Viser 66 events i Hillerød Kommune d. 19. jan. 2020

Gudstjeneste

Søndag den 19. januar 2020, kl. 10.30-11.30.
Nødebo Kirke Nødebovej 18, Nødebo, Fredensborg
Luk

Gudstjeneste

Søndag den 19. januar 2020, kl. 10.30-11.30.
Gørløse Kirke Strøvej 110, Gørløse
Luk

Gudstjeneste Lille Lyngby Kirke

Søndag den 19. januar 2020, kl. 10.30-11.30.
Lille Lyngby Kirke Lille Lyngbyvej 23, Lille Lyngby, Skævinge
Luk

Grease

Søndag den 19. januar 2020, kl. 14.30.
Pris: (Entré: 135 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulsviergården Pibe Møllevej 7, Alsønderup, Hillerød
Historien foregår på og omkring Rydell High School i 1950'erne, hvor man følger en gruppe elevers sidste år. Danny Zuko tilhører en rå og selvsikker drengegruppe, men Danny har i sommerferien mødt den søde Sandy fra Australien og er blevet forelsket i hende. Hvad Danny ikke ved, er at Sandy er blevet udvekslingsstudent på Rydell, hvor hun prøver at finde sin plads i pigegruppen Pink Ladies, der ledes af den seje Betty Rizzo. Danny bliver meget overrasket over at se Sandy, og det meste af filmen går med forviklingerne mellem de to. Undervejs er der mange små bihistorier med nogle af de andre unge fra de to grupper, suppleret af et tv-transmitteret bal fra skolen. Alle problemer bliver dog løst til sidst. Sandy får hjælp til at blive forvandlet til en sej pige, og hun og Danny finder sammen igen
Luk

Grumme Skæbner

Fredag den 17. til søndag den 19. januar 2020, kl. 11-16.
Pris: (Entré: 25 kr u/21 er gratis)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Elværket - Museum Nordsjælland Frederiksgade 11, Hillerød
Mød grumme og makabre skæbner fra fortiden. Moselig, strandvasker og dobbeltgrave. I stemningen af fortættet grumhed kan du udforske den mørklagte særudstilling med lommelygte eller lanterne. Skeletterne er klar til et foto på vores selfiespot! Særudstillingen præsenterer fortidens grumme skæbner, set gennem nogle af de mange døde mennesker, som er udgravet i Nordsjælland gennem de sidste 100 år. Blandt fundene er f.eks. moseliget fra Gadevang, der blev fundet ved tørvegravning under 2. verdenskrig. I første omgang troede man, at der var tale om en moderne mordsag. Men det blev hurtigt klart, at der var tale om et moselig fra jernalderen, som havde lidt en grum skæbne. Den stakkels mand overlevede en operation i hovedet, men endte alligevel med at blive ofret i mosen.

Endnu et moselig er fundet i en lokal mose. Ved udgravningerne forud for supersygehuset dukkede der et skelet op i kanten af Salpetermosen. Denne gang var der tale om et 5500 år gammelt moselig. Den ca. 30 år gamle mand var blevet aflivet med et pileskud i kroppen og et økseslag i baghovedet, inden han var nedlagt i mosen, som på dette tidspunkt var en åben sø.

Der er også den engelske strandvasker, fra starten af 1800-årene, som blev fundet på stranden ved Skt. Helene Kilde for nogle år siden. Strandvaskerens hoved var desværre forsvundet, måske allerede inden han skyllede i land? Til gengæld var der lagt en stor sten oven på kroppen, som skulle forhindre, at han gik igen; noget man frygtede på dette tidspunkt.

Endelig skal dobbeltgraven fra Nivå nævnes. Her er en halt mand blevet lagt ned i en ældre grav, som rummede en kvinde, for ca. 8000 år siden. Manden har lidt af stærke smerter og har sandsynligvis dårligt kunnet halte afsted, på grund af et skævt sammenvokset brug på lårbenet. Meget tyder på, at han ikke har kunne overleve, efter at hans forsøger er død
Luk

Jumanji: The Next Level - 2D

Søndag den 19. til tirsdag den 21. januar 2020
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Amerikansk action/eventyrfilm om fire venner, der på ny må overleve i, og undslippe fra, det farlige spil Jumanji. Med blandt andre Dwayne Johnson, Karen Gillan, Madison Iseman og Jack Black i hovedrollerne. Filmen er instrueret af Jake Kasdan.
Luk

Frost 2 - Engelsk tale - 2D

Søndag den 19. til tirsdag den 21. januar 2020
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Amerikansk animationsfilm om dronningen Elsa, som skal ud på en eventyrlig rejse for at redde sit kongedømme. Med stemmeskuespil af blandt andre Kristen Bell, Jason Ritter og Idina Menzel. Filmen er instrueret af Chris Buck og Jennifer Lee.
Luk

De forbandede år

Søndag den 19. til onsdag den 22. januar 2020
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Dansk drama om en velhavende familie, som under besættelsen i 1940 påbegynder et samarbejde med besættelsesmagten, som dog resulterer i store brud i familien. Filmen er instrueret af Anders Refn.
Luk

Aretha Franklin - Amazing Grace

Søndag den 19. til onsdag den 22. januar 2020
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Denne dokumentar tager os med tilbage til januar 1972, hvor Aretha Franklin indspillede det ikoniske album 'Amazing Grace' i Den nye Bethel Baptist kirke i Los Angeles.
Luk

Onkel

Søndag den 19. til onsdag den 22. januar 2020
Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C, Hillerød
Dansk drama om en ung kvinde, Kris, der driver et mindre landbrug med sin invalide onkel. Kris opdager dog, at der et liv udenfor gården, hvorefter en masse nye spørgsmål melder sig. Instrueret af Frelle Petersen.
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her