Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

Viser 216 events

i Horsens Kommune fra/efter 29. aug. 2016

31 AUG
Sportsturnering | Fodboldkamp

A-landskamp Danmark - Liechtenstein

Casa Arena Horsens, kl. 20.

CASA Arena Horsens danner ramme om A-landskampen mellem Danmark og Liechtenstein, hvos du kan opleve de danske landsholdsspillere på tætteste hold Kom til generalprøven i Horsens
Landsholdet varmer op til VM-kvalifikationen med en generalprøve mod fyrstendømmet Liechtenstein den 31. august kl. 20.00 på Casa Arena i Horsens. Det er absolut sidste chance for at pudse VM-formen af, inden holdet kun fire dage senere skal kæmpe om VM-kvalifikationspoint mod Armenien i Telia Parken.

Køb din billet nu, og vær med til at give holdet den maksimale støtte og tro på tingene, inden VM-kvalifikationen sparkes i gang
1 SEP
Diverse | Ekskursion

Pilates i naturen

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 16.30.

Tor. d. 1. september 2016, kl. 16.30.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
En klassisk pilatestime i det fri Kernemuskulaturen styrkes, musklerne afspændes, og du bliver ladet op med frisk luft og energi. Pilates i det fri giver en stærk krop i balance. Kropsholdningen forbedres, og der løses op for spændinger og myoser Perfekt træning efter en arbejdsdag, der kan give ømme skuldre og et træt hoved. Alle kan være med uanset niveau, Det foregår torsdag kl. 16.30 - 17.30 på følgende dage: 2/6, 9/6, 16/6, 23/6,30/6, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9 og 8/9. Vi mødes ved legepladsen i Bygholm Park. Medbring måtte og drikkedunk! Underviser er Pilatesinstruktør, Linda Jakobsen. Hold 16870
2 SEP
Diverse | Marked/byfest

Kræmmermarked i Kræmmerhuset

Kræmmerhuset, kl. 12-15.

Fre. d. 2. september 2016, kl. 12-15.
Pris: (Fri entré)
Borgmester Peter Sørensen holder tale, den syngende slagter underholder og du har mulighed for at gøre en god handel :) Kræmmerhuset hjælper borgere med særlige udfordringer ud i "den virkelige verden"22. august 2016Et nyt samarbejde mellem Horsens Kommune og Kræmmerhuset i Horsens skal hjælpe borgere med funktionsnedsættelse ud på arbejdsmarkedet. Samarbejdet får sin officielle begyndelse 2. september 2016. Bl.a. med tale af borgmester Peter Sørensen.Kræmmerhuset, der er en del af Blå Kors, har indgået et samarbejde med 'Arbejde, Specialundervisning til Voksne og unge' i Horsens - i daglig tale ASV.ASV Ekstern Beskæftigelses formål er at hjælpe psykisk, fysisk eller socialt udfordrede borgere til at leve et så selvstændigt og værdifuldt liv som muligt. Et af målene er at kunne tilbyde meningsfuld beskæftigelse. Meget gerne på en arbejdsplads i "den virkelige verden". Og sådan en er Kræmmerhuset - omend den også er lidt usædvanlig."ASVs og Blå Kors' værdier går på fantastisk vis hånd i hånd. Jeg glæder mig til, at vi i fællesskab kan hjælpe nogle borgere, der har brug for støtte og hjælp," siger Michael Fisker, der er butikschef og konceptudvikler i Kræmmerhuset.Kræmmerhuset er et indendørs kræmmermarked, hvor man kan leje en stand og sælge sine ting uden selv at skulle være tilstede. Kræmmerhuset står for at sælge varerne mod til gengæld at få en del af overskuddet.Med samarbejdet får ASV et åbent værksted i Kræmmerhuset, hvorfra de kommer til at sælge egne producerede varer - bl.a. tøj, udklædning til børn og voksne, tilretning af tøj samt spændende boligtekstiler. Sortimentet vil løbende blive udvidet.Samarbejdet indebærer også, at der kommer en udendørs bod, hvor der bliver solgt grøntsager og brænde m.m. fra ASVs eget økologiske landbrug."Det er en rigtig god fornemmelse, at vi sammen med ASV får mulighed for at hjælpe borgere med funktionsnedsættelser ud i "den virkelige verden" og blive konfronteret med kunder. Forhåbentlig kan det blive et skridt mod at komme videre i et ordinært arbejde. At binde sløjfe mellem to så værdibårne organisationer skaber en humanitær værdifuld platform for en stor gruppe borgere, der trænger til en hjælpende hånd. Det er med stor ydmyghed, vi i fællesskab vil løfte denne opgave!" siger Michael Fisker.ASVs boder kommer til at fungere efter samme princip som de øvrige stande, bortset fra at det bliver bemandede boder.Fredag den 2. september fejres samarbejdet fra kl. 12.00 med boder og lidt forfriskninger udenfor Kræmmerhuset. Fra 12.30-13.30 underholder Den Syngende Slagter, inden borgmester Peter Sørensen holder tale kl. 14.00.
Arrangementet slutter kl. 15.00.
Fakta

Overskuddet fra Kræmmerhuset går til Blå Kors Danmark, en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper udsatte mennesker, bl.a. mennesker hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler. Blå Kors Danmark hjælper både misbrugeren og dennes familie og børn. Læs mere på www.blaakors.dk.ASV Ekstern beskæftigelse er en jobformidling for mennesker med særlige behov. Vi formidler kontakten mellem virksomheder og borgere, der ønsker beskæftigelse efter §103 i serviceloven. Vores målsætning er, at skabe individuelt sammensatte job, der tilgodeser både borgerens ressourcer og virksomhedens behov.

Læs mere på http://www.asv-horsens.dk/StoettettBeskaeftigelse/Borgere/EksternStoettetBeskaeftigelse

2 SEP
Diverse | Ekskursion

Seniorsamvær på udflugt

Klostergården/Sognehus, kl. 13-18.

Fre. d. 2. september 2016, kl. 13-18.
2 SEP
Teater | Revy/kabaret

Pejseshow 2016 - Pejsen går til filmen

Hotel Pejsegården, kl. 20.30.

Fre. d. 2. september 2016, kl. 20.30.
Pris: (Entré: 335,00 dkk - 575,00 dkk) Køb/bestil billet til dette arrangement
Velkommen til årets show på Pejsegården En forrygende, flot ustyrlig morsom aften, hvor de fire skuespillere vil føre publikum gennem adskillige store filmperler, de største filmhits masser af sjove filmklip. HUSK - EN GO? FILM SKAL NYDES PÅ PEJSENPejseshow 2016 er ikke bare topunderholdning - det er så en aften med lækker mad fra Pejsegårdens landskendte Carvery Buffet. Det er dans til et af Danmarks bedste livebands - det er drinks cocktails i den roterende bar ikke mindst "sing along" i Jasons piano bar, hvor man kan nyde hans fantastiske spil ved det store flygel.STARRING: ANNETTE HEICK - CHRISTINE ASTRID - GORDON KENNEDY - MIKKEL SCHRØDER ULDALArrangementet kan så kombineres med overnatning, kontakt Pejsegården på tlf: 7575 1766
2 SEP
Musik | Rock/Pop

Dan Patlansky

Kulisselageret, kl. 21.

Fre. d. 2. september 2016, kl. 21.
Pris: (Entré: Døre åbner kl. 21:00 150 kr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Oplev den sydafrikanske guitar-ekvilibrist, Dan Patlansky, som er ved at skabe sig et solidt navn på den internationale bluesrock-scene. Sidst gæstede han Horsens Bluesfestival 2015 Koncerten præsenteres af BluesKartellet og KulisseLageret i samarbejde. Breaking News: Dan Patlansky kommer til Horsens - igen.
BluesKartellet og KulisseLageret er glade for i samarbejde at kunne præsenterer et gensyn med denne sydafrikanske bluesrock-ekvilibrist.
Patlansky er ved at skabe sig et solidt navn på den internationale scene for den hårdere del af blues-musikken, og har spillet support for så forskellige navne som Joe Satriani og Bruce Springsteen. Han har gæstet Horsens Blues Festival 2 gange, i hhv. 2013 og 2014, hvor han leverede nogle imponerende og mindeværdige optrædener.
Denne gang får han lov til at skyde KulisseLagerets efterårssæson i gang, fre. d. 2. september
2 SEP
Musik | Funk/Blues/R&B

Shades Of Blue

Kattrup Forsamlingshus, kl. 21.

Fre. d. 2. september 2016, kl. 21.
Pris: (Entré: 170 - 270 kr) Køb/bestil billet til dette arrangement
Fredag den 2-9-2016, er vi klar, efter en sommer pause i BluesHouse. Vi åbner døren for spisende gæster kl. 18.30 og for de gæster, som kun ønsker at være med til koncerten, er der adgang fra kl. 20.30 Igen har vi forsøgt at efterleve vore gæsters efterspørgsel på kvalitets musik indenfor genren af THE BLUES og derfor er vi meget glade for at kunne fortælle jer, at vi kom igennem ventelisten med det fantastiske band: Shades Of Blue. For de fleste af jer, er en nærmere præsentation ikke nødvendig, men I skal alligevel ikke snydes for en presse omtale, som kommer lige her ;-)

Når man sætter en bluesstemme som James Loveless sammen med en guitarvirtuos som Uffe Steen og lader Morten Brauner og Claus Daugaard lægge den solid bund af bas og tromme, så kan det ikke gå helt galt. De fire musikere, der til sammen udgør Shades Of Blue, har da også igennem de seneste 25 år placeret sig i sin helt egen kategori, hvor blues med nerve og autencitet er kendetegnet.

Med Tråde tilbage til Muddy Waters, Leadbelly og Howling Wolf bliver indtrykket af det ægte ikke mindre i James Loveless' fortolkninger - hvad enten det er fra det klassiske repertoire eller det er bandets egne numre, som den selvbiografiske "I'm Gonna Cut My Hair, and Get a Job".

Ind Imellem må man så frydes over Uffe Steen, der spiller guitar i særklasse. Ubesværet får han guitaren til at synge, til at græde eller til at le mens han som en tryllekunster river medrivende riff's ud af ærmet.
Bunden lægger Morten Brauner, med solidt basspil, hvor der også er plads til en lille solo ind i mellem. Så vandre den lange skikkelse, fordybet i musikken, rundt på scenen mens trommeslager Claus Daugaard passer swinget.

Glæd jer til en musikoplevelse ud over det sædvanlige, med landets blues-flagskib SHADES OF BLUE. Yderligere band info her:

Vores fantastiske Kokkehold: "Stig og hans finere mænd" tilbyder denne aften: Karry suppe, efterfulgt af Nakke Koteletter med Gemüse, og stadig for kun en flad hundredekronersseddel.
OBS: Sidste frist for køb af koncert billet inklusiv aftenens menu, er onsdag den 31-8-2016

Vi glæder os til vi ses igen...!

Os i BluesHouse

For nærmere info hold øje med vores hjemmeside, vores Facebook gruppe, samt plakater
3 SEP
Musik | Klassisk

Matiné: Michael Grube, violin, Kevin Laplante, klaver

Vor Frelser Kirke, kl. 11-12.

Lør. d. 3. september 2016, kl. 11-12.
Matiné med Michael Grube, violin og Kevin Laplante, klaver. Musik af bl.a. Brahms, Massenet, Tchaikovsky samt Ernst Bloch og Gerhard Track
3 SEP
Teater | Revy/kabaret

Pejseshow 2016 - Pejsen går til filmen

Hotel Pejsegården, kl. 20.30.

Lør. d. 3. september 2016, kl. 20.30.
Pris: (Entré: 335,00 dkk - 575,00 dkk) Køb/bestil billet til dette arrangement
Velkommen til årets show på Pejsegården En forrygende, flot ustyrlig morsom aften, hvor de fire skuespillere vil føre publikum gennem adskillige store filmperler, de største filmhits masser af sjove filmklip. HUSK - EN GO? FILM SKAL NYDES PÅ PEJSENPejseshow 2016 er ikke bare topunderholdning - det er så en aften med lækker mad fra Pejsegårdens landskendte Carvery Buffet. Det er dans til et af Danmarks bedste livebands - det er drinks cocktails i den roterende bar ikke mindst "sing along" i Jasons piano bar, hvor man kan nyde hans fantastiske spil ved det store flygel.STARRING: ANNETTE HEICK - CHRISTINE ASTRID - GORDON KENNEDY - MIKKEL SCHRØDER ULDALArrangementet kan så kombineres med overnatning, kontakt Pejsegården på tlf: 7575 1766
4 SEP
Musik | Klassisk

"Alt det jeg ikke kan nå om søndagen"

Sønderbro Kirke, kl. 16-17.

Søn. d. 4. september 2016, kl. 16-17.
Sønderbro Kirkes organist, Lára Bryndís Eggertsdóttir, indleder koncertsæsonen ved at åbne for sluserne og spille al den orgelmusik hun så gerne vil spille for jer. Der er nemlig ikke plads til det hele søndag formiddag! Undervejs vil hun fortælle om musikken og instrumenternes dronning: orglet
4 SEP
Musik | Folk/Vise/Country

"Septembers himmel er så blå."

Håndværkerforeningen, kl. 19.

Søn. d. 4. september 2016, kl. 19.
Visekoncert med solister og musikere fra Visens Venner - Århus & Visens Venner - Horsens
5 SEP
Musik | Andet/Ukendt

Sebastian

Horsens Ny Teater, kl. 20.

Man. d. 5. september 2016, kl. 20.
Siden Sebastian startede sin karriere, er der kommet nye generationer til i hans publikum, og derfor flokkes publikummer i alle aldre til hans koncerter Sange som "Hodja fra Pjort" samt "Rose" vil være at høre fra scenen - måske også "Romeo", "Når lyset bryder frem", "måske ku vi", "Nana" og nyere tilføjelser - alle plukket fra Sebastians vidtspændende repertoire med over 50 pladeudgivelser, filmmusik og musicals.

Så godt som enhver dansker er vokset op med Sebastians let genkendelige og fængende tone som lydspor. Sangene spiller på alle strenge - både de inderlige og de muntre. Der kan leges, kysses, elskes, grines og grædes til sangene, der indeholder et almengyldigt budskab til enhver.

Sangene lever også gennem andre kunstnere, som det kunne opleves på tv i "Toppen af poppen" i 2015. Men de tilføres naturligvis særligt liv gennem troubadouren selv, der kender sangene bedre end nogen anden
6 SEP
Musik | Klassisk

Højskoleformiddag

Torsted Kirke, kl. 10.30-13.

Tir. d. 6. september 2016, kl. 10.30-13.
Højskoleformiddag i Torsted Sognehus. Deniz B. Serinci: "Islamisk stat" Terrorbevægelsen Islamisk Stat (IS) erobrede hele verdens opmærksomhed, da de i 2014 pludselig erobrede kontrollen med store dele af Syrien og Irak Et foredrag om islamisk stat, og hvordan vi stopper radikalisering af unge i Danmark
7 SEP
Diverse | Natur

Drostholm voldsted

Drostholm Voldsted, kl. 19.

Ons. d. 7. september 2016, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Horsens Museum
I Vinten Skov ligger "Æ Hummelgårdsknold", et voldsted med vandfyldte grave. Her lå i middelalderen en nu for længst nedrevet borg. På turen fortælles om anlæggets historie, dagliglivet på borgen og om naturen omkring den
7 SEP
Teater | Show/stand up

Tankelæsning og bedrag

Horsens Ny Teater, kl. 19.

Ons. d. 7. september 2016, kl. 19.
Hvad hvis nogen kunne læse dine tanker? På sin helt egen uhøjtidelige, intelligente og humoristiske facon udøver Mikkel Gundersen sine 'mind tricks' på publikum, så vær beredt på at blive inddraget og overrasket Med over 2000 shows og foredrag i baggagen er Mikkel en erfaren herre udi tankelæsningens fornemme kunst. Han har også prøvet kræfter med genrer som trylleri, stand-up og teater. Den danske underholdningsbranche har også fået øjnene op for Mikkels kundskaber, og han erhverver sig bl.a. som konsulent for personligheder som Rune Klan, Ørkenens Sønner og Jan Hellesøe (kendt fra Fuckr m dn hjrne).

Første del af aftenen fortæller Mikkel i sit foredrag, om hvordan hjernen tager beslutninger - det vil sige, hvordan man TROR den træffer beslutninger. Mikkel giver konkrete eksempler på, hvordan hjernen kan bedrages. I anden del af aftenen vil Mikkel i et show anvende de teknikker, som han har fortalt om. Han vil manipulere og aflæse tanker alt sammen med det formål, at alle får et godt grin
Til 7 SEP
Diverse | Konference/seminar

Naturfagene Ud Af Boksen 2016

Learnmark Horsens, kl. 08.

Tir. d. 6. og ons. d. 7. september 2016, kl. 08.
Arrangør: Insero
Insero inviterer til den årlige lærerkonference 'Naturfagene Ud af Boksen' d. 6. 7. september 2016 Insero inviterer til den årlige lærerkonference 'Naturfagene Ud af Boksen' d. 6.-7. september 2016.

HVOR OG HVORNÅR?
Learnmark Horsens, Stadionsvej 2, 8700 Horsens.
Den 6. september 2016 kl. 8.00-16.00 og den 7. september 2016 kl. 8.00-15.00.

BLIV INSPIRERET OG DEL ERFARINGER MED DINE KOLLEGER
På konferencens to dage vil du få ny viden gennem inspirationsoplæg, du vil få konkrete værktøjer med hjem fra forskellige workshops og du møder kolleger på tværs af skoler, niveauer og fag.

HVEM ER KONFERENCEN FOR?
Alle undervisere og andre med interesse for naturvidenskab, teknik, innovation og entreprenørskab på tværs af grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

PRIS EXCL. MOMS
500 kr. for deltagere i Insero Horsens område.
1000 kr. for deltagere udenfor Insero Horsens område.

Se kortet over Insero Horsens område her: www.inserohorsens.dk/vores-lokalomraade

TILMELDING
Senest d. 2. september kl. 12.00
Afbud senest d. 1. september kl. 12.00

PROGRAM
Se det fulde program her
8 SEP
Diverse | Ekskursion

Pilates i naturen

Sundhedsteamets Oplysningsforbund, kl. 16.30.

Tor. d. 8. september 2016, kl. 16.30.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
En klassisk pilatestime i det fri Kernemuskulaturen styrkes, musklerne afspændes, og du bliver ladet op med frisk luft og energi. Pilates i det fri giver en stærk krop i balance. Kropsholdningen forbedres, og der løses op for spændinger og myoser Perfekt træning efter en arbejdsdag, der kan give ømme skuldre og et træt hoved. Alle kan være med uanset niveau, Vi mødes ved legepladsen i Bygholm Park. Medbring måtte og drikkedunk! Underviser er Pilatesinstruktør, Linda Jakobsen. Hold 16871
9 SEP
Teater | Revy/kabaret

Pejseshow 2016 - Pejsen går til filmen

Hotel Pejsegården, kl. 20.30.

Fre. d. 9. september 2016, kl. 20.30.
Pris: (Entré: 335,00 dkk - 575,00 dkk) Køb/bestil billet til dette arrangement
Velkommen til årets show på Pejsegården En forrygende, flot ustyrlig morsom aften, hvor de fire skuespillere vil føre publikum gennem adskillige store filmperler, de største filmhits masser af sjove filmklip. HUSK - EN GO? FILM SKAL NYDES PÅ PEJSENPejseshow 2016 er ikke bare topunderholdning - det er så en aften med lækker mad fra Pejsegårdens landskendte Carvery Buffet. Det er dans til et af Danmarks bedste livebands - det er drinks cocktails i den roterende bar ikke mindst "sing along" i Jasons piano bar, hvor man kan nyde hans fantastiske spil ved det store flygel.STARRING: ANNETTE HEICK - CHRISTINE ASTRID - GORDON KENNEDY - MIKKEL SCHRØDER ULDALArrangementet kan så kombineres med overnatning, kontakt Pejsegården på tlf: 7575 1766
9 SEP
Musik | Rock/Pop

Esben Kronborg

Kulisselageret, kl. 22.

Fre. d. 9. september 2016, kl. 22.
Pris: (Entré: Døre åbner kl. 21:00 70 kr) Køb/bestil billet til dette arrangement
10 SEP
Musik | Andet/Ukendt

Fødselsdagsfest

Horsens Ny Teater, kl. 13.

Lør. d. 10. september 2016, kl. 13.
HIP HURRA DET ER TEATRETS FØDSELSDAG! I efteråret kan vi på Horsens Ny Teater fejre vores 25 års jubilæum som kulturhus Vi indbyder derfor til kagemand og underholdning fra lokale talenter både på scenen i Store Sal og på scenen i den nye cafe. Oplev Pegani trylle, koret LAVA synge, Horsens Strygerne, Horsens Musikskoles Bigband og Horsens Politiorkester spille og dansere fra LN dans, der giver den gas.

Slotsbageriet bager en kæmpekagemand til festen, og vi serverer kaffe og saft til.

Arrangementet varer fra kl. 13 til 16, så kig ind når det passer dig