Viser 57 events i Hillerød Kommune d. 21. okt. 2020

Onsdagsåbent - Se program i beskrivelsen

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 14.
Hillerød Kirke Østergade 12, Hillerød
Download programmet her.
Luk

Noa Bak - mit hjertes historie

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 19.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Kirke Østergade 12, Hillerød
Noa fik et nyt hjerte som 3-årig og blev spastisk lammet i forbindelse med det. Men alligevel har han været på CP-landsholdet i fodbold og til OL som sprinter. Noa fortæller fra sit hjerte om sin historie og giver inspiration til at leve frimodigt og med glæde, uanset hvad livet byder dig. Kom og mød Noa Arrangementet er for teenagere og unge
Luk

Mød forfatteren Sarah Skyt Persson

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Forsamlingshuset Nødebo Kro Nødebovej 26, Fredensborg
Hør forfatteren Sarah Skyt Persson fortælle om tankerne og skriveprocessen bag debutromanen "Sku' det være en anden gang", og man kan derigennem få idéer til, hvordan man selv kan arbejde med at skrive. Forfatteren Sarah Skyt Persson er født i 1985 og opvokset i Herning. Hun arbejdede som kasserer i Sydbank, inden hun flyttede til København og blev cand. mag. i dansk og filosofi. Hun har været med til at starte skrivelinjen på Københavns Kunstskole og har desuden været med til at arrangere Louisianas litteraturfestival.

Om debutromanen skrev Politiken bl.a.: "....en underholdende roman om arbejdsplads, provinsliv og en kvinde, der beslutter sig for at blive voksen", og avisen kaldte desuden romanen for "ualmindeligt velkomponeret" og "en fornøjelse af læse". Bogen blev generelt mødt med stor interesse fra pressen, bl.a. fordi den inviterer læseren ind i et miljø, der ikke før er beskrevet i dansk litteratur - en bankfilial i hedens hovedstad Herning. Her har man kastet janteloven over skulderen, man handler, og man har succes, og det gør romanens hovedperson Maria til en presset kvinde. Hun er kasserer i banken og har, i en alder af 30, stort set ingenting udrettet. Men det har hun planer om at ændre på den uge i december, hvor romanen følger hende, ugen op til bankens julefrokost. Det er originalt, rørende og virkelig sjovt på den lune, underspillede måde.

Ved udgivelsen i sommeren 2019 blev forfatteren interviewet til bogmagasinet bog.dk, hvor hun bl.a. sagde: "Noget af det, jeg havde lyst til, da jeg skrev bogen, var faktisk at grine lidt ad mig selv. Der er et stykke af mig selv i alle mine karakterer, og derfor omfavner jeg dem både med selvironi og solidaritet. Maria er ikke mig - hun har andre drømme og karaktertræk - men jeg genkender det med at føle, at man er faret vild i sit liv. Jeg kommer af en rigtig uldkræmmerslægt og er på den måde så herninggensisk, som man kan blive. Min families historie er Hernings historie. Den er en del af min DNA. Men i Herning har man et stærkt erhvervsrettet fokus. Der er rigtigt mange succesfulde erhvervsfolk, men der er ikke meget at gøre, hvis man vil lave noget, som er kunstnerisk. Man kan blive alt i Herning, bare ikke kunstner! Men jeg er ikke flygtet fra noget, jeg har bare flyttet mig hen imod noget, som jeg gerne ville"
Luk

Efterårskoncert med Duo Adore

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 19.30-21.30.
Gørløse Kirke Strøvej 110, Gørløse
Duo Adore består af Therese Adorjan Ankjær, cellist, og Per Egholm, saxofonist. Duoen har en forkærlighed for barokmusik, mest af den store mester, J. S. Bach. Til koncerten vil man både kunne høre hans store hit, Bachs Air og desuden mere ukendte ting, såsom satser fra en fløjtesonate og fra det store værk, Kunst der Fuge. Mange komponister har været store beundrere af Bach, deriblandt den brasilianske komponist, Heitor Villa-Lobos, som ligefrem skrev en hel samling værker til Bachs ære. Han kaldte stykkerne for Bachianas Brasileiras ("Bach på brasiliansk"). Duoen vil spille stykker fra hans værker, heriblandt nummer 5 fra Bachianas Brasileiras, som er blevet et decideret klassisk hit. Duo Adore har også et par overraskelser i ærmet; der vil både være lidt tango og lidt klezmer. Efter koncerten byder menighedsrådet på en lille forfriskning. Alle er meget velkomne! Foto: Benedikte Hansen
Luk

Familien Bigfoot - 2D

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 13.30, 14.20 & 15.30.
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Familien Bigfoot er tilbage. Denne gang forsøger Far-Bigfoot at redde Alaskas storslåede natur mod et magtfuldt og forurenende olieselskab!
Luk

Far til fire og vikingerne - 2D

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 13.40, 15.45, 16.30 & 18.
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Familien som vi alle kender er på banen igen! Denne gang har onkel Anders tilmeldt familien til familieterapi, så der kan komme styr på tingene. Filmen er instrueret af Martin Miehe-Renard.
Luk

Druk - 2D

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 13.50, 15.15, 16.45, 17.45, 18.30, 18.50, 19.30, 20.30 & 21.15.
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Thomas Vinterbergs film tester hypotesen om hvordan det sødes liv leves, da fire mænd undersøger hvorvidt deres livskvalitet kan forøges ved blot at være en lille smule fuld - hele tiden.
Luk

Sandheden

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 14 & 18.
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Vi følger det stormfulde gensyn mellem en forfatterinde, der sætter sig sammen med sin Femme Fatale skuespillerinde af en mor, for at skrive moderens autobiografi.
Luk

After We Collided - 2D

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 14.15, 20 & 21.
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Vi følger atter kærlighedsfortællingen mellem de to unge mennesker, spillet af Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin, i efterfølgeren til biografsuccesen 'After'.
Luk

Shorta - 2D

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 16.20 & 21.30.
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Denne film skildrer begivenhederne der fandt sted i ghettoen Svalegården, i timerne efter Talib Ben Hassi's uforklarede død i politiets varetægt. Vi følger de to politibetjente Jens og Mike, der møder befolkningens voldsomme reaktion, ansigt til ansigt.
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her