Viser 49 events i Hillerød Kommune d. 24. mar. 2019

Van Gogh - Ved evighedens port

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 17.
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Drama, der skildrer et enestående kunstnersind, som på trods af indre tvivl, mobning og sygdom skabte nogle af verdens mest kendte og banebrydende malerier. Filmen, der er instrueret af Julian Schnabel, har Willem Dafoe i hovedrollen som Vincent van Gogh.
Luk

Mødregruppen - 2D

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 18.30.
BioCity Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Komedie af Charlotte Sachs Bostrup om den nybagte mor Line, der sammen med Mødregruppen og en fortørnet kusine tager kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand. Med blandt andre Danica Curcic og Anders W. Berthelsen.
Luk

Ternet Ninja - 2D

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 18.40.
BioCity Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Animeret dansk film om Aske, der går i 7. klasse og som har et anstrengt forhold til sin stedbror og stedfar. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Og det er ikke en helt almindelig dukke.
Luk

Alle ved det

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 19.
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Oscar-vinderne Penélope Cruz og Javier Bardem spiller hovedrollerne i den dobbelte Oscar-vinder Asghar Farhadis intense thrillerdrama, der udspiller sig i en idyllisk landsby lidt uden for Madrid.
Luk

A Star Is Born (2018) - 2D

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 20.30.
BioCity Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Genindspilning af klassikeren fra 1937, hvor Bradley Cooper spiller den erfarne musikant Jackson Maine, der opdager - og bliver forelsket i - Ally. Hun har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sanger indtil Jack lokker hende ind i spotlightet.
Luk

Bohemian Rhapsody - 2D

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 21.15.
BioCity Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Musikfilm, der er en hyldest til Queen, deres musik og deres uforlignelige forsanger, Freddie Mercury. Filmen illustrerer bandets kometagtige karriere gennem deres ikoniske sange og revolutionerende sound, der gav dem stjernestatus.
Luk

NO SHIT med gæsteudstillere

Tor. d. 21. februar til søn. d. 24. marts 2019, Torsdag, fredag, lør og søn kl. 12-16.
Pris: (Fri entré)
Kunsthuset Annaborg Frederiksværksgade 2 A, Hillerød
Kunstnergruppe NO SHIT består af Marie Holm Nielsen, Anita Axelsen Bredsdorff og Pa Boysen. Gæsteudstillerne er Birgit Ratje, Kathrine Vale, Anders Henckel og Lone Mørup. Hvad er et billede skrællet helt ind til benet? NO SHIT. Hvad forestiller et billede af et møbel, et tæppe, et gulv? Eller en svinefarm, en pløjemark. Svaret er indlysende ligetil, det er det, det er, eller? NO SHIT. Gæsteudstillerne viser maleri, blæktegning og keramik ved to meget markante keramikere. Fernisering lørdag den 23. Februar kl. 14-16
Luk

Få Styr På Fotografering

Man. d. 28. januar til man. d. 25. marts 2019, kl. 18-20.30.
Pris: (Entré: 1250 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederiksborg Byskole Carlsbergvej 13, Hillerød
Arrangør: FOF Nord
V/ Peter Hauerbach. Få styr på fotografering

På kurset får du styr på kameraets indstillinger. Vi gennemgår lukkertider, blænde, dybdeskarphed, ISO, hvidbalance og objektiver. Vi kommer forbi lyssætning med blitz og ser på udstyr til ferie-fotografering. De sidste gange redigerer vi billederne i Photoshop Elements.

Forudsætning: Du har et kamera der kan indstilles til "M" for manuel, og kender dit eget kamera. Af tidsmæssige årsager kan vi IKKE gennemgå de enkelte apparaters menuer. Desuden skal du til billede-redigeringen råde over en bærbar computer.

I kursusforløbet vil vi "konvertere" en mandags undervisning til en søndags-ekskursion med foto i praksis...efter fælles aftale
Luk

Maleri Med Akryl Og Olie

Man. d. 4. marts til man. d. 8. april 2019, kl. 13-15.45.
Pris: (Pris: 940 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
Arrangør: FOF Nord
V/ Peter Siggaard Andersen. Maleri med akryl og olie

Begyndere og øvede

Vi maler med akryl eller olie - både efter ting og foto eller abstrakt. Trinvis bliver du indført i maleriets forunderlige verden. Du lærer om undermaling, farveblanding, penselstrøg og lasering.

Du får al den vejledning, du har brug for i et hyggeligt miljø, hvor du kan spørge og male frit fra leveren.

Materialeliste vil fremgå af tilmeldingsblanket. Ved spørgsmål omkring kurset kan underviser kontaktes på: petesiggaard@hotmail.com
Luk

Qigong (H)

Man. d. 7. januar til man. d. 8. april 2019, 13 kursusdage kl. 9.
Pris: (Pris: 775 kr) Klik her for at tilmelde dig
Christiansgade 3-7 Christiansgade 3-7, Hillerød
Underviser: Peter Andersen. Qigong Direkte oversat betyder Qigong "energi-arbejde". Qigong er kinesiske øvelser, som anvender åndedræt og afslapning til at opnå afstresning og styrkelse af helbredet. Det praktiseres af millioner af mennesker over hele verden som en behagelig måde at holde sig smidig og sund. Har du lyst til at deltage, efter kurset er begyndt,foreslår vi at du kontakterPeter Siggaard Andersen og hører mere om undervisningen. 2053 8998 eller mail: :petesiggaard@hotmail.com Oprettet som handicap hold med max. 5-8 deltagere på holdet. Vi får større tilskud til dette kursus for at give den enkelte deltager den optimale undervisning. Ved din tilmelding bekræfter du, at du har behov for særlige hensyn i forbindelse med kurset. Vi vil en af de første gange bede om din underskrift som bekræftelse på at du opfylder dette krav. Har du spørgsmål i denne forbindelse er du meget velkommen til at ringe til Lena Becker, skoleleder, tlf. 70 20 65 74. Hold H91801
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her