Viser 50 events i Hillerød Kommune d. 15. nov. 2018

Rytmik, musik og motorik 2-7 mdr

Fre. d. 26. oktober til fre. d. 14. december 2018, 8 kursusdage kl. 9.30.
Pris: (Pris: 560 kr) Klik her for at tilmelde dig
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
Underviser: Vibeke Rasmussen. Tidligmusikundervisning styrker og stimulerer børns generelle udvikling både motorisk, sprogligt følelsesmæssigt og naturligvis musikalsk.Det enkelte barn er ifokus og du og din babylærer enkle motoriske lege, sange, rim og remsersom let kan synges derhjemme og det er fantastisk at opleve babyernes spontane glæde ved musik, sang og bevægelse. Timerne indeholder bl.a. goddagsang og farvelsang, fine klange fra instrumenter, rasleæg, balanceøvelser, ride ranke lege, titte bøh, bolde i flotte farver m.m.legende vuggendebevægelser, kropskontakt. Mange gentagelser skaber tryghed og genkendelig glæde. Prisen er for 1 baby + 1 voksen. Det er den voksne, der skal tilmeldes. Hold 18042
Luk

Syning

Lør. d. 22. september til lør. d. 15. december 2018, 4 kursusdage kl. 10.
Pris: (Pris: 1095 kr) Klik her for at tilmelde dig
Jespervej 149 Jespervej 149, Hillerød
Underviser: Trine Bennetzen. Sy tøj til dig selv. Individuel undervisning og vejledning, alle er velkomne til en hyggelig og kreativ lørdag. Nybegynder eller øvet. Vi passer dine mønstre til eller laver et nyt, så det bliver som du ønsker dig.Du bestemmer selv hvad du vil sy og i hvilke materialer. Medbring stof og mønster, tråd, silkepapir, sakse, tape, målebånd, kridt og knappenåle. Du kan medbringe egen symaskine og ellers kan du bruge skolens maskiner. Hvis du er begynder, skal du ikke holde dig tilbage, da der er individuel undervisning. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til Trine på tlf. nr. 20 49 45 01. Syning lørdag d. 10.11. aflyses. Erstatning gangaftales på holdet. Pt.er datoen reservereti mødekalenderen, men kan ændres. Hold H82306
Luk

Jul på Annaborg

Tor. d. 15. november til søn. d. 16. december 2018, Torsdag, fredag, lør og søn kl. 12-16. Fernisering lør den 17. november kl. 14-16.
Pris: (Fri entré)
Kunsthuset Annaborg Frederiksværksgade 2 A, Hillerød
Den bedste julegave må være et stykke originalt kunst. Hillerød Kunstforening har derfor inviteret 12 kunstnere til at præsentere et stort udvalg af muligheder for at købe en unik og smuk gave. De tolv kunstnere er Klas Frenblad malerier, Lene Dahl keramik, John Overgaard akvareller, Tina Benz malerier, Finn Dam Rasmussen keramik, Vibe Krogsgård malerier og skulpturer, Ole Madsen skulpturer, Kirsten Herse malerier, Iben Kielberg glas, Tina Hee malerier og skulpturer, Jette Bucka-Christensen engle, Elisabeth Pedersen malerier og Mette Hoilmberg malerier, puder og plakater
Luk

Kæmpe julemarked i Plantorama Hillerød

Lør. d. 13. oktober til søn. d. 23. december 2018, ma-fr kl. 9-19 lø-sø 9-18.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Plantorama Havecenter, Hillerød Emblasvang 2, Hillerød
Fra lørdag og de næste 72 dage står den på jul og julerier, når Plantorama Hillerød åbner sit julemarked. Oplev nisser, juletræer, lys, pynt og gran, få inspiration, hygge og stemning. Se årets nye julepynt. Havecentret er klædt i julens farver. Masser af lys, gran, nisser og pynt skaber stemning frem til jul.

Julemarkedet er større end nogensinde. Formentligt det største og flotteste julemarked i Nordsjælland. 3.000 kvadratmeter fyldt med juleoplevelser og julestemning for hele familien.

Havecentret er klædt i julens farver, og masser af lys, gran, nisser og pynt skaber stemning.

Det bliver en eventyrlig jul i år, siger Kim Schou Hansen, Plantorama og tilføjer:

Hele familien kan komme i den dejligste julestemning, og store og små kan få masser af oplevelser. Her er mekaniske nisser, juletræer og julelys, alt til dekorationer, planter mm. til at hygge inde og ude.

Julen er altid lidt eventyrlig med hygge. Men i år er det nye farver og julepynt, der signalerer eventyr. For eksempel flotte nøddeknækkerfigurer i hvid med guld eller i farverige uniformer og i mange størrelser.

Også årets nye farver, som er lyserød, midnatsblå og en sart, lys grøn, som findes i kugler og pynt til juletræet.

Julemanden læser eventyr for børnene, og de kan også opleve de mange andre mekaniske nisser og dyr. De var tidligere en del af BonBon Lands juleshow, og nu skaber de julestemning her.

Dernæst er der julebyen med over 100 huse med lyd, lys og bevægelse og små figurer.

Så sker der rigtig meget inden for LED-lys. De nyeste er, at du kan styre lysene med en app, så vælger du med app'en, hvornår kæderne skal lyse, og om de skal blinke.
Luk

HKH Kronprins Frederik Prins til Danmark

Fre. d. 25. maj til man. d. 31. december 2018, kl. 11-15.
Pris: (Entré: 20-75)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot, Hillerød
I anledning af HKH Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag arrangerer museet en udstilling i Riddersalen, der fortæller om Kronprinsens tilværelse og pligter. Dette perspektiveres ved at se, hvordan prinser og tronfølgeres rolle har været tidligere i historien.
På udstillingen kan man følge Kronprins Frederiks livsforløb med temaer som barnedåb, militærtjeneste, bryllup, personlige interesser, ekspeditioner med videre.
Udstillingen bygges op med store tableauer, hvor man blandt andet vil kunne genopleve Kronprinsparrets forlovelse og bryllup med tilhørende dragter og taffelopdækning.
Luk

Funkyjazz

Ons. d. 14. november 2018 til ons. d. 23. januar 2019, 6 kursusdage kl. 19.40.
Pris: (Pris: 540 kr) Klik her for at tilmelde dig
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
Underviser: Lisbet Eldrup Mortensen. I denne time skal vi danse, svede og grine (uden børn!), imens vi arbejder med koreografier inden for funkyjazz. Vi skal blandt andet lære nogle af grundelementerne i jazzdans og kombinere dem med mere nutidig "funky" musik i en lækker koreografi. Timen starter typisk med opvarmning/isolationsøvelser, jazztrin/teknik og derefter koreografi. Vi slutter timen af med stræk på gulv. Timen er for alle, der er glade for at danse og trinnene vil blive grundigt gennemgået. Jeg regner med, at vi kan lære én koreografi i løbet et par undervisningsgange. Det vil dog blive afstemt efter deltagernes forudsætninger:-) Holdet er for voksne uden babyer, da tempoet og koncentrationen er noget højere end på holdet, hvorbaby ermed. Vil du gerne gå til dans sammen med din baby, så kig på mit hold "Dans med din baby - lækker latin", der starter et nyt hold d. 9. nov.: :https://www.saltofamilieaktiviteter.dk/hold-og-tilmelding/?classId=329f34b9-3c9f-4265-b78f-a95f007e8bbf Vi ses til dans - jeg glæder mig! De bedste dansehilsener Lisbet. Hold 18077
Luk

Syning

Ons. d. 26. september 2018 til ons. d. 23. januar 2019, 14 kursusdage kl. 19.
Pris: (Pris: 1890 kr) Klik her for at tilmelde dig
Jespervej 149 Jespervej 149, Hillerød
Underviser: Lis Thygesen. Sy din egen garderobe, som passer dig i perfekt. Du bestemmer, hvad du vil sy og mønstrene rettes til, så de passer til dig. Læreren har gode mønstre, designermønstre fra Italien m.m. Hvis du er begynder, skal du ikke holde dig tilbage, da der er individuel undervisning. Materialeliste til syning. Første gang vil det være godt at medbringe: Centimetermål, blyant, stofkridt, mønsterpapir, papirsaks, stofsaks, knappenåle, englehud, (klisterbånd) kan købes i boghandler. Ved venteliste på kurset, er du velkommen til at kontakte skolen på tlf. 70 20 65 74 og høre om andre muligheder eller tilmeld dig alligevel. Der kan jo komme en afmelding! OBS: Håndarbejdslokalet eri Finger 2 (indgang ved flagstangen). Hold H82305
Luk

In the Groove

Fre. d. 9. november 2018 til søn. d. 27. januar 2019, kl. 11-15.
Pris: (Entré: 20-75)
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot, Hillerød
Fra Smithsonian i Washington DC har museet fået mulighed for at vise et udvalg af den berømte fotograf Herman Leonards enestående portrætter af en række af det 20. århundredes største amerikanske jazz-musikere. På udstillingen kan man se hans ikoniske fotos af legender som Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Billie Holiday, Theolonious Monk og Miles David
Luk

Qigong (H)

Man. d. 3. september 2018 til man. d. 28. januar 2019, 15 kursusdage kl. 9.
Pris: (Pris: 920 kr) Klik her for at tilmelde dig
Christiansgade 3-7 Christiansgade 3-7, Hillerød
Underviser: Peter Andersen. Qigong Direkte oversat betyder Qigong "energi-arbejde". Qigong er kinesiske øvelser, som anvender åndedræt og afslapning til at opnå afstresning og styrkelse af helbredet. Det praktiseres af millioner af mennesker over hele verden som en behagelig måde at holde sig smidig og sund. Har du lyst til at deltage, efter kurset er begyndt,foreslår vi at du kontakterPeter Siggaard Andersen og hører mere om undervisningen. 2053 8998 eller mail: :petesiggaard@hotmail.com Oprettet som handicap hold med max. 5-8 deltagere på holdet. Vi får større tilskud til dette kursus for at give den enkelte deltager den optimale undervisning. Ved din tilmelding bekræfter du, at du har behov for særlige hensyn i forbindelse med kurset. Vi vil en af de første gange bede om din underskrift som bekræftelse på at du opfylder dette krav. Har du spørgsmål i denne forbindelse er du meget velkommen til at ringe til Lena Becker, skoleleder, tlf. 70 20 65 74. Hold H82801
Luk

Bankospil Kulsviergården

Man. d. 1. januar 2018 til fre. d. 31. december 2021, kl. 19.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulsviergården Pibe Møllevej 7, Alsønderup, Hillerød
Vi spiller bankospil på Kulsviergården 2 gange om ugen, mandage og fredage hele året rundt. Kom til vores ugentlige bankospil på Kulsviergården. Vi spiller mandage, hvor overskuddet går til vores lokale Idrætsforeningen og Kulsviergården. Fredag spiller vi til fordel for Muskelsvindfonden.

Mandage starter spillet kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 17.00) og fredage starter spillet kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 16.30)

Kontakt evt. Ulla Hautop for nærmere pålysninger på tlf. 20 46 11 59 eller på hautopulla@gmail.com
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her