Viser 27 events i Hillerød Kommune d. 27. nov. 2021

Venuseffekten - 2D

Lørdag den 27. november 2021, kl. 13.40.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Anna Emma Haudal har instrueret dette danske komediedrama, der følger to unge kvinders kramp om at turde elske hinanden og sig selv - en sjov og varm fortælling om familie og om at finde sig selv i kærligheden.
Luk

Ghostbusters: Afterlife - 2D

Lørdag den 27. november 2021, kl. 13.50, 15.40, 18.20 & 21.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Da en lille familie ankommer til en afsidesliggende by, begynder der at dukke små mystiske tegn op. Tegnene peger på en spøgefuld fortid og en forbindelse mellem The Ghostbusters og denne familie, en hemmelig forbindelse nedarvet fra deres bedstefar.
Luk

A-ha: The Movie - 2D

Lørdag den 27. november 2021, kl. 16.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
"Take On Me" er stadig en af de mest afspillede sange nogensinde. Denne film følger bandet bag succesen over en periode på fire år og fortæller historien om, hvordan tre unge mænd fulgte deres umulige drøm om at blive norske popstjerner.
Luk

No Time to Die - 2D

Lørdag den 27. november 2021, kl. 17, 19 & 20.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Den nyeste James Bond film, hvori Bond må finde en forsvunden videnskabsmand og beskytte verden mod en sønderrivende trussel. Bond spilles af Daniel Craig, og filmen er instrueret af Cary Joji Fukunaga.
Luk

Last Night in Soho - 2D

Lørdag den 27. november 2021, kl. 18.20 & 20.45.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
En håbefuld modedesigner er på mystisk vis trådt ind i 1960'erne. Her møder hun en blændende wannabe-sangerinde. Men glamouren er ikke alt, hvad den ser ud til at være, og fortidens drømme begynder at revne.
Luk

Venom - Let There Be Carnage - 2D

Lørdag den 27. november 2021, kl. 21.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Hillerød Ndr. Jernbanevej 8-12, Hillerød
Megastjernen Tom Hardy er tilbage i rollen som Venom, den komplekse og yderst dødbringende alien. Denne Marvel bluckbuster byder desuden på Woody Harrelson, i den længe ventede rolle som skurken Carnage.
Luk

Syning lørdag

Lørdag den 11. september til lørdag den 4. december 2021, 4 kursusdage kl. 10.
Pris: Entré: 1150 kr Klik her for at tilmelde dig
Jespervej 149 Jespervej 149, Hillerød
Underviser: Helle Hansson. Lær at sy og lave mønstre, så det ser professionelt ud og passer perfekt til dig. Sy om på det du har, brug mandens skjorter til noget nyt, eller lav drømmemodellen i det helt rigtige stof, så har du muligheden her. Kurset er både for begyndere og øvede, da det er individuel undervisning. Vi arbejder og hygger i 5 timer. Kurset er gået i gang, men da der er ledige pladser, kan du deltage de resterende gange til den anførte klippekortpris. Du skal medbringe: Egen symaskine, målebånd, blyant, lineal, stofkridt, mønsterpapir, papirsaks, stofsaks, knappenåle, englehud (tape), som kan købes hos boghandler. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til Helle på tlf.26 74 11 86 Kurset er i lokalet håndværk og design og findes i Finger 2 (indgang ved flagstangen). Grønnevang skole, afd. Jespervej (tidligere Kulsvierskolen), Jespervej 148-152, 3400 Hillerød. Venlige hilsner og god fornøjelse Lena Becker, DOF Hillerød Fritidsskole, Tlf. 70 20 65 74. Hold H12307
Luk

Engelsk for let øvede (Grønnegade)

Onsdag den 15. september til onsdag den 8. december 2021, 12 kursusdage kl. 10.
Grønnegadecentret Grønnegade 15, Hillerød
Underviser: Madeleine K C Vironelli. Er det noget for dig? Det er et glad og hyggeligt hold, hvor vi giver os god tid og arbejder med lette frilæsningsbøger, med emner som crime og mystery samt lette skriftlige opgaver. Vi lægger vægt på samtaler samt oversættelse. Vi bruger en cd for bedre udtale. Før du tilmelder dig: Kontakt Underviser Madeleine Vironelli og hør mere om undervisningen på tlf. 5045 1521. Centret i Hillerød. Engelsk hold for let øvede - oprettet som et handicaphold - hvilket vil sige, at der tages hensyn til hver enkelt deltagers behov for at få mest ud af undervisningen. Hold H12501
Luk

Økologisk julemarked på Mangholm

Lørdag den 20. november til søndag den 19. december 2021, kl. 11-15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Mangholm Hillerødvej 20, Hillerød
Tag familien under armen og drag til økologisk julemarked på bondegården Mangholm ved Hillerød. Tag familien med til økologisk julemarked på gården Mangholm ved Hillerød lørdag og søndag fra 20.november til 19. december

Kom til økologisk julemarked, hvor gårdbutikken bugner af julesager og lokale varer, og caféen byder på skønne kager og lækker julemad. Gå på opdagelse i antik- og loppebutikken og find inspiration til dine julegaver.

Køb juletræ og økologisk kød fra gårdens dyr. Både børn og voksne kan besøge dyrene i stalden og på marken og få et indblik i livet på en økologisk gård.

Det er julehygge for hele familien!

Kontakt: tine.hage@mail.tele.dk / +452259 1610
Luk

Gensyn med DR's julekalendere

Lørdag den 27. november til fredag den 31. december 2021, kl. 11-15.
Pris: Entré: 75 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot 10, Hillerød
Glæd dig: Jullerup Færgeby, prinsesse Miamaja, Lunte og alle de andre fra DR's elskede julekalendere flytter ind på Frederiksborg i hele december måned. Glædeligt gensyn

På Frederiksborg går de all in hele december måned med et gensyn med DR's julekalendere. Du kan se kostumer og rekvisitter fra julekalendere, der i årtier har samlet familier på tværs af generationer foran skærmen. Med eventyr og spænding, de gode og de onde, nisser og julemænd, prinser og prinsesser er vi blevet holdt hen i spænding helt frem til juleaften, hvor historierne er gået op i en lykkelig finale.

Se udstillingen på Frederiksborg Slot fra d 27 november 2021 og helt frem til d. 31 december 2021

Samarbejde mellem DR TV og Det Nationalhistoriske Museum

DR's julekalendere har ofte elementer fra eventyr, folketro og historiske perioder, og Frederiksborg Slot danner de helt rigtige eventyrlige rammer om flotte kostumer og rekvisitter.

Mød gamle venner fra tv-skærmen

På udstillingen kan man blandt andet se "Nissebanden", "Jul på Slottet", "Absalons Hemmelighed" og "Pagten" som har været nogle af DR's helt store julekalenderhits gennem årene. Børn og deres familier kan også opleve 'Gyroen' fra "Tidsrejsen" helt tæt på. Hils desuden på dukkerne fra "Jullerup Færgeby" og "Vinterbyøster". Hvem husker ikke sætningen "Anton du har revnet dine bukser". I udstillingen vil du også få et møde med DR's helt nye julekalender "julefeber" der bliver vist i fjernsynet i år for første gang.

Børnenes U-landskalender siden 1962

På udstillingen kan du også se et stort udvalg af de gode gammeldags pap-julekalendere "Børnenes U-landskalender", som børn har åbnet låger i siden 1962.

Frederiksborg Slot som location

Vidste du, at den mystiske ø, som Sara i "Den Anden Verden" fra 2016 sejler over til, ligger lige midt i Frederiksborg Slotshave? Det er nemlig Louises Ø, opkaldt efter Frederik VII's hustru, Louise Rasmussen, bedre kendt som Grevinde Danner. Bygningerne på den lille ø blev opført af Frederik VII, som en miniature af en norsk herregård.

Og vidste du, at det højloftede, storslåede fremtidskontor anno 2044 i "Tidsrejsen" fra 2014 i virkeligheden er Riddersalen på Frederiksborg? Her blev "Tidsrejsen" nemlig optaget.

Kontakt: dnm@dnm.dk / +454826 0439
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her