Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 562 events i Ishøj Kommune fra/efter 21. sep. 2018

21 Sep Fernisering

Vestegnens B-sider

Fre. d. 21. september 2018, kl. 17-19.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj
Kom og oplev unge kulturskabere vende Vestegnen på hovedet, hvor vi blandt andet har inviteret Ahmad Mahmoud til en god debat om det at være fra Vestegnen. "Alle ser på Vestegnen som en stor B-side", siger Olivia på 15 år. Vi udfordrer fordomme og myter gennem lyd, billede og kunst, og sætter fokus på de positive B-sider af Vestegnen, som sjældent bliver fremstillet i medierne.

Alle er velkomne - unge som gamle - til en formidabel fredagsfernisering i parkeringskælderen ved Ishøj Bibliotek, hvor du vil få mulighed for at se Vestegnen på en helt ny måde. Vi mødes på biblioteket kl. 17.

Arrangementet er gratis og er en del af USKIK
Vis kort
21 Sep Andet/Ukendt

Sing Sing Sing

Fre. d. 21. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 235,00 dkk - 255,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Danmarks mest utænkelige bandkonstellation. en rocksanger-radiovært, en tdl. GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret 'Hit med sangen'- tv-kendis en kommende pop-pensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed. Bandet svæver, som humlebien, i skøn uvidenhed om, at projektet er nærmest naturstridigt faktisk ikke burde kunne lette fra jorden. Dét har Sing Sing Sing gennem årene klart modbevist, for flyve - det kan ensemblet i høj grad.

Sing Sing Sing er: Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer SørenJacobsen.

Du har sikkert hørt sangene fra In This Together, det andet seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet: Come Back Home var en radiodarling nærmest et fænomen på de sociale medier endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tvudsendelsen: "Landmand søger kærlighed".
Med alle medlemmers aktive medvirken i sangskrivningen, er variation i repertoirets klang udtryk sikret - både på albums ved koncerterne.
Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower straight pop er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal kor for alle pengene.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort

De Utrolige 2 - Dansk tale

Fre. d. 21. september 2018, kl. 14.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Animeret familiefilm om den lille familie med superkræfter, hvor de bliver udfordret af en ny superskurk. Skurkens geniale plan truer alt og alting, men familien viger ikke tilbage. Slet ikke, når de har Frozone ved deres side. Instrueret af Brad Bird.
Vis kort
21 Sep Action/Drama

Åbenbaringen

Fre. d. 21. september 2018, kl. 14 & 19.15.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Fransk drama, hvor journalisten Jacques, der har ry for at være en objektiv efterforsker, rekrutteres af Vatikanet. Han skal undersøge en mystisk sag i en lille fransk landsby, hvor en ung pige påstår at have set Jomfru Marias genfærd.
Vis kort
21 Sep Familiefilm

Iqbal og Den Indiske Juvel

Fre. d. 21. september 2018, kl. 16.30.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Dansk familiefilm, hvor Iqbals tante Fatwa er blevet udnævnt til Vogter af Den Indiske Juvel. Så Iqbal overtaler sin far til at hele familien skal med til Indien for at overvære ceremonien., men som altid går det ikke lige som planlagt.
Vis kort

Den dag på stranden

Fre. d. 21. september 2018, kl. 17.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Britisk drama, hvor et ungt, nygift par i 1962 fejrer deres bryllup på et badehotel. Florence er af fin familie, mens Edward kommer fra mere ydmyge kår. Alligevel har de fundet sammen, men bryllupsnatten ender som en smerteligt ydmygende affære.
Vis kort

Ditte & Louise

Fre. d. 21. september 2018, kl. 19.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Dansk komedie om to midaldrende skuespillerinder, som indser, at de eneste roller, de bliver tilbudt, er som nogens mor eller "gammel luder". Så Ditte griber til en radikal beslutning og klæder sig ud som mand. Med Ditte Hansen og Louise Mieritz.
Vis kort
22 Sep Fodboldkamp

Fodboldkamp Herre-DS pulje 2 - Ishøj IF mod LSF

Lør. d. 22. september 2018, kl. 14.
Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Vejledalen 17, Ishøj
Vis kort
22 Sep Andet/Ukendt

Hush - Acoustic tour

Lør. d. 22. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 205,00 dkk - 225,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj
HUSH - Acoustic Tour Efter en stor, udsolgt bandtour i foråret, tager hele Danmarks HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet kommer helt tæt på publikum. At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne hos deres trofaste publikum, det blev ikke mindst cementeret i foråret, hvor bandet spillede en udsolgt succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album "SAND". Koncertanmelderne skrev: ***** "Ren magi"Gaffa
***** "Hush flyver højere end nogensinde"Fyens Stiftstidende
**** "Decideret smertestillende" Aarhus Stiftstidende
***** "Dorthe Gerlach er et fund på en scene" Randers Amtsavis

Nu er HUSH igen klar til at indtage landets scener, men denne gang med et akustisk intimt setup, der lader publikum komme helt tæt på den populære duo Dorthe Gerlachs smukke stemme.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet "A Lifetime", de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

Deres dugfriske album "SAND", der blev udgivet i begyndelsen af 2018, er af Gaffa blevet kaldt et "uomtvisteligt nødvendigt album", Ekstra Bladet skrev bl.a: "Stilfærdigt glødende sange som 'Letting Go of a Dream', 'Friends Forever'og titelnummeret cementerer Hushs sikre greb om genren, 'Sand' er et troværdigt indbydende bud på meningsfuld popmusik for voksne

Hush er tilbage i topform."Det er, blandt andet, sange fra "SAND" publikum får muligheden for at opleve mere organisk på den kommende akustiske tour. Tjek datoerne her glæd dig!

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort

De Utrolige 2 - Dansk tale

Lør. d. 22. september 2018, kl. 14.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Animeret familiefilm om den lille familie med superkræfter, hvor de bliver udfordret af en ny superskurk. Skurkens geniale plan truer alt og alting, men familien viger ikke tilbage. Slet ikke, når de har Frozone ved deres side. Instrueret af Brad Bird.
Vis kort