Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 266 events i Ishøj Kommune fra/efter 24. apr. 2018

Gangfællesskabet GoRun Ishøj

Tir. d. 1. maj 2018, kl. 11.
Pris: (Gratis)
Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Vejledalen 17, Ishøj
Gratis motion for alle i Ishøj! GoRun Ishøj er et gratis og enkelt motionstilbud for dig, der gerne vil gå sammen med andre. Motion hos os er socialt og sjovt! Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med. Vi mødes ved Ishøj Idræts & Fritidscenter. Gratis motion for alle i Ishøj!
GoRun Ishøj er et gratis og enkelt motionstilbud for dig, der gerne vil gå sammen med andre. Motion hos os er socialt og sjovt!
Vi mener det, når vi siger, at alle kan være med.

Vi mødes ved Ishøj Idræts & Fritidscenter.
Der motioneres på Kløverstierne med flade og naturskønne ruter på enten 2,5 km eller 5,5 km. Du bestemmer selv, hvilken rute du vil gå.

GoRun er et forholdsvis nyt gå- og løbekoncept til hele Danmark. Det styrker sundheden, giver god energi og fællesskab med andre. Læs mere på www.bevaegdigforlivet.dk/gorun

Der er GoRun i Ishøj hver tirsdag kl. 11.00.
Vis kort
2 Maj Andet

IK Syng Med

Ons. d. 2. maj 2018, kl. 14.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
Vis kort
2 Maj Andet/Ukendt

Mirja Klippel (50/50 koncert)

Ons. d. 2. maj 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 55 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj
Prisvindende sangskriver forener vildskab, poesi og melankoli. Årets Sangskriver - det var den ærefulde pris, som juryen ved Danish Music Awards Folk i 2016 valgte at tildele den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel. Klippel, der har base i København, fik prisen på baggrund af sit debutalbum, Lift Your Lion, som hun udgav i foråret 2016 sammen med den anerkendte danske guitarist, Alex Jønsson.

Klippel synger om kærlighed, krig og afsavn; om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Om skovene, søerne og dyrene. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed - og om aldrig helt at høre til. Teksterne er en perlerække af intense og til tider indestængte følelser, som eksploderer, når Klippels dybe, længselsfulde stemme og spanske guitar møder Jønssons falset og frit fraserende, elektriske guitar.

Sammen skaber de et knitrende, musikalsk univers, der konstant er i bevægelse. Som nordlyset, der det ene sekund står knivskarpt og det næste sekund flagrer og flakker i uforudsigelige formationer. Der er åbne akkordprogressioner, frie, solistiske guitarpræstationer og iørefaldende meloditoner, der sender de inderste tanker og følelser på himmelflugt.

Klippels musik er et nødblus - poetiske og personlige sange, der lyser op i selv de dybeste skove og mørkeste sind
Vis kort
3 Maj Gudstjeneste

Familiegudstjeneste ved Margit Sophie Mathiasen Nielsen

Tor. d. 3. maj 2018, kl. 17.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
Vis kort
4 Maj Gudstjeneste

VK Ishøj Kulturnat

Fre. d. 4. maj 2018, kl. 16.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
ISHØJ KULTURNAT i VEJLEÅ KIRKE "Langt fra Las Vegas". Fredag d. 4. maj afholdes der Kulturnat i Ishøj kommune med temaet "Las Vegas". Vejleå Kirke deltager med et program, der ligger lidt ude på kanten af Kulturnattens øvrige arrangementer, idet vi kalder vores bidrag "Langt fra Las Vegas". PROPGRAM:Kl. 16.00 - 22.00: Fotoudstillingen "De Drømmer stadig". v. FACE THE WORLD - billeder af syriske flygtningebørn.Kl. 18.00 - 19.00: Fællesspisning ved Næstehjælperne til 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn.Kl. 19.00 - 20.00: Gospelkoncert med Ice GloryKl. 20.00 - 20.30: Kaffe & kage ved Ishøj sogns Menighedspleje til 20 kr.kl. 20.30 - 21.00: Lysandagt i kirken v. Asta Gyldenkærne
Vis kort
4 Maj Andet

Stilleaften

Fre. d. 4. maj 2018, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 120 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Svømmehal, Ishøj Store Torv 14, Ishøj
Første fredag i måneden afholder Ishøj Svømmehal "Stilleaften med saunagus". Nyd magien når æteriske olier hældes over de varme lavasten. Den beroligende oplevelse understøttes af æteriske olier.

Ishøj Svømmehal slår dørene op for en anderledes wellness-oplevelse. Stilleaften vil være en aften med fokus på velvære, hygge og afslapning.

Der vil være stearinlys langs bassinerne, adgang til terapibassinet, 50 meter bassinet, saunagus, dampbad og spa. Der udleveres en vand til alle.

Indgang mellem kl 19-19.30. Dørene lukker kl 19.30
Vis kort

Fællessang på Kulturnatten i Ishøj Byhave

Fre. d. 4. maj 2018, kl. 22.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Byhave, Ishøj Bycenter, Ishøj
Slut Kulturnatten af på en stemningsfuld måde med fællessang i Byhaven med Ishøj Synger. Alle er velkomne til at deltage i fællessangen, som vil blive ledet af sanglærer Gerda Odgaard fra Ishøj Kulturskole. Så kom og syng med i de sene timer med garanti for god stemning, hygge og samvær!
Vis kort
6 Maj Gudstjeneste

Højmesse ved Asta Gyldenkærne

Søn. d. 6. maj 2018, kl. 10.
Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj
5. s. e. påske.
Vis kort
6 Maj Gudstjeneste

Musikgudstjeneste ved Christian Marott Barrit Petersen

Søn. d. 6. maj 2018, kl. 10-11.
Torslunde Kirke, Torslunde Bygade 45, Ishøj
5. s. e. påske. Musikgudstjeneste i Torslunde kirke søndag den 6. maj kl. 10.00 med Roskilde Stifts Tårnblæser Laug under ledelse af dirigent Bruno Severin. 4 hornblæsere vil før gudstjenesten går igang entrere kirketårnet og blæse et par melodier ud gennem lugerne som optakt til denne stemningsfulde dag. Læs mere om Roskilde Stifts Tårnblæser Laug på: https://sites.google.com/site/taarnblaeser/
Vis kort
6 Maj Gudstjeneste

Børnegudstjeneste ved Ane Øland Bækgaard

Søn. d. 6. maj 2018, kl. 14.30.
Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, Ishøj
5. s. e. påske.
Vis kort