Viser 5 events i Haderslev Kommune mellem 19. feb. og 20. mar. 2019

Ry/ Schack/ Olsen Trio med support Trio Jim

Tor. d. 21. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 80 kr.)
DSI Slotsgade 25 Ejsbølvej 27, Haderslev
Som en del af den landsdækkende Vinterjazz Festival arrangerer SG 25 og HUR koncert med Ry/ Schack/ Olsen Trio med support Trio Jim fra Haderslev Musikskole.
Luk

Frokostjazz med Sølunds Hot Dogs med det hele

Lør. d. 23. februar 2019, kl. 13-15.30.
Pris: (Entré: 80 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
SØLUNDS HOT DOGS MED DET HELE. Sølunds Hot Dogs med det hele er et orkester med 5 erfarende jazzmusikere, som alle har besøgt Haderslev Jazzclub flere gange sammen med andre orkestre. De elsker deres musik og spiller glad traditionel New Orleans jazz
Bandet består af Jens Sølund, bas, Erik Krølle Andersen, klarinet, Ole Fessor Lindgren, trombone, Hans Knudsen, piano og Tom McEwan, trommer.
Vi gælder os meget til at høre dem i denne orkestersammensætning
Luk

Alternativt BigBand gæster Haderslev

Søn. d. 24. februar 2019, kl. 15.
Pris: (Fri entré)
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
35 musikere fra den rytmiske, klassiske, folkemusiske og elektroniske verden, under ledelse af Thommy Andersson, spiller ny og original musik som ikke er genre-specifik. The Very Big Band er et storslået og banebrydende projekt.
Luk

Frokostjazz: Bourbon Street Jazzband

Lør. d. 2. marts 2019, kl. 13-15.30.
Pris: (Entré: 80 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Bourbon Street Jazzband. De unge Herning-drenge, der i 1956 dannede orkestret, drømte nok ikke om, at deres nye hobby skulle blive en langtidsholdbar succes, så holdbar, at orkestret i 2006 kunne fejre sit 50-års jubilæum. Bourbon Street Jazzband spiller traditionel jazz, boogie-woogie og swing i en meget udadvendt og dansabel stil, krydret med flotte blæserarrangementer, en medrivende rytmegruppe og gode vokaler, hvilket virkelig kan høres under arrangementet. Der er hverken knirk eller knag at høre og ikke det mindste tegn på messingtræthed, tvært imod er det meget tydeligt, at de 7 medlemmer kender hinanden på hver en akkord, hvert trut, tangentstrøg, banjogreb og trommeslag. Bandet består af Gerhard Ellerbæk, kornet, Kurt Heegaard Jacobsen, banjo, tenorguitar og vokal, Per Jegbjerg, trækbasun, ventilbasun og arrangementer, Finn Odderskov, klarinet og saxofoner, Kim Nedergaard, piano og vokal, Jørgen Nielsen, kontrabas og Heine Hot Poulsen, trommer
Luk

Frokostjazz med River Jazz & Blues Band

Lør. d. 16. marts 2019, kl. 13-15.30.
Pris: (Entré: 80 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
RIVER JAZZ & BLUES BAND. Bandet er still going strong. Efter at have spillet i fyrre år på de danske musikscener er nærvær og engagement stadig i højsædet hos dette omrejsende og originale jazzorkester. De kom til verden i 1971 i Vestjylland med musikere bosiddende i Lemvig og Holstebro og blev navngivet efter Storåen, som flyder på disse kanter.

Orkestret har på sine mange turneer i ind- og udland nydt stor succes med sin særlige spillestil, en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske. Flere af deres numre er komponeret og arrangeret af orkestrets leder og stifter, Torben Larsen, og mange af disse numre er blevet populære klassikere i det ganske land.

I dag er de seks musikeres fælles inspiration samt evnen til at komme publikum i møde kendetegnende for River Jazz & Blues Band, når de bevæger sig ud i elskede klassikere, velkendte sange, elegante arrangementer og inciterende danserytmer. Oplev et spillevende repertoire, der indeholder ny og gammel blues, gammel jazz, swing, jumpn jive, salmer, gamle danske og latinamerikanske rytmer.

Orkestret består af Torben Larsen - trompet, flygelhorn, mundharpe, perkussion og sang, Karen Sørensen - klaver, sang, Allan Bjerregaard - trombone, perkussion, sang, Nikolai Banke trommer, Filt Kristensen - sax, klarinet, tværfløjte og Jørgen Nielsen bas
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her