Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 266 events i Ishøj Kommune fra/efter 24. apr. 2018

24 Apr Andet

IK - Babysalmesang

Tir. d. 24. april 2018, kl. 10.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort

Gangfællesskabet GoRun Ishøj

Tir. d. 24. april 2018, kl. 11.
Pris: (Gratis)
Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Vejledalen 17, Ishøj
Gratis motion for alle i Ishøj! GoRun Ishøj er et gratis og enkelt motionstilbud for dig, der gerne vil gå sammen med andre. Motion hos os er socialt og sjovt! Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med. Vi mødes ved Ishøj Idræts & Fritidscenter. Gratis motion for alle i Ishøj!
GoRun Ishøj er et gratis og enkelt motionstilbud for dig, der gerne vil gå sammen med andre. Motion hos os er socialt og sjovt!
Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med.

Vi mødes ved Ishøj Idræts & Fritidscenter.
Der motioneres på Kløverstierne med flade og naturskønne ruter på enten 2,5 km eller 5,5 km. Du bestemmer selv, hvilken rute du vil gå.

GoRun er et forholdsvis nyt gå- og løbekoncept til hele Danmark. Det styrker sundheden, giver god energi og fællesskab med andre. Læs mere på www.bevaegdigforlivet.dk/gorun

Der er GoRun i Ishøj hver tirsdag kl. 11.00.
Vis kort
24 Apr Møder

Menighedsrådsmøde

Tir. d. 24. april 2018, kl. 19.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort

Selskabsdans for blinde

Tir. d. 12. september 2017 til tir. d. 24. april 2018, 27 kursusdage kl. 17.
Pris: (Pris: 1700 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: SUKA
Foreningshuset, Vejlebrovej 45 B, Ishøj
Underviser: Julie Mie Heinrich. Hold 179835.
Vis kort

Ishøj Synger - forårssange

Ons. d. 25. april 2018, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Ishøj Kulturskole, Vejledalen 9, Ishøj
Vær med til forårsfællessang med Ishøj Synger! "Det er forår. Alting klippes ned." - synger Povl Dissing i 'Hilsen til forårssolen'. Den og mange andre skønne og livsbekræftende forårssange står på programmet denne onsdag aften i april til fællessangs-arrangementet Ishøj Synger.

Aftenen byder som altid også på stemmeopvarmning ved sanglærer Gerda Odgaard og et gæsteindslag - som denne aften er Børnekoret og sangsolister fra Ishøj Kulturskole.

Kom og syng foråret ind sammen med en masse andre sangglade Ishøj-borgere!
Vis kort
25 Apr Foredrag

Biblioteksklubben Salonen: Den danske chokoladehistorie

Ons. d. 25. april 2018, kl. 19-21.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj
Deltag i foredraget om chokoladens historie i Danmark og få et indblik i mere end 325 års chokoladebrug. Der vil være smagsprøver. Gratis tilmelding til Biblioteksklubben Salonen på: salonen@ishoj.dk. Foredraget holdes af dr.phil. Annette Hoff, der er seniorforsker i Den Gamle By, hvor hun forsker i nydelsesmidlernes historie i Danmark. Tidligere har hun behandlet teens og kaffens danske kulturhistorie.

Bogen 'Den Danske Chokoladehistorie' fortæller blandt andet om spisechokoladen, der fik sin folkelige udbredelse i begyndelsen af 1900-årene.

Annette Hoff er historiker og har været ansat i museumsverdenen siden 1982. Hun har udgivet en række kulturhistoriske bøger om landbo-, købstads- og herregårdshistorie, hvor beskrivelser af dagliglivet - det levede liv - altid har stået centralt. I 1998 blev hun dr.phil.

Siden 2013 har Annette Hoff været tilknyttet Den Gamle By som seniorforsker.

Her udgav hun 1. oktober i år »Den Danske Kaffehistorie« og »Den Danske Tehistorie« i samarbejde med forlaget Wormianum. Bøgerne er de første i en serie om nydelsesmidlernes danmarkshistorie, senest er »Den Danske Chokoladehistorie« kommet til.

Før Annette Hoff kom til Den Gamle By, var hun i 14 år museumsinspektør på Horsens Museum. 1986-1996 var hun museumsinspektør og -direktør fra 1992 på Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup.

Alle er velkomne til foredraget om den danske chokoladehistorie
Vis kort
25 Apr Andet/Ukendt

An Evening With Young Kate Bush

Ons. d. 25. april 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 160 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Oplev en forsmag (i koncertform) på denne unikke teaterkoncert, som først vil turnere til næste år. Teaterkoncerten hylder på smukkeste vis Kate Bushs suveræne sangskat fra hendes tidligste albums, iscenesat med dramatik og poesi. Publikum vil få en enestående mulighed for at genhøre verdenshittet Wuthering Heights samt flere af de nu sjældent fremførte sange i originale tonearter. Dette kræver et stort stemmemæssigt overskud, noget som den danske sanger og skuespiller Lelou besidder. Kapelmester Jan Overgaard er arrangør, og han har medvirket på X-Factor samt på flere store musikdramatiske forestillinger.

Aftenen åbner med et foredrag om Kate Bushs debut album "The Kick inside" ved Thomas Ulrik Larsen. Blandt hans specialområder finder man 70'ernes og 80'ernes engelske rock, især artrock og progrock. Han har ofte givet massemedierne en hånd med indslag om klassisk rockmusik, dens betydning og dens udøvere.

Arrangør: Park Film & Event
Vis kort
27 Apr Gudstjeneste

Konfirmation ved Asta Gyldenkærne

Fre. d. 27. april 2018, kl. 10.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Bededag.
Vis kort
27 Apr Gudstjeneste

Konfirmation ved Ane Øland Bækgaard

Fre. d. 27. april 2018, kl. 10.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Bededag.
Vis kort
27 Apr Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Christian Marott Barrit Petersen

Fre. d. 27. april 2018, kl. 10-11.
Torslunde Kirke, Torslunde Bygade 45, Ishøj
Bededag.
Vis kort