Viser 579 events i Hillerød Kommune fra/efter 14. okt. 2019

Sæt styr på tilværelsen - og få vind i håret og gode ben

Torsdag den 17. oktober 2019, kl. 9.50-12.
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
Cykelgruppen Fri-hjul I er for dig, der har en cykel og vil kunne cykle 20 km på et par timer. Gruppen er lukket for nye medlemmer. Venteliste er oprettet. Tovholder: Tim Karll
Luk

Sæt styr på tilværelsen - og få vind i håret og gode ben

Fredag den 18. oktober 2019, kl. 09.50-12.
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
Cykelgruppen Fri-hjul II er for dig, der har en cykel og vil kunne cykle 20 km på et par timer. Gruppen er lukket for nye medlemmer. Venteliste er oprettet. Tovholder: Tim Karll.
Luk

Alzheimerforeningen - Gotvedgymnastik

Fredag den 18. oktober 2019, kl. 10-12.
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
På dette hold kan man som pårørende og efterlevende til mennesker med demens deltage i Gotvedgymnastik og efterfølgende nyde hyggeligt samvær og erfaringsudveksling over en kop kaffe/te. Gymnastikken varer cirka en time og et kvarter og hygge cirka 45 min. Der er mulighed for, at den demensramte ægtefælle/forældre sideløbende kan deltage i aktiviteter med andre i samme situation i et tilstødende lokale. Tilmelding: Nina Lerche, nina_lerche@msn.com eller Edith Hansen, alzheimer.hillerod@gmail.com
Luk

Jazz i Rosenhaven

Fredag den 18. oktober 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 180 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
"Second Line Jazzband" er et af Europas populæreste jazzbands, og det swinger helt mageløst, når disse Gøteborg "drenge" med stor passion og humør fanger og tryllebinder publikum, som de møder med medrivende energi, og spilleglæde og intensitet. Tro mod den traditionelle jazz, men tilsat deres egne krydderier, boltrer de sig i gode gamle jazzmelodier, svenske folketoner og enkelte bluesstrofer.
Repertoiret er bredt og spænder fra Bunk Johnson til Bob Dylan via Irvin Berlin.
Men trods bandets evne til at ændre stil under en koncert er det påvirkningen fra New Orleans stilen, der er musikkens fokus.
Vore gæster vil Nyde "Second Line Jazzband"s udadvendte og friske spillestil - så skynd jer at købe billet på www.jazzirosenhaven.dk inden det er forsent!

Jesper Albrektsson: Trompet og Sang. Niklas Carlsson: Trækbasun og Sang. Olof Skoog: Saxofoner, klarinet og Sang. Hampus Andersson: Guitar. Per Bach: Kontrabas. Johan Horner: Trommer

sponsor: Nordea
Luk

Efterårsferie på Hillerød Bymuseum

Mandag den 14. til fredag den 18. oktober 2019, kl. 10-15.
Pris: (Entré: 25 kr u/18 er gratis)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Bymuseum og Grafisk Museum - Museum Nordsjælland Helsingørsgade 65, Hillerød
Besøg Hillerød Bymuseum i Efterårsferien og deltag i konkurrencen om at bygge Tekno eller i "Jagten på maskinerne" som er en børnevenlig måde at lære historie på. Besøg Tidens Gade, hvor man må røre og lege med historien. Deltag i efterårsferiens konkurrencen om at bygge den flotteste, sjoveste eller mest fantasifulde ting af Tekno på Hillerød Bymuseum. Hele familien kan bygge med tandhjul, stænger, kæder, skruer og møtrikker for vi fundet det gode gamle legetøj Tekno frem. Byg en bil, en høstmaskine eller bare din helt egen Storm-P. maskine. Når den er klar tager vi et foto af jeres maskine, og så er I med i konkurrencen om at vinde et elektrobyggesæt samt et årskort til hele familien til alle Museum Nordsjællands udstillingssteder. Alle deltagere får et flot Tekno-bygge-diplom.

Før I går i gang med at bygge kan I tage turen rundt på hele museet med "Jagten på maskinerne" og opleve Hillerøds historie på en ny måde. Den gamle købmandsbutik i Tidens Gade holder åbent. Her kan man sælge varer og dreje håndtaget på det gamle smukke kasseapparat eller veje kaffen af og se og røre alle varerne fra oldefars tid. Man kan også kolorere billeder i malerværkstedet og gå på opdagelse i Weitzmanns værksted hvor man kan prøve gamle fysikinstrumenter. I Have-Grethes børneasyl kan de helt små svinge de gamle kobbergryder på komfuret, eller give kludedukken en tur i den gamle dukkevogn. Onsdag snurrer trykkemaskinerne i Grafisk Museum også i kælderen, hvor man kan få sig en snak med de gamle trykkere!

Hillerød Bymuseum er åbent alle dage i efterårsferien kl. 10-15
Luk

Efterårsferie på Elværket i Hillerød - Oldtidens Ansigt

Mandag den 14. til fredag den 18. oktober 2019, kl. 11-15.
Pris: (Entré: 20 kr til materialer)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Elværket - Museum Nordsjælland Frederiksgade 11, Hillerød
I det historiske værksted kan man lave masker fra oldtiden. Uhyggelige, mærkelige og sjove, der er mange forskellige masker og ansigter på oldtidens smykker og amuletter. Kom og lav masker sammen med arkæologerne. For Alle. Koster 20kr. for materialer. Fra mandag til fredag kl. 11-15 i efterårsferien, kan man gå en tur i Elværket på Frederiksgade 9, hvor arkæologerne på Museum Nordsjælland inviterer til ferieaktiviteter.

I det historiske værksted kan man lave masker fra oldtiden. Uhyggelige, mærkelige, sjove - der er mange forskellige masker og ansigter på oldtidens smykker og amuletter. Mange af dem viser guderne i forskellige oldtidsperioder, andre ved man ikke hvad forestiller.

Masken kan man fx bruge til Halloween, når Elværket åbner den nye udstilling Grumme Skæbner torsdag d. 31. oktober. Det bliver i øvrigt en dag med uhyggeligt indhold. !!

Værkstedsdagen er både for børn, unge og voksne - eneste forudsætning er, at man har lyst til at være med. Man skal minimum være 4 år for at kunne deltage. Børn under 12 år skal være sammen med en voksen. Det er en god ide at tage noget tøj på, som kan tåle lidt maling.

Prisen for at deltage i et historiske værksted er 20 kr., som dækker materialerne. Man kan betale med kontanter eller mobilepay. Man skal ikke booke tid, men blot møde op. Museet giver en kop kaffe til de medfølgende voksne.

Der er gratis parkering bag museet.
10 min gang fra Hillerød station

Der er adgang for kørestole i værksted.

Husk tøj der kan tåle lidt maling
Luk

Højmesse ved Lene Riis-Westergaard, Ullerød

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 09.
Tjæreby Kirke Kirkestien 3, Hillerød
18. s. e. trin.
Luk

Gudstjeneste ved Michael Thomsen

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 09-10.
Skævinge Kirke Ny Harløsevej 9 B, Skævinge
18. s. e. trin.
Luk

Højmesse ved Ole Cæsar Jensen

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 10.
Hillerød Kirke Østergade 12, Hillerød
18. s. e. trin.
Luk

Højmesse ved Birgitte Thorn Grøn

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 10-11.
Frederiksborg Slotskirke Frederiksborg Slot, Hillerød
18. s. e. trin.
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her