Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

Viser 191 events

i Horsens Kommune fra/efter 31. maj 2016

31 MAJ
Børn | Anden forestilling

Cirkus Arena - Nordens Største Cirkus

Langelinie, kl. 17.

Tir. d. 31. maj 2016, kl. 17.
Pris: (Entré: 230,00 dkk - 360,00 dkk) Køb/bestil billet til dette arrangement
Sted: Langelinie
Såfremt der er udsolgt hos Billetnet, henviser vi til Cirkus Arena på tlf nr. 40300102.Billetter sælges via www.billetnet.dk Billetnets Servicecenter på tlf nr. 70156565.Varighed: 2 timer inkl. pause.: http://www.arena.dk/
1 JUN
Musik | Rock/Pop

Hollywood Vampires

FÆNGSLET, kl. 21.

Ons. d. 1. juni 2016, kl. 21.
Sted: FÆNGSLET
1. juni 2016 gæster Hollywood Vampires, anført af rock-ikonerne Alice Cooper, Joe Perry og Johnny Depp, FÆNGSLET i Horsens. Koncertarrangør Frank Panduro kalder bookingen et sensationelt scoop De fleste kender Johnny Depp som skuespilleren, der smelter kvindehjerter og indtager verdenshave som Jack Sparrow, men de færreste ved, at han fra barnsben har spillet musik og i dag er en dygtig guitarist. Til sommer kan han opleves på FÆNGSLET i Horsens, når han sammen med den nye supergruppe Hollywood Vampires drager på bandets første turné i Europa.

Gruppen er dannet i 2015 af den ikoniske rock-entertainer Alice Cooper, som har samlet vennerne i et musikalsk dream team af dimensioner. Kernen udgøres af Cooper, Depp og den legendariske Aerosmith-guitarist, Joe Perry, men udvides med en række dygtige musikere, når Hollywood Vampires optræder live. Der er altså lagt op til en hæsblæsende aften i selskab med tre af underholdningsbranchens absolutte høvdinge.

Det er en af de hårdeste fødsler, jeg har været med til som koncertarrangør. Den blev taget ved kejsersnit i 11. time, men jeg er stolt af at kunne præsentere Hollywood Vampires i Horsens. De giver kun seks koncerter i Europa, så for os er det sensationelt. Jeg kalder det gerne et scoop, at vi har lokket Johnny Depp og drengene til byen, udtaler Frank Panduro, Horsens & Friends.

Navnet 'Hollywood Vampires' refererer til en eksklusiv druk-klub, Alice Cooper, var præsident for tilbage i 1970'erne: et samlingssted for de musikere, der boede i eller rejste gennem L.A. Her kunne man en ganske almindelig aften finde Cooper, John Lennon, The Who-trommeslager Keith Moon, Bernie Taupin og Jim Morrison. Næste dag kunne Jimi Hendrix have sluttet sig til klubben. I dag handler det ikke længere om druk, men om det legesyge kunstnermøde på tværs af bands, og ved vampyrernes tidligere koncerter har der da også været gæsteoptrædener fra musikere som Paul McCartney, Dave Grohl og Eagles-frontmand Joe Walsh. Om de eller andre kunne finde på at gæste Horsens vides endnu ikke.

Så sent som i februar optrådte supergruppen ved årets Grammy Awards med en hyldest til den nyligt afdøde Motörhead-frontmand, Lemmy Kilmister. Sidste år udgav de debut-albummet 'Hollywood Vampires', som udover tre nye numre består af en serie af hårdtslående genindspilninger af numre som 'My Generation', 'Whole Lotta Love' og 'Break On Through (To The Other Side)'. Så når vampyrerne gæster Horsens, kan man roligt regne med en tour de force i rockens historie, og Frank Panduro forventer da også en storslået aften i unikke rammer, på Fængslets grund:

Vi er naturligvis stolte af vores koncerter med Bruce Springsteen, Bob Dylan, David Bowie, U2 og de mange andre store navne, der gennem tiden har gæstet Horsens. Men vi har længe været på udkig efter nogle sjove og overraskende konstellationer. Hollywood Vampires er et nyt og anderledes set-up bestående af fantastisk kompetente musikere. De er 'show masters' alle sammen, og de drager på turné for at have det sjovt, så jeg tror, vi får en kæmpe oplevelse, siger Panduro og slutter med et glimt i øjet: - Og hvis ikke lige konen er til rockmusik, så kan Johnny Depp måske friste ved sin blotte tilstedeværelse
2 JUN
Diverse | Ekskursion

Pilates i naturen

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 16.30.

Tor. d. 2. juni 2016, kl. 16.30.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
En klassisk pilatestime i det fri Kernemuskulaturen styrkes, musklerne afspændes, og du bliver ladet op med frisk luft og energi. Pilates i det fri giver en stærk krop i balance. Kropsholdningen forbedres, og der løses op for spændinger og myoser Perfekt træning efter en arbejdsdag, der kan give ømme skuldre og et træt hoved. Alle kan være med uanset niveau, Det foregår torsdag kl. 16.30 - 17.30 på følgende dage: 2/6, 9/6, 16/6, 23/6,30/6, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9 og 8/9. Vi mødes ved legepladsen i Bygholm Park. Medbring måtte og drikkedunk! Underviser er Pilatesinstruktør, Linda Jakobsen. Hold 16861
3 JUN
Musik | Andet/Ukendt

Gnags

Friluftsscenen i Lunden, kl. 20.

Fre. d. 3. juni 2016, kl. 20.
Tilbage i 1966 dannede tre unge i Skjern et band, de kaldte Those Gnags. I dag - 50 år senere - er Gnags en institution i dansk rock. Rock i Lunden er med til at fejre jubilæet Gnags står ikke kun bag rock-klassikere som "Under bøgen", "Rytmehans", "Slingrer ned ad Vestergade", "Vilde kaniner", "Danmark" og "Mr. Swing King". Gnags er også kendt som et suverænt live-band, og mange fans har begrædt, at orkestret de seneste år har været sat på standby, mens forsanger Peter A.G. rejste på landevejen med sit eget show.

I 2015 gik drømmen om igen at opleve Gnags på en scene i opfyldelse, da bandet gendannedes og drog på turné til bl.a. flere af de store festivaler. I front stod Peter A.G. og guitarist Per Chr. Frost, bakket op af musikere, lånt hos bl.a. Thomas Helmig og C.V. Jørgensen.

Og selvfølgelig må Gnags af sted igen i jubilæums-året 2016. Det nyder bl.a. Rock i Lunden godt af. Og for den sags skyld også Gnags, for det bliver også veteran-bandets første møde med det veloplagte Lunden-publikum.
Support

Support-navn offentliggøres senere
3 JUN
Musik | Rock/Pop

Rock i Lunden

Friluftsscenen i Lunden, kl. 20.

Fre. d. 3. juni 2016, kl. 20.
Rock i Lunden spiller ud med veteraner, en popkomet og engelsk rock i topklasse. Programmet for 2016 er nu klar - billetsalget begynder 14. november En flok veteraner fra den danske musikscene, en ung popkomet og et engelsk band med 120 millioner solgte plader i bagagen.
Dét er med få ord Rock i Lunden 2016.
Allerede nu - syv måneder før den første koncert - spiller Musikforeningen Eigils og Horsens & Friends ud med programmet for de populære sommerkoncerter under Lundens grønne bøgetræer.
Gnags lægger ud fredag den 3. juni. Fredag den 24. juni følger Christopher, og torsdag den 30. juni står engelske Status Quo klar som årets udenlandske islæt.
Vel tilbage fra ferie kan horsensianerne lørdag den 13. august se frem til Kim Larsen og Kjukken, inden Michael Falch og Poul Krebs lørdag den 20. august sætter punktummet.
Vi synes selv, vi har fået sat et program sammen, der rammer bredt, siger John Møller, formand for Eigils, som i 2016 kan fejre sit 25 års jubilæum som musikforening.
Og så er det jo meget passende, at vi kan være med til at hente et stærkt navn som Status Quo til Horsens, siger John Møller.

Lægger an til en mindeværdig aften

Status Quo har været på banen i mere end 50 år. Diskografien er omfattende, og bandet kan mønstre mere end 60 besøg på den engelske hitliste, 22 af dem endda i Top 10 - en rekord, ingen andre kan matche. Samtidig er Status Quo kendt som et liveorkester, der leverer smæk for skillingen.
Vi har haft de fem englændere i kikkerten længe, og jeg er jublende lykkelig over, at vi nu har sikret bandet som en del af Rock i Lunden 2016. Det bliver helt sikkert en mindeværdig aften, siger Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends.
Gnags drager i 2016 på landevejen for at markere 50-året for orkestrets start i Skjern. Kim Larsen endte øverst på listen, da Rock i Lunden i efteråret spurgte publikum om ønsker. Mens Michael Falch og Poul Krebs hører til blandt de kunstnere, der igen og igen har høstet bifald på den lokale friluftsscene.
Og så er der Christopher, som repræsenterer en ny generation - og gjorde det med succes, da han i sommer delte en aften i Lunden med Burhan G.
Alt i alt er der - for nu at bruge en kendt vending - noget for enhver smag, siger Frank Panduro og tilføjer, at der senere vil blive offentliggjort support-navne til flere af koncerterne.

Billetterne er en populær julegave

For ham og Eigils har det været vigtigt at få 2016-programmet på plads i god tid.
I år kneb det med at være på forkant, fordi mange danske navne var sene med at lægge deres turnéplaner fast. Derfor blev det februar, inden programmet kom på plads, og formentlig skal man dér finde en del af forklaringen på, at Rock i Lunden for første gang nogensinde ikke kunne melde udsolgt.
Vi ved, at billetterne til koncerterne er en populær julegave. Derfor haster vi med at sætte billetsalget i gang - det sker allerede fra lørdag den 14. november, forklarer John Møller.
Og så satser vi stærkt på igen at få fuldt hus i Lunden, siger Frank Panduro.
Opskriften er den velkendte: Billetter til de fem koncerter koster ligesom i år samlet 750 kr. - og så kan man i øvrigt selv vælge, om man vil gå til alle koncerterne eller overlade nogle af billetterne til familie eller venner.

Billetsalget begynder lørdag den 14. november kl. 10.00 fra Horsens Ny Teater og Billetlugen.dk. For de 750 kr. + gebyr får man i første omgang en voucher, som senere skal ombyttes til de billetarket. Tilmeld dig nyhedsbrev - så får du info om ombytning
4 JUN
Diverse | Natur

Spis din golfbane

Horsens Golfklub, kl. 10.

Lør. d. 4. juni 2016, kl. 10.
Pris: (Entré: 70,00 kr)
Hjemmeside: http://www.suof.dk
Anemette Olesen, kendt for sine bøger om 'Mad med ukrudt' guider. Vilde planter er over alt. På golfbaner klippes de til en trimmet rough. Turen går langs Hansted Å, hvor der indsamles fra naturens spisekammer. Efterfølgende gril på golfbaneterrassen
4 JUN
Musik | Rock/Pop

Overgaard og Skriver

Café Melson, kl. 22.

Lør. d. 4. juni 2016, kl. 22.
Pris: (Fri entré)
Her drejer det sig om frisk firhændigt guitarspil med masser af vokal. Der tages afsæt i de sidste 50 års blues, country, pop og rockmusik uden smålig skelen til snævre genrebetegnelser. Super Betjening & billig Sprut
5 JUN
Diverse | Natur

Blå Flag-hejsning over Husodde Strand

Husodde, kl. 10.

Søn. d. 5. juni 2016, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Horsens Kommune
Sted: Husodde
Grundlovsdag bliver det Blå Flag igen hejst over Husodde Strand. Efter flaghejsningen byder Horsens Kommune på kaffe og rundstykker og der bliver mulighed for at ro en tur i Horsens Roklubs 16-mands kirkebåd
6 JUN
Musik | Andet/Ukendt

Sommerkoncert med AOF koret

Horsens Bibliotek, kl. 19.

Man. d. 6. juni 2016, kl. 19.
AOF-Koret er et blandet kor p.t. med 37 medlemmer. Korets repertoire er meget varieret og spænder over ældre og nye danske og udenlandske korsatser, rytmisk samt klassisk og kirkemusik Koret ledes af Niels Jørgen Tranberg og synger 5-8 koncerter om året.

Hvis vejret tillader det, afholdes koncerten i Tobaksgården - ellers i bibliotekets sal.

Der er gratis adgang
9 JUN
Diverse | Ekskursion

Pilates i naturen

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 16.30.

Tor. d. 9. juni 2016, kl. 16.30.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
En klassisk pilatestime i det fri Kernemuskulaturen styrkes, musklerne afspændes, og du bliver ladet op med frisk luft og energi. Pilates i det fri giver en stærk krop i balance. Kropsholdningen forbedres, og der løses op for spændinger og myoser Perfekt træning efter en arbejdsdag, der kan give ømme skuldre og et træt hoved. Alle kan være med uanset niveau, Det foregår torsdag kl. 16.30 - 17.30 på følgende dage: 2/6, 9/6, 16/6, 23/6,30/6, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9 og 8/9. Vi mødes ved legepladsen i Bygholm Park. Medbring måtte og drikkedunk! Underviser er Pilatesinstruktør, Linda Jakobsen. Hold 16862
10 JUN
Musik | Rock/Pop

D-A-D

FÆNGSLET, kl. 20.

Fre. d. 10. juni 2016, kl. 20.
Sted: FÆNGSLET
11 JUN
Musik | Klassisk

Canticakorenes sommermatiné

Vor Frelser Kirke, kl. 11-12.

Lør. d. 11. juni 2016, kl. 11-12.
Cantica-korenes sommermatiné Efter en lang og aktiv sæsson slutter korene af med en sommerkoncert, hvor de sammen og hver især synger nogle af de satser, de har arbejdet med i løbet af året SpirreVIPkoret er en stor flok glade børn fra 2. klasserne på de to skoler i Kildegade: Byskolen og Sct. Ibs skole. Børnekoret er små 20 børn fra 3-6. klasse og Ungdomskoret er en tilsvarende flok piger fra 7. klasse og op. Kirkens 2 organister Kevin Laplante og Nicolai Nielsen leder korene både til hverdag og ved denne lejlighed
11 JUN
Sportsturnering | Motorsport

Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix

Casa Arena Horsens, kl. 19.

Lør. d. 11. juni 2016, kl. 19.
Pris: (Pris: Forskellige prisklasser)
Løbet køres som nummer 3 ud af 12 i den internationale Grand Prix serie, hvor 16 af verdens bedste speedwaykørere dyster om den individuelle VM-titel Glæd jer til et fantastisk løb, hvor Nicki Pedersen, Peter Kildemand og Niels-Kristian Iversen kæmper for at komme til tops. De fysiske rammer på stadion lægger op til en intim oplevelse, hvor du får en unik mulighed for at opleve verdens bedste speedwaykørere på tætteste hold.

Der er testkørsel dagen før selve grand prixet.

Vi varmer op til løbet i fanzonen både fredag i forbindelse med testkørsel og om lørdagen inden grand prixet. Fanzonen er for nysgerrige sjæle, der har lyst til at se, hvad speedway er for en størrelse. Den er åben for alle - både den entusiastiske speedwayfan og den helt almindelig gæst, der ikke har det store kendskab til speedway. Her er musik, nørderi, hygge, aktiviteter, og der er gratis adgang til fanzonen både fredag og lørdag.
11 JUN
Musik | Rock/Pop

Star Quality På Cafe Melson

Café Melson, kl. 22.

Lør. d. 11. juni 2016, kl. 22.
Pris: (Fri entré)
Coffeyville indtager scenen. Sikker garanti for at dansegulvet gynger. så kom og ryst røv. Som sædvanlig super betjening og billige øl
11 JUN
Sportsturnering | Motorsport

Horsens State Prison Motorcycle Festival

FÆNGSLET

Tor. d. 9. til lør. d. 11. juni 2016
Sted: FÆNGSLET
Horsens State Prison Motorcycle Festival er for alle, der holder af livet på to hjul For anden gang slår FÆNGSLET i Horsens portene op for MC-folkefest, 9. - 12. juni 2016

Her handler det om vind i håret, grej, god livemusik, og at møde nye og gamle venner!

Pladsen rummer både temabarer, MC-udstillere, brugtmarked, wellness, masser af shows, konkurrencer og daglige aktiviteter. Husk ikke mindst den store lørdagsparade igennem Horsens, hvor landets flotteste motorcykler luftes, også din?

Festivalen har en helt unik indpakning: Horsens Statsfængsel, som det så ud i 2006, da den sidste fange forlod stedet.

Er du én af de mange, der stadig sukker efter at kvitte bilens sikkerhedssele og blinde vinkler? Så kom og få en prøvesmag på, hvad MC-livsstil blandt andet er - alle er velkomne
12 JUN
Udstilling | Omvisning

Offentlig omvisning på Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum, kl. 13.

Søn. d. 12. juni 2016, kl. 13.
Pris: (Entré: 40 kr)
Skulptur - fra Ib Braase til Nanna Abell Søndag den 12. Juni kl.13.00. Denne søndag vil formidlingsmedarbejder Sanne Hvidt give en introduktion til årets sommerudstilling
16 JUN
Musik | Verdensmusik/Latin

Irsk musik

Apotekergaarden, kl. 12.

Tor. d. 16. juni 2016, kl. 12.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Folkscenen Horsens
Cuchulainband gæster igen Apotekergården, med deres store repertoire af både danske, Irske, og Skotske sange fra kl. 12.00 til 15.00
16 JUN
Diverse | Ekskursion

Pilates i naturen

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 16.30.

Tor. d. 16. juni 2016, kl. 16.30.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
En klassisk pilatestime i det fri Kernemuskulaturen styrkes, musklerne afspændes, og du bliver ladet op med frisk luft og energi. Pilates i det fri giver en stærk krop i balance. Kropsholdningen forbedres, og der løses op for spændinger og myoser Perfekt træning efter en arbejdsdag, der kan give ømme skuldre og et træt hoved. Alle kan være med uanset niveau, Det foregår torsdag kl. 16.30 - 17.30 på følgende dage: 2/6, 9/6, 16/6, 23/6,30/6, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9 og 8/9. Vi mødes ved legepladsen i Bygholm Park. Medbring måtte og drikkedunk! Underviser er Pilatesinstruktør, Linda Jakobsen. Hold 16863
17 JUN
Musik | Rock/Pop

Deep Purple

FÆNGSLET, kl. 19.30.

Fre. d. 17. juni 2016, kl. 19.30.
Sted: FÆNGSLET
Koncert med de hårdtslående, engelske veteraner fredag den 17. juni. Fredag den 17. juni skal de danske Deep Purple-fans sætte kurs mod Horsens og Fængslet Da er der koncert med de hårdtslående, engelske veteraner i de rustikke omgivelser.

Forude venter hit som "Smoke on the Water", "Hush", "Speed King" og "Strange Kind of Woman" plus nyt fra de album, Deep Purple stadig med jævne mellemrum sender på gaden.

Også i december 2011 var Deep Purple på besøg i Horsens og spillede da i byens Forum Horsens - med et fuldt symfoniorkester bag sig.

Koncerten i Forum Horsens var en kæmpe-oplevelse, og lige siden har vi drømt om atter at kunne hente Deep Purple til Horsens. Derfor er jeg lykkelig for, at den nu lykkes, siger Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends, som sammen med CSB Island Entertainment står bag arrangementet.

Har solgt mere end 100 mio. album

"Smoke on the Water" og det verdensberømte riff, der bærer sangen, kender de fleste.

Men Deep Purple er meget mere end et pust røg over vandet. På verdensplan har bandet solgt mere end 100 mio. album, blandt dem klassikere som "Deep Purple in Rock" fra 1970 samt "Fireball", "Machine Head", "Burn" og "Stormbringer", der fulgte i årene efter.

Seneste udspil hedder "Now What?!", der udkom i 2013 og scorede førstepladser på hitlisterne i bl.a. Norge og Tyskland.

Hvortil kommer et hav af klassiske single-titler, som bandet kan plukke i.

På landevejen stort set hvert eneste år

Starten på Deep Purple ligger tilbage i 1967. Meget hurtigt kom tre af de musikere, der stadig indgår i bandet, med: forsanger Ian Gillan, trommeslager Ian Paice og bassist Roger Glover.

De har siden 1994 haft selskab af guitaristen Steve Morse og siden 2001 af keyboardspilleren Don Airey.

Når det gælder live-job som den kommende koncert på Fængslet i Horsens, regnes Deep Purple som et af de bands, der turnerer mest. Bortset fra en pause i årene 1976-1984, da orkestret blev sat på standby, og medlemmerne arbejdede med andre projekter, har Deep Purple været på landevejen stort set hvert år.

Så vi har at gøre med fem herrer, der mere end kan deres håndværk, og jeg er sikker på, at Fængslet vil være den helt rigtige ramme for endnu et mindeværdigt møde med Ian Gillan & co., siger Frank Panduro