Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 550 events i Ishøj Kommune fra/efter 23. sep. 2018

23 Sep Gudstjeneste

Højmesse ved Michael Rønne Rasmussen

Søn. d. 23. september 2018, kl. 10.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
17. s. e. trin.
Vis kort
23 Sep Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Asta Gyldenkærne

Søn. d. 23. september 2018, kl. 10-11.
Torslunde Kirke, Torslunde Bygade 45, Ishøj
17. s. e. trin.
Vis kort
23 Sep Natur

Vild Mad efterår - Vild Gourmet

Søn. d. 23. september 2018, kl. 10-15.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Naturcenter, Havhytten, Skovvej 53, Ishøj
Vi går rundt i strandparken og samler spiselige urter. Bagefter tilbereder vi lette retter til en lækker buffet. Du lærer nogle af de mest almindelige vilde planter at kende som f.eks. vejbred, strandarve, strandsennep, strandkarse og vild gulerod. Der arbejdes med opskrifter og lækre smagsprøver. Det vil være en fordel at have orienteret sig på www.vildmad.dk inden turen.

Ved spørgsmål, kontakt: Naturvejleder Mads Ellegaard 24696304 melle@ishoj.dk

Tilmelding nødvendig på naturbooking@ishoj.dk

Arrangementet er i samarbejde med Strandparken I/S
Vis kort
23 Sep Andet/Ukendt

Rockabilly i Laden

Søn. d. 23. september 2018, kl. 13-16.
Pris: (Entré: 25 kr. ved indgangen)
Bredekærgård, Tranegilde Bygade 4, Ishøj
Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening og Kulturcafeen i Ishøj har slået pjalterne sammen for at kunne præsentere en rigtig Rockabilly dag med musik, Amerikanerbiler og ikke mindst de lækre saftige amerikanerburgere. De unge piger fra 50'erne har nu chancen for igen, at iføre sig de korte skørter og give den en rigtig svingom på dansegulvet, som i gamle dage da Rockabilly-feberen var på sit højeste.

Musikken står Wild Wax Combo for. Bandet er et 3-delt rockabilly band fra København. Det blev dannet i 1996, hvor medlemmerne ønskede at spille den vilde og rå 50's rockabilly på deres egen måde.

De har udgivet seks albums og et antal vinylplader og har spillet ved festivaler og i klubber over hele verden.

Bandet består af: Rene Karlsson, sang og oprejst bas, Walter Clerici, guitar og vokal og Mikael Findanis, trommer og vokal.

Det kulinariske står Traktørstedet for. Naturligvis bliver der serveret de sædvanlige pølser og pandekager. I dagens anledning kommer der også de skønneste, saftigste og højeste amerikaner burgere på bordet.

Amerikanerbilerne står til frit skue på gårdspladsen - de voksne kan nok ikke holde fingrene værk - der skal pilles.

Hvad er Rockabilly

Rockabilly er en musikgenre som opstod i USA i 1950'erne, som en blanding af country (hillbilly) og rhythm & blues, med udspring i jump blues og western swing. For dens tilblivelse krediteres oftest Elvis Presley, som måske ikke var den første, der således pepper countrymusikken op, men han gør det på en ny, sexet måde - der skabte røre og mistro i det konservative country-miljø.

Instrumenteringen i rockabilly er enkel, som regel kun to guitarer og en gulvbas. Senere kommer også trommer, klaver og saxofon til. Sangeren må gerne stønne, hikke og sukke - og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, hvis han kan præstere nogle sexede hoftevrik! Med rockabilly blev country'ens traditionelle hovedinstrumenter - violin og banjo - dømt gammeldags, og rockabilly'ens popularitet blev en alvorlig trussel mod Nashvilles gudfrygtige country og bluegrass' bagudstræbende lyd.

Rockabillys glansperiode var dog kort (sidste halvdel af 1950'erne). Presleys militærtjeneste, Jerry Lee Lewis' skandalebryllup og Buddy Hollys og Eddie Cochrans dødsfald får en del af skylden, men ikke mindst 'The British invasion' med The Beatles i spidsen bliver rockabillys død, idet det nyetablerede rockpublikum flytter sig herover. Stilen bliver dog genoplivet flere gange, til fordel for bl.a. Brian Setzers Stray Cats
Vis kort
23 Sep Gudstjeneste

Familiegudstjeneste ved Ane Øland Bækgaard

Søn. d. 23. september 2018, kl. 14.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
17. s. e. trin.
Vis kort

De Utrolige 2 - Dansk tale

Søn. d. 23. september 2018, kl. 14.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Animeret familiefilm om den lille familie med superkræfter, hvor de bliver udfordret af en ny superskurk. Skurkens geniale plan truer alt og alting, men familien viger ikke tilbage. Slet ikke, når de har Frozone ved deres side. Instrueret af Brad Bird.
Vis kort
23 Sep Action/Drama

Åbenbaringen

Søn. d. 23. september 2018, kl. 14 & 19.15.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Fransk drama, hvor journalisten Jacques, der har ry for at være en objektiv efterforsker, rekrutteres af Vatikanet. Han skal undersøge en mystisk sag i en lille fransk landsby, hvor en ung pige påstår at have set Jomfru Marias genfærd.
Vis kort
23 Sep Familiefilm

Iqbal og Den Indiske Juvel

Søn. d. 23. september 2018, kl. 16.30.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Dansk familiefilm, hvor Iqbals tante Fatwa er blevet udnævnt til Vogter af Den Indiske Juvel. Så Iqbal overtaler sin far til at hele familien skal med til Indien for at overvære ceremonien., men som altid går det ikke lige som planlagt.
Vis kort

Den dag på stranden

Søn. d. 23. september 2018, kl. 17.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Britisk drama, hvor et ungt, nygift par i 1962 fejrer deres bryllup på et badehotel. Florence er af fin familie, mens Edward kommer fra mere ydmyge kår. Alligevel har de fundet sammen, men bryllupsnatten ender som en smerteligt ydmygende affære.
Vis kort

Ditte & Louise

Søn. d. 23. september 2018, kl. 19.
Ishøj bio, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Dansk komedie om to midaldrende skuespillerinder, som indser, at de eneste roller, de bliver tilbudt, er som nogens mor eller "gammel luder". Så Ditte griber til en radikal beslutning og klæder sig ud som mand. Med Ditte Hansen og Louise Mieritz.
Vis kort