Viser 59 events i Hillerød Kommune d. 30. okt. 2020

The Craft: Legacy - 2D

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 19.15.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Vores alle sammens teenage-hekse er tilbage i efterfølgeren til 90'er hittet 'The Craft'. Vi følger atter det unikke drama der kun kan udspille sig på en high school der huser en gruppe utilregnelige og mystiske hekse.
Luk

Shorta - 2D

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 21.15.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Denne film skildrer begivenhederne der fandt sted i ghettoen Svalegården, i timerne efter Talib Ben Hassi's uforklarede død i politiets varetægt. Vi følger de to politibetjente Jens og Mike, der møder befolkningens voldsomme reaktion, ansigt til ansigt.
Luk

Corona lukker Danmark | Fotoudstilling på Frederiksborg Slot

Lørdag den 10. til lørdag den 31. oktober 2020, kl. 10-17.
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot, Hillerød
Hvad skete der bag Statsministeriets lukkede døre i de kritiske uger i marts, hvor Corona-virus for alvor ramte Danmark og lukkede landet ned? Den prisvindende fotograf Mads Nissen fulgte statsministeren og dokumenterede øjeblikke, der er gået over i danmarkshistorien. Se fotoudstillingen på Nationalhistorisk Museum. Det er blevet kaldt den største krise i landet siden 2. Verdenskrig, dagene i marts 2020 hvor Covid-19 for alvor ramte Danmark. Bag døre, der ellers er lukkede, fik Politiken-fotograf Mads Nissen lov til at følge statsminister Mette Frederiksen helt tæt på.

Det er der kommet en stærk fotoserie ud af, hvor fotografen bl.a. har indfanget de historiske minutter, hvor Mette Frederiksen bekendtgør, at Danmark lukkes ned. Overfor Folketingets øvrige partier og overfor befolkningen.

Det er nutidshistorie, som allerede er gået over i Danmarkshistorien. Intense og stærke fotografier af en statsminister under ekstremt pres, sammen med andre ministre, politikere, rådgivere og embedsmænd.

Du kan se den prisvindende fotograf Mads Nissens fotoserie om Statsministeriet indefra på Nationalhistorisk Museum på Frederiksborg Slot, fra d. 10. oktober til d. 3. januar 2021.

Praktiske oplysninger

Kontakt: dnm@dnm.dk / +4548260439
Luk

Power mom

Tirsdag den 22. september til tirsdag den 3. november 2020, 6 kursusdage kl. 11.
Pris: Entré: 450 kr Klik her for at tilmelde dig
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
Underviser: Louise Rønne Green. Holdet for dig, der har lyst til at få pulsen op og træne hele kroppen igennem. Vi træner bla. med elastikker og bruger kroppens egen vægt som belastning. De babyer der har lyst, kan være med i øvelserne som "træningsvægte"/"babybells". Det stimulerer baby, samtidigt med at du træner. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi justerer øvelserne, så de passer til den enkelte, så holdet er både for dig, der så småt vil i gang efter fødslen og for dig der gerne vil udfordres. Der er selvfølgelig mulighed for at holde pause, hvis baby har brug for mad eller en ren ble. Du skal have fået ok fra lægen til at kunne starte træning efter fødslen. Det får man typisk i forbindelse med 8 ugers undersøgelsen. OBS! Der er ikke undervisning i uge 42 p.g.a. efterårsferien. Om underviseren: LouiseRønne Green er læreruddannet og har selv været aktivt trænende siden den første efterfødselstræning for 17 år siden. Hun har med sine tre børn selv gået på samlet fem forskellige slags efterfødselstræningshold, arbejdet med hjemmetræningoghar vikarieret på hold iet fitnesscenter. Covid-19 forholdsregler: Tag ettæppe og lidt legetøj med til din baby, der er ikke nogen "fællesting" til rådighed i denne særlige tid. Vi gør selvfølgelig rent og spritter af imellem holdene. Der er ingen badefacliteter. Max.8 deltagere på holdet. Hvis du melder dig på et hold mere i SALTO får du50 kr i rabat. Send en mail til :info@saltofamilieaktiviteter.dk om hvilket hold du også gerne vil gå på, så tilmelder vi dig og sørger for rabatten. Der er mulighed for indendørs barnevognsparkering og der er toiletter i kælderen, SALTOs café er åben både før og efter holdet, så der er mulighed for at give baby mad eller selv få frokost/kaffe. Hold 20066
Luk

Power mom

Tirsdag den 22. september til tirsdag den 3. november 2020, 6 kursusdage kl. 9.45.
Pris: Entré: 450 kr Klik her for at tilmelde dig
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
Underviser: Louise Rønne Green. Holdet for dig, der har lyst til at få pulsen op og træne hele kroppen igennem. Vi træner bla. med elastikker og bruger kroppens egen vægt som belastning. De babyer der har lyst, kan være med i øvelserne som "træningsvægte"/"babybells". Det stimulerer baby, samtidigt med at du træner. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi justerer øvelserne, så de passer til den enkelte, så holdet er både for dig, der så småt vil i gang efter fødslen og for dig der gerne vil udfordres. Der er selvfølgelig mulighed for at holde pause, hvis baby har brug for mad eller en ren ble. Du skal have fået ok fra lægen til at kunne starte træning efter fødslen. Det får man typisk i forbindelse med 8 ugers undersøgelsen. OBS! Der er ikke undervisning i uge 42 p.g.a. efterårsferien. Om underviseren: LouiseRønne Green er læreruddannet og har selv været aktivt trænende siden den første efterfødselstræning for 17 år siden. Hun har med sine tre børn selv gået på samlet fem forskellige slags efterfødselstræningshold, arbejdet med hjemmetræningoghar vikarieret på hold iet fitnesscenter. Covid-19 forholdsregler: Tag ettæppe og lidt legetøj med til din baby, der er ikke nogen "fællesting" til rådighed i denne særlige tid. Vi gør selvfølgelig rent og spritter af imellem holdene. Der er ingen badefacliteter. Max. 10 deltagere på holdet. Hvis du melder dig på et hold mere i SALTO får du50 kr i rabat. Send en mail til :info@saltofamilieaktiviteter.dk om hvilket hold du også gerne vil gå på, så tilmelder vi dig og sørger for rabatten. Der er mulighed for indendørs barnevognsparkering og der er toiletter i kælderen, SALTOs café er åben både før og efter holdet, så der er mulighed for at give baby mad eller selv få frokost/kaffe. Hold 20075
Luk

Syning lørdag i Hillerød

Lørdag den 19. september til lørdag den 14. november 2020, 3 kursusdage kl. 10.
Pris: Entré: 850 kr Klik her for at tilmelde dig
Jespervej 149 Jespervej 149, Hillerød
Underviser: Helle Hansson. Lær at sy og lave mønstre, så det ser professionelt ud og passer perfekt til dig. Sy om på det du har, brug mandens skjorter til noget nyt, eller lav drømmemodellen i det helt rigtige stof, så har du muligheden her. Kurset er både for begyndere og øvede, da det er individuel undervisning. Vi arbejder og hygger i 5 timer, enlørdag tre gange i efteråret. Du skal medbringe: Egen symaskine, målebånd, blyant, lineal, stofkridt, mønsterpapir, papirsaks, stofsaks, knappenåle, englehud (tape), som kan købes hos boghandler. Hvis du er begynder, skal du ikke holde dig tilbage, da der er individuel undervisning. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til Helle på tlf.24 74 11 86 Kurset er i lokalet håndværk og design og findes i Finger 2 (indgang ved flagstangen). Grønnevang skole, afd. Jespervej (tidligere Kulsvierskolen), Jespervej 148-152, 3400 Hillerød. Venlige hilsner og god fornøjelse Lena Becker, DOF Hillerød Fritidsskole, Tlf. 70 20 65 74. Hold H02306
Luk

Lækker latin - dans for gravide, barslende og babyer!

Fredag den 23. oktober til fredag den 20. november 2020, 5 kursusdage kl. 12.40.
Pris: Entré: 450 kr Klik her for at tilmelde dig
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
Underviser: Lisbet Eldrup Mortensen. "Lækker Latin"er både sjovt og god motion! Dansen gør babyerne glade og mor-kroppen let og smækker!!! Babyernedanser medi en slynge/vikle. Musik og bevægelse styrker babyernes motorik, kreativitet og hjernens udvikling- og følelsen af fællesskab, nårman laver noget sammen er uvurderlig! Vi danser til lækre latinrytmer inden for stilarter som salsa, reggaeton, merenque, cha cha cha og bachata. Vi danser ikke pardans,"Lækker latin"er et hyggeligt og trygtdansefællesskab for kvinderog babyer i maven eller babyer i armene. Derer ingen krav til dansekundskaber - du og din babyskal bare have lyst til og glæde ved at danse til dejlig musik. Vi starter med en blid opvarmning. Og så går vi i gang medtrinene, somsammensættes til enkle koreografier,der gentages uge efter uge, såalle får en oplevelse af fremgang. Niveau og indhold afstemmes efter jer;-) I latindansene arbejdes der meget med hoftebevægelser -deter særligt godt for gravide og barslende, fordi det styrker bækkenmuskulaturen ogøger blodgennemstrømningen i bækkenet, så både muskler og væv bliver smidige og eftergivelige. Ryg og benstyrkes og spændte muskler løsner sig. OBS! Der er ikke dans d. 16. oktoberi uge42 pga efterårsferien. Der er barnevognsparkering i Støberihallen og caféen er åben, hvis du trænger til frokost, babymoseller kaffe før dansen:-) Covid-19 forholdsregler: Tag ettæppe og lidt legetøj med til din baby, der er ikke nogen "fællesting" til rådighed i denne særlige tid. Vi gør selvfølgelig rent og spritter af imellem holdene. Der er ingen badefacliteter. Max. 10 deltagere på holdet. Hvis du melder dig på et hold mere i SALTO får du50 kr i rabat. Send en mail til :info@saltofamilieaktiviteter.dk om hvilket hold du også gerne vil gå på, så tilmelder vi dig og sørger for rabatten. Hold 20087
Luk

Go'morgen-gymnastik

Fredag den 7. august til fredag den 20. november 2020, 15 kursusdage kl. 7.15.
Pris: Entré: 450 kr Klik her for at tilmelde dig
DOF Kronborg Motion Bakkegade 16, Hillerød
Underviser: Sus Leth. Vi starter stille og roligt med stræk- og styrkeøvelser på gulvet. Herfra bevæger vi os op fra gulvet og arbejder os hen mod ethøjt energiniveau til at starte dagen på. Hold 202073.
Luk

STAFET | Kunstudstilling i Kunsthuset Annaborg

Torsdag den 15. oktober til søndag den 22. november 2020, kl. 12-16.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kunsthuset Annaborg Frederiksværksgade 2 A, Hillerød
I oktober - november måned viser Kunsthuset Annaborg i Hillerød udstillingen STAFET. 21 samtidskunstnere giver en kunstnerisk stafet videre til hinanden. Se hvordan i Kunsthuset Annaborg fra d. 15. oktober til d. 22. november 2020. Gruppeudstillingen STAFET præsenterer 21 samtidskunstnere som spænder vidt inden for genrerne maleri, installation, grafik, papir, skulptur, foto, keramik, video og nonobjektiv kunst.

Udstillingen er komponeret, så hver enkelt kunstners værker udgør en del af en kæde, der bindes sammen af kunststafetter.

Stafetten er en slags undersøgelse af, hvordan to kunstnere i mødet med hinanden tolker et fælles udvalgt foto forlæg, med hver sit formsprog. Alle stafetværkerne har en ydre grænse på 40 x 40 cm.

Udstillingen er kurrateret af Linda Sandbjerg, Rikke Bjørn og Heidi Stibæk Kaiser.

Kunstnerne på STAFET er:

Holger Bak, Rikke Bjørn, Henriette Dan Bonde, Anna Seeberg Braun, Linda Falkesgaard, Isabelle Geoffroy, Hanne Helms, Lars Hilfling, Tina Kallehave, Heidi Stibæk Kaiser, Hanne Nielsen Kjærsgaard, Christina Maj Lundquist, Christine Lyhne, Janne Mikkelsen, Ulla Pedersen, Linda Sandbjerg, Laura Bach Skou, Louise Simony, Gitte Svendsen, Josefine Winding, og Lene Winther.

Praktiske oplysninger
  • Hvad: Kunstudstillingen STAFET
  • Hvor: Kunsthuset Annaborg, Frederiksværksgade 2A, 3400 Hillerød
  • Hvornår: 15. oktober - 22. november 2020
  • Åbningstid: torsdag - søndag 12 - 16
  • Entré: Gratis adgang
  • Læs mere: Kunsthuset Annaborg


Kontakt: formand@hillerodkunstforening.dk / +4520156341
Luk

Engelsk for let øvede (Grønnegade)

Onsdag den 9. september til tirsdag den 1. december 2020, 12 kursusdage kl. 10.
Pris: Entré: 995 kr Klik her for at tilmelde dig
Grønnegadecentret Grønnegade 15, Hillerød
Underviser: Madeleine K C Vironelli. Er det noget for dig? Det er et glad og hyggeligt hold, hvor vi giver os god tid og arbejder med lette frilæsningsbøger, med emner som crime og mystery samt lette skriftlige opgaver. Vi lægger vægt på samtaler samt oversættelse. Vi bruger en cd for bedre udtale. Før du tilmelder dig: Kontakt Underviser Madeleine Vironelli og hør mere om undervisningen på tlf. 5045 1521. Centret i Hillerød. Engelsk hold for let øvede - oprettet som et handicaphold - hvilket vil sige, at der tages hensyn til hver enkelt deltagers behov for at få mest ud af undervisningen. Hold H02501
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her