Viser 26 events i Hillerød Kommune d. 8. apr. 2020

Den Ydre Helt 3-6 år

Fredag den 21. februar til fredag den 29. maj 2020, kl. 16-17.
Pris: (Pris: 1100 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Grønnevang Skole Afd. Ø, Hillerød Østervang 124, Hillerød
Arrangør: FOF Nord
V/ Ib Knudsen. Heltetræning for Børnehavebørn Har dit barn brug for at blive skoleklar - så er Heltetræning en løsning.

Heltetræning er praktisk dannelse via sansemotorisk træning på højt plan, opmuntrende adfærds regulering, begejstrende undervisning, sprogstimulering, sang, dans, ro og koncentration.
En dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest med Heltefest, der hver gang indeholder en ny færdighed. Der gør dit barn social, livsduelig, livstryg og dermed skoleklar.

For de børn, der er udsatte og i risiko for at opleve en mindre god skolestart, kan vi med Heltetræningen være med til, at børnene ikke kommer til at stå udenfor børnefællesskabet, da vi altid i Heltetræningen ser på, hvordan børnene arbejder sammen og er overfor hinanden.

Når de er klar over hvem de er, er de skoleklare. Ikke før ! Vi træner de mindste børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed. Vi arbejder med det tæmmede og det utæmmede, hvor de skal lære at finde balancen og selv kunne begå sig.

Denne sæsons tema er Star Wars
Vi skaber et magisk rum med seje og sjove Heltebaner hvor de små Jedi riddere( Padowan) kan lære sig selv at kende og give dem basisfærdigheder og selvforståelse.Der vil også være stjerne-dans, og både Master Yoda og Darth Vader vil begge deltage i Heltetræningen. Du kommer ikke til at kede dig!

Se mere om Heltetræning og Heltetrænere på: www.heltetræning.dk

Har du brug for yderligere information eller har særlige behov, kan du kontakte Forening for Heltetræning direkte på telefon 77 550 550 eller mail på info@heltetraening.dk.
Luk

Den Indre Helt 7-12 år

Fredag den 21. februar til fredag den 29. maj 2020, kl. 17.15-18.45.
Pris: (Pris: 1430 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Grønnevang Skole Afd. Ø, Hillerød Østervang 124, Hillerød
Arrangør: FOF Nord
V/ Ib Knudsen. Heltetræning for skolebørn Har dit barn brug for at blive Livstryg - så er Heltetræning en løsning.

Heltetræning er praktisk dannelse via sansemotorisk træning på højt plan, opmuntrende adfærdsregulering og mentaltræning. Heltetræningen lærer børn og unge, at tage sig af deres eget særpræg. Når børn og unge har lært det, bliver de mere trygge og kommer i balance med sig selv.

Heltetræningen er en træning i at få erfaring med hvem man er og blive tryg ved sig selv og dermed stå stærkt i sig selv. Det er et tilbud om at tage ansvar, stå ved sig selv og de særpræg man har. Her har vi fokus på både selvtillid og selvværd, der sammensat skaber en selvsikkerhed og en livstryghed.

En dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest med Heltefest, der hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn social, livsduelig, livstryg og undervisningsparat.
Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed. Vi arbejder med det tæmmede og det utæmmede.

Denne sæsons tema er Star Wars

Vi skaber et magisk rum med seje og sjove Heltebaner for ægte Jedi riddere, hvor de lære basisfærdigheder og selvforståelse, selvkontrol og meget mere. Her skal de bruge deres færdigheder med lyssværdet og bekæmp deres angst.

Vi skal også danse stjerne-dans, lave stunt (stage fight), finde kraften i os selv, få koncentration og ro, mentaltræning og mindfulness. Både Master Yoda og Darth Vader vil begge deltage i Heltetræningen. Du kommer ikke til at kede dig.
Se mere om Heltetræning og Heltetrænere på: www.heltetræning.dk

Har du brug for yderligere information eller har særlige behov, kan du kontakte Forening for Heltetræning direkte på telefon 77 550 550 eller mail på info@heltetraening.dk.
Luk

Nordsjællands Rygskole. Niveau 2

Onsdag den 1. april til onsdag den 3. juni 2020, 8 kursusdage kl. 16.
Pris: (Pris: 970 kr) Klik her for at tilmelde dig
DOF Kronborg Motion Bakkegade 16, Hillerød
Underviser: Annika Johansson. Holdene henvender sig til personer med forskellige rygproblemer, der gør, at det ikke er muligt, at deltage på et almindeligt hold. Holdet er for personer, der har gået på Rygskolens introduktions-hold. Undervisningen foregår bl.a. på store bolde, og der er maks. 8 deltagere på holdene. Hold 202033
Luk

Klassisk Klaver

Mandag den 20. januar til mandag den 8. juni 2020, kl. 16-21.
Pris: (Pris: 2210 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Musiklokale Møllestræde 13 C, Hillerød
Arrangør: FOF Nord
V/ Stine Danving. Klaver - klassisk

Klaver - klassisk
Stine Danving
Klassisk klaver for begyndere
Kurset henvender sig til dig, der vil lære at læse noder, spille små, klassiske klaverstykker og vil kunne akkompagnere f.eks. familiens julesange.

Klaver - klassisk
Jørgen Schou-Pedersen
Undervisningen henvender sig til både begyndere og øvede. Er du i tvivl om dit niveau er du velkommen til at kontakte underviser Jørgen skov. Kontakt underviseren før tilmelding på Tlf.: 3538 8388, mobil: 4058 8388, email: schou_p@mail.danbbs.dk. Undervisningstiden fordeles mellem kursisterne på holdet (ca. 25 min. pr. deltager).

Klassisk klaver
Anastasia Pestina
Klassisk klaver - for alle.
Individuel undervisning med udgangspunkt i hver enkelt elevs niveau og ønsker. Begyndere og øvede. Vi lærer rytme, harmoni, nodelæsning og klaverteknik. Der undervises fortrinsvist i klassisk klaver; men vi prøver også andre stilarter. Evt. mulighed for sammenspil og akkompagnement
Luk

Sangteknik

Mandag den 20. januar til mandag den 8. juni 2020, kl. 16-21.
Pris: (Pris: 2080 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Musiklokale Møllestræde 13 C, Hillerød
Arrangør: FOF Nord
V/ Stine Danving. Sangteknik Dette kursus fokuserer på at skabe frihed og styrke i din stemme. Der arbejdes hen imod at skabe en god sangerkrop, dvs. vi arbejder med smidighed, god vejrtrækning og holdning, så belastningen på din stemme bliver mindst mulig. Vi skal også arbejde med musikalitet - intonation (at synge rent), improvisation og performance, dvs. hvordan du udtrykker en sang til et potentielt publikum. Ét er at synge en sang, et andet er at fortælle en historie og røre lytteren. Hvis du har et specifikt ønske med din sang, vil vi forsøge at imødekomme dette.
Når du går til sang, kræver det noget øve tid derhjemme, før det rykker din kunnen for alvor. Til selve undervisningen tager vi udgangspunkt i sange som kan udvikle din stemme yderligere. Både elev og lærer vælger sange. Du vil lære sang- og opvarmningsøvelser, som kan hjælpe dig til at nå din stemmes fulde potentiale
Luk

Bankospil Kulsviergården

Mandag den 1. januar 2018 til fredag den 31. december 2021, kl. 19.
Kulsviergården Pibe Møllevej 7, Alsønderup, Hillerød
Vi spiller bankospil på Kulsviergården 2 gange om ugen, mandage og fredage hele året rundt. Kom til vores ugentlige bankospil på Kulsviergården. Vi spiller mandage, hvor overskuddet går til vores lokale Idrætsforeningen og Kulsviergården. Fredag spiller vi til fordel for Muskelsvindfonden.

Mandage starter spillet kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 17.00) og fredage starter spillet kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 16.30)

Kontakt evt. Ulla Hautop for nærmere pålysninger på tlf. 20 46 11 59 eller på hautopulla@gmail.com
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her