Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 214 events

i Herlev Kommune fra/efter 15. okt. 2019

5 MAR
Børn | Undervisning

Spirekor

Præstebro Kirke, kl. 14.15.

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 14.15.
5 MAR
Diverse | Undervisning

Juniorkor

Præstebro Kirke, kl. 15.30.

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 15.30.
5 MAR
Diverse | Undervisning

Herlev Gospelkor øver

Præstebro Kirke, kl. 19.

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 19.
10 MAR
Diverse | Møder

Litteraturkreds læser Anne-Cathrine Riebnitzsky. Smaragdsliberen

Præstebro Kirke, kl. 19.

Tirsdag den 10. marts 2020, kl. 19.
Du kan melde dig til Litteraturkreds i Præstebro ved at kontakte Dorte Frigast: dfrigast@gmail.dk.
12 MAR
Børn | Undervisning

Spirekor

Præstebro Kirke, kl. 14.15.

Torsdag den 12. marts 2020, kl. 14.15.
12 MAR
Diverse | Undervisning

Juniorkor

Præstebro Kirke, kl. 15.30.

Torsdag den 12. marts 2020, kl. 15.30.
12 MAR
Diverse | Undervisning

Herlev Gospelkor øver

Præstebro Kirke, kl. 19.

Torsdag den 12. marts 2020, kl. 19.
19 MAR
Børn | Undervisning

Spirekor

Præstebro Kirke, kl. 14.15.

Torsdag den 19. marts 2020, kl. 14.15.
19 MAR
Diverse | Undervisning

Juniorkor

Præstebro Kirke, kl. 15.30.

Torsdag den 19. marts 2020, kl. 15.30.
25 MAR
Diverse | Foredrag

Foredrag i Herlev: "Glade Børn og Voksne"

Herlev Medborgerhus, kl. 19-21.30.

Onsdag den 25. marts 2020, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 250 kr)
Foredraget, der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi, det kræver. Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi, som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad du ønsker, skal du få.
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Den perfekte forælder?
Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker - ja, listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed - heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer, som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er også velkomne.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg
Som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i over 25 år undervist i dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Mine Cd'er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fagpersoner i hele verden. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 voksne børn. Jeg har i 3 år boet i Californien, men er for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne
25 MAR
Diverse | Undervisning

Olie og-akrylmaling

Lindehøjskolen, 10 kursusdage kl. 18-20.35.

Onsdag den 15. januar til onsdag den 25. marts 2020, 10 kursusdage kl. 18-20.35.
Pris: (Pris: 1205 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Herlev
Underviser: Vladimir Voronin. Har du lyst til at lære olie -og akrylmalingens mange muligheder? Du vil få en gennemgang af maleriet, Hvad du ser, og ikke hvad du tror, du ser. Der lægges vægt på at give dig et værktøj, så du lettere kan arbejde videre på egen hånd, Der vil være individuel undervisning. Vi begynder, hvor du er. Vi gennemgår farver og malerunderlag - hvordan begynder jeg på det store hvide lærred? Valg af palet, skyggens farver, lasering, kolde og varme farver og andet. Holdet er også for dig der aldring har malet før.
Du må forvente udgifter til lærred, maling, model m.v.
Underviser: Vladimir Voronin www.voronin.dk

Har du lyst til at lære olie -og akrylmalingens mange muligheder? Du vil få en gennemgang af maleriet, Hvad du ser, og ikke hvad du tror, du ser. Der lægges vægt på at give dig et værktøj, så du lettere kan arbejde videre på egen hånd, Der vil være individuel undervisning. Vi begynder, hvor du er. Vi gennemgår farver og malerunderlag - hvordan begynder jeg på det store hvide lærred? Valg af palet, skyggens farver, lasering, kolde og varme farver og andet. Holdet er også for dig der aldring har malet før. Du må forvente udgifter til lærred, maling, model m.v. Underviser: Vladimir Voronin www.voronin.dk
Hold: 215211
26 MAR
Teater | Musical

"Let it rock - en hyldest til the Beatles" opføres af MusicalDanmark

Herlev Teaterbio, kl. 20.

Torsdag den 26. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Løssalg 225 kr, Abonnement 175 kr, Børn og unge under 25 år 75 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Herlev Teater