Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 224 events i Ishøj Kommune fra/efter 26. apr. 2018

29 Apr Jazz

Basement Jazzband

Søn. d. 29. april 2018, kl. 13.
Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Bandet startede i en kulkælder for at spille glad jazzmusik, deraf navnet Basement Jazzband. Den gode kælderstemning og de swingende jazzrytmer blev hurtigt populære uden for øvelokalet, og en fanskare voksede op. Publikum fornemmer tydeligt synergien i bandet og nyder den disciplinerede og dixiestil. Sven Levandowsky og Ishøj Kultur Café siger tak for en god sæson - måske ses vi på Bredekærgård i løbet af sommeren
Vis kort
30 Apr Andet

VK - Babysalmesang v. Rie Forsell

Man. d. 30. april 2018, kl. 11.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort
1 Maj Andet

IK - Babysalmesang

Tir. d. 1. maj 2018, kl. 10.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort

Gangfællesskabet GoRun Ishøj

Tir. d. 1. maj 2018, kl. 11.
Pris: (Gratis)
Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Vejledalen 17, Ishøj
Gratis motion for alle i Ishøj! GoRun Ishøj er et gratis og enkelt motionstilbud for dig, der gerne vil gå sammen med andre. Motion hos os er socialt og sjovt! Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med. Vi mødes ved Ishøj Idræts & Fritidscenter. Gratis motion for alle i Ishøj!
GoRun Ishøj er et gratis og enkelt motionstilbud for dig, der gerne vil gå sammen med andre. Motion hos os er socialt og sjovt!
Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med.

Vi mødes ved Ishøj Idræts & Fritidscenter.
Der motioneres på Kløverstierne med flade og naturskønne ruter på enten 2,5 km eller 5,5 km. Du bestemmer selv, hvilken rute du vil gå.

GoRun er et forholdsvis nyt gå- og løbekoncept til hele Danmark. Det styrker sundheden, giver god energi og fællesskab med andre. Læs mere på www.bevaegdigforlivet.dk/gorun

Der er GoRun i Ishøj hver tirsdag kl. 11.00.
Vis kort
2 Maj Andet

IK Syng Med

Ons. d. 2. maj 2018, kl. 14.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort
2 Maj Andet/Ukendt

Mirja Klippel (50/50 koncert)

Ons. d. 2. maj 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 55 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Prisvindende sangskriver forener vildskab, poesi og melankoli. Årets Sangskriver - det var den ærefulde pris, som juryen ved Danish Music Awards Folk i 2016 valgte at tildele den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel. Klippel, der har base i København, fik prisen på baggrund af sit debutalbum, Lift Your Lion, som hun udgav i foråret 2016 sammen med den anerkendte danske guitarist, Alex Jønsson.

Klippel synger om kærlighed, krig og afsavn; om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Om skovene, søerne og dyrene. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed - og om aldrig helt at høre til. Teksterne er en perlerække af intense og til tider indestængte følelser, som eksploderer, når Klippels dybe, længselsfulde stemme og spanske guitar møder Jønssons falset og frit fraserende, elektriske guitar.

Sammen skaber de et knitrende, musikalsk univers, der konstant er i bevægelse. Som nordlyset, der det ene sekund står knivskarpt og det næste sekund flagrer og flakker i uforudsigelige formationer. Der er åbne akkordprogressioner, frie, solistiske guitarpræstationer og iørefaldende meloditoner, der sender de inderste tanker og følelser på himmelflugt.

Klippels musik er et nødblus - poetiske og personlige sange, der lyser op i selv de dybeste skove og mørkeste sind
Vis kort
2 Maj Møder

IK Form din kirke

Ons. d. 2. maj 2018, kl. 20.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort
3 Maj Gudstjeneste

Familiegudstjeneste ved Margit Sophie Mathiasen Nielsen

Tor. d. 3. maj 2018, kl. 17.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort
4 Maj Gudstjeneste

VK Ishøj Kulturnat

Fre. d. 4. maj 2018, kl. 16.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
ISHØJ KULTURNAT i VEJLEÅ KIRKE "Langt fra Las Vegas". Fredag d. 4. maj afholdes der Kulturnat i Ishøj kommune med temaet "Las Vegas". Vejleå Kirke deltager med et program, der ligger lidt ude på kanten af Kulturnattens øvrige arrangementer, idet vi kalder vores bidrag "Langt fra Las Vegas". PROPGRAM:Kl. 16.00 - 22.00: Fotoudstillingen "De Drømmer stadig". v. FACE THE WORLD - billeder af syriske flygtningebørn.Kl. 18.00 - 19.00: Fællesspisning ved Næstehjælperne til 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn.Kl. 19.00 - 20.00: Gospelkoncert med Ice GloryKl. 20.00 - 20.30: Kaffe & kage ved Ishøj sogns Menighedspleje til 20 kr.kl. 20.30 - 21.00: Lysandagt i kirken v. Asta Gyldenkærne
Vis kort

Kulturnatten på biblioteket

Fre. d. 4. maj 2018, kl. 18-22.
Pris: (Fri entré)
Ishøj Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj
Ishøj bibliotek er endnu engang med til Ishøj Kulturnat, under temaet Las Vegas. Hele aftenen er der casino på bibliotekstorvet med både Black Jack og roulette, og indenfor kan man spille kæmpespil, eller se film.

Program:

Kl. 19 Litteraturbingo og vin. Der er mulighed for at vinde en præmie

Kl. 19 Tryllekunstner Anders Lassen underholder rundt om på biblioteket. Der serveres popcorn.

Kl. 20 Musik med Me and Maria, inkl. Kaffe/te med kage fra Cakelicious

Kl. 22 Fælles afslutning i Ishøj Byhave med årstidens suppe og fællessang

Hele aftenen:

Spil Kæmpe Mikado, Skak og Kaste Grise

Film: Oceans Eleven

Vis kort