Viser 28 events i Hillerød Kommune d. 18. jun. 2019

John Wick 3: Parabellum - 2D

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 21.20.
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Tredje kapitel i filmserien om den pensionerede lejemorder John Wick, hvor han er på flugt efter at have myrdet et medlem af en international lejemorder-orden, og nu har et prismærke på 14 mio. dollars på sit hoved. Hovedrollen spilles af Keanu Reeves.
Luk

Udstilling - Ingvald Holmefjord - Fransk forår med blomstrende mandeltræer - Lille Lyngby

Tor. d. 30. maj til søn. d. 30. juni 2019, kl. 14-17.
Pris: (Fri entré)
Kostalden i Lille Lyngby Lille Lyngbyvej 18, Skævinge
Arrangør: Mette Christiansen
Oplev Ingvald Holmefjords florlette blomstrende mandeltræer og mange andre malerier fra hans pensel, samt akvareller af Jens Mathiesen og Agnete Holmefjord.
Luk

Ny særudstilling: PORTRÆT NU! For børn

Ons. d. 29. maj til man. d. 5. august 2019, kl. 10.17.
Pris: (Entré: 0-75)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot, Hillerød
Danske børn har været indbudt til at tegne eller male et billede af en, de kender. På udstillingen kan man opleve de bedste af de værker, som er udført af talentfulde unge i alderen 10-15 år. Sideløbende med konkurrencen for voksne kunstnere, har danske børn været indbudt til at tegne eller male et billede af en, de kender.
På udstillingen kan man opleve de bedste af de værker, som er udført af talentfulde unge i alderen 10-15 år.

En særlig jury har udvalgt de udstillede værker såvel som prisvindere
Luk

Ny særudstilling: PORTRÆT NU! 2019

Fre. d. 10. maj til man. d. 5. august 2019, kl. 10.17.
Pris: (Entré: 0-75)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot, Hillerød
Carlsbergfondets Portrætpris. Udstillingen præsenterer de bedste bidrag fra den store portrætkonkurrence, der i år afholdes for syvende gang. Udstillingen præsenterer de bedste bidrag fra den store portrætkonkurrence, der i år afholdes for syvende gang. Kunstnere fra alle nordiske lande og fra Østeuropa har indsendt deres bud på, hvordan man skildrer et menneske gennem portrætkunst.
Konkurrencen byder alle medier velkommen, så man kan opleve malerier, fotografier og skulpturer sammen med installationer og film. En international jury har udvalgt de udstillede værker og uddelt en række priser.

Udstillingens gæster indbydes til at give deres bud på, hvilket værk der er det bedste, og en særlig publikumspris uddeles ved udstillingens afslutning
Luk

Æbelholt Klosterruin og museum

Ons. d. 15. maj til søn. d. 20. oktober 2019, kl. 12-16 ons,lør,søn.
Pris: (Entré: 25 kr. U/18 Gratis)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Æbelholt Klostermuseum - Museum Nordsjælland Æbelholt 4, Hillerød
Æbelholt Kloster var i middelalderen nordens største augustinerkloster. Nyd historiens vingesus med en gåtur på ruinerne og i medicinhaven og få fortællingen om liv, død og sygdomme i middelalderen fra skeletterne i det lille museum. Arkæologiske udgravninger har fritlagt klosterets senmiddelalderlige fundamenter og godt 800 skeletgrave, hvoraf nogle kan ses i udstillingen. Skeletterne vidner om liv, død og sygdomme i middelalderen. Fundene fortæller, hvad man måtte leve med og døde af før den moderne lægevidenskab.

I klosterhaven kan du gå tur blandt medicinske planter, bier og sommerfugle. Spis nedbragt mad på det lille bænkesæt i haven, hvor du kan nyde roen. Der er kort gåtur til ruinerne og en længere gåtur i området byder på smuk natur
Luk

Ny særudstilling: Dannebrog 800-år

Lør. d. 13. april til søn. d. 20. oktober 2019, kl. 10-17.
Pris: (Entré: 0-75 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot, Hillerød
Den 15. juni er det 800 år siden, at Dannebrog kom til syne på himlen over Lyndanise i Estland, hvor Valdemar Sejr var trængt i kampen mod de estiske hedninge. Sådan siger et gammelt sagn. På Frederiksborg fejrer. På Frederiksborg fejrer vi Dannebrogs 800-års fødselsdag med en udstilling, der skildrer de danske korstog i Østersøen og erobringen af Estland, der blev begyndelsen til næsten 150 år med dansk styre i de nordlige områder af nutidens Estland.

Men udstillingen vil også fortælle om, hvordan legenden om Dannebrog er blevet brugt og fortolket gennem tiderne, og hvorledes flaget efterhånden gik fra at være fane for kongen, flåden og enheder af hæren, til at blive et fælles symbol for hele den danske nation.

På udstillingen kan man lære historien om det flag, vi alle sammen bruger ved store fælles og mere private lejligheder. Vores flag har også en særlig betydning i Estland den dag i dag - det fortæller udstillingen også noget om, ligesom museet arrangerer en særudstilling i Tallinn, der egentlig betyder "danskernes by", og som åbner på Valdemarsdag den 15. juni.

Der sker også en masse på Frederiksborg på selve Valdemarsdag - her vil hele slottet være fyldt med musik, omvisninger, historiske dragter og spændende aktiviteter for børn. Det hele med fokus på Dannebrog og dets historie.

Udstillingen kan opleves i Valdemarsalen fra den 13. april til den 20. oktober
Luk

Hillerød Bymuseum

Ons. d. 1. maj til tor. d. 31. oktober 2019, kl. 10-15 lukket man.
Pris: (Entré: 25 u/18 gratis)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Bymuseum og Grafisk Museum - Museum Nordsjælland Helsingørsgade 65, Hillerød
Besøg Tidens Gade med butikker og indretninger fra 1940'erne og 1950'erne og lad børnene lege i købmandsbutikken og det gamle køkken. Lær også mere om Hillerød By's historie i udstillingen. Lukket mandage. Hillerøds historie fra middelalderen til i dag. Hele familien kan gå på opdagelse i Tidens Gade og prøve kasseapparatet i købmandsbutikken, veje kaffe af på den gamle købmandsvægt, og lege købmand anno 1920erne. Tag en lydtur igennem byen på den interaktive budcykel eller besøg malerværkstedet, hvor den svære kunst at kolorere billeder kan prøves af. I det hyggelige børneasyl med blomsterbed og alkove, kan de helt små svinge kobbergryderne på støbejernskomfuret, eller køre en tur med kludedukken i den gamle barnevogn. Prøv hvordan bedstefar gik i skole i skolestuen med grifler, tavler og rigtige skolebænke og afprøv fysikken i det gamle fysikinstrumentværksted. Om onsdagen snurrer trykkemaskinerne i Grafisk Museum i kælderen.

Prøv vores lille cafe - vi serverer også i slotsparken. Kaffe, te, kakao, sodavand og saft. Småkager og gammeldags bolsjer
Luk

Bankospil Kulsviergården

Man. d. 1. januar 2018 til fre. d. 31. december 2021, kl. 19.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulsviergården Pibe Møllevej 7, Alsønderup, Hillerød
Vi spiller bankospil på Kulsviergården 2 gange om ugen, mandage og fredage hele året rundt. Kom til vores ugentlige bankospil på Kulsviergården. Vi spiller mandage, hvor overskuddet går til vores lokale Idrætsforeningen og Kulsviergården. Fredag spiller vi til fordel for Muskelsvindfonden.

Mandage starter spillet kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 17.00) og fredage starter spillet kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 16.30)

Kontakt evt. Ulla Hautop for nærmere pålysninger på tlf. 20 46 11 59 eller på hautopulla@gmail.com
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her