Viser 50 events i Hillerød Kommune d. 15. nov. 2018

CA (CocaineAnonymous)

Tor. d. 15. november 2018, kl. 17-19.
Pris: (Fri entré)
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
Selvhjælpsgruppe for misbrugere, der er eller vil være stoffri. Interesserede møder bare op. Kontakt: Mia Mariegaard, mianielsen@hotmail.com.
Luk

FOF-kursus yoga

Tor. d. 15. november 2018, kl. 17-20.15.
Pris: (Pris: nærmere oplysninger: fof nord, kontakt@fof-nord.dk.)
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
Nærmere oplysninger: FOF Nord, kontakt@fof-nord.dk.
Luk

Vennepunktet et mødested for voksne mellem 24 og 40 år

Tor. d. 15. november 2018, kl. 18.30-21.
Pris: (Fri entré)
Frivilligcenter Hillerød Kulturværkstedet, Fredensvej 12 C, Hillerød
Gruppen har til formål at hjælpe ensomme voksne ud af isolation og ensomhed og arrangere aktiviteter, der opbygger fællesskaber og skaber muligheder for nye venskaber. Alle i målgruppen er velkomne. Man møder bare op. Kontakt Signe: Signe_b@yahoo.dk.
Luk

Strikkecafé

Tor. d. 15. november 2018, kl. 19.
Ullerød Kirke Frederiksværksgade 143, Hillerød
Strikkecaféen er for alle, der har lyst til at være med! Der er hjælp, inspiration, tips og tricks at hente for alle. Vi hygger os med håndarbejde over en kop kaffe og får en rigtig god snak imens. Tag dit eget håndarbejde med eller hjælp os med at strikke til nogle af vores sociale projekter: Vi strikker dåbsklude, som er kirkens personlige gave til dåbsbarnet - en håndstrikket hvid klud af bomuld med kirkens symboler samt navnet på barnet og dåbsdato. Trøstemus kan gøre en forskel for vores børns møde med det danske sygehusvæsen. Vær med til at strikke, hækle, knytte eller sy små mus, der bliver uddelt på børneafdelinger og blodambulatorier over hele landet som skal trøste børn, der har brug for det. Karklude. Ikke mere mikro-plastik fra fiberklude. Kludene sælges i kirken, og indtægten fra salget går til velgørenhed, bla. kirkens julehjælp. Strikkecafé formiddag (i ulige uger kl. 10.00-12.30) Strikkecafé aften (i lige uger kl. 19.00-21.30) Har du brug for mere information kontakt kirketjener Helle Kaspersen; tlf. 21 47 15 71, E-mail: hk@km.dk eller kom hen i kirken!
Luk

Om Nietzsche

Tor. d. 15. november 2018, kl. 19.30.
Ullerød Kirke Frederiksværksgade 143, Hillerød
Peter K. Westergaard, der er en særdeles god formidler, har netop udgivet en bog om den tyske filosof Friedrich Nietzsches tænkning, der er omgærdet af mange myter, misforståelse og fejltolkninger. I dette foredrag skal Nietzsches sene tænkning og dramatiske levnedsforløb introduceres og skildres, her især med henblik på en præsentation af Nietzsche sammensatte syn på såvel "det at blive og være, hvad man er" som på religion. Peter K. Westergaard er lektor ved Københavns Universitet. Han har senest udgivet bogen Nietzsche - "Hvis man altid går til grunden" En afslutning. Bogen er udgivet på Aalborg Universitetsforlag i foråret 2018. Foredraget er arrangeret i samarbejde med Ullerød Kirke og Frederiksborg Valgmenighed
Luk

Dobbeltkoncert med Bjergtaget og Blå nætter

Tor. d. 15. november 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 80 kroner)
Grundtvigs Højskole Frederiksborg Frederiksværksgade 147, Hillerød
Kom ind i varmen og få en musikalsk aften med hele to koncerter. De to unge bands "Bjergtaget" og "Blå Nætter" underholder med deres anmelderroste musik. Blå nætter:

De fem unge drenge i Blå Nætter har støvet gamle synthesizers fra 80'erne af og danner par med resten af orkestrets nyfundne indiesound. Forsangeren Simon Olsens dansksprogede tekster bevæger sig stadig i mørkets afkroge, men vidner også om at der er lys for enden af tunnelen. I 2015 udgav Blå Nætter deres debut-EP ‘Hvorom Alting Er'. To af sangene kom i rotation i radioen og ‘Åben For Ideer' blev ‘ugens hittip' på P4. Blå Nætter brygger nu på deres næste musikalske udspil, som ifølge forsangeren kommer til at hedde ‘Bøjet i Neon'. Første single fra den kommende plade hedder ‘Plads Til Tårer', og indbefatter alle de nye elementer som de fem drenge har leget med siden debuten.

Bjergtaget:

Bjergtaget er dansksproget og har lyrikken som omdrejningspunkt for sit univers og udtryk.

Bjergtaget er alsidigt og anderledes uden at miste den røde tråd og uden at gå på kompromis med det gode nummer.

Bjergtaget har udgivet den anmelderroste EP "Velkommen til" og et selvbetitlet debutalbum.

Beskrivelse af musikken udefra og anmeldelser af debutalbummet:

"Bandet fortjener med dette homogene, godt sammenhængende og afrundede værk, der har noget at byde på til både ører og hjerne, at få et større publikum - ligesom et bredere publikum fortjener dansksproget rock af denne støbning."

"Bjergtaget har skabt nogle af de mest fascinerende dansksprogede sange, jeg har hørt siden tiden med Skousen & Ingemann. Gruppens mod til at være sig selv og ikke bare lægge sig i slipstrømmen af standardiseret plastic-pop fortjener respekt - og deres uimponerethed gør det til en fornøjelse at lytte til deres både overraskende og ørehængende numre. Bjergtaget fortjener en plads på dansk musiks første parket."

"Man kan ikke undgå at blive smittet med energien fra Bjergtaget. Om det er en intens sang, der nærmest lader til at være at en direkte drømmetransskription eller en lalleglad melodi om at gå igennem regnen, så er det altid værd at lytte efter. Der ligger mere bag teksterne end man skulle tro."
Luk

Journal 64 - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 15.30, 18.20 & 21.20.
BioCity Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Efter et overfald på Vesterbro, der får Rose til at grave i luderen Rita Nielsens sag, der er blevet gemt og begravet i årenes løb.
Luk

Bohemian Rhapsody - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 15.30, 18.30 & 21.10.
BioCity Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Musikfilm, der er en hyldest til Queen, deres musik og deres uforlignelige forsanger, Freddie Mercury. Filmen illustrerer bandets kometagtige karriere gennem deres ikoniske sange og revolutionerende sound, der gav dem stjernestatus.
Luk

Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 15.30, 18.30 & 21.30.
BioCity Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Fantasyfilm baseret på roman af J.K. Rowling, hvor den onde Gellert Grindelwald er undsluppet sit fangeskab og er i gang med at samle ligesindede. I et forsøg på at stoppe ham, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra en tidligere studerende.
Luk

Julemandens Datter - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 16.
BioCity Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Familiefilm om 12-årige Lucia, der bor i Grønland med sin mor Claudia og sin far Julius, kendt som julemanden. Hun vil gerne gå i julemandsklassen, men det må hun ikke, da den kun er for drenge. For at bevise at hun er god nok, bliver hun sat på en prøve.
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her