Viser 542 events i Hillerød Kommune fra/efter 19. jun. 2019

Talkshow "Den Muntre Sofa"

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 19.30 -21.30.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
Er et underholdende show, hvor alt kan ske. Kendte og lokale gæster, deler deres sjove el. skøre oplevelser fra deres liv, foran et veloplagt publikum. Aftens gæster er Carsten Knudsen, Jesper Skibby og Leo Knudsen. Komiker Rikke Elster er vært på showet. Talkshowet "Den Muntre Sofa" er et lille unikt show med en blanding af personlige fortællinger, comedy, musik, quiz, spas og spontane indslag. ALt kan ske i "Den Muntre Sofa"

Det hele foregår i en muntre og afslappet stemning, med masser af grin. Komiker Rikke Elster er aftens vært, der har styr på trådene, hvis ikke det lige var, for hendes russiske medhjælper Svetlana, der bestyrer baren. Hun har svært ved at blive i baren og blander sig på komisk vis på scenen og gerne vil overtage rollen som vært.

D. 20 juni er vi så heldig at kunne præsenterer.

Carsten Knudsen blev landskendt med trioen "De Nattergale" og "The Julekalender" Da trioen gik hver til sit, kastede Carsten sig ud i alverdens musiske projekter, han har fornyelig udgivet et album kaldet " Kærlig Hilsen" med 17 tracks, og der iblandt 3 instrumentale ting, i alt 50 minutters sange historier og musik.

Ukulelen er blevet en del af Carstens identitet. Han drager rundt med sin musikomiske kuffert fyldt med små instrumenter som mundharper, fløjter, didgeridoo af wavin rør, fingerklaver, båthorn, kazoo og andekald m.m.

Her underholder han til lukkede arrangementer med komik, sang og musik, til kulturhuse og forsamlingshuse og programmet varierer fra poetiske til vulgære indslag, fra smuk musik til historier om anus blegning. Carsten har i dette årti spillet i flere af de danske fængsler; og der var en der sagde, at det skal jo også være en straf. Jeg optræder gratis på hospicer. Det eneste sted jeg mangler at spille, er på fødeklinikker.

Jesper Skibby er tidligere professionel dansk cykelrytter, han er den eneste dansker, som har vundet etaper i alle de tre store løb; Vuelta a España, Giro d'Italia og Tour de France,

Jesper har altid en kvik bemærkning på læberne, og hans humør smitter af på hans omgivelser. Jesper er et stort legebarn og han er ikke bange for at kaste sig ud i nye udfordringer, han har f.eks. deltaget i ZULU Djævleræs og den humoristiske sports quiz 5. Halvleg, der blev sendt på Kanal 5, samt vild med dans. Men hvad løber Jesper Skibby egentlig rundt og laver nu? Måske får vi svaret når han gæster Talkshowet "Den Muntre Sofa

Leo Knudsen gæster ligeledes "Den Muntre Sofa" Selvom hele Hillerøds lune Leo Knudsen gik på pension i 2007 har han forsat været yderst aktiv beskæftiget med bestyrelsesarbejde i bl.a. Børns Vilkår, Den sociale udviklingsfond og lokale foreninger i byen. I 2017 blev han kåret som Årets Hillerød-borger, med begrundelser som disse " Leo er en person som altid er villig til at sige »ja«. Som har et stort hjerte, ikke kun for Hillerød, men for alt inden for landets grænser og udenfor. Du har haft en finger med i Hillerød i mange år, flere end vi aner og får at vide. Du er der bagved og trækker i trådene" Dermed fik han overrakt prisen, til stor overraskelse for ham selv. Men så sandelig fortjent.

Talkshowet sidste gæst er endnu ikke offentliggjort, men vi arbejder på sagen.

Så køb billet til dette herlige show, der er begrænset med pladser
Luk

Udflugt til Glyptoteket

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 19.30-21.
Nørre Herlev Kirke Kirkepladsen , Hillerød
Læs mere på forsiden.
Luk

Sæt styr på tilværelsen - og få vind i håret og gode ben

Fre. d. 21. juni 2019, kl. 09.50-12.
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
Cykelgruppen Fri-hjul II er for dig, der har en cykel og vil kunne cykle 20 km på et par timer. Gruppen er lukket for nye medlemmer. Venteliste er oprettet. Tovholder: Tim Karll.
Luk

"Kaffepause"

Fre. d. 21. juni 2019, kl. 10-11.
Præstevang Kirke Tamsborgvej 2, Hillerød
Velkommen til kaffepause. Vi tager en kop formiddagskaffe eller -the med mulighed for en hyggelig snak med hinanden. Kirke- og kulturmedarbejder Lene Christiansen er vært.
Luk

Alzheimerforeningen - Gotvedgymnastik

Fre. d. 21. juni 2019, kl. 10-12.
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
På dette hold kan man som pårørende og efterlevende til mennesker med demens deltage i Gotvedgymnastik og efterfølgende nyde hyggeligt samvær og erfaringsudveksling over en kop kaffe/te. Gymnastikken varer cirka en time og et kvarter og hygge cirka 45 min. Der er mulighed for, at den demensramte ægtefælle/forældre sideløbende kan deltage i aktiviteter med andre i samme situation i et tilstødende lokale. Tilmelding: Nina Lerche, nina_lerche@msn.com eller Edith Hansen, alzheimer.hillerod@gmail.com
Luk

Bakken og København

Lør. d. 22. juni 2019, kl. 10.13.
Pris: (Entré: Voksen: 150,- Barn: 75,-)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Station Nordre Jernbanevej 37, Hillerød
Arrangør: MY veterantog
MY veterantog tilbyder en tur fra Nordsjælland til Bakken og København. Turen starter i Hundested og kører via Hillerød og Helsingør til Bakken. Dem så er mere til byen, kan kører videre til København. Undervejs standses ved større stationer.

Bakken er verdens ældste forlystelses park, hvor der iøvrigt er gratis adgang. På Bakken er der mange muligheder for at prøve de forskellige forlystelser, samt at få både sult og tørst stillet. For yderligere oplysninger henvises til Bakkens hjemmeside.

For børnene er der gratis underholdning kl 15 hos den berømte og navnkundige Pjerrot.

Hvis man er mere til en god frokost i et nostaltisk Danmark er Korsbæk på Bakken stedet for dig. I en kopi af Matadorbyen Korsbæk, kan frokosten nydes i et utal af restaurenter med referance til det kendte miljø fra TV serien. Korsbæk er meget populært, så det anbefales at reservere bord direkte hos den restaurent man ønsker at spise på.

Hvis man er til landlig og rolig adspredelse anbefales en tur i Dyrehaven, som også ligger ved Klampenborg station. Det helt særlige ved Dyrehaven understrejes i, at den er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På en bakketop i Dyrehaven ses det kongelige jagtslot Eremitageslottet fra 1736, desuden kan et omfattende dyreliv opleves i det store område.

Hvis man er blevet lidt sløg af alle oplevelserne, kan man prøve det helbredende vand fra Kirsten Piils Kilde. Læs mere om seværdigheder i Dyrehaven.

Der er lagt op til destinationer med særdeles alsidige muligheder
Luk

Jazz i Rosenhaven

Lør. d. 22. juni 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ribhouse Slotsgade 52, Hillerød
Jazzin'Jacks med Anna Pauline

Bandet blev dannet i 1981 af musikere med omkring 20 års erfaring fra forskellige kendte svenske traditionelle jazzbands. Musikken er swingende og dynamisk i den traditionelle jazzstil.
Jazzin'Jacks har også denne gang taget Jacks dejlige datter Anna Pauline med som sangerinde.
Sammen med det øvrige band tryllebandt hun sidste år gæsterne i Rosenhaven,så vi glæder os til endnu et gensyn. Det er fremragende jazz - glæd jer.

Jack Andersson: Trompet. Anna Pauline: Sang. Lasse Karlsson: Klarinet. Karl Kronqvist: Bas. Morten Hertz: Basun.
Lenny Ekström: Trommer. Martin Lindgren: Klaver.

Sponsor: Partsrederiet Slotssøen.
Luk

Anden gudstjeneste ved Eva Holmegaard Larsen

Lør. d. 22. juni 2019, kl. 11.30-12.30.
Gadevang Kirke Gadevangsvej 115, Hillerød
Luk

Anden gudstjeneste ved Eva Holmegaard Larsen

Lør. d. 22. juni 2019, kl. 13-14.
Nødebo Kirke Nødebovej 18, Nødebo, Fredensborg
Luk

Højmesse ved Eva Holmegaard Larsen

Søn. d. 23. juni 2019, kl. 09-10.
Nødebo Kirke Nødebovej 18, Nødebo, Fredensborg
1. s. e. trin.
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her