Viser 539 events i Hillerød Kommune fra/efter 2. okt. 2020

Katja & Katjazzerne

Fredag den 2. oktober 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Forsamlingshuset Nødebo Kro Nødebovej 26, Fredensborg
Det er gammel vin på nye flasker - populære og velkendte jazz standarder, evergreens og numre hentet fra danske og amerikanske film. Musikken er så glad og livsbekræftende, at man dårligt kan undgå blive i strålende godt humør. Der er spisning kl. 19. Katja Guldbæk er en udadvendt og glad sangerinde, som med sit smittende humør og store musikalitet får sit publikum med på sit swingende jazz og evergreen repertoire. Katja har før spillet med det populære jazzband Fjeldtetten, hvor hun stadig synger med som vikar.

Tenorsax bliver spillet af Jørgen Vestergaard, som er en vital og swingende musiker, der har spillet med de fleste kendte musikere i Danmark og har spredt godt humør og musikglæde til publikum. Guitaristen Kurt Hansen, som har en utrolig swingteknik, men aldrig glemmer jordforbindelsen, er en dejlig uhøjtidelig musiker, som kan det meste. Preben Nimb spiller en fin musikalsk bas, og med sit varme smil har han tæt kontakt til resten af bandet og det glade publikum. Mogens Kann Fjeldsøe spiller trommer og har gjort det i 62 år med Jazzbanden, Majken & Fjeldtetten, Jesper Thilo, Spirit of New Orleans, Wild Bill Davidson og mange flere.

Der venter publikum en glad aften med god underholdning og sang. Inden musikken starter, kan man spise middag kl. 19 med en to-retters menu for kun 160 kr. (135 kr. for medlemmer af Forsamlingshusets Venner). Spisebilletter købes i forsalg på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 30. september kl. 12. Men alle er naturligvis velkomne til musikken - også dem, der har spist hjemmefra
Luk

Udskudt! Ordet Er Løs 2020

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 13.
Pris: (Entré: Biblioteksklubmedlem/Studerend 125 kr, Standard 150 kr)
Hillerød Viden- og Kulturpark - Biblioteket Christiansgade 1, Hillerød
Vi fejrer, at vi atter må mødes om litteraturen, når vi lørdag d. 3. oktober slår dørene op for litteraturfestivalen Ordet er Løs! Til Hillerøds store årlige litteraturbegivenhed skruer vi som altid op for hyggen og sørger for den gode stemning, når vi sætter dig i stævne med en række af tidens største forfattere og kulturpersonligheder.

I år kan du møde både lokale og nationale forfattere og kunstnere, der ser på samtiden fra hver deres vidt forskellige vinkel. Mens nogle er optagede af, hvad det er for en fremtid, "vi kigger ind i", i den post-epidemiske æra - såsom forfatter Hanne-Vibeke Holst og teaterdirektør Anna Malzer - søger andre svar om nutiden ved at afdække glemte spor i fortiden. Det gælder for Hillerødforfatteren Carsten Müller Nielsen, som netop har vundet DR's Romanpris 2020, og som vi derfor er meget stolte af at kunne præsentere på årets festival sammen med tre andre lokale navne: krimiforfatterne Øbro & Tornbjerg samt tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen.

Men det er bestemt ikke alt. På programmet har vi også to af Danmarks absolutte litterære sværvægtere. Forfatterveteranen Ib Michael og digteren Pia Juul, der kommer kørende direkte ind på scenen med Poesiens Bus - Danmarks nye mobile lyrikcentral på hjul.

Derudover byder festivalen på en vifte af kunstnermøder, samtaler, oplæsninger og musikalske indslag bl.a. fra Hillerøds spirende talentscene. Traditionen tro kan arrangementerne opleves fra scener på både Hillerød Bibliotek og Klaverfabrikken - så der er god plads til alle.

Her er alle dem, du kan opleve til Ordet er Løs 2020:

Hanne-Vibeke Holst i samtale med Mungo Parks teaterdirektør Anna Malzer, Ib Michael, Carsten Müller Nielsen, krimiduoen Øbro & Tornbjerg i samtale med Hans Jørgen Bonnichsen, Pia Juul, Signe Gjessing og en bred palet af Hillerøds skrive- og musiktalenter!

Velkommen til en sprudlende dag i litteraturens navn!

_________________________________________________________________

NB Grundet COVID-19 forholdsregler er der pladsbegrænsning ved scenerne. Det kan derfor hænde, at der vil være optaget til det arrangement, du gerne vil opleve. Skulle det ske, vil det altid være muligt at få plads ved ét af de andre arrangementer.

Festivalen finder sted fra tre scener på Biblioteket, Klaverfabrikken og Kedelhuset. Dagen igennem vil du møde både ansatte og frivillige fra Biblioteket og Klaverfabrikken, som sørger for at guide dig, så du får en god og tryg oplevelse.

BILLETTER

125 kr. for studerende og biblioteksklubmedlemmer og 150 kr. for andre
Luk

Fodboldkamp 2. division /21 Pulje 2 - Hillerød Fodbold mod FA 2000

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 14.
Hillerød Stadion Selskovvej 76, Hillerød
Luk

Moonjam - Hele orkesteret!

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 265-540 kr) Køb/bestil billet
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
MOONJAM. Brødrene Kærså - dansk rockmusik i særklasse - MoonJam 2019/ 2020. Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM. Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden...!.

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år - med mere end 60 koncerter om året - hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

KONCERTMENU

B-hageriet er endnu engang med og tilbyder koncertmenu inden koncerten.

Der er tre retter der annonceres senere til kr. 245 /kuverten.

Der tillægges kr. 20 i gebyr for formidling og håndtering af menuer
Luk

Bibelweekend - ".men det skete"

Fredag den 2. og lørdag den 3. oktober 2020, kl. 18.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Kirke Østergade 12, Hillerød
Men det skete. Grundtanker i Lukasevangeliet. Lukas er én ud af fire, som fortæller beretning om Jesu fødsel, liv, offentlige virke, død og opstandelse. Uden hans skrift vidste vi ikke noget om Jesu fødsel i Betlehem og en række detaljer om hans offentlige virke. Hvordan ville livet være for de svage i vores samfund, hvis ikke danskerne i 1000 år havde kendt beretningen om den barmhjertige samaritaner? De mest kendte tekster i Lukasevangeliet er de cirka 40 steder, der bruges på to år i kirkerne som prædiketekster. Vi vil se på Lukasevangeliet i sin sammenhæng og som en del af de 65 skrifter, som udgør vores bibel og dermed fundamentet for vores tro. Fredag aften vil der være ét foredrag og to lørdag formiddag Tilmelding før 27.9.20 via dette link eller 4826 1311 Der er mulighed for betaling via MobilePay 20452 Mærk betalingen 'Bibelweekend'
Luk

Gudstjeneste - 17. søndag efter Trinitatis

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 09.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Kirke Østergade 12, Hillerød
Luk

Morgengudstjeneste

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 09-10.
Gørløse Kirke Strøvej 110, Gørløse
Luk

Gudstjeneste Lille Lyngby Kirke

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 09-10.
Lille Lyngby Kirke Lille Lyngbyvej 23, Lille Lyngby, Skævinge
Luk

Højmesse BG

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 10-11.
Frederiksborg Slotskirke Frederiksborg Slot 2, Hillerød
Luk

Gudstjeneste v. Andreas Riis Damgaard

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 10-11.
Præstevang Kirke Tamsborgvej 2, Hillerød
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her