Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

Viser 250 events

i Horsens Kommune fra/efter 23. feb. 2018

23 FEB
Sportsturnering | Fodboldkamp

Fodboldkamp Alka Superligaen Grundspil - AC Horsens mod Randers FC

Casa Arena Horsens, kl. 19.

Fre. d. 23. februar 2018, kl. 19.
Pris: (Entré)
23 FEB
Musik | Andet/Ukendt

Lis Sørensen

Horsens Ny Teater, kl. 20.

Fre. d. 23. februar 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 420 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
23 FEB
Musik | Rock/Pop

Jette Torp og Jan Kaspersen

Seminariet, Gedved Kultur - og medborgerhus, kl. 20.

Fre. d. 23. februar 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: Ikke medlem 195 kr, Medlem 170 kr) Køb/bestil billet
24 FEB
Musik | Funk/Blues/R&B

Hovedgård Bluesfest. 10 års jubilæum

Kattrup Forsamlingshus, kl. 14.

Lør. d. 24. februar 2018, kl. 14.
Pris: (Entré: 250 - 350 KR)
10 år er gået og det skal da fejres! Derfor indbyder vi jer alle til blues sammenskudsgilde lørdag den 24-2-2018 fra kl. 14.00, og til de af jer, som ikke kan nå dette, findes der også nogle evening access billetter med adgang fra kl. 20.00. HÅBER VI SES! Fredag den 25-1-2008, havde Hovedgård Bluesfest det første band på scenen og vi lagde stormfuldt ud med Working Mojo, samt 170 gæster. Det blev en både mørk og lys debut, mørk fordi alt strøm forsvandt i hele Tvingstrup by, lys fordi strømmen vendte tilbage i det øjeblik Working Mojo var klar til at gå på scenen, samt det faktum at grundstenen denne aften blev lagt til vores videre færden i blues musikkens herlige og kærlige favntag...

10 år er fløjet afsted og det håber vi, at I vil være med til at fejre, vi indbyder derfor til kæmpe blues-sammenskudsgilde i BluesHouse lørdag den 24-2-2018, fra kl. 14.00 Gammel Kattrupvej 49, 8732. Hovedgård. ALLE ER VELKOMNE, *KUN 110 BILLETTER*Til dagen har vi på den musikalske side, fundet hele 4 REAL DEALS til jer og vi kommer i dén grad til at holde blues stilen ren, dog bliver der for det ene bands vedkommende tale om en krydring med lidt Rockabilly-style, og så er festen ellers igang!

H.P. LANGE MED BAND - KVARTET. (DK)

BLUEBIRDS - KVINTET. (SE)

BIG O & THE BLUE QUARTERS - KVINTET. (DK)

HEMMELIG GÆST - ;-)

Vi åbner dagen kl. 14.00 og så er der kaffe/kage + åbning af baren. H.P. Lange & Band går på scenen ca. kl. 15.30.

Omkring kl 18.00 er der festmiddag.

Aftenens musik starter kl. ca. 20.00 med svenske Bluebirds og kl. 20.15, er der med garanti ingen som sidder stille.

Vi overlader scenen til Big O & The Blue Quarters kl. ca. 22.00 og herfra og frem, vil blues tonerne bide sig helt fast i krop og sjæl.

På et for os ukendt tidspunkt, vil vores hemmelige gæst træde ind på scenen. GLÆD JER!

Vi tilbyder jer hele denne festpakke for kun: ,-kr 350. Adgang fra kl. 14.00 og der vil som altid være mulighed for at reservere bord, hvis I nu gerne vil sidde sammen med kæresten/naboen/konen/musikelskeren, med flere... Husk venligst sidste frist, er og bliver onsdag den 21-2-2018.

Skulle der nu være nogle få, som kun ønsker aftenens program, så sælges der et mindre antal billetter for ,-kr 250 og med adgang fra kl. 20.00

Billetter som altid hos: Stoppestedet Hovedgård, HiFi-Klubben Horsens og online via Yourticket, samt eventuelle rest billetter ved døren fra kl. 20.00

Vi bag Hovedgård Bluesfest, glæder os rigtig meget til denne dag og håber alle nye, som tidligere gæster, vil få nogle dejlige timer sammen med hinanden, i nærkontakten med The Live Living Blues...!

Sidst, men absolut ikke mindst. 10 års TAK! til vores trofaste sponsorer og Horsens Kommune, I ved det, men vi siger det igen! Uden jer var vi her ikke, og vi er ligeledes meget taknemmelige over at kunne fortælle, at hele 70% af jer, har været med helt fra starten, inklusiv vores hoved sponsor: http://www.htm-byg.dk/ Det er bare helt fantastisk flot...! Støt dem, find dem via vores hjemmeside: www.bluesfest.dk Sammen med jer alle, spiller musikken videre... :-)

***MAY THE BLUES BE WITH US***

Band presentation for Hovedgård Bluesfest´s 10th anniversary:

Den hemmelige gæst. Vi vil ikke afsløre noget her omkring denne, men igen, vi syntes I skal glæde jer...;-)

H.P. Lange & Band har stået mega højt på vores "on stage" liste og nu får vi endelig muligheden for at præsentere dette fantastiske danske og helt igennem levende blues ikon. H.P har uden tvivl, en af danmarks bedste vokaler, når det handler om at udleve The Blues fra en LIVE-scene, og tillæg så lige hans rå stålguitar lyd, eller for den sags skyld Banjo, ja så er du for en tid hensat til: The Raw Swampy Southern State Blues Sound. Det blir bedre endnu, for når du har hørt de første ca. 3 numre LIVE med H.P og hans band, lukker du øjnene, så blir alting pludselig tredimentionelt, du kan nu for dit indre se bomuldsmarkerne i sydstaterne, du kan imellem tonerne nærmest høre slavernes kæder rasle i den tørre muld og pludselig dukker John Henry op som voksen og inviterer dig en tur på Bealestreet i det gamle Memphis downtown og nu sker det, forløsningen, fødselen af The Blues, tonerne som byggede musikken til alle os vilde er her...! Vi lover jer, at H.P. Lange & Band, vil I sent glemme, det er blues music master skills!!!

Bluebirds henter vi en tur herned fra Sverige, 5 herlige gutter, som siden 1989, har trukket et nordisk spor med amerikansk islæt, rundt på alverdens scener (Australien, USA, Europa og samtlige nordiske lande) De spiller high energi, fun-filled fusion of Louisiana rock´n roll, good old fashioned blues and rockabilly, sprinkled with a bit of tex-mex and garnished with soul. Om bandet har Blues association of Queensland Australia, udtalt følgende: Har du søgt efter et band, som minder om The Fabulous Thunderbirds, ja så behøver du ikke vente længere, Bluebirds er landet, med deres 6 album "Blast From The Past" Bluebirds are ready to rock the BluesHouse...!

Big O & The Blue Quarters er helt uden deres vidende, medvirkende til, at vi fik sat netop denne dato, for uden dem ingen 10 års jubilæum her i huset! Dette fantastiske blues band, har om nogen gjort drenge til mænd og efter vores største overbevisning, venter der dem en kæmpe succes, også langt, langt udenfor vores lokalområde. Det har været mega fedt, at følge deres vej op af trappen til de uendelige blues-sale og scener, men NU! nu er de der, og lige om lidt her hos os! Big O er et 5 stjernet eksempel på 5 forskellige sjæles sammenlagte drivkrafter, et drive som opstår gennem gensidig vilje, kundskaber, udvikling og harmoni med hinanden og disse 5 instrumentale mænd har nu bevist, at The Blues også i fornyet grad kan indeholde "young blood" konstellationer af storformat...! Når Big O & The Blues Quarters går på scenen, kan I forvente Westcoast og Chicago blues, samt swingende "jump" blues, og mange af deres fortolkninger vil føre jer ud i en direkte linie til legender, som: T-Bone Walker, Sonny Boy Williamson, Muddy Waters, Elmore James, Little Walter og mange flere... Ja, ja, helt vild nu, for derudover, så mestrer bandet også masser af helt egne kompositioner og det er Oscar Martin Eriksen, der leverer den fede og gennemførte vokal, samt harpe, på bas dundrer Jais Kurecko Eriksen derudaf og de store guitar fights, står imellem Frederik Tygesen og Søren Schack, sidst og ikke mindst vil Mathias Rindom, alias "Unc Mat" være at finde bag trommerne, som banker, som det mest præcise urværk, eller hjerteslag fra en bluezy kvinde. Nævner da også lige for en god ordens skyld, at de 4 sidst nævnte herrer også benytter vokal mikrofoner ;-) Det bliver intenst og rå-fedt, tykt væggevådt drivende og armsvedigt, på den helt feee måde og med et slutteligt "knee down and hands up from the audience"

***DE BEDSTE HILSENER FRA OS ALLE I HOVEDGÅRD BLUESFEST***
25 FEB
Musik | Jazz

Boyd On Bacharach

Håndværkerforeningen, kl. 12-15.

Søn. d. 25. februar 2018, kl. 12-15.
Et orkester, der hylder Burt Bacharachs utallige kompositioner. Til dette projekt har Lone Boyd samlet en håndfuld af Danmarks allerbedste jazzmusikere, og hendes store stemme kombineret med de iørefaldende melodier, lover godt for en gribende eftermiddag i Håndværkerforeningen i Horsens.

Musikerne:


Jesper Bodilsen, basist, Søren Bebe, piano, Jesper Riis på trompet samt Anders Mogensen på trommer
25 FEB
Udstilling | Omvisning

Kunst & Kaffe - 34 år - 34 værker de kuratoriske overvejelser

Horsens Kunstmuseum, kl. 14.

Søn. d. 25. februar 2018, kl. 14.
Pris: (Entré: 80 kr. inkl. kaffe og kage)
25 FEB
Musik | Andet/Ukendt

Varme Vintertoner

Horsens Ny Teater, kl. 16.

Søn. d. 25. februar 2018, kl. 16.
Pris: (Entré: 180 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Horsens musikselskab præsenterer: Varme Vintertoner med Dulong & Sundstedt. Klassisk musik. Dato: 25.02.2018 kl. 16.00 - Dørene åbnes kl. 15.00. Dørene til HNT åbnes kl. 15.00. Drikkevarer og andet købt i caféen må gerne medbringes i salen.
25 FEB
Musik | Klassisk

Aftenssang i Vor Frelsers Kirke 25/2 kl.19

Vor Frelser Kirke, kl. 19.

Søn. d. 25. februar 2018, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Søndag den 25. kl. 19: AFTENSANG Aftensang efter engelsk forbillede med Cantica Ungdomskor under ledelse af Kevin Laplante. Liturg: Ragnhild Kristensen. Søndag den 25. kl. 19: AFTENSANG

Aftensang efter engelsk forbillede med Cantica Ungdomskor under ledelse af Kevin Laplante. Liturg: Ragnhild Kristensen

I England har en af de gamle tidesangsbønner overlevet siden reformationen, nemlig aftensangen, på engelsk "evensong", som afholdes i alle domkirker og andre store kirker sidst på eftermiddagen 6 dage om ugen. Det er Cantica Ungdomskoret, under ledelse af kirkens organist Kevin Laplante, der medvirker i den af tidesangens gudstjenester, som man synger sidst på eftermiddagen som en slags aftensang. Repertoiret ved denne tjeneste er en blanding af engelsk kompositer, som J. Goss og Bernard Rose, nordisk komponister som Harald Gullichsen og Carl Nielsen samt enkelte gregorianske melodier udsat for flerstemmigt kor.

Det er en sunget gudstjeneste, hvor koret synger bibelske psalme, Magnificat og Simeons lovsang så vel som andre indslag. Ind imellem kommer læsninger fra bibelen og fællessalmer men ikke altergang. Det er denne smukke gudstjeneste, der danner forbillede for aftensang i Vor Frelsers Kirke, hvor det er Cantica Ungdomskor, der står for den musikalske del, mens sognepræst Ragnhild Kristensen står for alteret. Alle er hjertelige velkomne til denne smukke og meget stemningsfuld gudstjeneste
27 FEB
Sportsturnering | Fodboldkamp

Fodboldkamp Alka Superligaen Grundspil - AC Horsens mod AGF

Casa Arena Horsens, kl. 19.

Tir. d. 27. februar 2018, kl. 19.
Pris: (Entré)
27 FEB
Diverse | Foredrag

Foredrag: Relativitetsteori og gravitationsbølger (via livestream fra AU)

Brædstrup Bibliotek, kl. 19-21.

Tir. d. 27. februar 2018, kl. 19-21.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Horsens Bibliotek
Hør om de gravitationsbølger som Einstein forudsagde med sin relativitetsteori for 100 år siden, som for første gang blev målt i 2015 og som blev hædret med Nobelprisen i fysik i 2017. Hør også eksempler på hvor eksotisk vores Univers i virkeligheden er. Foredrag ved professor i relativistisk fysik Ulrik Uggerhøj, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet.

Nobelprisen i fysik 2017 gik til tre fysikere som stod bag de første målinger af de såkaldte gravitationsbølger i efteråret 2015. Gravitationsbølgers eksistens blev forudsagt af Einstein allerede i 1916 - baseret på hans relativitetsteori - men var indtil 2015 kun målt indirekte.

Men hvad er gravitationsbølger, hvorfor blev Nobelprisen uddelt med de indledende ord "en begivenhed der rystede verden", hvorfor er det en markant begivenhed i astrofysikkens historie og hvad kan vi lære gennem observationer af disse bølger?

For at svare på disse spørgsmål, vil du først blive ført ind i fysikkens beskrivelser af bølger, elektromagnetisme og relativitetsteori - for at ende ud med at høre eksempler på hvor eksotisk det Univers som vi lever i, i virkeligheden er.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil tippes om kommende foredrag
1 MAR
Børn | Skuespil

Forfatter og tegner Jan Kjær om nomerne

Hovedgård Bibliotek, kl. 09.

Tor. d. 1. marts 2018, kl. 09.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Med udgangspunkt i sine egne bøger og illustrationer gennemgår Jan, hvordan man opbygger en historie, hvor man får ideerne fra, og hvilke tricks man bruger som tegner for at lave fængende illustrationer. Foredraget er underholdende og lærerigt, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Alder: 1. - 3. klasse

Max. 1 klasse pr. skole. Både børn og voksne skal have billetter
1 MAR
Musik | Folk/Vise/Country

Koncert med Zenobia

Vær Kirke, kl. 19.30.

Tor. d. 1. marts 2018, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Sted: Vær Kirke
Louise Støjberg (vokal), Charlotte Støjberg (klaver) og Ditte Fromseier Hockings (violin - barselsvikar for Mette Kathrine). Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. Trioens koncerter er musikalske oplevelser bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner og om balancen mellem fornyelse og bevarelse.

Trioen har solgt over 10.000 eksemplarer af de tre plader, de hidtil har udgivet. Pladerne rummer sange fra den danske højskoletradition, fra vores fælles folkemusikarv og fra vores salmebøger. Men alle pladerne har også rummet bud på at videreføre den tradition; enkelte nye sange og melodier har været at finde på pladerne - og i koncerterne - gennem det forgangne årti. I anledning af trioens jubilæum i 2017 udsendte Zenobia deres fjerde plade "Blot en ild" i foråret. Pladen er resultatet af 10 års arbejde med sangtraditionen, og rummer nye sange og tekster komponerede og arrangerede i den stil, trioen har gjort til deres.

Publikum kan glæde sig til en engagerende fortælling om tre musikere, der er rundet af den danske sangs ord og toner, og som nu selv væver deres liv og musik ind og ud af traditionen. Trioen er forrygende til at skabe et intenst musikalsk rum mellem sig selv og publikum, og de formår at gøre deres optrædener både nærværende og underholdende
2 MAR
Musik | Andet/Ukendt

Northern Assembly

Horsens Ny Teater, kl. 20.

Fre. d. 2. marts 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Dørene til HNT åbnes kl. 19.00 Drikkevarer og andet købt i caféen må gerne medbringes i salen.
2 MAR
Musik | Rock/Pop

Carl Emil Petersen

Kulisselageret, kl. 22.

Fre. d. 2. marts 2018, kl. 22.
Pris: (Entré: Døre åbner kl.21. 200 kr) Køb/bestil billet
3 MAR
Børn | Skuespil

Den standhaftige tinsoldat

Horsens Bibliotek, kl. 10.

Lør. d. 3. marts 2018, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Det lille Turnéteater. Det lille Turnéteater opfører H.C. Andersens klassiske fortælling om den standhaftige Tinsoldat, der drømmer om kærligheden og den skønne danserinde, og som bliver blæst omkuld af skæbnen, men alligevel får det han ønsker sig mest af alt. Forestillingen er uden ord, så her kan alle være med.

Det er både børn og voksne, der skal have billet
3 MAR
Musik | Folk/Vise/Country

Tørfisk

Hotel Pejsegården, kl. 18.30.

Lør. d. 3. marts 2018, kl. 18.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hotel Pejsegården byder igen velkommen til de tørre jyder fra Thyborøn Tørfisk er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol vind på et stativ. Den fisk som orkestret Tørfisk er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. Tørfisk tørfisk er to ting, men orkestret kan meget andet, end spise fisk levere nye gamle sange fra scenen. De forstår at komme ud over scenekanten berøre hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Siden 1981 har de forenet irsk inspireret folkemusik med egne kompositioner personlige tekster fremført af forblæste vestjyske mandestemmer. Aftenens menu: Carverybuffet med 4 forskellige stege, et væld af salater, pastaretter, kartofler, hjemmebagt brød, oste dessertbord
3 MAR
Teater | Dans

Scandinavian Break Championship

Horsens Ny Teater, kl. 19.

Lør. d. 3. marts 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: 75) Køb/bestil billet
Lørdag den 3. marts danner Horsens Ny Teater rammerne, når nogle af verden bedste breakdansere kommer til Danmark, for at battle mod hinanden. Danserne udfordrer konstant tyngdekraften med de vildeste moves, som du ikke troede kunne lade sig gøre. UNGHORSENS PRÆSENTERER

S C A N D I N A V I A N B R E A K C H A M P I O N S H I P 2 0 1 8

ENGLISH ⬇⬇⬇

P U B L I K U M S I N F O

I ÅR FEJRER VI 10 ÅRS JUBILÆUM med breakevents i Horsens - Det betyder, at vi har samlet:

🔸 🔸 VERDENS BEDSTE BREAKERE 🔸 🔸

Klar til at battle mod hinanden lørdag den 3. marts kl. 19.00 på Horsens Ny Teater!
Vil DU opleve verdens bedste breakere udfordre tyngdekræften med de vildeste tricks?
Så er det nu, du skal købe din billet!

BILLETPRIS 75 KRONER:
KØB HER ➡ https://horsensnyteater.dk/program/scandinavian-break-championship/

G R E A T 8
INTERNATIONAL INVITES
* EL NINO - USA
* LIL ZOO - MARROCO
* RATIN - BRAZIL
* DRUD - UKRINE

* ZOOPREME - DENMARK - LAST YEAR CHAMPION
* EXAGGERATE - NORWAY - R16 SCANDINAVIAN CHAMPION
* DOGBITE - SWEDEN - SM BREAKING CHAMPION
* TBA

OPEN QUALIFICATION ON THE DAY (MARCH 3RD)
8 people will be picked from the qualification and make it to the main event.

J U D G E S
* XISCO - HOLLAND - HUSTLE KIDZ
* IRON MONKEY - USA - RENEGADES
* MOUSE - PHILIPPINES - FLOOR GANGZ

D J
* NOBUNAGA - HOLLAND

H O S T
* JØDEN

P R O G R A M

DAY 1 - FRIDAY - MARCH 2ND

- 15.30 - 16.45 ➡ WORKSHOP WITH XISCO from HUSTLER KIDZ.
PRICE 100 dkr (13 euros) PR PERSON.
When you buy 1 ticket for the workshop, you will get 1 free ticket for Scandinavian Break Championship (SBC18 tickets cost 75 DDK)

- 17.00 - 18.00
SEVEN 2 SMOKE BREAK BATTLE ➡ OPEN QUALIFICATION

DAY 2 - SATURDAY - MARCH 3RD

15.00 - 17.00 ➡ LA STYLE WORKSHOPS (BYTORV HORSENS)
15.00 - 15.30 ➡ REGISTRATION FOR SBC18 QULIFICATION
15.00 - 16.30 ➡ CYPHER
16.30 - 17.00 ➡ SBC 18 QUALIFICATION
18.00 - 18.30 ➡ GETTING READY FOR MAIN EVENT
19.00 - 21.30 ➡ SCANDINAVIAN BREAK CHAMPIONSHIP BEGINS
22.00 - xx.xx ➡ AFTER PARTY

O R G A N I Z E R
UNGHORSENS - www.unghorsens.dk

S P O N S O R S
BYTORV HORSENS - www.bytorvhorsens.dk
MEN'S LOUNGE - www.mensloungeshop.dk
DANSEFABRIKKEN - www.Dansefabrikken.dk
STANCE - https://www.facebook.com/stanceelements/?fref=ts
SSP HORSENS - http://unghorsens.dk/ssp
BILEDGAARD PROFIL - http://biledgaardprofil.dk/
DGI - https://www.dgi.dk/
STATE - http://statedrinks.com/
HOTEL DANICA - http://hoteldanica.dk/
MORTEN DONALD - https://www.mortendonald.com/
LASERTRYK - https://www.lasertryk.dk/
DELONS - http://www.delons.dk/
HORSENS NY TEATER - https://hnt.dk/
3 MAR
Musik | Andet/Ukendt

The Michael Landau Liquid Quartet

Kulisselageret, kl. 22.

Lør. d. 3. marts 2018, kl. 22.
Pris: (Entré: Døre åbner kl.21. 200 kr) Køb/bestil billet
4 MAR
Musik | Andet/Ukendt

Kamæleonkoncert med Ulla Abdullas Cocobongoband

Brædstrup Bibliotek, kl. 14.

Søn. d. 4. marts 2018, kl. 14.
Pris: (Entré: Enkeltbillet 20 kr. + gebyr)
Pigen Karla møder en ny ven igennem "Spacebook", og det bliver starten på en færd ud i rummet. Ulla Abudullas Cocobongobands teaterkoncert "Karla og Splyf" er en historie fortalt med jazz, rock, bossa nova, funk, reggae og pop.
4 MAR
Musik | Andet/Ukendt

Gallakoncert

Horsens Ny Teater, kl. 15.

Søn. d. 4. marts 2018, kl. 15.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Horsens Musikskole
Horsens Musikskole og Balletskole holder Galla-koncert, hvor publikum kan opleve strygeorkestre, big band, rock bands, elektronisk musik og moderne dans. Kom og vær med til 90 hæsblæsende minutter med musik og dans på meget højt niveau. Alle er velkomne!