Tilføj arrangement

Viser 463 events i Kalundborg Kommune fra/efter 5. dec. 2019

Fredag den 6. december 2019, kl. 14 til 19.

Eventyrlig Jul i Birkgårdens Haver for alle...

Julemarked: Julen står for døren, og vi har smukt julebelyste Julehaver i forskellige temaer. Her er boder, Julecafé, Julebutik, masser af børneaktiviteter, dans om juletræet, julemand og godteposer til alle børn. Velkommen til "Jul i gamle dage".
Fredag den 6. december 2019, kl. 18-01.

Julefrokost på Kragerup Gods.

Ta kollegaer, venner og familie med til årets julebal på Kragerup Gods. Vores godskokke har kreeret en lækker julebuffet og tjenerne står klar i baren med julebryg. Vi spiller op til dans med med festlig julemusik så kridt danseskoene.
Fredag den 6. december 2019, kl. 16 & 21.

Jumanji: The Next Level.

Amerikansk action/eventyrfilm om fire venner, der på ny må overleve i, og undslippe fra, det farlige spil Jumanji. Med blandt andre Dwayne Johnson, Karen Gillan, Madison Iseman og Jack Black i hovedrollerne. Filmen er instrueret af Jake Kasdan.
Fredag den 6. december 2019, kl. 18.30.

Knives out - var det mord.

Amerikansk mysteriumfilm om en forfatters pludselige dødsfald, som bliver fulgt af en dybdegående efterforskning. Med blandt andet Ana de Armas, Toni Collette, Chris Evans og Daniel Craig i hovedrollerne. Instrueret af Rian Johnson.
Lørdag den 7. december 2019, kl. 14 til 19.

For hele familien: Eventyrlig jul i...

Julemarked: Julen står for døren og der er lys i haverne. Her er juleboder, cafeen og butikken holder åbent, og der er masser af børneaktiviteter, dans om juletræet, godteposer og meget mere. Velkommen til "Jul i gamle dage".
Lørdag den 7. december 2019, kl. 16.

Händel - Messias.

Copenhagen Soloists er et solistisk vokal- instrumentalensemble som specialiserer sig i barokmusik. Ensemblet blev stiftet i 2006, består af førende sangsolister instrumentalister på barokinstrumenter. Sangerne optræder med soli såvel som korpartier.
Lørdag den 7. december 2019, kl. 18.

Julefrokost på Kragerup Gods.

Ta kollegaer, venner og familie med til årets julebal på Kragerup Gods. Vores godskokke har kreeret en lækker julebuffet og tjenerne står klar i baren med julebryg. Vi spiller op til dans med med festlig julemusik så kridt danseskoene.
Lørdag den 7. december 2019, kl. 18.30.

Årets julefrokost i Gørlevhallen.

Deltag i årets helt store julefrokost, når Gørlevhallen åbner op for kæmpe nostagi fest Back to the 80s og underholdning med Jens Munkholm samt lækker julebuffet med udsøgte specialiteter. Drinksbillet med 10 drinks kan tilkøbes for 325,-.
Lørdag den 7. december 2019, kl. 20.

Navidad Flamenca og Tango Cats Quartet.

En aften med skøn tangomusik og fejende flot flamenco.
Lørdag den 7. december 2019, kl. 11.

Familien Addams - Dansk tale.

Animationsfilm om Familien Addams, der består af Gomez og Morticia, deres børn Wednesday og Pusley, Gomez' bror Onkel Fester, Morticias mor Grandmama Frump, Gomez' fætter Itt, familiens butler - det Frankensteins-monster-lignende Lurch - og hånden Thing.


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0