Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

Viser 222 events

i Horsens Kommune fra/efter 22. jun. 2018

22 JUN
Diverse | Natur

Den Genfundne Bro

P-pladsen til Den Genfundne Bro, kl. 16.

Fre. d. 22. juni 2018, kl. 16.
Pris: (Fri entré)
Gratis guidet tur ved Gudenåen. Vi mødes ved Parkeringspladsen, Vestbirkvej 2A, 8740 Brædstrup.
23 JUN
Teater | Skuespil

Sommerafslutning m. Pegani

Teatertorvet, kl. 13.30.

Lør. d. 23. juni 2018, kl. 13.30.
Til 23 JUN
Børn | Marked/byfest

DBU Tour

Søndergade, kl. 10-15.

Fre. d. 22. og lør. d. 23. juni 2018, kl. 10-15.
Pris: (Fri entré)
Den 22. og 23. juni kommer DBU Tour forbi Søndergade i Horsens og holder Danmarks fedeste fodboldfest! Til Fodboldens Dag vil der være fokus på sjov, leg og fede aktiviteter. Der vil være spændende konkurrencer som for eksempel en stor FIFA 18-konkurrence, hvor der selvfølgelig er fede præmier til de digitale fodboldstjerner, og så følger vi tæt med i, hvordan verdensstjernerne præsterer til VM. Kampene vil nemlig løbende blive vist på storskærm.

For femte år i træk gives bolden op i VM i Straffe. Prisen er kun 400 kr. pr. hold og for dem får du muligheden, for at spille med om gode præmier, eksempelvis en fodboldrejse til en værdi af 25.000 kr.

Det er kun VM i straffe, som kræver tilmelding inden dagen, Fodboldensdag og alle de andre sjove fodboldaktiviteter med fede præmier for alle og landskamp på storskærm, kan man frit møde gratis op til. Du kan blandt andet prøve kræfter med Carlsbergs Sport Goal Shot konkurrence, FIFA 18 turnering på PS4, driblebane, speed cage, turnering i Panna-fodbold, Freestyle Show, Crossbar Challenge og meget mere!
25 JUN
Diverse | Natur

Til Vorsø med Worsøe

Brigsted Strand, kl. 17.30.

Man. d. 25. juni 2018, kl. 17.30.
Pris: (Entré: Voksne 80 kr. Børn under 12 år 40 kr)
Oplev skarvens ø i Horsens Fjord. Poul Worsøe fortæller om familiens historie på øen, før vi går ad vadevejen til naturreservatet. På Vorsø viser Naturstyrelsens naturvejleder rundt og fortæller om naturen og skarvkolonien.
26 JUN
Diverse | Ekskursion

Kropsbaseret mindfulness 3

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 17.

Tir. d. 26. juni 2018, kl. 17.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Marianne Troense. Outdoor- kropsbaseret mindfulness Vi mødes ved legepladsen/bålpladsen i Bygholm Park, tæt på P-pladsen. Medbring vandflaske, måtte og et let tæppe. Kropsbaseret mindfulness kaldes også BBAT, som er en forkortelse af "Basic Body Awareness Therapi". I BBAT arbejder du med personlig fordybelse bl.a. gennem meditativ fordybelse samt små blide bevægeøvelser stående og liggende. Små lette Tai Chi serier er ligeledes en del af det, du arbejder med. Dit stressniveau reduceres. Dit nervesystem aflastes og du styrker dit mentale og kropslige helbred. Oplev at: du får ro i krop og sind du bliver mere tilstede i nuet dit nærvær skærpes din energi øges din søvn bedres din kropsbevidsthed øges din koncentration bedres din hukommelse bedres Der er BBAT i parken d.12/6, 19/6, 26/6, 3/7, 7/8, 14/8 og 21/8 og 28/8. Hold 18823
26 JUN
Diverse | Ekskursion

Rundtur i Brædstrup By

Brædstrup Kro, kl. 19-21.

Tir. d. 26. juni 2018, kl. 19-21.
Pris: (Gratis)
Under kyndig vejledning af fhv. kommunaldirektør i Brædstrup, Erik Rask Pedersen, som vil fortælle om det gamle Brædstrup og byens udvikling.
27 JUN
Diverse | Natur

Maritim Vandring - Bygholm - ca. 9 km

Horsens Banegård, kl. 10.

Ons. d. 27. juni 2018, kl. 10.
Pris: (Gratis for medlemmer, 5 kr. for gæster)
Der vandres omkring den idylliske sø. Et meget rekreativt område, med campingplads, bålplads, sheltere, stisystem til cyklister, løbere og vandrere. Søen benyttes flittigt af lystfiskere og roklubben. Fælleskørsel fra Horsens Banegård 10 kr.
27 JUN
Diverse | Natur

Maritim Vandring ved Bygholm Sø

Horsens Banegård, kl. 10.

Ons. d. 27. juni 2018, kl. 10.
Pris: (Entré: 10 kr.)
Der vandres omkring den smukke og idylliske sø, hvor også Åbjegskoven er et yndet udflugtsmål. Et rekreativt område, med campingplads, bålplads, sheltere, stisystem til cyklister, løbere og vandrere.Søen benyttes flittigt af Lystfiskere og af roklubben.
27 JUN
Diverse | Ekskursion

Outdoor Yoga 3

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 18.30.

Ons. d. 27. juni 2018, kl. 18.30.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Celinah Malue Jakobsen. Kom og nyd en forfriskende og afstressende yogatime i de smukke omgivelser i Bygholm park! Under åben himmel, til lyden af fuglesang og duften af græs, vil vi lave 75 minutters Hatha og blid Vinyasa yoga. Vi arbejder med styrke, smidighed og balance og samtidig inddrager vi åndedrættet og nærvær i øvelserne. Hvis vejret tillader det slutter vi af med en kort afspænding. At dyrke yoga i det fri kan give dig fornyet energi og overskud og være med til at skabe indre ro og balance. Du behøver ikke at have dyrket yoga før. Alle kan være med! Vi mødes ved legepladsen/bålpladsen. Husk at medbringe yogamåtte! Husk: Gerne tilmelding, men du kan også blot møde op! Instruktør: Celinah Malou jakobsen/Per Zeeberg Nielsen. Der er yoga i Bygholm Park følgende datoeri 2018: 13/6, 20/6, 27/6,4/7,11/7,18/7,25/7, 1/8, 8/8,15/8, 22/8, 29/8. Hold 18803
Til 27 JUN
Motion | Gymnastik/aerobic

Motion i naturen

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, 3 kursusdage kl. 17.

Ons. d. 6. til ons. d. 27. juni 2018, 3 kursusdage kl. 17.
Pris: (Pris: 150 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Celinah Malue Jakobsen. Motion i naturen - 3 mødegange Naturens ro og friske luft giver ny energi og velvære, og når du bruger kroppen aktivt, opnår du samtidig styrke og forbedret kondition. Motion i naturen forbedrer ikke alene din kondition og styrke. Det sænker også dit blodtryk, gør dig i bedre humør, styrker dit immunforsvar og sænker dit stressniveau. Så kom og vær med på dette hold, hvor vi kommer til at styrke de enkelte dele af kroppen gennem øvelser ved brug af egen kropsvægt og ting, der er omkring os i naturen. Vi kommer også til at lave øvelser der forbedrer vores kondition, og vi slutter af med at strække kroppen godt igennem, så du kan tage hjem med fornyet energi og velvære. Du kan være med uanset hvilket niveau du er på! Kom i tøj du kan bevæge dig i, ogsom passer til vejret. Husk vandflasken. For voksne og børn fra ca. 14 år! Vi mødes ved legepladsen i Bygholm Park. Husk tilmelding! Hold 18814
29 JUN
Musik | Rock/Pop

Thomas Helmig + Søren Huss

FÆNGSLET, kl. 20.

Fre. d. 29. juni 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 350 kr.) Køb/bestil billet
Sted: FÆNGSLET
Fredag den 29. juni 2018 rykker Thomas Helmig og Søren Huss i fængsel, når de giver koncert i de historiske rammer i fængselsgården på FÆNGSLET i Horsens. THOMAS HELMIG

Thomas Helmig er kendt for at have en helt fænomenal kontakt med sit publikum, og Fængselsgården er de perfekte rammer med det skrånende terræn, som sikrer godt udsyn til scenen. Sidste sommer gav han koncert på Northside i Aarhus, en koncert som gav topkarakterer - 6 ud af 6 stjerner i de store aviser. Så hvis du er hurtig nok til at få billetter, kan du se frem til Thomas Helmig i absolut topform.

Med på scenen har han vennerne - de super dygtige musikere - Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk, der er garanter for fede riffs og rungende rytmer.

SØREN HUSS

Søren Huss formår som få at eksperimentere med det danske sprog. På sit seneste album ‘Midtlivsvisen' fra 2017 hylder Huss livets både mørke og lyse sider på dét, han selv betegner som ‘en voksen plade til voksne mennesker'.

Søren Huss' liveoptrædener er kendt for at sætte tankerne i gang hos publikum. Dette skyldes ligeligt Huss' overlegne forståelse for lyriske finurligheder og hans charmerende forståelse af livets udfordringer - om de så er af ubetydelig eller livsforandrende karaktér.

Alt dette bliver til sommer bakket op af et liveband, som for alvor understøtter de smukke og nærværende kompositioner om alt det, der betyder noget. Stort som småt
30 JUN
Musik | Folk/Vise/Country

Hævi & Rapanden I Apotekergården

Apotekergaarden, kl. 12-15.

Lør. d. 30. juni 2018, kl. 12-15.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Folkscenen Horsens
De var i Gården for første gang i 2017. Og det gjorde de så godt at det måtte blive til en gentagelse, de forstår at give gæsterne det de gerne vil høre med deres brede og alsidige musik skaber de en stemning ud over det sædvanlige med alt fra Irsk til sange af C.V. Jørgensen, Kim Larsen, og John Mogensen
30 JUN
Sportsturnering | Øvrige sportsturneringer

2018 Danish FIM Speedway Grand Prix Round 3

Casa Arena Horsens, kl. 19.

Lør. d. 30. juni 2018, kl. 19.
Hjemmeside: http://bit.ly/2DHhl9K
1 JUL
Diverse | Natur

Maritim Vandring fra Norsminde

Horsens Banegård, kl. 10.

Søn. d. 1. juli 2018, kl. 10.
Pris: (Entré: 50 kr for kørsel)
Vi vandrer fra Norsminde til Blomsterhøjen. Vi starter fra parkeringspladsen ved Norsminde Kro, derefter går vi langs vandet til Marindal Havbakker. Vi fortsætter gennem sommerhus områder ad markveje til Blomsterhøjen, derefter tilbage til stranden.
1 JUL
Diverse | Natur

Guidede ture ved Den Genfundne Bro og Vestbirk Vandkraftværk

P-pladsen til Den Genfundne Bro, kl. 13-16.

Søn. d. 1. juli 2018, kl. 13-16.
Turen gennem den smukke natur starter ved den genfundne bro og derfra videre til Vestbirk Vandkraftværk. Undervejs ser vi på, hvordan området er blevet formet, først isen, derefter åen og til sidst mennesket. Turen er på ca. 4 km. Det er oplagt at tage sin madkurv med. Den kan enten før eller efter turen nydes ved at af bordene ved Den Genfundne Bro.

Turen er gratis
Varighed: 2,5-3 timer.
Mødested: Parkeringspladsen, Vestbirkvej 2A, 8740 Brædstrup - hvor naturstien krydser Vestbirkvej.
Tilmelding til og turleder: Jesper Sandgaard - Horsens Kommunes guide. Tlf. 20436876 eller mail: jesa@horsens.dk.

Se også om der er planlagt guidede ture ved Den Genfundne Bro her
3 JUL
Diverse | Ekskursion

Kropsbaseret mindfulness 4

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 17.

Tir. d. 3. juli 2018, kl. 17.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Marianne Troense. Outdoor- kropsbaseret mindfulness Vi mødes ved legepladsen/bålpladsen i Bygholm Park, tæt på P-pladsen. Medbring vandflaske, måtte og et let tæppe. Kropsbaseret mindfulness kaldes også BBAT, som er en forkortelse af "Basic Body Awareness Therapi". I BBAT arbejder du med personlig fordybelse bl.a. gennem meditativ fordybelse samt små blide bevægeøvelser stående og liggende. Små lette Tai Chi serier er ligeledes en del af det, du arbejder med. Dit stressniveau reduceres. Dit nervesystem aflastes og du styrker dit mentale og kropslige helbred. Oplev at: du får ro i krop og sind du bliver mere tilstede i nuet dit nærvær skærpes din energi øges din søvn bedres din kropsbevidsthed øges din koncentration bedres din hukommelse bedres Der er BBAT i parken d.12/6, 19/6, 26/6, 3/7, 7/8, 14/8 og 21/8 og 28/8. Hold 18824
4 JUL
Diverse | Ekskursion

Outdoor Yoga 4

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 18.30.

Ons. d. 4. juli 2018, kl. 18.30.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
Kom og nyd en forfriskende og afstressende yogatime i de smukke omgivelser i Bygholm park! Under åben himmel, til lyden af fuglesang og duften af græs, vil vi lave 75 minutters Hatha og blid Vinyasa yoga. Vi arbejder med styrke, smidighed og balance og samtidig inddrager vi åndedrættet og nærvær i øvelserne. Hvis vejret tillader det slutter vi af med en kort afspænding. At dyrke yoga i det fri kan give dig fornyet energi og overskud og være med til at skabe indre ro og balance. Du behøver ikke at have dyrket yoga før. Alle kan være med! Vi mødes ved legepladsen/bålpladsen. Husk at medbringe yogamåtte! Husk: Gerne tilmelding, men du kan også blot møde op! Instruktør: Celinah Malou jakobsen/Per Zeeberg Nielsen. Der er yoga i Bygholm Park følgende datoeri 2018: 13/6, 20/6, 27/6,4/7,11/7,18/7,25/7, 1/8, 8/8,15/8, 22/8, 29/8. Hold 18804
8 JUL
Diverse | Natur

Den Genfundne Bro

P-pladsen til Den Genfundne Bro, kl. 11.

Søn. d. 8. juli 2018, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Gratis guidet tur ved Gudenåen. Vi mødes ved Parkeringspladsen, Vestbirkvej 2A, 8740 Brædstrup.
11 JUL
Diverse | Natur

Maritim Vandring Gammelkol - Laven

Horsens Banegård, kl. 10.

Ons. d. 11. juli 2018, kl. 10.
Pris: (Entré: Kørsel 40 kr.)
Vi går ned til Julsø og får et sø-kig,op ad alleen til stien, hvor vi vandrer højt hævet over søen. Vi ser til Himmelbjerget, og Æbelø bliver synlig. Gennem skov og lund ankommer vi til frokoststed. Så vandres med stigning på skovvej, og ad asfaltvej.
11 JUL
Diverse | Natur

Guidede ture ved Den Genfundne Bro

P-pladsen til Den Genfundne Bro, kl. 13.30-15.

Ons. d. 11. juli 2018, kl. 13.30-15.
Ved Den Genfundne Bro smelter kultur og natur sammen. Her kan man høre historien om Gudenåen, jernbanen og det spændende projekt med restaureringen af broen. Den smukke stålgitterbro fra 1899 blev i 2013 genfundet efter at den siden 1925 blev gemt væk i en dæmning

Tidspunktet for turen er lagt så man med fordel kan tage sin madkurv med og nyde maden eller kaffen i den skønne natur

Turen er gratis
Varighed: 1-1,5 time.
Mødested: Parkeringspladsen, Vestbirkvej 2A, 8740 Brædstrup - hvor naturstien krydser Vestbirkvej.
Turleder: Jesper Sandgaard - Horsens Kommunes guide. Tlf. 20436876 eller mail: jesa@horsens.dk
Tilmelding: ikke nødvendig.

Find vej
Den nyanlagte P-plads ligger ved Vestbirkvej 2, Brædstrup. (Hvis du bruger GPS er det vigtigt at du indtaster Brædstrup, ellers havner du i Østbirk). Fra P-pladsen er der en kort gåtur på ca. 300 meter hen til broen. For ryttere er der etableret et vadested. Har man mod på det kan man også gå eller cykle en rundtur, forbi den gamle klædefabrik og Vestbirk Vandkraftværk. Turen er på ca. 3,7 km. Ønsker man flere dage i den smukke natur er der mulighed for overnatning på Vestbirk Camping