Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 364 events i Ishøj Kommune fra/efter 25. feb. 2020

25 Feb Skuespil

Tommelise

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 09.30 & 11.15.
Pris: (Entré: Abonnement/Klub: 75 kr, Børn/Unge: 55 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 85 kr, Løssalg: 125 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Teater, Brentedalen 8, Ishøj
Teater for børn. Aldersgruppe: 3-9 år. Varighed: 45 min uden pause. Hvem er hun den lille pige? Hvor hører hun til? Er det mon i den mudrede sump hos de besidderiske, opblæste tudser? Eller blandt de sofistikerede, men fordomsfulde biller? Måske hører hun hjemme på et ensomt åkandeblad, der stille flyder med strømmen? Eller trygt under jorden som kone til muldvarpen i en verden fyldt med goder, men hvor solen aldrig skinner?
Ishøj Teaters nye ensemble fortolker H. C. Andersens gamle eventyr om Tommelise. Gennem musik, sang, masker og fysisk komik skaber de tre skuespillere et poetisk univers. Ved brug af lyseffekter og enkle teatralske elementer stimuleres tilskuernes fantasi og inviteres til at digte med og begejstres over teaterets essentielle magi

Medvirkende: Annevig Schelde Ebbe, Mette Alvang, Vika Mia Dahlberg-Hansen

Instruktør: Erkan Uyaniksoy
Koncept: Vika Mia Dahlberg-Hansen
Koncept: Mette Alvang
Koncept: Annevig Schelde Ebbe
Lyddesigner: Sofie Faurschou
Vis kort
25 Feb Andet

Babysalmesang

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 10.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83B, Ishøj
Vis kort
25 Feb Andet

Krop, sjæl og samvær for seniorer

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13-15.30.
Pris: (Fri entré)
Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj
Er du mellem 60 og 75 år og har du lyst til at prøve kræfter med nye aktiviteter, der inspirerer til at holde hjernen i gang? OBS: Ingen ledige pladser. I 2050 vil antallet af ældre over 80 år være tredoblet. Mange får derfor flere aktive år, efter de går på pension. Men hvordan holder vi vores hjerne frisk så længe som muligt? Forskning viser, at fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er vigtige elementer; og det er aldrig for sent at gå i gang. Derfor deltager Kulturium Bibliotek i et innovativt pilotprojekt støttet af Nordea-fonden. Projektet hedder Hold Hjernen Frisk, og det er anden gang, at Kulturium Bibliotek afholder forløbet.

Otte tirsdage med fast program
'Hold Hjernen Frisk: Krop, sjæl og samvær for seniorer' er navnet på forløbet som afholdes på Kulturium Bibliotek otte tirsdage kl. 13 - 15.30 med opstart den 14. januar 2020. Til forløbet bliver der lavet aktiviteter, der holder hjernen frisk, kroppen i gang og humøret højt. Der vil være et fast program til hver mødegang, som starter med en fællesang, hvorefter der vil være 45 minutters sjov bevægelse, f.eks. dans eller koordineringsøvelser (instrueret af en bevægelsesvejleder). Herefter vil der være pause med kaffe og tid til en snak, og arrangementet vil slutte af med samtalecafé, højtlæsning og samtale, quiz eller erindringsværksted.

OBS: Ingen ledige pladser.

Mødegange

14/121/128/1 4/2Ferie i uge 7 18/225/23/310/3

Om Hold Hjernen Frisk
I det 3-årige projekt, Hold Hjernen Frisk, vil projektpartnerne DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Sangens Hus og Dansekapellet omsætte forskningsbaseret viden til engagerende og fællesskabsskabende aktiviteter for seniorer omkring pensionsalderen og udbrede eksisterende viden i forskellige formater. Ud over Kulturium Bibliotek, deltager biblioteker over hele landet i projektet, som er ledet af DGI. Læs mere om Hold Hjernen Frisk på projektets hjemmeside: www.dgi.dk/holdhjernenfrisk
Vis kort
25 Feb Andet

Samtale på Dansk

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 15-16.30.
Pris: (Fri entré)
Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj
Hver tirsdag kl. 15 er der samtalecafé på biblioteket, hvor vi øver os på dansk i små samtalegrupper. Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig. Har du brug for øvelse i dansk gennem samtale eller har du lyst til at være frivillig og hjælpe andre med at blive bedre til dansk?

Samtale på Dansk et et netværk som mødes hver tirsdag kl. 15-16.30 på Kulturium Bibliotek, hvor det handler om at forbedre sine danskkundskaber gennem hyggelig samtale. Alle er velkomne uanset om du har behov for at forbedre dit dansk, eller om du som frivillig har lyst til at tale med- og lære nye mennesker at kende.

Se klip om Samtale på Dansk herunder:

Om Samtale på Dansk
  • Samtale på Dansk har eksisteret siden 2015
  • Vi et et netværk, der mødes i små grupper og forbedrer vores dansk gennem samtale
  • Vi er mere end 15 nationaliteter, der får eller har fået hjælp
  • Nogle af os har boet i Danmark længe og nogen er flyttet hertil for nylig.


Er du nysgerrig?

Du er velkommen til at skrive til os på samtalepaadansk@gmail.com eller blive medlem af vores facebookgruppe Samtale på Dansk, hvor du kan følge med i hvad vi laver.

Bliv frivillig

Har du lyst til at være frivillig og hjælpe andre til at blive bedre til dansk? Så mød op til en af vores samtalecaféer på biblioteket. Du er også velkommen til at skrive til Samtale på Dansk på samtalepaadansk@gmail.com
Vis kort
25 Feb Møder

Menighedsrådsmøde

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 19.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort
25 Feb Foredrag

Søvnstarteren (Udsolgt)

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj
Kom med, når søvnvejleder Heidi Jørgensen fortæller om søvnens betydning og giver gode råd til at sikre sig en god søvn. Vi er født med evnen til at sove. Søvnen sørger for at krop og hjerne genopbygges og fungerer så optimalt som muligt dag efter dag - hvis altså der er både kvalitet og kvantitet i vores søvn. Desværre er der mange, der kender til søvnmangel og søvnløshed. Søvnvejleder Heidi Jørgensen fortæller om søvnens betydning og giver gode solide råd og enkel vejledning til, hvad vi selv kan gøre i hverdagen for at sikre os en god søvn.

OBS: Arrangementet er udsolgt.
Vis kort

Sonic The Hedgehog

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 14.
Kulturium Biograf, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Amerikansk action-komediefilm om pindsvinet Sonic, som kommer til jorden for at undslippe onde kræfter, der ønsker at stjæle hans superevner. Jim Carrey og Ben Schwartz spiller hovedrollerne, og filmen er instrueret af Jeff Fowler.
Vis kort

Klovn 3: The Final

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 14 & 19.
Kulturium Biograf, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Frank fejrer 50-års fødselsdag - resten er en hemmelighed. Filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard med manuskript af Frank Hvam og Casper Christensen.
Vis kort
25 Feb Familiefilm

Dumbo (1919) - Dansk tale

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 16.30.
Kulturium Biograf, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Fra Disney og den visionære Tim Burton kommer eventyret om elefanten Dumbo med de meget store ører. Den klassiske historie for hele familien præsenteres her som en live spillefilm med blandt andre Eva Green, Michael Keaton, Colin Farrell og Danny DeVito.
Vis kort
25 Feb Dokumentar

The Cave (DK/SY)

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 16.30.
Kulturium Biograf, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Dansk-syrisk dokumentarfilm om en syrisk læge, der sammen med to kolleger har lavet et midlertidigt hospital i en hule, hvor de tager sig af den syriske borgerkrigs ofre. Filmen er instrueret af Feras Fayyad.
Vis kort