Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 411 events i Ishøj Kommune fra/efter 21. sep. 2018

21 Sep Fernisering

Vestegnens B-sider

Fre. d. 21. september 2018, kl. 17-19.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj
Kom og oplev unge kulturskabere vende Vestegnen på hovedet, hvor vi blandt andet har inviteret Ahmad Mahmoud til en god debat om det at være fra Vestegnen. "Alle ser på Vestegnen som en stor B-side", siger Olivia på 15 år. Vi udfordrer fordomme og myter gennem lyd, billede og kunst, og sætter fokus på de positive B-sider af Vestegnen, som sjældent bliver fremstillet i medierne.

Alle er velkomne - unge som gamle - til en formidabel fredagsfernisering i parkeringskælderen ved Ishøj Bibliotek, hvor du vil få mulighed for at se Vestegnen på en helt ny måde. Vi mødes på biblioteket kl. 17.

Arrangementet er gratis og er en del af USKIK
Vis kort
21 Sep Andet/Ukendt

Sing Sing Sing

Fre. d. 21. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 235,00 dkk - 255,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Danmarks mest utænkelige bandkonstellation. en rocksanger-radiovært, en tdl. GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret 'Hit med sangen'- tv-kendis en kommende pop-pensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed. Bandet svæver, som humlebien, i skøn uvidenhed om, at projektet er nærmest naturstridigt faktisk ikke burde kunne lette fra jorden. Dét har Sing Sing Sing gennem årene klart modbevist, for flyve - det kan ensemblet i høj grad.

Sing Sing Sing er: Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer SørenJacobsen.

Du har sikkert hørt sangene fra In This Together, det andet seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet: Come Back Home var en radiodarling nærmest et fænomen på de sociale medier endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tvudsendelsen: "Landmand søger kærlighed".
Med alle medlemmers aktive medvirken i sangskrivningen, er variation i repertoirets klang udtryk sikret - både på albums ved koncerterne.
Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower straight pop er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal kor for alle pengene.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
22 Sep Fodboldkamp

Fodboldkamp Herre-DS pulje 2 - Ishøj IF mod LSF

Lør. d. 22. september 2018, kl. 14.
Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Vejledalen 17, Ishøj
Vis kort
22 Sep Andet/Ukendt

Hush - Acoustic tour

Lør. d. 22. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 205,00 dkk - 225,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj
HUSH - Acoustic Tour Efter en stor, udsolgt bandtour i foråret, tager hele Danmarks HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet kommer helt tæt på publikum. At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne hos deres trofaste publikum, det blev ikke mindst cementeret i foråret, hvor bandet spillede en udsolgt succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album "SAND". Koncertanmelderne skrev: ***** "Ren magi"Gaffa
***** "Hush flyver højere end nogensinde"Fyens Stiftstidende
**** "Decideret smertestillende" Aarhus Stiftstidende
***** "Dorthe Gerlach er et fund på en scene" Randers Amtsavis

Nu er HUSH igen klar til at indtage landets scener, men denne gang med et akustisk intimt setup, der lader publikum komme helt tæt på den populære duo Dorthe Gerlachs smukke stemme.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet "A Lifetime", de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

Deres dugfriske album "SAND", der blev udgivet i begyndelsen af 2018, er af Gaffa blevet kaldt et "uomtvisteligt nødvendigt album", Ekstra Bladet skrev bl.a: "Stilfærdigt glødende sange som 'Letting Go of a Dream', 'Friends Forever'og titelnummeret cementerer Hushs sikre greb om genren, 'Sand' er et troværdigt indbydende bud på meningsfuld popmusik for voksne

Hush er tilbage i topform."Det er, blandt andet, sange fra "SAND" publikum får muligheden for at opleve mere organisk på den kommende akustiske tour. Tjek datoerne her glæd dig!

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
23 Sep Gudstjeneste

Højmesse ved Michael Rønne Rasmussen

Søn. d. 23. september 2018, kl. 10.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
17. s. e. trin.
Vis kort
23 Sep Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Asta Gyldenkærne

Søn. d. 23. september 2018, kl. 10-11.
Torslunde Kirke, Torslunde Bygade 45, Ishøj
17. s. e. trin.
Vis kort
23 Sep Andet/Ukendt

Rockabilly i Laden

Søn. d. 23. september 2018, kl. 13-16.
Pris: (Entré: 25 kr. ved indgangen)
Bredekærgård, Tranegilde Bygade 4, Ishøj
Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening og Kulturcafeen i Ishøj har slået pjalterne sammen for at kunne præsentere en rigtig Rockabilly dag med musik, Amerikanerbiler og ikke mindst de lækre saftige amerikanerburgere. De unge piger fra 50'erne har nu chancen for igen, at iføre sig de korte skørter og give den en rigtig svingom på dansegulvet, som i gamle dage da Rockabilly-feberen var på sit højeste.

Musikken står Wild Wax Combo for. Bandet er et 3-delt rockabilly band fra København. Det blev dannet i 1996, hvor medlemmerne ønskede at spille den vilde og rå 50's rockabilly på deres egen måde.

De har udgivet seks albums og et antal vinylplader og har spillet ved festivaler og i klubber over hele verden.

Bandet består af: Rene Karlsson, sang og oprejst bas, Walter Clerici, guitar og vokal og Mikael Findanis, trommer og vokal.

Det kulinariske står Traktørstedet for. Naturligvis bliver der serveret de sædvanlige pølser og pandekager. I dagens anledning kommer der også de skønneste, saftigste og højeste amerikaner burgere på bordet.

Amerikanerbilerne står til frit skue på gårdspladsen - de voksne kan nok ikke holde fingrene værk - der skal pilles.

Hvad er Rockabilly

Rockabilly er en musikgenre som opstod i USA i 1950'erne, som en blanding af country (hillbilly) og rhythm & blues, med udspring i jump blues og western swing. For dens tilblivelse krediteres oftest Elvis Presley, som måske ikke var den første, der således pepper countrymusikken op, men han gør det på en ny, sexet måde - der skabte røre og mistro i det konservative country-miljø.

Instrumenteringen i rockabilly er enkel, som regel kun to guitarer og en gulvbas. Senere kommer også trommer, klaver og saxofon til. Sangeren må gerne stønne, hikke og sukke - og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, hvis han kan præstere nogle sexede hoftevrik! Med rockabilly blev country'ens traditionelle hovedinstrumenter - violin og banjo - dømt gammeldags, og rockabilly'ens popularitet blev en alvorlig trussel mod Nashvilles gudfrygtige country og bluegrass' bagudstræbende lyd.

Rockabillys glansperiode var dog kort (sidste halvdel af 1950'erne). Presleys militærtjeneste, Jerry Lee Lewis' skandalebryllup og Buddy Hollys og Eddie Cochrans dødsfald får en del af skylden, men ikke mindst 'The British invasion' med The Beatles i spidsen bliver rockabillys død, idet det nyetablerede rockpublikum flytter sig herover. Stilen bliver dog genoplivet flere gange, til fordel for bl.a. Brian Setzers Stray Cats
Vis kort
23 Sep Gudstjeneste

Familiegudstjeneste ved Ane Øland Bækgaard

Søn. d. 23. september 2018, kl. 14.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
17. s. e. trin.
Vis kort
24 Sep Foredrag

VK Højskoleeftermiddag: Chokoladebuks og andre unævnelige

Man. d. 24. september 2018, kl. 14.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Etnolog Frederikke Heick fortæller kvindehistorie gennem kvindeundertøj. Undertøj har ofte haft den funktion at skulle forme kvinden til et vejdrejet ideal. I foredraget gennemgås forskellige kvindeidealer i en periode på 100 år, ved hjælp af det dertil indrettede undertøj: reformkorsettet, livstykket eller spirellaen og mange flere!
Vis kort
25 Sep Andet

IK Babysalmesang

Tir. d. 25. september 2018, kl. 10.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort