Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

Viser 163 events

i Horsens Kommune fra/efter 16. jan. 2017

16 JAN
Børn | Klassisk

Michala Petri & Lars Hannibal

Søvind Kirke, kl. 19.

Man. d. 16. januar 2017, kl. 19.
Pris: (Entré: 125,00 DKK) Køb/bestil billet til dette arrangement
25 års Jubilæum. Petri/Hannibal Duo har i koncertsæsonen 2016/17 eksisteret i 25 år I det kvarte århundrede har duoen spillet mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radiostationer i Europa, Asien, Amerika Mellemøsten.

Sammen har de udgivet 6 internationalt anmelderroste prisbelønnede CD?er,- i maj 2017 udkommer en ny CD med karakterstykker af bla. Carl Nielsen, Edward Grieg Asger Lund Christiansen.

Læs mere under "Arrangementet info"..

www.koncertikirken.dk
18 JAN
Musik | Verdensmusik/Latin

Klezmer Trio

Horsens Bibliotek, kl. 19.

Ons. d. 18. januar 2017, kl. 19.
Pris: (Entré: standard 40 kr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Når Channe Nussbaum, Mette Smidl og Øyvind Ougaard spiller koncert er der fest hvor man ler med det ene øje og græder med det andet
20 JAN
Teater | Show/stand up

Anders Matthesen Shhh

Horsens Ny Teater, kl. 19.

Fre. d. 20. januar 2017, kl. 19.
Pris: (Entré: 390-420 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Anders Matthesen. Der er gået mere end 3 år siden Matthesens sidste anmelderroste show-turné. Tiden er gået med at udvikle og skrive nyt materiale, der er blevet afprøvet og raffineret på mindre klubber Nu er det blevet til et færdigt onemanshow, og hvilket show! I showet 'Shhh' udspringer Matthesens komik, som altid, i højere grad fra ham selv og hans tanker, end fra dagsaktuelle emner, politik og verdenssituationen generelt. "Showet tager udgangspunkt i, hvor JEG er i livet lige nu. Materialet er som altid meget personligt, men min erfaring siger mig, at det ofte er netop dét, der gør, at publikum kan genkende en masse elementer fra deres eget liv.". Præcis hvad showet handler om og hvilke emner, der tages under behandling, er som sædvanligt svært at lokke ud af den populære komiker: "Er der noget værre end folk, der afslører halvdelen af filmens handling? Jeg kan sige så meget, at jeg har gjort mig meget stor umage, at det bliver super sjovt og spændende, og derudover må jeg høfligt henvise til showets titel: - 'Shhh'.". Praktisk information. Sted: Horsens Ny Teater - Store Sal. Tidspunkt: Fredag den 20. januar kl. 19.00. Pris: Siddeplads 420 kr. inkl. gebyr. Billetter: Billetbestilling hos Horsens Ny Teater - 75 60 23 44 -
20 JAN
Musik | Funk/Blues/R&B

Grarup Allstars

Kattrup Forsamlingshus, kl. 21.

Fre. d. 20. januar 2017, kl. 21.
Pris: (Entré: 150-250 kr)
Blues koncert med nogle af de absolut bedste indenfor genren.! Det er os en stor ære og glæde, at kunne fortælle jer, at vi har fået usædvanligt gode "kort på hånden", til en helt fantastisk blues koncert, som I under ingen omstændigheder bør snyde jer selv for...!
På hånden sidder vi nu med ÉN dronning og uden snyd, har vi fået tildelt HELE FEM konger. Man kunne jo have kaldt denne "hånd" for Full Allstars, eller måske A Hand Full Of Stars, men uanset hvad, så ender det ud i et fantastisk sammenspil, når det profesionelle og helt rigtige navn Grarup Allstars kommer på scenen og leverer blues´n soul musik i absolut verdensklasse og de kan om nogen, varme dit hjerte i en kold tid. Vi ved dét, for vi har nemlig oplevet dem og nu får I chancen...

Fredag den 20. januar 2017 kl. 21.00 i Kattrup Forsamlingshus (BluesHouse) Gl. Kattrupvej 49. 8732. Hovedgård.
Der tilbydes også denne aften, en herlig 2. retters menu, for KUN 100,- kr. (Bluesgryde og husets dessert)
Vi nyder aftenens menu kl. 19.00.
Forsalg: spisning inklusiv koncert 250,- kr. Kun koncert 150,- kr. Ved indgangen og kun koncert 175,- kr.
Sidste frist for køb af billet med aftenens menu, er venligst, men bestemt onsdag den 18-1-2017.
Adgang for spisende gæster fra kl. 18.30 og for gæster til selve koncerten, fra kl. 20.30.
Billetter i forsalg: Kiosken, Stoppestedet i Hovedgård. HiFi-Klubben i Horsens, eller online via Yourticket.dk

Billetter online her: http://www.yourticket.dk/arrangementer/287/grarup-allstars/

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER IGEN, TIL ENDNU EN DEJLIG KONCERT AFTEN
BLUEZY GREETINGS OS FRA BLUESHOUSE
;-) :-) ;-)

Som mange af jer sikkert vil vide, så hed bandet jo fra starten: Laugesen Allstars, men efter Birgitte Laugesens alt for tidlige død og herefter Margrete Grarups tilgang i bandet, skiftede de således navn til:

Grarup Allstars

Margrete Grarup trådte i januar 2016 hovedkulds ind i bandet, blot to uger før en forårstur på 15 koncerter. Den opgave løste hun på det utroligste og alle overgav sig til denne fantastiske sangerinde. Bandet er nu under det nye navn Grarup Allstars tilbage, super sammenspillede og klar til turné. Forvent blues og soul i absolut topklasse.

Uffe Steen - guitar (Shades of blue)
Palle Hjorth - orgel, kor (Krebs/Falch)
Niels Mathiasen - saxofon (Gnags)
Niels Nello Mogensen - bas, kor (Johnny Madsen)
Esben Bach - trommer (Kenn Lending)
Margrete Grarup - vokal (Uddannet sanger og sanglærer på Nordjysk Musikkonservatorium)

Efter en koncert i Brønderslev 30. januar 2016 skrev pressen:

"...(Grarup Allstars) gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet. En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

Om Margrete Grarup:

"Margrete Grarup krydrede med sin stærke vokal lydbilledet og tilførte fløjlsbløde toner, der skabte et magisk univers - En sangerinde der beherskede sine fraseringer sublimt, og som ydmygt gav plads til de andre medlemmer i bandet."

Lidt historie:
I efteråret 2013 samledes nogle af Aarhus' og landets bedste musikere i, hvad der med rette måtte kaldes et "All Stars Band". Dette drømmehold blæste alle omkuld og viste en håndfuld musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top. Orkesteret fik to år og 30 koncerter med sangerinden Birgitte Laugesen i front og udgav i 2015 cd'en "Playin' With My Friends - Live".

Sakset fra facebook efter de første koncerter i 2015:
Fra Dexter, Odense:
"Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til ! Fedt band! Præcision og musikalitet i top klasse." - "Erik har faktisk en pointe idet han siger, at skal vi finde noget tilsvarende kvalitet i koncerter vi har været til, så skal vi tilbage til Bazar med Peter Bastian osv i deres storhedstid for 20 år siden. Det siger noget om kvaliteten her!"

Et yderst kompetent orkester med stor solistisk styrke bestående at den absolutte elite inden for dansk blues!
21 JAN
Teater | Show/stand up

Fest - Horsens lokale 2017 åbning

FÆNGSLET, kl. 11.

Lør. d. 21. januar 2017, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter)
Sted: FÆNGSLET
Horsens fejrer den officielle åbning af kulturåret i Magasinet på Fængslet. med et brag af et show under overskriften "FEST". Et hæsblæsende og underholdende lufthavnsshow 2017 er kulturår, og Horsens har en masse arrangementer i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.
"FEST" bliver en hæsblæsende og underholdende rundrejse i forskellige europæiske lande - nogle af landene publikum kommer til i showet er velkendte, andre lande er ukendte, mystiske og vanvittige. Publikum får lov til at "lande og lette" flere gange, for hele showet skal vise noget af det ypperste, som Horsens kan inden for musik, sport, dans, teater, parkour, kunst o.s.v. Så spænd sikkerhedsbæltet og kom og se en FEST
21 JAN
Teater | Show/stand up

Spisearrangement - DanskPOP Talent Finale

Forum Horsens, kl. 17.30.

Lør. d. 21. januar 2017, kl. 17.30.
Nyd en lækker buffet inden showet. Svinekam farseret med chorizio og peberfrugt samt røget paprika. Helstegt USDA okse balltip med frisk urter. Røget kylling med sticky BBQ/tabasco sauce Små stegte kartofler med Nordiske urter

Flødekartofler

Viintersaute af rodfrugter med sesam

Cesarsalat med parmesan, og hjembagt focaccia croutons

Grønkåls salat med ribs, ristede mandler og Clementiner

Pebersauce med hel madagasker peberDessert

Panacotta med lime og ingefær

Chokolade kage med orange mousse og hvid chokolade

Frisk frugt

Æble og kanel crumble med fraiche

Spisning foregår i sal 2 i Forum Horsens. Efter spisning er der direkte adgang til showsalen.

Pris pr. person (ekskl. drikkevarer) kr. 300,-

Spisningen starter kl. 17.30 (dørene åbner 17.30)
21 JAN
Teater | Show/stand up

DanskPOP Talent Finale

Forum Horsens, kl. 20.

Lør. d. 21. januar 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 275 - 675 kr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 21. januar 2017. Den aften sætter Horsens & Friends og dk4 Forum Horsens på den anden ende, når vi indbyder til finalen i DanskPOP Talent. Det bliver en stor, stor fest 10 finalister dyster med helt nye danske sange om at blive Årets DanskPOP Talent.

I kan møde Zirkus Nemos Søren Østergaard og Gry med rejehoppet.

For slet ikke at tale om A Night with the Stars, der så gode, at publikum tror på, at de møder så store navne som Freddie Mercury, Tina Turner, Brian Adams og Robbie Williams.

Det hele transmitteres direkte på dk4.

Alle gæster er inviteret til det store afterparty, hvor det dygtige og muntre band, Den Røde Tråd, spiller op til dans

Og hvis du vil, kan du starte aftenen med velkomstdrink og lækker buffet, inden festen går i gang.

Vi får det så sjovt
22 JAN
Teater | Skuespil

Far på Færde

Horsens Ny Teater, kl. 15.

Søn. d. 22. januar 2017, kl. 15.
Pris: (Entré: 185-215 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Komedie (teater): Hos sølvbryllupsparret Inger og Jørgen er græsplænen nyklippet, bilen nypudset og servietterne nystrøgne, men ægteskabet er blevet noget af en triviel rutine. lige indtil parret får uventet besøg af Jørgens unge elskerinde Hanne, som har Besluttet sig for at gøre en ende på sin og Jørgens affære. Imidlertid dukker Hannes forlovede Peter også op på matriklen, i den tro at han skal møde Hannes forældre, så både Jørgen og Hanne tvinges til at spille komedie over for både Hannes kæreste Peter og for Jørgens kone Inger. der er lagt op til et festfyrværkeri af forviklinger og intriger, hvor alle kæmper for at bevare deres sande identitet. Medvirkende: Jeanne Boel, Karsten Jansfort, Paw Henriksen og Christine Gaski. Instruktion: Anders Lundorph. Oversættelse: Henrik Lykkegaard
24 JAN
Sportsturnering | Kapsejlads

Elektronik og navigation

Horsens Lystbådehavn, kl. 17.30.

Tir. d. 24. januar 2017, kl. 17.30.
Pris: (Gratis)
Navigationsmuligheder med moderne GPS og radar systemer
27 JAN
Teater | Show/stand up

Linda P

Horsens Ny Teater, kl. 20.

Fre. d. 27. januar 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 245-275 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Normal?. Linda P gør i sit one man show "Normal?" status over sin egen selvudvikling og funderer over, om hun er nået i mål. Er hun blevet normal nok? Hvad vil det sige at være normal? Og er det overhovedet noget at stræbe efter? Som altid leverer Linda sine livsbetragtninger i et underholdende flow af sarkastiske punchlines. Linda P er folkekendt og elsket for sine one man shows samt sin medvirken i satire-serier, film og teater. Senest har vi fx oplevet hende i sketchshowet "Det alt for store Linda P Show" på TV2 Zulu. Denne aften er hun klar med en ny statusopdatering på sit liv, der denne gang stiller skarpt på livet som "normal", hvis man da kan kalde hende det. For som Linda har skiftet rock'n'roll-tilværelsen ud med det såkaldte "mønsterliv" og forsøger at gøre alt det rigtige, må hun alligevel se i øjnene, at det hverken er muligt eller for så vidt et ønske for hende at blive helt almindelig. Velkommen til endnu et indblik i livet som Linda P, der gudskelov fortsat er mere morsom end normal
Til 27 JAN
Udstilling | Billedkunst

Fra Andalusisk bjergby til Horsens Rådhus

Horsens Rådhus, ma.ti.on. 10-15,to. 10-17,fr. 10-13.

Man. d. 16. til fre. d. 27. januar 2017, ma.ti.on. 10-15,to. 10-17,fr. 10-13.
Pris: (Fri entré)
Kirsten Gissel fra Horsens udstiller nye malerier med inspiration fra bjergene og kysten i Andalusien, Spanien. Billederne er koloristiske og afspejler det lys og stemning hun oplever ved at male under åben himmel Horsens Rådhus danner ramme om ny udstilling med billedkunstner, foredragsholder og smykkedesigner Kirsten Gissel fra Horsens.

November måned har hun tilbragt med at male i det solrige Andalusien bl.a. i en lille hvid bjergby øst for Malaga.

Kirsten Gissel har udstillet i mange gallerier og kunstmesser i Danmark. I udlandet har hun bl.a. udstillet i Paris, Milano, Spanien, Portugal, Malta og Polen.

I foråret går turen til New York, hvor hun skal udstille i ArtExpo, der er en stor international udstilling og i maj skal hun udstille i Palast Gallerie, Berlin.

Kirsten tager desuden ud og holder foredrag "Bag om kunsten" i seniorklubber, kunstforeninger, fagforeninger m.m. Hun fortæller bl.a om hvordan det var at vokse op i et kunstnerhjem, rejse rundt i Sydeuropa og male i små bjergbyer, udstillinger i udlandet og meget mere.

Hun laver også Unica smykker af sten hun køber på de mange rejser. Smykkerne bliver vist til foredragene og på mange udstillinger.

Gissel er medlem af Salons Libres i Paris der arrangerer udstillinger i hele Europa.

I kan læse meget mere og se malerier og smykker på www.gissel-art.dk
28 JAN
Musik | Andet/Ukendt

All Stars

Unum - Horsens Ny Teater og Kulisselageret, kl. 20.

Lør. d. 28. januar 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 95 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Horsens All Stars by night. Kom og giv den max gas, når Horsens All Stars by night spiller op til musikalsk tour de chambre på HNT og Kulisselageret Her står en lang række af de bedste, lokale musikere klar til at skabe et brag af en fest sammen med verdens bedste publikum, som frit kan vælge mellem den store scenes format og den lille scenes intimitet. Der er med garanti noget for enhver smag, når David Bowie, Justin Timberlake, Pink Floyd, Country, Girls Only, Motovn, Retropop, Four Chord Songs, Classic Jam og meget andet øreguf ruller over scenerne på de to spillesteder. Der er dømt musikfest i 2. potens med sammenlagt mere end 10 timers koncert på 2 scener. Køb billet nu og vær med til at holde musikfesten kørende!
29 JAN
Børn | Andet/Ukendt

Kamæleon Koncert med Drums Across

Brædstrup Bibliotek, kl. 14.

Søn. d. 29. januar 2017, kl. 14.
Pris: (Entré: Partoutkort 180 kr., enkeltbillet 50 kr.)
Kom med på en musikalsk tur med tidsmaskine til Zanzibar, hvor slavernes rytmer dunker, til New York med hip hop og omvendte kasketter og på rotur i havet omkring Cuba. En koncert med Drums Across er musik af høj kvalitet og store grin for små hoveder Kamæleon Koncerter er sprællevende musik for børn i alderen 5-8 år. Fem topprofessionelle grupper står klar til at tage det unge publikum med storm, og Kamæleon sæsonen i Horsens byder både på flamenco, fede rytmer, eventyr, hip hop og klassisk, der møder jazz. Efter koncerterne kan børnene få lov til at kigge nærmere på instrumenterne og få en snak med musikerne, hvis de har lyst
29 JAN
Musik | Klassisk

Orgelkoncert

Østerhåb Kirke, kl. 16-17.

Søn. d. 29. januar 2017, kl. 16-17.
31 JAN
Sportsturnering | Kapsejlads

Bundmaling og overfladerenovering

Horsens Lystbådehavn, kl. 17.30.

Tir. d. 31. januar 2017, kl. 17.30.
Pris: (Gratis)
Gennemgang af nye regler for bundmaling pr. 1.1.2018 Gennemgang af malestystemer
31 JAN
Teater | Skuespil

En mand der hedder Ove

Horsens Ny Teater, kl. 19.30.

Tir. d. 31. januar 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 260-290 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Lille historie. stort format. Ove er 59 år gammel, han kører Saab, stoler ikke på internettet og har udnævnt sig selv til sit kvarters opsynsmand Og så synes han ærlig talt, at mænd "Efterhånden ikke er andet end uduelige bleskiftere og barnevognsskubbere, der hverken kan ordne radiatorer eller bakke med trailere!". Ove har ikke kun mistet sin hustru, men også sit arbejde, og han føler ikke længere han har nogen funktion i denne verden. Derfor beslutter han sig for at bore en krog op i loftet, men netop da bakker en Toyota ind i hans postkasse. Det er de nye naboer Parvaneh og Patrick, og her begynder en ny rejse for Ove, der pludselig får meget svært ved at finde fred. Stykket portrætterer en mand, der på trods af sit særegne og ofte frustrerende væsen er vældig genkendelig og i sidste ende elskelig. For når man først kommer ind bag Oves hårde sort/hvid facade, så gemmer der sig en farverig og rørende fortælling om en mand, der kæmper med en stor sorg og ensomhed. Sandheden er nok, at der findes en Ove i hver en by, og i virkeligheden findes der nok lidt Ove inde i os alle. En humørperle af en forestilling, der både kan vække latter og trække tårer, for nok er Ove lidt af en ener, men hans fortælling appellerer til mange mennesker. Producent: Teatret Møllen. Medvirkende: Ole Sørensen, Klaus Andersen, Connie Tronbjerg og Gry Guldager. Musiker: Lars Rødbroe. Forfatter Fredrik Backman. Dramatiker: Brian W. Hansen. Instruktør: Rasmus Ask
1 FEB
Teater | Ballet

Svanesøen

Horsens Ny Teater, kl. 19.30.

Ons. d. 1. februar 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 490-520 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Russisk ballet. Den Russiske Nationalballet Moskva opfører den populære balletklassiker "Svanesøen". Kom og oplev Tjajkovskijs smukke musik, medrivende dans, den eventyrlige handling og det overdådige sceneri "Svanesøen" lader følelser komme til udtryk: Iscenesættelsen forbinder musik og dans til et sprog, som alle forstår. Den Russiske Nationalballet Moskva er med sine stjernesolister fra Bolshoi Balletten i Moskva et af de bedste ensembler netop nu og har stor succes over hele verden. Grundlægger og kunstnerisk leder er Sergei Radsjenkov - første solodanser ved Bolshoi Balletten i Moskva og igennem mange år partner på scenen med den berømte primaballerina Maja Plissetskaja. Svaneprinsessen er ramt af en old trolddom: Hun kan kun vise sig i sin menneskelige skikkelse få timer om natten og kun ægte kærlighed kan løse hende fra trolddommen. Prins Sigfried forelsker sig i den smukke Odette og sværger hende evig troskab. Den onde troldmand Rotbart øjner en chance og lader sin datter Odile dukke op på slottet i Odettes skikkelse. Prinsen lader sig narre og bryder sit troskabsløfte. Kom og oplev en verden af skønhed og elegance!
2 FEB
Musik | Rock/Pop

Rasmus Walter

Horsens Ny Teater, kl. 20.

Tor. d. 2. februar 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 275-300 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Med band. Rasmus Walter, som står bag de sidste års store hits "Dybt Vand", "Endeløst", "Verden I Stå", og "På En Dag Som I Dag", er i gang med at færdiggøre sit fjerde solo album, "Himmelflugt", der udkommer til november Rasmus har turneret flittigt de sidste par år, med bragende succes, men hen over sommeren har han kun spillet få koncerter. Han ser derfor meget frem til at komme på landevejen med bandet: "Jeg glæder mig til at komme rundt i landet igen, og den her gang med den længste indendørs tour vi har været på. Det bliver fedt at få de nye numre med på scenen og få dem blandet sammen med alt det gamle. Håber festen fortsætter hvor den slap i efteråret '15, vi skal nok gøre vores til det.". Med på touren tager Rasmus Walter bandet med som består af: Max Winding: Trommer. Leif Brun: Pedel Steel. Martin Birksteen: Keys. Martin Sandberg Kærsgaard: Bas
3 FEB
Musik | Funk/Blues/R&B

Martin Jønsson Blues Combo feat. Jesper Bjarnsesen og Jens Haack

Kulisselageret, kl. 21.

Fre. d. 3. februar 2017, kl. 21.
Pris: (Entré: standard 100 kr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Pianisten Martin Jönsson har samlet et skarpt hold musikere omkring en fælles passion: bluesmusikken, med bl.a. Jesper Bjarnesen og Jens Haack (Moonjam). Oplev en unik konstellation for første gang
4 FEB
Musik | Folk/Vise/Country

Træden Winter Folk

Træden Forsamlingshus, kl. 12.

Lør. d. 4. februar 2017, kl. 12.
Pris: (Entré: 500)
Ny festival i Træden forsamlingshus og kirke. I samarbejde med Købmandscaféen i Træden vil vi skabe hjertevarme oplevelser på årets koldeste tid. Med Mads Beldring, Ida Wenøe, Kaspar Kaae, Lydia Hol, Lyspunkt og Floating Sofa Quartet Hvorfor en musikfestival på årets koldeste tidspunkt?

Vi har haft lyst til at lave arrangementet på et tidspunkt hvor der ellers ingenting sker. Sommeren er fantastisk, men der sker allerede så meget kulturelt i hele landet og musikerne er ofte booket op. I starten af februar er kalenderen oftere åben, både for musikerne og de gæster vi gerne vil have med til koncerterne.

Der er tale om en éndags-festival om lørdagen den første weekend i februar (så tæt på kyndelmisse som muligt), altså 4. februar 2017.

Festivalen er opstået ud fra en ide fra Ida og Martin der begge er vokset op i Træden. Den bliver realiseret med stor hjælp og samarbejde fra en masse nuværende Træden-boere. Særligt Forsamlingshuset, kirken og den nystartede Købmandscafé.

Festivalen er støttet af oplandspuljen Horsens Kommune

Lineup indtil videre:
Kaspar Kaae (Cody)
Lydia Hol (Canada)
Floating Sofa Quartet
Lyspunkt
Mads Beldring
Ida Wenøe