Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 203 events i Ishøj Kommune fra/efter 25. mar. 2019

McGoozer, solo

Fre. d. 5. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 120,00 DKK) Køb/bestil billet
Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj
McGoozer. Paul McGee, bedre kendt som McGoo, tog musikken til sig i en tidlig alder. Hans søskende havde en stor indflydelse på hans kærlighed til musik sammen med de påvirkninger, der findes i hans hjemland Skotland. Med sin bror, Brian, der er grundlægger af Simple Minds hans anden bror Owen (AKA Owen Paul), der i sommeren 1986 havde et megahit med "You're My Favorite Waste of Time", er det ikke overraskende, at McGoo har brugt hele livet fordybet i musikbranchen.

Hans karriere i musik begyndte med "The Official Tribute to the Blues Brothers", hvor han skiftede mellem at spille rollerne som både Jake Elwood Blues, da han turnerede med denne teaterproduktion. I de tre år, hvor han var involveret i denne produktion, turede McGoo to gange i Europa, turnerede Storbritannien i et helt år deltog i et seks måneders ophold i Londons West End.

Disse år var yderst vigtige i hans eget band, McGoozer, da han tilbød ham udbredt eksponering samt erfaringer, som han kunne basere fremtidige sange på. Da hans tid med "Blues Brothers" aftog, fokuserede han på at lave sin egen musik, de melodiske anthems, som hans navn bliver synonymt med.

Et andet højdepunkt i karrieren var tiden med Mike and the Mechanics. McGoo sang på deres studiealbum "Rewired" turnerede hele Europa som support for Phil Collins på dennes verdensturné optrådte på festivaler stadioner med over 70 tusind mennesker ad gangen. "Det var virkelig fantastisk at komme til at arbejde med så musikalske giganter som Mike Rutherford Paul Carrack", bemærker McGoo.

Steve Shippee fra ShipWright Productions: "Paul McGee er en sanger / sangskriver med et vokalområde, der minder om Axl Rose en tone / melodi, der ofte beskrives som en mandlig Adele. Han fortæller en historie med sin rock / pop-stil musik, der fremkalder en følelse af positivitet personlig forbindelse. Han kan dække folk som Aha, Ed Sheeran Taylor Swift med sin unikke fortolkning af deres musik, men hans originale melodier er hans sande kunstværker. "Steve Shippee, administrerende direktør for ShipWright Productions

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
6 Apr Andet/Ukendt

The Consolation

Lør. d. 6. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 90,00 dkk - 135,00 dkk)
Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj
D'herrer i The Consolation er blandt bannerførerne på den hjemlige scene for americana-musikken. Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 P5 med deres smittende melodiøse blanding af country amerikansk inspireret rock, som det fx høres i sange som "Portland Girl", "Manitoba" turnéhymnen "The Heart Of It All". Bandet har endvidere turneret massivt i hele landet, på festivaler, regionale spillesteder tilrøgede værtshuse, hvor støvet autentisk rootsmusik gør sig rigtigt godt.

Inspirationskilderne spænder fra countrykoryfæer som Johnny Cash Waylon Jennings, over folk rock-pionerer som Neil Young, The Band Bob Dylan, til country- "blue collar" rockartister som The Eagles, Bruce Springsteen Tom Petty & The Heartbreakers. Men når referencerne er nævnt, så må man sige at The Consolation sin helt egen sound, som er fuldstændig unik for den danske scene. Bandets musik er en smeltedigel af amerikanermusik af bedste skuffe, tilført et distinkt nordisk islæt, hvor melankolien eftertænksomheden ofte sniger sig elegant ind i de iørefaldende sange. Bandet skaber et univers, hvor hjemve møder udlængsel, hvor små som store emner tages op. På radiosinglen "Miss America" (2017), som forsanger Nis Gaarde skrev i New York på valgaftenen i 2016, kan man fx spore et klart frustreret ambivalent forhold til USA. "Red, white & blue, you are not the girl that I once knew..." lyder teksten bittersødt.

I 2018 udsender The Consolation albummet "Heartland", som fortsætter den røde tråd, men samtidig udvikler udfordrer bandets udtryk. Sangene på "Heartland" tager fat om en række emner, der har udgangspunkt i det kontrastfulde amerikanske samfund. Skellet mellem befolkningerne i byen på landet, dødsstraf, voksende politisk isolationisme højreradikalisering, så videre. Men sangene handler så om kærligheden til et smukt fascinerende land, hvor drømme opstår, bliver knust eller går i opfyldelse. Bandet inviterer i allerhøjeste grad lytteren med på en musikalsk rejse, hvor der både er noget til hjertet, til hjernen til danskeskoene.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
7 Apr Gudstjeneste

Højmesse ved Michael Rønne Rasmussen

Søn. d. 7. april 2019, kl. 10.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Mariæ bebudelses dag.
Vis kort
7 Apr Gudstjeneste

Højmesse ved Margit Sophie Mathiasen Nielsen

Søn. d. 7. april 2019, kl. 10.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Mariæ bebudelses dag.
Vis kort
7 Apr Jazz

Jazz med Jesper Thilo Kvintet

Søn. d. 7. april 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Ja.) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Jesper Thilo er en af de mest toneangivende saxofonister. 'Mr. Mainstream' har dybe rødder i den amerikanske swing og bebop. Disse traditioner har Thilo tilegnet sig med en sådan indlevelse og et sådant håndelag, at han suverænt er en af de mest fremtrædende europæiske tenorsaxofonister i mainstreamjazzen.
Entré
Vis kort
8 Apr Rock/Pop

Kordag for 4. klasserne i Ishøj

Man. d. 8. april 2019, kl. 09.
Pris: (Fri entré)
Ishøj Kulturskole, Vejledalen 9, Ishøj
4. klasseelever fra skolerne i Ishøj mødes på Ishøj Kulturskole og synger sammen.
Vis kort
8 Apr Foredrag

VK Højskoleeftermiddag

Man. d. 8. april 2019, kl. 14.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort
9 Apr Andet

IK institution besøg/Ane

Tir. d. 9. april 2019, kl. 09.45.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort
9 Apr Andet

IK Babysalmesang

Tir. d. 9. april 2019, kl. 10.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort
9 Apr Andet

IK konfirmationsforberedelse/Ane

Tir. d. 9. april 2019, kl. 14.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort