Tilføj arrangement

Viser 479 events i Kalundborg Kommune fra/efter 12. jul. 2020

Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 10.

Openair tegne- og maleformiddage d.14. juli kl...

Kom og vær med hele juli, når vores lokale billedkunstner Ditte Forchhammer afholder sjove tegne-og maleformiddage.
Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 10 til 18.

Sjov for børn i Birkegårdens Haver.

11 super sjove Børnedage hvor vi har ekstra fokus på børn og familier. På Børnedagene kan I gå på skattejagt, finde perler, ride på æsel, køre ATV og meget andet sjovt for børn. Vi spritter af, holder afstand - hvor afstand er svært, bærer vi værnemidler.
Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 10.30-16.

Sommerferie på Kalundborg Museum: Fjer og blæk...

Lær at skrive med fjer og blæk som i gamle dage.
Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 11.

Smuttur i vinmark og vineri.

Den korte rundvisning på vingården Turen starter i vinmarkerne hvor vi går ned og står midt imellem rækkerne og ser på den smukke udsigt ud i Storebælt. Her vil vi korte fortælle om årets gang i vinmarken og bland andet vise hvordan vi beskærer en vinstok.
Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 15.

Bølle på eventyr - Dansk tale.

Animationsfilm om hunden Bølle, som flygter fra sin tidligere ejers børn, hvorefter han må lære at klare sig selv ude i verdenen. Stemmeskuespillet leveres af blandt andre Big Sean og Lucy Hale, og filmen er instrueret af Kevin Johnson.
Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 16 & 17.

Trolls på verdensturné - Dansk tale.

Amerikansk animationsfilm om musikalske trolde, der må kæmpe mod den magtfulde Kong Thrash, der ønsker at rockmusikken sejrer over al andet musik. Stemmeskuespil af blandt andre Justin Timberlake og Ozzy Osbourne. Filmen er instrueret af Walt Dohrn.
Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 18.

Blokhavn.

Animationsfilm om Ali og hans venner fra ghettoområdet Blokhavn, der går i 8. klasse på den lokale Skole. Ali hader alt ved skolen på nær vennerne, Yasmina fra parallelklassen og lærerinden Gertrud. En dag bliver det gjort officielt, at skolen skal lukke.
Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 19.

Undtagelsen - Danske undertekster.

Dansk thriller om fire kvinder, der arbejder i en NGO, hvor dødstrusler pludselig begynder at florere. Hovedrollerne spilles af blandt andre Sidse Babett Knudsen og Danica Curcic. Filmen er instrueret af Jesper W. Nielsen.
Tirsdag den 14. juli 2020, kl. 19.45.

The Outpost.

Filmatisering af CNN korrespondenten Jake Tappers beretninger fra et af de blodigste slag mellem amerikanske styrker og Taliban i Afghanistan. Med blandt andre Scott Eastwood, Orlando Bloom og Caleb Landry Jones, samt tre soldater, der deltog i slaget.
Onsdag den 15. juli 2020, kl. 09-12.

Knallertværksted i Gørlev.

Mødested: Materielgården i Gørlev, Agertoften 4, 4281 Gørlev.


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0