Viser 24 events i Hillerød Kommune d. 26. apr. 2019

Få styr på stressen - Kursus i MBSR-certificeret Mindfulness

Tir. d. 26. marts til tir. d. 14. maj 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 4.500 kroner)
C4 Videncenter Krakasvej 17, Hillerød
Arrangør: Workminds.dk
Du får 9 kursusgange, der giver dig de helt rigtige mindfulness-værktøjer til at håndtere en travl og hektisk hverdag. Kurserne finder sted tirsdage - og en enkelt søndag, hvor der er stilhedsdag. Få styr på stresse. Bliv mindful. "Kan du give mig nogle værktøjer?"

Det bliver jeg ofte spurgt, når talen falder på stress.

Det indledte en søgen efter redskaber, som var brugbare i en arbejds-relateret setting. Jeg kunne også mærke, at mit eget stress niveau i perioder var udfordret af både et spændende arbejdsliv og et krævende familieliv med børn. Og sådan kom jeg forbi Mindfulness i form af MBSR (fordi det var evidensbaseret) først med en nysgerrighed efter at finde et værktøj, men jeg lærte mere og mere, også en lærdom om at man kan være i verden på en anden måde, og at det er muligt at passe på sig selv og andre, selvom man performer og trives med at engagere sig.

Jeg har i mange år arbejdet med professionelle , som rammes af belastninger i en eller anden form. Det er ofte fysiske stress symptomer, som får folk til at kontakte mig - og når vi taler sammen, står det tydeligt frem, at de i alt for lang tid har presset sig selv. Det har været muligt, fordi de oser af ressourcer og hele tiden har formået at holde boldene i luften - indtil kroppen ikke kan mere.

Workminds drives af Psykolog, ledelseskonsulent og MBSR-instruktør Hanne Voldby Jensen, (autoriseret og Specialist i sundhedspsykologi)
Luk

Få Styr På Fotografering - Videregående

Man. d. 1. april til man. d. 3. juni 2019, kl. 18-20.30.
Pris: (Entré: 1250 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederiksborg Byskole Carlsbergvej 13, Hillerød
Arrangør: FOF Nord
V/ Peter Hauerbach. Få styr på fotografering - videregående

Få kontrol over dine billeder - drej væk fra automatikken.

Nu har du fået styr på de basale indstillinger og er klar til at komme videre. Vi kigger på filtre, natur - og nat-fotografering, fotoudstyr på rejsen, mere avanceret lyssætning og går dybere i efterbehandlingen af billederne. På kurset vil der være en heldags ekskursion med fotografering i praksis.

Forudsætning: Du kender dit kamera og kan fotografere med manuel indstilling - og har adgang til en bærbar computer med et redigerings-program
Luk

Ny særudstilling: Dannebrog 800-år

Lør. d. 13. april til søn. d. 20. oktober 2019, kl. 10-17.
Pris: (Entré: 0-75 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot Frederiksborg Slot, Hillerød
Den 15. juni er det 800 år siden, at Dannebrog kom til syne på himlen over Lyndanise i Estland, hvor Valdemar Sejr var trængt i kampen mod de estiske hedninge. Sådan siger et gammelt sagn. På Frederiksborg fejrer. På Frederiksborg fejrer vi Dannebrogs 800-års fødselsdag med en udstilling, der skildrer de danske korstog i Østersøen og erobringen af Estland, der blev begyndelsen til næsten 150 år med dansk styre i de nordlige områder af nutidens Estland.

Men udstillingen vil også fortælle om, hvordan legenden om Dannebrog er blevet brugt og fortolket gennem tiderne, og hvorledes flaget efterhånden gik fra at være fane for kongen, flåden og enheder af hæren, til at blive et fælles symbol for hele den danske nation.

På udstillingen kan man lære historien om det flag, vi alle sammen bruger ved store fælles og mere private lejligheder. Vores flag har også en særlig betydning i Estland den dag i dag - det fortæller udstillingen også noget om, ligesom museet arrangerer en særudstilling i Tallinn, der egentlig betyder "danskernes by", og som åbner på Valdemarsdag den 15. juni.

Der sker også en masse på Frederiksborg på selve Valdemarsdag - her vil hele slottet være fyldt med musik, omvisninger, historiske dragter og spændende aktiviteter for børn. Det hele med fokus på Dannebrog og dets historie.

Udstillingen kan opleves i Valdemarsalen fra den 13. april til den 20. oktober
Luk

Bankospil Kulsviergården

Man. d. 1. januar 2018 til fre. d. 31. december 2021, kl. 19.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulsviergården Pibe Møllevej 7, Alsønderup, Hillerød
Vi spiller bankospil på Kulsviergården 2 gange om ugen, mandage og fredage hele året rundt. Kom til vores ugentlige bankospil på Kulsviergården. Vi spiller mandage, hvor overskuddet går til vores lokale Idrætsforeningen og Kulsviergården. Fredag spiller vi til fordel for Muskelsvindfonden.

Mandage starter spillet kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 17.00) og fredage starter spillet kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 16.30)

Kontakt evt. Ulla Hautop for nærmere pålysninger på tlf. 20 46 11 59 eller på hautopulla@gmail.com
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her