Viser 708 events i Hillerød Kommune fra/efter 19. okt. 2018

Konfirmander-LRW

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 08.
Ullerød Kirke Frederiksværksgade 143, Hillerød
Luk

Konfirmander-TE

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 08.
Ullerød Kirke Frederiksværksgade 143, Hillerød
Luk

Sæt styr på tilværelsen - og få vind i håret og gode ben

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 09.50-12.
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
Cykelgruppen Frihjul II er for dig, der har en cykel og vil kunne cykle 20 km på et par timer. Gruppen er lukket for nye medlemmer. Venteliste er oprettet. Tovholder: Tim Karll.
Luk

Babysalmesang

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 12-15.
Skævinge Kirke Ny Harløsevej 9 B, Skævinge
Luk

Blues Jam

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 20.
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Det rytmiske bluesjam makkerpar beståennde af trommeslager Marco Diallo og bassist Laust Nielsen fra Mojo's traditionsrige Jam-sessions, byder endnu engang op til en jam-session i Cafe Slotsbio.Succesen fra sidts vidner om, at det også denne gang vil. Blive noget af en fest, med mange gode indslag fra nogle fænonenale amatørmusikere musikere. Det bliver helt sikkert en fantastisk aften, hvor der givet kommer fantastiske gæste-optrædere.Og du har muligheden for at jamme med! Så tag dit yndlingsinstrument jam med, der er plads til alle.Den fantastiske trio hjælper dig sikkert på vej, uden at du falder igennem!Slotsbios klaver står også til rådighed for dem, der måtte ønske at give deres bidrag på tangenterne.Vi andre glæder os til en hyggelig aften, og hvem ved om ikke der kommer nogle rigtige gode overraskelser den aften.Hillerøds spillesteder går sammen omen ny serie 'Jam-sessions' som skal samle byens musikere og musikelskere.I 2018 starter en ny tradition på spillestederne i Hillerød. Én gang om måneden vil der på et nyt spillestedsted være jam-session. Musikere kan spille med hinanden og prøve kræfter med de professionelle musikere som er værter for aftenen. Arrangementerne er for musikere på alle niveauer, og de vil blive skruet sammen så det også er en oplevelse for publikum. Hvad er en jam-session?En jamsession kan se ud på mange måder og jamkulturen har altid spillet en central rolle i musikverdenen. I Hillerød-udgaven vil en jam-session bestå af 3 professionelle musikere som er aftenens jam-band. De 3 musikere er udvalgt så de kan spille med på hvad som helst. Publikum vil så kunne komme på scenen og spille med bandet, andre eller solo. Sidder der en trommeslager blandt publikum byttes plads med jambandets trommeslager osv
Luk

Historiske værkstedsdage i efterårsferien

Man. d. 15. til fre. d. 19. oktober 2018, kl. 11-15.
Pris: (Entré: 20)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Elværket - Museum Nordsjælland Frederiksgade 11, Hillerød
Kom til Keramikværksted i efterårsferien - og prøv at lave en lerkrukke som i oldtiden. I keramikværkstedet har vi ler og redskaber klar, så du selv kan lave en krukke. Krukkerne bliver lavet i pølseteknik. Arkæologerne fra Museum Nordsjælland inviterer til Historiske værkstedsdage i museumsudstillingen i Elværket, Hillerød. I det historiske værksted kan du lave forskellige ting fra oldtiden og samtidig lære lidt om håndværket og tiden, de oprindeligt blev skabt i.

Krukkerne bliver lavet i pølseteknik, og du vil kunne få hjælp og inspiration i værkstedet. Krukken kan dekoreres med forskellige forhistoriske teknikker. Det er nemmest at dekorere, hvis der går et par dage fra man har lavet krukken, så du er velkommen mere end en gang.

Skåle, krukker, kopper og kar. Oldtiden er fyldt med lerkar i alle faconer og farver, med og uden ornamentik. De blev brugt til at lave mad i, spise og drikke af - eller som urner til de døde. I udstillingen i Elværket er der udstillet en række lerkar fra forskellige perioder af oldtiden, som du kan få inspiration af.

Underviseren er arkæolog på museum Nordsjælland og ved derfor en masse om oldtidens keramik
Luk

Årstidstur: Efterår omkring Hillerød med Dansk Vandrelaug

Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 10.30.
Pris: (Pris: gæster 30kr, medlemmer og børn gratis)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Station Nordre Jernbanevej 37, Hillerød
Vi skal opleve mange forskellige naturtyper i efterårsdragt foruden et lille historisk rids af Hillerød med parforcejagt som et af elementerne. Længde: 17 km. Ledere: Anne-Lise Lemche 31384073 og Inge Pihl. Slut ca. 16:30 Sværhedsgrad: Blå, 4 km/t
Luk

Salmer og sjov - rytmik for 1-3-årige

Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 11-12.
Præstevang Kirke Tamsborgvej 2, Hillerød
Salmer og Sjov rytmik for 1-3 årige Hver anden lørdag kl. 11-12 Vi skal synge salmer med fagter, danse, lege og hygge os i kirkerummet. Efter en god halv times sang og leg, er der mulighed for at puste ud med kaffe og saftevand. Alle er velkomne. Forældre og bedsteforældre. Søskende. Flinke naboer. Søde tanter og onkler. i Kirkesalen, Lokale 1
Luk

Fodboldkamp 2. division, Pulje 2 - Hillerød Fodbold mod AB

Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 14.
Hillerød Stadion Selskovvej 76, Hillerød
Luk

Halloween - Horrorwalk

Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 16.30-21.
Pris: (Entré: barn kr.50,- voksen kr.100,-)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Adventurepark i Hillerød Jagtvej 31, Hillerød
HORRORWALK I ADVENTUREPARK - Den hovedløse gru !!

I de gamle sumpe og skove der omringer Adventurepark i Hillerød, eksisterer der en urgammel magi ....

Hvert år - så længe vi kun huske - omkring Halloween kommer den hovedløse rytter tilbage fra døden og forvandler skoven til et vågent mareridt. Kun lys kan standse hans genopstandelse og forsejle ham endnu et år i den forbandede muld. Har du modet til at hjælpe os med at tænde de gamle fyr rundt i Adventurepark ?.

Men vogt dig ! Den hovedløse rytter har mange væsner og monstre i hans tjeneste og de vil gøre alt for at forhindre at de hellige værn bliver tændt, og jo tættere på midnat vi kommer desto tyndere bliver laget imellem vores verden og deres.

opgave: I skal følge et kort rundt i parken på en 1km. og tænde lys på alterne der skal holde den mørke verden, med alle dens grufulde væsner fra at overtage kontrollen. På jeres vej vil i møde sære væsner, levende døde, hekse, skeletter osv....

Fra kl. 17-19 vil det være Horrorwalk i en børnevenlig version med mindre skræmmende aktører og effekter. Velegnet til familier og børn. Der er det også stadig dagslys/skumring.

Fra kl. 19-21 vil det være Horrorwalk for de hærdede- hvor der bliver skruet op for special effekts og uhygge, aktørerne er også klar til at give den mere "gas". Her har mørket sænket sig over skoven og kun lys fra jeres fakler viser vej.

Der er stor belyst overdækket opholdsområde med bænksæt ved indgang/udgang. Her er der toilletter og mulighed for at købe sodavand, kaffe, cacao, varme toast/frikadelle sandwich og snack. Adgang fra kl. 16.30
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her