en særlig VIP-læsekreds, hvor medlemmerne til særlige arrangementer får mulighed for at stille spørgsmål direkte til de forfattere, de har læst.

Herlev Biblioteks VIP-læsekreds skal læse bøger, der forholder sig til bibliotekets sæsontema TID:

Svend Åge Madsen: "Af den anden verden"
Mikkel Rosengaard: "Forestillinger om Ana Ivan"
Olga Ravn: "De ansatte"
26 SEP
Børn | Andet

Børnemusik 1-6 år

Præstebro Kirke, kl. 16.

Ons. d. 26. september 2018, kl. 16.
Børnemusik med Miriam Ariane hver onsdag kl. 16 Vi starter efter sommerferien: onsdag den 5. september. Med gamle og nye sange, danse, instrumenter og bevægelser bevæger vi os gennem et legende univers hvor musik, motorik glæde og kreativitet går hånd i hånd. Miriam er violinist og sanger uddannet på Syddansk musikkonservatoriums folkemusiklinje. I undervisningen indgår instrumenter som trommer, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og præstebro kirke bliver her til et dejligt frirum hvor børn og forældre kan lære nye sange, leje og danse som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen. Det praktiske Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Miriam Ariana på 50 40 75 68 eller miriamariana.mk@gmail.com Tilmelding til kirkekontoret: praestebro.sogn@km.dk Ved tilmelding: Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer. Pris: 300 kr for 8 gange. Indsættes på Mobile Pay 3030 1010 eller konto 5472-0904961
26 SEP
Diverse | Undervisning

Ungdomskor

Præstebro Kirke, kl. 16.30.

Ons. d. 26. september 2018, kl. 16.30.