Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 140 events

i Herlev Kommune fra/efter 16. sep. 2021

29 SEP
Diverse | Møder

Bibelstudiekreds v/Jens Kaltoft

Herlev Kirke, kl. 14.

Onsdag den 29. september 2021, kl. 14.
Vi mødes en række onsdage, hvor vi gennemgår et bibelstudiehæfte. Nye er hjertelig velkommen til at være med. Uanset om man er helt ny bibellæser eller har mere erfaring. Det foregår i sognehuset på 1. sal.
29 SEP
Børn | Andet/Ukendt

Børnemusik 2 hold

Præstebro Kirke, kl. 15.

Onsdag den 29. september 2021, kl. 15.
Børnemusik med Nanna Schou hver onsdag kl. 15 og 16 Vi byder velkommen til alle musikglade børn og deres voksen. Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil Nanna bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd. Nanna Schou er uddannet fra musikkonservatoriet og er musikpædagog i Præstebro kirke. I undervisningen indgår instrumenter som tørklæder, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum, hvor børn og voksne kan lære nye sange, lege og danse, som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen. Tilmelding sker til Nanna på nannaschou@hotmail.com Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer ved tilmelding. Pris: 300 kr. for 8 gange til kirkens mobilepaye. Holdene starter d. 18. aug. Der vil være 8 gange inden efterårsferien og 8 gange mellem efterårsferie og juleferie. OBS ingen hold d. 22. sep. Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Nanna på mail eller sms (29 80 26 67)
29 SEP
Diverse | Møder

Kulturaften med Meterolog Peter Tanev: Kriser og klimaet

Præstebro Kirke, kl. 19.30.

Onsdag den 29. september 2021, kl. 19.30.
Kriser og klimaetGlobalt bliver vores verden til tider ramt af store kriser eller katastrofer som påvirker vores hverdag, samfund og økonomi og i sidste ende også vores klima. Store kriser som f.eks. Corona, 9/11 eller bristen af den økonomiske boble i 2008 er synlige i vores Co2 aftryk og påvirker også vores klima/vejr, og giver os et billede af hvad der sker når samfundet "kollapser". I dette foredrag kommer Peter Tanev bag om Hvad kan vi lære af store økonomiske udfordringer eller pandemier, og kan denne læring optimere vores mål om at nedsætte den globale udledning af Co2 og kommer vi styrket ud af disse udfordringer i vores kamp for klimaet. Det være sig i forhold til måden samfundet "genopstår" på eller nye teknologiske løsninger eller blot en ændret adfærd. Kan effekterne af kriser (ingen fly, hjemmearbejde osv.) også være en indikator på hvor meget der skal til, for at ændre den globale udledning af Co2 og et billede på hvor meget det vil kræve af menneskeheden de kommende år. Der vil være flere visuelle eksempler på hvordan kriser har påvirket vores vejr og klima
30 SEP
Motion | Danseundervisning

Åbent hus - dans i dagtimerne

Hjortespring Foreningshus, kl. 11.30.

Torsdag den 30. september 2021, kl. 11.30.
Pris: Fri entré
Har du lyst til at danse og hygge dig? Så kom og dans til levende musik og med kyndig instruktion. Kom alene eller med andre, vi har plads til alle. Vi byder op til dans i dagtimerne. Der danses traditionelle folkedanse og baldanse uden så mange hop og snurren rundt. Vores fremragende danseinstruktør sørger for, at alle kommer med, og vores dygtige spillemand slår tonen an på sin violin.

Undervejs hygger vi os med en pause.

Holdet henvender sig til voksne dansere, og alle kan deltage - begyndere, erfarne dansere, enlige og par - blot du har lyst til at danse.

Påklædningen er helt almindeligt tøj, husk dog sko, du kan danse i.

Se mere om holdet på vores hjemmeside
30 SEP
Diverse | Møder

Kreativt værksted

Præstebro Kirke, kl. 14.30.

Torsdag den 30. september 2021, kl. 14.30.
1 OKT
Diverse | Møder

Fredagsmøde v/Jens Kaltoft

Herlev Kirke, kl. 14.

Fredag den 1. oktober 2021, kl. 14.
Oplevelser på NørrebroV/ Cand. Pæd. Ingeborg Kappelgaard.
1 OKT
Diverse | Andet

Candlelight dinner - for demente og deres pårørende

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 17-20.

Fredag den 1. oktober 2021, kl. 17-20.
Pris: Entré: 125 kr Køb/bestil billet
Middagen arrangeres for demensramte par som i stearinlysets skær, kan hygge sig i samvær med andre ligesindede par. Middagen arrangeres for demensramte par som i stearinlysets skær, kan hygge sig i samvær med andre ligesindede par.

De frivillige værter sørger for en restaurantlignende stemning, hygger og hjælper med praktiske ting hele aftenen, så I som par kan slappe af og nyde stemningen.

Der er brugerbetaling til middagen på 250 kr. pr. par, som indeholder mad, drikke, lidt sødt og snacks.

OBS: Arrangementet er fortrinsvist for par, dvs. ønsker du at deltage alene, så kontakt os og så bliver du skrevet på venteliste, og får derfor kun plads hvis der er billetter i overskud
2 OKT
Diverse | Andet

60års jubilæum

Det Danske Spejderkorps, (DDS), 2. Herlev Gruppe, kl. 11.

Lørdag den 2. oktober 2021, kl. 11.
Pris: Fri entré
Fejring af 60års jubilæum hvor alle er velkomne. I 1961 blev 2. Herlev spejdergruppe etableret.

Samme år blev Jurij Gagarin, som den første, sendt ud i rummet.

Var det mon et tegn om at 2. Herlev spejdergruppe sigter mod stjernestunder sammen med vores spejdere?

Ja, altid!

Derfor vil vi glæde os til at se alle spejdere, unge som gamle, nuværende og tidligere, ledere, forældre, venner af gruppen, naboer, DDS og Herlev Kommune til Åbent hus
2 OKT
Udstilling | Omvisning

Omvisning | Beige Kitchen for Beige Rosti

Gammelgaard Kunst- og Kulturcenter, kl. 14-16.

Lørdag den 2. oktober 2021, kl. 14-16.
Pris: Fri entré
Mød kunstnerne Eva Koch, Jette Gejl og Mette Gitz-Johansen lørdag 2. oktober til en performance og samtale i køkkenet i anledning af deres aktuelle udstilling Concepts and Objects. Jette Gejls installation Beige Kitchen for Beige Rosti danner rammen for en performativ platform, der indbyder publikum til at interagere med en stor samling af beigefarvede Rosti produkter. I køkkenet produceres beige mad og drikke.

Denne eftermiddag inviterer vi indenfor i køkkenet til samtaler om dette og andre værker på udstillingen Concepts and Objects af de tre kunstnere Eva Koch, Jette Gejl og Mette Gitz-Johansen, der hele efteråret udstiller på Gammelgaard.

Arrangementet har fri entré, men der er begrænset plads, så tilmelding er påkrævet via Billetto HER
3 OKT
Børn | Gudstjeneste

Bedsteforældre, børnebørn og brunch-gudstjeneste

Birkholm Kirkesal, kl. 10.30.

Søndag den 3. oktober 2021, kl. 10.30.
4 OKT
Børn | Andet

Babysalmesang 2 hold

Præstebro Kirke, kl. 10.

Mandag den 4. oktober 2021, kl. 10.
Babysalmesang med Nanna Schou hver mandag kl. 10 og 11. Vi byder velkommen til alle musikglade babyer og deres voksen. Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil Nanna bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd. Nanna Schou er uddannet fra musikkonservatoriet og er musikpædagog i Præstebro kirke. I undervisningen indgår instrumenter som tørklæder, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum, hvor børn og voksne kan lære nye sange, lege og danse, som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen. Tilmelding sker til Nanna på nannaschou@hotmail.com Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer ved tilmelding. Pris: 300 kr. for 8 gange til kirkens mobilepaye. Holdene starter d. 16. aug. Der vil være 8 gange inden efterårsferien og 8 gange mellem efterårsferie og juleferie. OBS ingen hold d. 20. sep Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Nanna på mail eller sms (29 80 26 67)
4 OKT
Teater | Skuespil

"Forrædder" opføres af Randers Teater

Herlev Teaterbio, kl. 19.30.

Mandag den 4. oktober 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: Løssalg 225 kr, Abonnement 175 kr, Unge under 25 år 75 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Herlev Teater