Viser 1-20 ud af 1433 resultater

22
Okt
Broderi-workshop for børn
Workshop

Broderi-workshop for børn

To dage i efterårsferien kan børn mellem 8 og 12 år boltre sig i broderi.
På Tekstilmuseet inviterer tekstilformidler Renée Heegaard til en workshop, hvor børn skal brodere sig selv - stående, liggende eller helt på hovedet!

Vi skal tegne en simpel model af os selv og omsætte den til broderi på en fin lærredspung med lynlås. Man kan lave lige præcis det design, man ønsker, og som passer til en. Pungen er klar til at brodere på og skal blot syes sammen i siderne, inden den er klar til brug. Det gør vi selvfølgelig sammen på workshoppen.

Workshoppen strækker sig over to dage.

Tilmelding er nødvendig og kan ske via Aktiv Ferie Herning.

Materialer er inklusiv i prisen, Medbring selv frokost og drikkevarer

Læs mere Broderi-workshop for børn

Tekstilmuseet, Museum Midtjylland
Vestergade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 10.30-14.30.
22
Okt
Den Store Trylleskole
Andet

Den Store Trylleskole

Trylleshow og trylleskole for børn - trylleudstyr til alle deltagende børn. Den kendte tryllekunstner Birger Vest laver 2 x 40 min. trylleshow og trylleskole. Børnene får et tryllesæt med hjem, bestående af 3 dele. Læs mere på www.herningCentret.dk.

Læs mere Den Store Trylleskole

Herning Centret
Merkurvej, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 11.
22
Okt
Trylleshow og trylleskole for børn
Andet

Trylleshow og trylleskole for børn

22. oktober 2021 kl. 11.00 og kl. 12.00. Trylleshow og trylleskole for børn - trylleudstyr til alle deltagende børn. Den kendte tryllekunstner Birger Vest laver 2 x 40 min. trylleshow og trylleskole.
Børnene får et tryllesæt med hjem, bestående af 3 dele.

Trylleskolen kører 2 gange:
kl. 11-11.40
kl. 12-12.40. Kontakt: post@herningcentret.dk / +45 2463 2373

Læs mere Trylleshow og trylleskole for børn

Kvickly Herning
Merkurvej 1, Herningcentret, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 11 & 12.
22
Okt
Adelsmand- og frue for en dag
Workshop

Adelsmand- og frue for en dag

Ridderkapper, prinsesseskørter og våbenskjold.
Fredag i efterårsferien kan du på Herningsholm Museum lave dit eget våbenskjold og udsmykke en kappe eller et skørt, som du får med hjem. Først undersøger vi adelsmærkerne i herregårdens udstilling, og herefter laver vi vores egne symboler. Med stoftryk og maling dekorerer vi kapper og skørter med vores våbenskjold i Herningsholms flotte riddersal.

Forældre og bedsteforældre er velkomne til at assistere deres lille historiker/udøvende kunstner eller gå rundt i udstillingerne, mens børnene deltager i arrangementet.

Tilmelding er nødvendig og foregår via Aktiv Ferie Herning. Bemærk at tilmeldingen åbner sidst i september

Læs mere Adelsmand- og frue for en dag

Herningsholm Museum, Museum Midtjylland
Herregårdsparken 1, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 11-13.
22
Okt
Cirkus Mascots
Anden forestilling

Cirkus Mascots "Du Milde Manege" i Sunds

Cirkus Mascot kommer til byen med årets forestilling "DU MILDE MANEGE" som spilles indenfor i Multicenter Sunds! Det er cirkus i børnehøjde for hele familien med dygtige artister, dejlige dyr og den sjoveste klovn.
- 11.000 cirkusglade børne og voksne har allerede besøgt os!

Om forestillingen:
"Det dufter af savsmuld og popcorn, for det gør cirkus, og så betyder det ikke så meget, hvor man befinder sig, det væsentligste er; med hvem?

De kunne ikke trives med det i længden, cirkusfamilien, som den seneste tid har støvet numrene af til hidtil ukendt perfektion - savnet efter publikum, børn og deres voksne, blev for stort, og derfor har de stablet et stort nummer på benene. 14 fuldendte og fantastiske cirkusnumre - faktisk. I sportshaller rundt omkring i landet, som nemt kan rumme det sædvanlige antal publikummer og den tilhørende begejstring.

Cirkus er traditionen tro, og det er præcis samme magiske manege, man træder ind i. Du glemmer tid og sted, når først klovnen Gulio spiller med musklerne. Årets forestilling er akkurat lige så vov'et, som den plejer at være - pjattede pudler og hundekunster; se! Balancekunst, klovnerier, to grise og en gås, en ung fyr, der har flere bolde i luften end statsministeren og en cirkusdirektør med (rampe)lys i øjnene - endelig, det er tid til cirkus.

Forestillingen varer som vanligt 80 minutter plus pause. Lyden og lyset er det samme, popcornene smager som de skal, candyflossen smelter i munden, og du bliver overrasket, når du hører, at
forestillingens ældste artist er fyldt 70. Han har fået en lys idé og balancerer på kanten af det mulige.
Det er en del af magien; at de ikke kan lade være. Du kender det; genkendelsens glæde. Alt er, som det var engang - sådan cirkus...

Gi' dig selv en hverdagspause - du milde manege, hvor vi trænger!"

Info:
Alle pladser omkring manegen er efter "Først til mølle"-princip og dørene til hallen åbner 1 time før forestillingen.

Forestillingen har en varighed på ca. 1 time og 45 min. inkl. en pause.

Børn under 3 år kommer gratis med ind, hvis de sidder på skødet af en voksen

Har du spørgsmål?
Så ring til vores kundeservice på: 20 74 50 52
(Telefontid alle dage fra kl. 11-13)

Se mere om årets forestilling og køb billet på:
https://cirkus-mascot.dk/

Læs mere Cirkus Mascots "Du Milde Manege" i Sunds

Multicenter Sunds
Idrætsvej 2, Sunds
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 17.
22
Okt
Lasergame efter lukketid
Andet

Lasergame efter lukketid

Kom ned i bibliotekets dyb og spil lasergame med familien.
Fredag efter lukketid kan I deltage i den store familiedyst i lasergame. Gå på opdagelse i bibliotekets kælder, og gem jer blandt de mange hylder fyldt med bøger.

Lasergame kan spilles af alle, uanset alder og fysisk form og kun dit humør sætter begrænsningerne for en uforglemmelig oplevelse. Så udfordr jeres naboer eller venner til en kamp - og ellers skal vi nok sørge for, at I har nogen at spille mod!

Man spiller to hold af max 6 personer ad gangen i 10 minutter. Træk en billet til det tidspunkt, I gerne vil spille, og træk én billet pr. person i familien. Hvis I ved, hvem I vil spille mod, kan I også trække billetter for dem, så I er sikret at spille mod hinanden. Det er gratis at deltage i arrangementet.
Træk jeres billetter her >>

Har I spørgsmål, kan I skrive til bibewj@herning.dk.

Sæt ferien i bevægelse. Efterårsferien på Herning Bibliotekerne byder på masser af bevægelse og aktiviteter - og måske en rekord.

Se alle arrangementer i efterårsferien her >>

Læs mere Lasergame efter lukketid

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 17.30.
22
Okt
Signe Svendsen Solo - Ny Dato
Rock/Pop

Signe Svendsen Solo - Ny Dato

Søde, smukke Signe Svendsen spiller solo i Dagmar Bio fredag d. 20. november 2020.

Læs mere Signe Svendsen Solo - Ny Dato

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 20.
22
Okt
Lau Højen
Rock/Pop

Lau Højen

Du kender ham som forsangeren i den hårdslående trio; Carpark North, der gennem mere end 20 år har sendt vilde elektrorock-brøl ud i det danske musiklandskab.
Nu tager Lau Højen skridtet som soloartist, klar til at skabe sit eget univers med et personligt poetisk fundament.

Forlæng oplevelsen; Bestil bord i Restaurant Teaterkælderen nyd vores lækre buffet. Telefon 99269927 eller mail tk@mch.dk

Læs mere: mch.dk

Læs mere Lau Højen

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 20.
22
Okt
Love Shop
Rock/Pop

Love Shop

Efter et år med lockdown melder Love Shop klar til en tour på landets spillesteder i efteråret 2021. Nedlukningen er blandt andet blevet.
brugt på at turnere med "Love Shop 3", hvor frontmand Jens Unmack var ene på scenen med Mikkel Damgaard og Mika Vandborg. Men heldigvis er nye sange også kommet til, og det enkle LS3-setup har i høj grad også inspireret til den nye musik.

Til efteråret, når vi - forhåbentlig - er nogenlunde på den anden side af restriktioner, melder Love Shop, for første i 2 år, klar til at turnére med fuld besætning, bestående af det klassiske hold bag Unmack med Mikkel Damgaard (keys), Thomas Duus (trommer), Mika Vandborg (guitar) og Nis Tyrrestrup (bas). Det seneste års opsparede energi og frustration peger mod en række forløsende koncerter landet over. Om det udtaler Jens Unmack:

"Det seneste år har været en lang vandring uden alle de ting, der normalt lyser tilværelsen op. At samles til rockkoncerter er en af dem. Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er. De er derimod en luksus vi hver eneste gang skal værdsætte og dele sammen, som var det både første og allersidste gang. Jeg er sikker på, det kun kan blive uforglemmelige, berusende og fantastiske aftener. Vi ser frem."

Læs mere Love Shop

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 21.
22
Okt
FEI World Cup Herning Messebillet
Øvrige sportsturneringer

FEI World Cup Herning Messebillet

Dato: 22.10.2021 fra kl. 08.00. Billetten giver adgang til Hal M på unummereret plads samt Messen. Messen har åbent fra kl. 9.00 - 19.30. Børn under 3 -12 år halv pris. Børn under 2 år gratis adgang. Se programmet. HER.

Læs mere FEI World Cup Herning Messebillet

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 23.59.
22
Okt
Fei World Cup Herning -. partout
Øvrige sportsturneringer

Fei World Cup Herning -. partout

PARTOUT. Gyldig fra 21.10.2021 - 23.10.2021. Adgang fra kl. 08.00 dagligt. Partout Armbånd. Adgang til Jyske Bank Boxen, Hal M, og Messen Torsdag, Fredag, Lørdag og Søndag. Torsdag fri placering i Boxen.
Fredag fri placering i afgrænset område i Boxen (svarende til B-Billetter). Lørdag fri placering i afgrænset område i Boxen (svarende til B-Billetter). Søndag fri placering i Boxen. Børn under 2 år gratis adgang. Se programmet. HER

Læs mere Fei World Cup Herning -. partout

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 23.59.
22
Okt
Paw Patrol: Filmen - 2D
Tegnefilm/Animation

Paw Patrol: Filmen - 2D

Den selvoptagne Humdinger er altid optaget af at se godt i borgernes øjne, så han eksperimenterer med alt fra spektakulært fyrværkeri til en vejrrobot. Men begge dele giver bagslag, og så må PAW Patrol alligevel rykke til undsætning.

Læs mere Paw Patrol: Filmen - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 10 & 12.
22
Okt
Forsvundet til Halloween - 2D
Familiefilm

Forsvundet til Halloween - 2D

Asger og Petra holder halloween sammen med deres nabo Esther, men dette år er alting anderledes, end det plejer. Petra forsvinder pludselig sporløst, og Asger og Esther stå sammen om at finde den forsvundne lillesøster, midt i zombier og tricktyve.

Læs mere Forsvundet til Halloween - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 10, 12 & 16.15.
22
Okt
Ternet Ninja 2 - 2D
Tegnefilm/Animation

Ternet Ninja 2 - 2D

Ternet Ninja vender tilbage - i et nyt hylster. Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske.

Læs mere Ternet Ninja 2 - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 10, 12.10, 14.20, 15.50 & 18.15.
22
Okt
Familien Addams 2 - Dansk tale - 2D
Tegnefilm/Animation

Familien Addams 2 - Dansk tale - 2D

Den berygtede familien Adams er atter på banen, i denne forrygende sjove animationskomedie for hele familien. Følg med, når den uhyggelige familie, med alverdens mærkværdige monstre og bistre skikkelser, med garanti får dig til at grine på gyselig vis.

Læs mere Familien Addams 2 - Dansk tale - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 10.15, 12.20, 14.20 & 16.25.
22
Okt
Boss Baby - Det bli'r i familien - Dansk tale - 2D
Tegnefilm/Animation

Boss Baby - Det bli'r i familien - Dansk tale - 2D

Tim og Ted er blevet voksne og lever nu to adskilte og travle voksenliv. Men en ny boos-baby, med en hidtil uset metode og attitude til problemløsning, sætter sig for at bringe de to venner sammen igen, uanset hvad det så må betyde!

Læs mere Boss Baby - Det bli'r i familien - Dansk tale - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 11, 13.30 & 16.50.
22
Okt
No Time to Die - 2D
Action/Drama

No Time to Die - 2D

Den nyeste James Bond film, hvori Bond må finde en forsvunden videnskabsmand og beskytte verden mod en sønderrivende trussel. Bond spilles af Daniel Craig, og filmen er instrueret af Cary Joji Fukunaga.

Læs mere No Time to Die - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 11, 14.30, 16.30, 19, 19.20 & 20.
22
Okt
After We Fell - 2D
Komedie/Romantik

After We Fell - 2D

Tessea og Hardins forhold kompliceres da Tessas far vender tilbage, og chokerende nye opdagelser om Hardins familie ser dagens lys. I sidste ende må Tessa og Hardin beslutte sig for, om deres kærlighed er værd at kæmpe for.

Læs mere After We Fell - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 14.
22
Okt
Venom - Let There Be Carnage - 2D
Science Fiction

Venom - Let There Be Carnage - 2D

Megastjernen Tom Hardy er tilbage i rollen som Venom, den komplekse og yderst dødbringende alien. Denne Marvel bluckbuster byder desuden på Woody Harrelson, i den længe ventede rolle som skurken Carnage.

Læs mere Venom - Let There Be Carnage - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 14.30, 18.30 & 20.45.
22
Okt
Margrete den første - 2D
Action/Drama

Margrete den første - 2D

Trine Dyrholm, Søren Malling og Morten Hee Andersen spiller hovedrollerne i dette historiske drama, hvor vi følger Nordens Dronning, Magrethe I, i de afgørende omkring 1402 hvor intriger og konspirationer truer Kalmar Unionen.

Læs mere Margrete den første - 2D

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 18.