Viser 5 events i Haderslev Kommune mellem 24. apr. og 23. maj 2019

Ghita, Petri ogHannibal

Ons. d. 1. maj 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 349) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
OPLEV H. C. ANDERSEN PÅ EN NY MÅDE. Kan H. C. Andersens ord blive endnu smukkere? Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal giver dig en helt ny oplevelse af de elskede eventyr. OPLEV H. C. ANDERSEN PÅ EN NY MÅDE.
Kan H. C. Andersens ord blive endnu smukkere? Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal giver dig en helt ny oplevelse af de elskede eventyr.

"Musikken åbner sindet for at opleve H. C. Andersens ord endnu tydeligere og stærkere."

Sådan siger Lars Hannibal om forestillingen "Musik & Eventyr", hvor han indtager scenen sammen med dansk teaters førstedame, Ghita Nørby, samt den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri.

De tre har arbejdet og optrådt med forestillingen i forskellige variationer igennem 22 år, hvor de har sat eventyr og musikstykker sammen, som spejler hinanden og skaber nye sammenhænge og kontraster.

Johann Sebastian Bach sætter de sammen med eventyret Nattergalen. Barokkomponisten Corelli med Moderen. Og den franske komponist Gossec passer perfekt til Klods-Hans.

"H. C. Andersens eventyr er filosofiske og psykologiske dramaer, som spidder vores menneskelighed, dårskab og humorforladthed. Han er sindssygt moderne og klar i mælet. Det er det, der gør ham evigt aktuel", siger han.

Udover en stor buket af H. C. Andersens eventyr, indeholder forestillingen også fabler af La Fontaine i Johannes Møllehaves oversættelse - smukt suppleret af Grieg.

Aftenen starter med en lækker tapastallerken baseret på Gram Slots egne økologiske råvarer.

Du kan naturligvis også booke et værelse, så du ikke skal køre hjem efter koncerten. Kontakt receptionen på 74 82 00 40 (tast 1).
PRIS
Koncert + tapastallerken: kr. 349,- (excl. gebyr)

Køb billet her:

https://gramslot.billetexpressen.dk/event/sheet/ghita-petri-og-hannibal-A40454CA2EE64E3092C867ECF0E63287
Luk

Show med Søværnets Tambourkorps

Lør. d. 4. maj 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gravene Gravene, Haderslev
Søværnets Tambourkorps deltog første gang i Haderslev Lysfest i 2017, hvor de med charme og musik tog Haderslev med Storm. Nu er de tilbage igen med et nyt show af samme kaliber, som de viser på Gravene.

Senere på aftenen vil Søværnets Tambourkorps føre et af fakkeltogene gennem byen, for senere at indgå i den store Tappenstreg
Luk

Sønderborg Pipes and Drums

Lør. d. 4. maj 2019, kl. 19.45.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gravene Gravene, Haderslev
Det går aldrig stille for sig, når tyve mænd og kvinder iført kilt, sækkepiber og trommer for fuld musik får granitten på Gravene til at slå gnister. For 4. år deltager det skotsk inspirerede orkester - Sønderborg Pipes and Drums - i Haderslev Lysfest. Traditionen tro er orkesteret med til at starter denne aften op med en minikoncert på Gravene. Det er ganske forståeligt at mange vælger at møde op på Gravene for at få en fantastisk musikalsk oplevelse af dette formidable orkester.

Sønderborg Pipes and Drums kan igen opleves senere på aftenen, når de som ét af tre orkestre fører fakkeltogene gennem Haderslevs gader
Luk

The Beatles Story

Lør. d. 11. maj 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 245) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
The Beatles har haft umådelig stor betydning for millioner af mennesker gennem mere end et halvt århundrede. Alle kender en masse Beatles-sange, men hvad med historien bag gruppen og deres sange? IDEEN
The Beatles har haft umådelig stor betydning for millioner af mennesker gennem mere end et halvt århundrede. Alle kender en masse Beatles-sange, men hvad med historien bag gruppen og deres sange? Vi ønsker at øge publikums viden om gruppen, og vi ønsker at gå bag om gruppens store musikalske talent, både kompositorisk og udøvende.

Formålet

Vi vil dykke ned i Beatles' musikalske univers og give tre generationer et indblik i, hvor stort et fænomen Beatles var - og er - historisk og musikalsk. Mange unge mennesker synes faktisk, at tresserne er et interessant tiår at dyrke

METODEN
En god sang er kendetegnet ved, at den kan udsættes for forskellige arrangementer, lige fra akustisk guitar til symfoniorkester....og stadig tale til os. Skønheden i en sang oplever vi ofte først, når vi hører den i en anderledes version. Vi vil lave cross over, vil klæde Beatles' sange anderledes på, så de taler til alle aldre.

Alex fortæller historien om the Beatles: Deres start i Liverpool, deres inspirationskilder, sjove anekdoter...og masser af musik, som spilles af et super kompetent og sprudlende band.

Vi tror,

at John Lennon vil smile tilfreds fra sin himmel, når han hører Love Me Do i et afslappet bossa-nova arrangement
at Sir Paul vil nikke anerkendende, når han hører We Can Work It Out sunget af en 24-årig knægt med baggrund i kirkekoret (ligesom Paul selv)
at Beatles-medlemmerne ville nyde at høre Henrik Rønnow spille den berømte piccolo trompetsolo på Penny Lane
YEAH YEAH YEAH!!!

Start en dejlig aften med en lækker buffet som du kan nyde i den stemningsfyldte Herregårdsstald inden koncerten.
Book også et værelse så du ikke skal køre hjem efter koncerten. (tlf. 74 82 00 40, tast 1)
PRIS
Koncert kr. 245,- ekskl. gebyr
Buffet kr. 249,- ekskl. gebyr
Køb billet her:

https://www.ticketmaster.dk/event/460023
Luk

SMUK Debutkoncert

Tor. d. 23. maj 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 125 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
SMUK sætter sin basunist, Mads Naomi i front i forbindelse med hans debut fra Syddansk Musikkonservatorium. Solist: Mads Naomi Quist Nielsen, basun Varighed 2 timer Adgang fra kl. 19.00.
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her