I samarbejde med www.kultunaut.dk
  • Filtrer
  • Søg

    Genre

Hansted å og Nørrestrand
Idræt & Motion

Hansted å og Nørrestrand

McDonalds, kl. 10-13.30.

12. Aug kl. 10-13.30
Dato: Onsdag den 12. august 2020, kl. 10-13.30. Pris: Ukendt Hjemmeside: Link Arrangør: Dansk Vandrelaug, Horsens afd Sted: McDonalds

I starter med at gå gennem kolonihaverne og videre over Hansted Å, ved den vestligste ende af Nørrestrand. Vi spiser tidlig frokost med udsigt over hele vådområdet. Herefter følger vi den øvre og nedre sti langs Nørrestrand. Ca 9 km.

Turledere: Merete Madsen Tlf: 28933303 og Iris Francek Tlf: 22497328

Guidede ture ved Den Genfundne Bro
Natur

Guidede ture ved Den Genfundne Bro

P-pladsen til Den Genfundne Bro, kl. 13-14.30.

12. Aug kl. 13-14.30
Dato: Onsdag den 12. august 2020, kl. 13-14.30. Pris: Ukendt Hjemmeside: Link Sted: P-pladsen til Den Genfundne Bro

Ved Den Genfundne Bro smelter kultur og natur sammen.

Tag med på en guidet tur ved Den Genfundne Bro, så du kan nyde den smukke natur ved Gudenåen, samtidig med at du hører den spændende historie tur om broen og den restaurering den gennemgik, efter at have været gemt væk i en dæmning ved Gudenåen siden 1925.

Tidspunktet for turen er lagt så man med fordel kan tage sin madkurv med og nyde maden eller kaffen i den skønne natur

Turen er gratis
Varighed: 1-1,5 time.
Mødested: Parkeringspladsen, Vestbirkvej 2A, 8740 Brædstrup - hvor naturstien krydser Vestbirkvej.
Turleder: Jesper Sandgaard - Horsens Kommunes guide. Tlf. 20436876 eller mail: dengenfundnebro@horsens.dk
Tilmelding: ikke nødvendig.

Se også om der er planlagte guidede ture til Den Genfundne Bro og Vestbirk Vandkraftværk her

Guidede ture for større grupper
Er I en større gruppe, der gerne vil på en guidet tur ved Den Genfundne Bro? Så kontakt guide Jesper Sandgaard på mail: dengenfundnebro@horsens.dk eller tlf. 20 43 68 76 i tidsrummet fra kl. 16.00-18.00 og hør mere

Find vej
Den nyanlagte P-plads ligger ved Vestbirkvej 2, Brædstrup. (Hvis du bruger GPS er det vigtigt at du indtaster Brædstrup, ellers havner du i Østbirk). Fra P-pladsen er der en kort gåtur på ca. 300 meter hen til broen. For ryttere er der etableret et vadested. Har man mod på det kan man også gå eller cykle en rundtur, forbi den gamle klædefabrik og Vestbirk Vandkraftværk. Turen er på ca. 3,7 km. Ønsker man flere dage i den smukke natur er der mulighed for overnatning på Vestbirk Camping.

Historien om Den Genfundne Bro
Den Genfundne Bro er på kort tid blevet en af de største attraktioner i Horsens. Kender du historien om broen eller vil du gerne have den opfrisket, så læs om Den Genfundne Bro her

Guidede ture i 2020

Onsdag 01.07 kl. 13.00
Lørdag 04.07 kl. 13.00
Søndag 19.07 kl. 13.00
Onsdag 12.08 kl. 13.00
Lørdag 29.08 kl. 13.00
Søndag 27.09 kl. 13.00
Onsdag 14.10 kl. 13.00

Åbent hus for børn i alderen 5 - 15 år
Idræt & Motion

Åbent hus for børn i alderen 5 - 15 år

Bowl'n'Fun, kl. 15.45.

13. Aug kl. 15.45
Dato: Torsdag den 13. august 2020, kl. 15.45. Pris: Ukendt Hjemmeside: Link Arrangør: Bowlingklubben Stars and Strikes Sted: Bowl'n'Fun

Kunne dit barn tænke sig at prøve at spille bowling, så er der her en oplagt mulighed når bowlingklubben Stars And Strikes afholder åbent hus i august og september. Alle er velkommen, om man er helt nybegynder eller let øvet.

Bowlingklubben Stars And Strikes inviterer til åbent hus for børn i alderen 5 - 15 år.

Kunne dit barn tænke sig at prøve kræfter af med bowlingen så kommer der her en mulighed. Torsdag d. 13/8 og torsdag d. 3/9 2020 afholder vi Åbent hus hvor det vil være en mulighed for at få lov til at lære lidt i forhold til at spille bowling. Det hele foregår i Bowl'n'fun i Horsens på Standkærvej. Vi starter kl. 15.45 med at finde det forskellige udstyr frem og en lille sjov opvarmning. Der er ingen deltager betaling.

Så kom og mød Oliver på 18 år som elsker at spille bowling: "Jeg kan godt lide det fællesskab og de træningsmuligheder der er i klubben og dermed den mulighed vi har for at kunne udvikle os."

Tilmelding til Maria på 51 88 72 30 eller på klubbens facebook side https://www.facebook.com/sashorsens/

Tangsafari med Nordisk Tang
Natur

Tangsafari med Nordisk Tang

Endelave Havn, kl. 11-14.

15. Aug kl. 11-14
Dato: Lørdag den 15. august 2020, kl. 11-14. Pris: Entré: 350 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: Aros Adventure Sted: Endelave Havn

På Endelave. Havets grøntsag - Tang vokser overalt langs de danske kyster og er en ressource som vi danskere ikke har lært at bruge endnu. Tang har mange gode egenskaber, og er et "bæredygtigt superfood".

Træk i gummistøvlerne og tag med på tangsafari i vandkanten.

På tangsafarien lærer du om de mest almindelige typer af tang, og sanker tang i vandkanten (du kan låne waders). Vi viser hvordan tang skal behandles, opbevares og tilberedes. Du får også mulighed for at tage tang med hjem til dit eget køkken. Der bliver uddelt smagsprøver og vi besøger Tanggården på Endelave.

Nordisk Tang Virksomheden Nordisk Tang bruger kun tang fra Norden, hvor det indgår i alt fra pesto, øl og sennep. Tang kan tilføre retter både smag, salt, konsistens og hjælper med at fremhæve andre smagsoplevelser, fordi det har et højt indhold af umami. Derfor udvikler de produkter med tang, som er lige til at sætte på bordet, og de tager interesserede med ud for at opleve tanghøsten, så kendskabet til tangens gode egenskaber udbredes. Nordisk Tang arbejder ud fra en bæredygtig og cirkulær tankegang, som ikke skader naturen.

Husk: Gummistøvler og praktisk tøj.

Bærepose til tang (til hjemmebrug).

Bemærk Arrangementet afholdes på øen Endelave. Der er flere færgeafgange dagligt til Snaptun. Arrangementet er tilpasset færgens ankomst og afgange. Bemærk at færgeturen ikke er inklusiv i arrangementet. Billetter kan bookes på https://www.oenendelave.dk/praktisk-info/faergefart/

Vi kan anbefale Endelave som en spændende og aktiv ø, med masser af oplevelser. Se mere om Endelave

Større grupper Vi laver gerne specialarrangementer for grupper, Kontakt os of forhør nærmere

Dagstur til Endelave
Natur

Dagstur til Endelave

Endelave

13. Aug
Dato: Torsdag den 13. til søndag den 16. august 2020 Pris: Entré: 435-610 kr Køb/bestil billet
Sted: Endelave

Tag med på en skøn endagstur til den lille ø Endelave, som ligger i Kattegat ud for Horsens Fjord. Her er ca. 10 km til Jylland, og sejlturen tager lidt over 1 time. Endelave By har bevaret sit hyggelige landsbypræg med gamle huse og frodige forhaver.

Den smukke, afvekslende natur med bl.a. det store, uberørte naturområde Øvre, gør besøget på Endelave til en stor oplevelse. Dato 13.08.20. Kl. 08:20.

Pris Abonnent: Voksen: 560 kr. + 15 kr. gebyr. Pensionist: 540 kr. + 15 kr. gebyr. Barn: 435 kr. 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent: Voksen: 610 kr. + 15 kr. gebyr. Pensionist: 590 kr. + 15 kr. gebyr. Barn: 485 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inkluderer færgebillet, kaffe/the og rundstykke på færgeturen, frokostbuffet og én øl eller vand, kaffe og kage samt de nævnte adgange i programmet.

Oplev skønne Endelave

På denne hyggelige endagstur til Endelave bliver vi, efter en dejlig færgetur med kaffe og rundstykker, modtaget på havnen af ø-guide Tove Yde. Her vil hun fortælle om dagens program. Efterfølgende går turen mod Museumsgården, hvor vi skal opleve det lille lokale museum, kirken, udsigten fra kirketårnet og en guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver. Efter en skøn og oplevelsesrig formiddag nydes frokosten på Endelave kro. Om eftermiddagen skal vi på en to timers ø-tur i traktorvogne gennem det fredede naturområde Øvre. Undervejs på turen skal vi nyde en kop kaffe og lidt hjemmebag, inden turen slutter midt i Endelave By. Her har vi en lille time til at udforske landsbyen, havnen og stranden, inden færgen sejler tilbage mod fastlandet.

Tidsplan

Kl. 08:20: Afgang Snaptun. Husk at medbringe tilsendt færgebillet. Kaffe/te og rundstykke på færgeturen, som serveres i salonen i venstre side af færgen.

Kl. 09:30: Ankomst til Endelave. Ø-guide Tove Yde tager imod jer på havnen.

Kl. 09:45: I skal have rundvisning på Endelave Museum, i kirken og kirketårnet samt have en guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver.

Kl. 12:00: Ø-guiden følger hele gruppen til kroen, hvor i får dejlig buffet med hjemmebagt brød, sild, lune retter, pålæg og ost samt en øl eller vand.

Kl. 13:00: Traktortur øen rundt. Der er kaffe og kage fra Cafe Havfruen med på turen.

Kl. 15:00: Traktoren sætter jer af midt i byen, så i kan opleve øen på egen hånd.

Kl. 16:10: Færgen sejler.

Ø-guiderne er teknisk arrangør.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at færgebilletten er vedhæftet kvitteringsmailen.
HUSK at printe og medbringe den på dagen
Der skal udskrives 1 færgebillet pr. købt Endelave billet.
Du skal selv sørge for transport til og fra færgen.
Vi mødes ved færgen, der sejler fra Snaptun Havn kl. 08.20. Kom i god tid

Kom godt i gang med kajak
Natur

Kom godt i gang med kajak

Husodde, kl. 09.

23. Aug kl. 09
Dato: Søndag den 23. august 2020, kl. 09. Pris: Køb/bestil billet
Sted: Husodde

Dette kursus er til dig, der gerne vil lære at få styr på din kajak, før du tager på tur. Glæden af din kajak bliver større når du kan styre din kajak i sted for at din kajak styrer dig.

Guidede ture ved Den Genfundne Bro
Natur

Guidede ture ved Den Genfundne Bro

P-pladsen til Den Genfundne Bro, kl. 13-14.30.

29. Aug kl. 13-14.30
Dato: Lørdag den 29. august 2020, kl. 13-14.30. Pris: Ukendt Hjemmeside: Link Sted: P-pladsen til Den Genfundne Bro

Ved Den Genfundne Bro smelter kultur og natur sammen.

Tag med på en guidet tur ved Den Genfundne Bro, så du kan nyde den smukke natur ved Gudenåen, samtidig med at du hører den spændende historie tur om broen og den restaurering den gennemgik, efter at have været gemt væk i en dæmning ved Gudenåen siden 1925.

Tidspunktet for turen er lagt så man med fordel kan tage sin madkurv med og nyde maden eller kaffen i den skønne natur

Turen er gratis
Varighed: 1-1,5 time.
Mødested: Parkeringspladsen, Vestbirkvej 2A, 8740 Brædstrup - hvor naturstien krydser Vestbirkvej.
Turleder: Jesper Sandgaard - Horsens Kommunes guide. Tlf. 20436876 eller mail: dengenfundnebro@horsens.dk
Tilmelding: ikke nødvendig.

Se også om der er planlagte guidede ture til Den Genfundne Bro og Vestbirk Vandkraftværk her

Guidede ture for større grupper
Er I en større gruppe, der gerne vil på en guidet tur ved Den Genfundne Bro? Så kontakt guide Jesper Sandgaard på mail: dengenfundnebro@horsens.dk eller tlf. 20 43 68 76 i tidsrummet fra kl. 16.00-18.00 og hør mere

Find vej
Den nyanlagte P-plads ligger ved Vestbirkvej 2, Brædstrup. (Hvis du bruger GPS er det vigtigt at du indtaster Brædstrup, ellers havner du i Østbirk). Fra P-pladsen er der en kort gåtur på ca. 300 meter hen til broen. For ryttere er der etableret et vadested. Har man mod på det kan man også gå eller cykle en rundtur, forbi den gamle klædefabrik og Vestbirk Vandkraftværk. Turen er på ca. 3,7 km. Ønsker man flere dage i den smukke natur er der mulighed for overnatning på Vestbirk Camping.

Historien om Den Genfundne Bro
Den Genfundne Bro er på kort tid blevet en af de største attraktioner i Horsens. Kender du historien om broen eller vil du gerne have den opfrisket, så læs om Den Genfundne Bro her

Guidede ture i 2020

Onsdag 01.07 kl. 13.00
Lørdag 04.07 kl. 13.00
Søndag 19.07 kl. 13.00
Onsdag 12.08 kl. 13.00
Lørdag 29.08 kl. 13.00
Søndag 27.09 kl. 13.00
Onsdag 14.10 kl. 13.00

Kryddersnapsetur til Endelave
Natur

Kryddersnapsetur til Endelave

Endelave, kl. 29.08.2020.

29. Aug kl. 29.08.2020
Dato: Lørdag den 29. august 2020, kl. 29.08.2020. Pris: Entré: 620-690 kr Køb/bestil billet
Sted: Endelave

Glæd dig til en oplevelsesrig dag på Endelave i kryddersnapsens tegn. Vi udforsker den hyggelige, danske ø på cykel og suger alle indtryk til os - og vejret er forhåbentlig med os, så vi kan nyde den sidste del af sommeren.

Denne tur byder på spændende smagsprøver og en interessante rundvisning. En oplevelse du ikke må gå glip af, hvis bare du har den mindste interesse for snaps. Dato 29.08.20. Kl. 09:45.

Pris Abonnent: 640 kr. + 15 kr. gebyr. Pensionist: 620 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent: 690 kr. + 15 kr. gebyr. Pensionist: 670 kr. + 15 kr. gebyr

Prisen er pr. person og inkluderer færgebillet, kaffe/the og rundstykke på færgen, leje af cykel, guidet rundtur og smagsprøver, pizzabuffet inkl. øl/vand på Café Havfruen, rundvisning og smagsprøver i Lægeurtehaven, snapsekit, kaffe/the og kage på færgen retur.

Kryddersnapsetur på cykel

Denne spændende kryddersnapsetur bliver i selskab med ø-guiden Tove Yde. Vi cykler rundt på øen og finder snapseurter i naturen og derudover får vi en rundvisning i Lægeurtehaven, hvor der her vil være særligt fokus på kryddersnaps. Vi får udleveret et snapsekit, hvorefter vi skal rundt i haven og mixe vores egne kryddersnapse. Glæd dig til en sjov og anderledes dag på en af Danmarks hyggeligste øer.

Program

09:45: Færgen sejler fra Snaptun. Der vil være kaffe/the og et rundstykke på færgeturen - der er dækket op til os i salonen i færgens venstre side.

10:55: Ankomst til Endelave. Ø-guiden Tove Yde vil tage imod os på havnen, hvorefter vi får udleveret cykler. Herefter skal vi på en guidet cykeltur i øens smukke natur på jagt efter snapseurter og andre gode sager - undervejs vil der være smagsprøver.

13:00: Pizzabuffet inkl. en øl eller vand hos Café Havfruen.

14:00: Vi cykler til Lægeurtehaven, hvor der er rundvisning med fokus på kryddersnaps - og selvfølgelig vil der være smagsprøver undervejs. Bagefter får vi udleveret et snapsekit, hvorefter vi skal rundt i haven og samle urter og mixe vores egen kryddersnaps.

16:05: Færgen sejler. Cyklerne afleveres på havnen, inden vi går ombord på færgen. Der vil blive serveret kaffe/the og kage på færgen - her vil der være dækket op til os i salonen i færgens højre side.

Ø-guiderne er teknisk arrangør.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at færgebilletten er vedhæftet kvitteringsmailen.
HUSK at printe og medbringe den på dagen
Der skal udskrives 1 færgebillet pr. købt Endelave billet.
Du skal selv sørge for transport til og fra færgen.
Vi mødes ved færgen, der sejler fra Snaptun Havn kl. 09:45. Kom i god tid

Åbent hus for børn i alderen 5 - 15 år
Idræt & Motion

Åbent hus for børn i alderen 5 - 15 år

Bowl'n'Fun, kl. 15.45.

3. Sep kl. 15.45
Dato: Torsdag den 3. september 2020, kl. 15.45. Pris: Ukendt Hjemmeside: Link Arrangør: Bowlingklubben Stars and Strikes Sted: Bowl'n'Fun

Kunne dit barn tænke sig at prøve at spille bowling, så er der her en oplagt mulighed når bowlingklubben Stars And Strikes afholder åbent hus i august og september. Alle er velkommen, om man er helt nybegynder eller let øvet.

Bowlingklubben Stars And Strikes inviterer til åbent hus for børn i alderen 5 - 15 år.

Kunne dit barn tænke sig at prøve kræfter af med bowlingen så kommer der her en mulighed. Torsdag d. 13/8 og torsdag d. 3/9 2020 afholder vi Åbent hus hvor det vil være en mulighed for at få lov til at lære lidt i forhold til at spille bowling. Det hele foregår i Bowl'n'fun i Horsens på Standkærvej. Vi starter kl. 15.45 med at finde det forskellige udstyr frem og en lille sjov opvarmning. Der er ingen deltager betaling.

Så kom og mød Oliver på 18 år som elsker at spille bowling: "Jeg kan godt lide det fællesskab og de træningsmuligheder der er i klubben og dermed den mulighed vi har for at kunne udvikle os."

Tilmelding til Maria på 51 88 72 30 eller på klubbens facebook side https://www.facebook.com/sashorsens/

Tangsafari med Nordisk Tang
Natur

Tangsafari med Nordisk Tang

Endelave Havn, kl. 11-14.

5. Sep kl. 11-14
Dato: Lørdag den 5. september 2020, kl. 11-14. Pris: Entré: 350 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: Aros Adventure Sted: Endelave Havn

På Endelave. Havets grøntsag - Tang vokser overalt langs de danske kyster og er en ressource som vi danskere ikke har lært at bruge endnu. Tang har mange gode egenskaber, og er et "bæredygtigt superfood".

Træk i gummistøvlerne og tag med på tangsafari i vandkanten.

På tangsafarien lærer du om de mest almindelige typer af tang, og sanker tang i vandkanten (du kan låne waders). Vi viser hvordan tang skal behandles, opbevares og tilberedes. Du får også mulighed for at tage tang med hjem til dit eget køkken. Der bliver uddelt smagsprøver og vi besøger Tanggården på Endelave.

Nordisk Tang Virksomheden Nordisk Tang bruger kun tang fra Norden, hvor det indgår i alt fra pesto, øl og sennep. Tang kan tilføre retter både smag, salt, konsistens og hjælper med at fremhæve andre smagsoplevelser, fordi det har et højt indhold af umami. Derfor udvikler de produkter med tang, som er lige til at sætte på bordet, og de tager interesserede med ud for at opleve tanghøsten, så kendskabet til tangens gode egenskaber udbredes. Nordisk Tang arbejder ud fra en bæredygtig og cirkulær tankegang, som ikke skader naturen.

Husk: Gummistøvler og praktisk tøj.

Bærepose til tang (til hjemmebrug).

Bemærk Arrangementet afholdes på øen Endelave. Der er flere færgeafgange dagligt til Snaptun. Arrangementet er tilpasset færgens ankomst og afgange. Bemærk at færgeturen ikke er inklusiv i arrangementet. Billetter kan bookes på https://www.oenendelave.dk/praktisk-info/faergefart/

Vi kan anbefale Endelave som en spændende og aktiv ø, med masser af oplevelser. Se mere om Endelave

Større grupper Vi laver gerne specialarrangementer for grupper, Kontakt os of forhør nærmere

Dagstur til Endelave
Natur

Dagstur til Endelave

Endelave

3. Sep
Dato: Torsdag den 3. til søndag den 6. september 2020 Pris: Køb/bestil billet
Sted: Endelave

Tag med på en skøn endagstur til den lille ø Endelave, som ligger i Kattegat ud for Horsens Fjord. Her er ca. 10 km til Jylland, og sejlturen tager lidt over 1 time. Endelave By har bevaret sit hyggelige landsbypræg med gamle huse og frodige forhaver.

Den smukke, afvekslende natur med bl.a. det store, uberørte naturområde Øvre, gør besøget på Endelave til en stor oplevelse. Ny dato 03.09.2020. Kl. 08:20.

Pris Abonnent: Voksen: 560 kr. + 15 kr. gebyr. Pensionist: 540 kr. + 15 kr. gebyr. Barn: 435 kr. 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent: Voksen: 610 kr. + 15 kr. gebyr. Pensionist: 590 kr. + 15 kr. gebyr. Barn: 485 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inkluderer færgebillet, kaffe/the og rundstykke på færgeturen, frokostbuffet og én øl eller vand, kaffe og kage samt de nævnte adgange i programmet.

Oplev skønne Endelave

På denne hyggelige endagstur til Endelave bliver vi, efter en dejlig færgetur med kaffe og rundstykker, modtaget på havnen af ø-guide Tove Yde. Her vil hun fortælle om dagens program. Efterfølgende går turen mod Museumsgården, hvor vi skal opleve det lille lokale museum, kirken, udsigten fra kirketårnet og en guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver. Efter en skøn og oplevelsesrig formiddag nydes frokosten på Endelave kro. Om eftermiddagen skal vi på en to timers ø-tur i traktorvogne gennem det fredede naturområde Øvre. Undervejs på turen skal vi nyde en kop kaffe og lidt hjemmebag, inden turen slutter midt i Endelave By. Her har vi en lille time til at udforske landsbyen, havnen og stranden, inden færgen sejler tilbage mod fastlandet.

Tidsplan

Kl. 08:20: Afgang Snaptun. Husk at medbringe tilsendt færgebillet. Kaffe/te og rundstykke på færgeturen, som serveres i salonen i venstre side af færgen.

Kl. 09:30: Ankomst til Endelave. Ø-guide Tove Yde tager imod jer på havnen.

Kl. 09:45: I skal have rundvisning på Endelave Museum, i kirken og kirketårnet samt have en guidet tur med spændende fortællinger og smagsprøver.

Kl. 12:00: Ø-guiden følger hele gruppen til kroen, hvor I får dejlig buffet med hjemmebagt brød, sild, lune retter, pålæg og ost samt en øl eller vand.

Kl. 13:00: Traktortur øen rundt. Der er kaffe og kage fra Cafe Havfruen med på turen.

Kl. 15:00: Traktoren sætter jer af midt i byen, så i kan opleve øen på egen hånd.

Kl. 16:10: Færgen sejler.

Ø-guiderne er teknisk arrangør.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at færgebilletten er vedhæftet kvitteringsmailen.
HUSK at printe og medbringe den på dagen
Der skal udskrives 1 færgebillet pr. købt Endelave billet.
Du skal selv sørge for transport til og fra færgen.
Vi mødes ved færgen, der sejler fra Snaptun Havn kl. 08.20. Kom i god tid

Yoga for mennesker med sclerose (H)
Idræt & Motion

Yoga for mennesker med sclerose (H)

Forum Horsens, 8 kursusdage kl. 10-11.30.

3. Sep 8 kursusdage kl. 10-11.30
Dato: Torsdag den 3. september til torsdag den 29. oktober 2020, 8 kursusdage kl. 10-11.30. Pris: Pris: 610 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Horsens Folkeoplysning Sted: Forum Horsens

Underviser: Kirsten Lange Røddik. Dette hold er for dig, som ønsker at blive guidet igennem bestemte yogaøvelser, som især har beroligende effekt på vores nervesystem.

Vi lægger særlig vægt på åndedrættet samt det at være tilstede og finde glæden i nærværet.
Dette hold er hensyntagende, hvormed vi har god tid og plads til, at du kan blive guidet og få en personlig vejledning i din egen træning. Vi anvender yogaudstyr i undervisningen, som du finder i lokalet. Derved tilpasser vi yogastillingerne netop til dig. Hver træning slutter med en afspænding, som skaber ro i dit sind og energi i din krop.
Hold: 20-62205

Viser 1-12 ud af 16 resultater 1 2