Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 295 events i Ishøj Kommune fra/efter 28. maj 2018

28 Maj Andet

VK - Babysalmesang v. Rie Forsell

Man. d. 28. maj 2018, kl. 11.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort
29 Maj Andet

IK - Babysalmesang

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 10.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort

Gangfællesskabet GoRun Ishøj

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 11.
Pris: (Gratis)
Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Vejledalen 17, Ishøj
Gratis motion for alle i Ishøj! GoRun Ishøj er et gratis og enkelt motionstilbud for dig, der gerne vil gå sammen med andre. Motion hos os er socialt og sjovt! Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med. Vi mødes ved Ishøj Idræts & Fritidscenter. Gratis motion for alle i Ishøj!
GoRun Ishøj er et gratis og enkelt motionstilbud for dig, der gerne vil gå sammen med andre. Motion hos os er socialt og sjovt!
Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med.

Vi mødes ved Ishøj Idræts & Fritidscenter.
Der motioneres på Kløverstierne med flade og naturskønne ruter på enten 2,5 km eller 5,5 km. Du bestemmer selv, hvilken rute du vil gå.

GoRun er et forholdsvis nyt gå- og løbekoncept til hele Danmark. Det styrker sundheden, giver god energi og fællesskab med andre. Læs mere på www.bevaegdigforlivet.dk/gorun

Der er GoRun i Ishøj hver tirsdag kl. 11.00.
Vis kort
29 Maj Andet

Landsbyens Fortælling

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 12.30-13.30.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bredekærgård, Tranegilde Bygade 4, Ishøj
En tur rundt i Tranegilde på fortælleruten "Landsbyens Fortælling" der består af 16 poster. Ruten er en af Bredekærgårds formidlingsbaser der er etableret og formålet er at øge kendskabet til denne rute og hvordan den kan benyttes. Alle er velkomne. Tirsdag middag kl 12.30 går vi en tur rundt i Tranegilde på fortælleruten "Landsbyens Fortælling" der består af 16 poster. Vi mødes foran Bredekærgård. Ruten er en af Bredekærgårds formidlingsbaser og vi skal høre et udvalg af historierne på en lille medbragt højttaler (som er indtalt af Ishøj Teater) - Landsbyens fortælling tager os rundt i landsbyen - i 1890 og ikke 2018. På vejen er der lejlighed til at vi deler vores viden om landsbyens historie med jer. Alle er velkomne. Turen tager en lille time . Medbring gerne smartphone med qr kode app og fodtøj der kan tåle ikke asfalterede stier- men det er ikke et krav. Vi gentager i øvrigt turen 29. maj
Vis kort
29 Maj Møder

Menighedsrådsmøde

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 19.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort
29 Maj Foredrag

Biblioteksklubben Salonen: 55 år med The Beatles

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 19-21.
Pris: (Fri entré)
Ishøj Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj
Tag med tilbage til starten af 60'erne når Beatles-entusiast Per Wium gæster Biblioteksklubben Salonen til en aften med grydehår, pigehvin og sprøde toner fra Liverpool. Lyt til tonerne fra albums som "Please Please Me" og "With the Beatles" og hør, hvorfor The Beatles var så gode og bare kunne det hele. Per Wium selv er en musikalsk insider, som musikjournalist, musiker og foredragsholder og han optræder i en række forskellige Beatles sammenhænge bl.a med "The Bigband Sound of The Beatles".

Gratis deltagelse og tilmelding til salonen@ishoj.dk
Vis kort
31 Maj Møder

VK International Bibelstudiegruppe v. Micahel Rønne Rasmussen

Tor. d. 31. maj 2018, kl. 19.30.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
INTERNATIONAL BIBELSTUDIEGRUPPE Er du interesseret I at møde mennesker fra hele verden? Har du lyst til at læse i biblen og dele dine tanker om menneskelivet, Gud og den kristne tro? Kender du nogen naboer eller venner af udenlandsk baggrund, som måske kunne tænke sig at være med? Så kan det være at dette tilbud er noget for dig og dem! Kontakt Michael Rønne Rasmussen, sognepræst ved Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, 2635 Ishøj, tlf. 2960 3288 - mail: mrr@km.dk Mødedatoer: 17. og 31. maj kl. 19.30 - 21.00 14. og 28. juni kl. 19.30 - 21.00
Vis kort
2 Jun Rock/Pop

Byhavekoncert: Folkeklubben

Lør. d. 2. juni 2018, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Ishøj Byhave, Ishøj Bycenter, Ishøj
Kultur- og Fritidsudvalget præsenterer traditionstro sommerkoncerter i Ishøj Byhave. I år åbner vi med intet mindre end Folkeklubben, som er klar til at tage festival-Danmark med storm! Folkeklubben har vind i sejlene og gør under overskriften "Sol over Danmark" klar til et brag af en festivalsommer 2018. Orkestrets tredje album "Slå flint!" blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse,og det er med disse sange - og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange -at man kan opleve den travle trio på deres sommerturné "Sol over Danmark" i 2018. Om turnéen siger bandet:"Til festivalsommeren 2018 går vi "som Torben Ulrich efter det perfekte slag"; det gælder om at udfordre lytteren, at turde tage chancer, fortælle historier og sammen med publikum skabe nye, store fortællinger -og sol over Danmark." Lyt til og se videoen til orkestrets store hit "Torben Ulrich"med det fængende og programerklærende omkvæd: "Der er sol over Danmark" her:

https://www.youtube.com/watch?v=a68ZN0Vpu-M
Vis kort
3 Jun Gudstjeneste

Højmesse ved Asta Gyldenkærne

Søn. d. 3. juni 2018, kl. 10.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
1. s. e. trin.
Vis kort
3 Jun Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Christian Marott Barrit Petersen

Søn. d. 3. juni 2018, kl. 10-11.
Torslunde Kirke, Torslunde Bygade 45, Ishøj
1. s. e. trin.
Vis kort