Viser 87595 events fra/efter 12. aug. 2020

Unikke madoplevelser i Odsherred - Sydruten

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: Billetter 475 kr) Køb/bestil billet
Sidinge Gårdbutik Sidingevej 39, Vig
Sidinge Gårdbutik - Dalsbakkegård - Lammefjordens Spisekammer - Besøgsmarken - Vejrhøj Vingård. Fødevareruter
unikke madoplevelser i Odsherred

Kør med på smagsfulde kør-selv dagsture, der tager dig med bag facaden hos gårdbutikker, vingårde, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse i Odsherred. Få indsigt og viden om råvarer og produktion præsenteret af ildsjælene bag råvarerne, garneret med de lækreste smagsprøver.

Sydruten

SYDRUTEN starter hos Sidinge Gårdbutik, der producerer lokale fødevarer og delikatesser. Herfra får I en frokostpose med til senere. Turen går videre til Dalsbakkegård, der med sine fritgående anguskvæg fortæller om produktionen af kvalitetskød med fokus på dyrevelfærd. Hos Lammefjordens Spisekammer nydes frokosten inden I får præsenteret deres skatkammer af grøntsager - alle fra lammefjordens muld. Følg med hen på geoparkens besøgsmark og få fingrene helt nede i mulden. Dagen afsluttes med tur i vinmarkerne hos Vejrhøj Vingård, hvor I får indblik i dansk vinproduktion og selvfølgelig smager på gårdens egen vin.

DATOER: onsdag d. 3. juni, søndag d. 28. juni, onsdag d. 12. august og søndag d. 30. august.

Begge ruter er inkluderet FROKOST og en times GUIDET RUNDVISNING ved hvert stop. Turene starter kl. 10.00 og forventes at slutte omkring kl. 16.00.
Kørevejledninger/adresser får I udleveret undervejs, og værterne vil sørge for at sende jer godt videre til næste stop.

Unikke madoplevelser i Odsherred

Nu har du mulighed for at komme med på to helt unikke kør-selv dagsture, der tager dig med bag kulisserne hos vingårde, gårdbutikker, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse.

Med udgangspunkt i det spændende udvalg af lokale fødevarer i Odsherred, har en række af de bedste producenter skabt to fødevareruter: Sydruten og Nordruten. Begge ruter byder på unik indsigt og viden om råvarer og produktion fortalt direkte af ildsjælene bag råvarerne - garneret med de lækreste smagsprøver.

Sydruten

Første stop på ruten er Sidinge Gårdbutik, der producerer fødevarer og forarbejder lokale råvarer til delikatesser. Her oplever I både en skøn gårdbutik og samtidig en lille "øko-fabrik", hvor I inviteres indenfor til et unikt indblik i deres produktion. Inden I tager videre, får I en frokostpose med, der skal nydes lidt senere på dagen.

Turen går videre til Dalsbakkegård, hvor der produceres det fineste Angus kød fra fritgående kvæg, som går ude året rundt. Her skal I en tur i marken og få indsigt i en produktion, hvor de har skarpe holdninger til - og stor viden om - dyrevelfærd og kødkvalitet. Derefter er der selvfølgelig mulighed for at shoppe i gårdbutikken, inden I tager videre.

Næste stop er Lammefjordens Spisekammer. Her starter I med at nyde frokosten i dejlige omgivelser, inden I bliver præsenteret for gårdbutikkens skattekammer af grøntsager - alle dyrket på Lammefjorden. Her efter får I mulighed for at få fingrene helt nede i mulden på en guidet tur rundt i Geopark Odsherreds besøgsmark.

Sidste stop på ruten er Vejrhøj Vingård - en vinproducent i rivende udvikling. I kommer på tur i vinmarkerne, får indblik i vinproduktion og oplever den fantastiske natur ved Vejrhøj. Efter gåturen skal der naturligvis smages på vingårdens dejlige vin.

Sydruten er inkluderet frokost og en times guidet rundvisning ved hvert stop. Turene starter kl. 10 og forventes at slutte omkring kl. 16. Kørevejledninger/adresser udleveres undervejs, og værterne vil sørge for at sende jer godt videre til næste stop.

Husk praktisk fodtøj, der kan tåle at blive beskidt og tøj der passer til vejret.

Ønsker I en gruppetur (mindst 10 personer)? Kontakt Signe på signefalgaard@odsherred.com.

Datoer: Onsdag d. 12/6, søndag d. 30/6, onsdag d. 14/8 og søndag d. 8/9

Kontaktperson, Sydruten: Mogens Bentsen fra Sidinge Gårdbutik
Telefon: 59 32 82 06 / 40 72 82 06

Pris: 475 DKK pr. person - prisen er inkl. frokost

Sted: Sidinge Gårdbutik, Sidingevej 39, 4560 Vig

>
Luk

Råbjerg Mile-ad milens bagdør

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 50 kr voksne/10 kr børn)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Naturhistorisk Museum Skagen Flagbakkevej 30, Skagen
Vi går ad milens bagdør, hvor vi kigger efter dyrespor, ser på sjældne og kødædende planter, snakker sandflugt, skagenslys og meget mere. Hvis vi er heldige, kan vi møde alt fra traner til strandtudser. Mødested Naturhistorisk Museum kl. 10. Ved deltagelse i arrangementet er entré til museet gratis
Luk

Entrebillet August

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 120 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Oplevelsescenter Nyvang Nyvangs Allé 4, Holbæk
Luk

Gudstjeneste: Morgensang

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup
Luk

Jobcafé for tilflyttere / medflyttende partnere

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tilflytterservice Esbjerg Torvegade 23, Esbjerg
Jobcafe for medflyttende partnere og tilflyttere.
Luk

Formiddagskaffe i sognegården

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Brande Sognegård Storegade 10, Brande
Luk

Bliv dus med Vesthimmerlands kulturarv

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museumscenter Aars Søndergade 44, Aars
I anledningen af 100-året for Vesthimmerlands Museums grundlæggelse, holder Vesthimmerlands Museum en række miniforedrag om vesthimmerlands kulturarv. Foredragene varer 15-30 min. og vil skiftevis bl.a. handle om kropsudsmykning gennem forhistorien, Gundestrupkarret og Livø, fangeøen midt i Limfjorden.

Info: www.vmus.dk. Kontakt: mail@vmus.dk / 9862 3577
Luk

Babysalmesang

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Sct. Johannes Kirke Boulevarden 7B, Vejle
Undervisningen varer 30-45 min. Når vi er færdige med at synge, er der mulighed for at sludre og nyde lidt godt til ganen. Helene Eiler Ernst står for undervisningen. Tilmelding til Helene på kontakt@heleneernst.dk eller tlf.: 27125813.
Luk

Byvandring: Historiske Odense

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 75 kr (Børn under 12 år er gratis))
Flakhaven Flakhaven 2, Odense C
Igennem årene har Odense været centrum for en lang række vigtige begivenheder, ikke kun for byen, men hele Danmark. Guiden tager jer med tilbage i tiden, og deler historier om Danmarks sidste vikingekonge, byens religiøse tilknytning igennem tiden og eventyrforfatterens barndomsby.

Turen tager 2 timer fra kl. 10:00 til 12:00, og gennemføres på dansk, engelsk og tysk efter behov.
Turen starter på Flakhaven, foran Odense Rådhus
Luk

Babysalmesang

Onsdag den 12. august 2020, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hellerup Kirke Margrethevej 7 A, Hellerup
Onsdage kl. 10 Sensommerhold: 12. august - 9. september Efterårshold: 23. september - 28. oktober Adventshold: 11. november - 16. december Tilmelding til sita@hellerupkirke.dk. Der er et begrænset antal pladser. Gratis.
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her