Viser 107 events i Kerteminde Kommune fra/efter 22. nov. 2017

Musik
| Andet/Ukendt

Hanne Boel gæster Skovpavillionen.

Fre. d. 24. november 2017 Danhostel Kerteminde & Skovpavillon ,Skovvej 46, Kerteminde
Hjemmeside: link
Gå ikke glip af hanne boel når hun gæster skovpavillonen i kerteminde d. 24 november 2017. den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister jens runge og jacob funch på hendes akustiske tour. HUN GÆSTER BL.A. SKOVPAVILLONEN I KERTEMINDE TIL NOVENBER.

Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i efteråret 2017 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid
Diverse
| Andet

"Legestue".

Fre. d. 24. november 2017, kl. 10-12.30. Den gamle Skole ,Marslev Byvej 13, Marslev
Et fællesskab for nybagte forældre. Et frirum med ammestuesnak, gode fif og tips fra de mere erfarne. Der er morgenbrød, kaffe, the og frugt. Vi tager på ture ud i landskabet, og der er leg og andre kreative aktiviteter.
Diverse
| Andet

Sognemøde: Julestue.

Lør. d. 25. november 2017, kl. 10-14. Den gamle Skole ,Marslev Byvej 13, Marslev
Kom i julestemning med bagning af julekager, fletning af julestjerner og klippe-klistring af nyt julepynt. Børn er meget velkomne sammen med en voksen. Det bliver en gang julehygge i overgangen til vinter. Som altid ved sognemøder serveres kaffe/the og kage. Aktiviteten koster 20 kr. og tilmelding skal ske senest 20. november til Ulla Hovgaard, 65951598 eller ulla.hovgaard@stofanet.dk
Udstilling
| Kunsthåndværk

Julestue på Mødestedet.

Lør. d. 25. november 2017, kl. 10-16. Mødestedet ,Strandvejen 10, Kerteminde
Vi sælgerjuledekorationer, engle og nisser i alle afskygninger, hjemmestrikkede sokker og meget andet, og dertil hjemmebagte æbleskiver med gløgg eller kaffe. Gratis entre. Arrangør: Sct. Georgs Gildet i Kerteminde.
Teater
| Skuespil

Juleballaden - Juleteater for børn.

Lør. d. 25. november 2017, kl. 11-11.45. Munkebo Bibliotek ,Lindøalleen 47, Munkebo
Hjemmeside: link
Zap Showteater opfører "Juleballaden" på Munkebo Bibliotek. Et juleshow for hele familien krydret med gøgl og julens sange. OBS. Kun børn skal have billetter. Julemanden har lovet at komme på besøg, men har lidt juletravlt, så han har sendt gøgler-nissen Zap og mime-nissen Zip i forvejen, og er der noget, de kan, er det at få tiden til at gå.
Bare julemanden og Rudolf (ham med den røde tud) nu kan finde vej?
Ny musikalsk, artistisk og sjov juleteater-forestilling fra Zap showteater og Mimeteatret.

Fra 2 år og op
Karklude og grydelapper. Salgsbod med juleblomster og dekorationer Tombola og kinesisk lotteri, der er salg af kaffe/ te og brød. Det hele laves af en kreds af damer, der mødes en gang om måneden og strikker til det vi kalder " Vores Bazar " Vel mødt! Kirkens Korshær afholder Bazar i Konfirmandstuen ved Rynkeby præstegård Der sælges tæpper børnetøj, karklude og grydelapper. Salgsbod med juleblomster og dekorationer Tombola og kinesisk lotteri, der er salg af kaffe/ te og brød. Det hele laves af en kreds af damer, der mødes en gang om måneden og strikker til det vi kalder " Vores Bazar " Vel mødt!
Musik
| Rock/Pop

Mads Toghøj Trio.

Lør. d. 25. november 2017, kl. 14-16. Kulturhuset ,Troels Allé 4, Munkebo
Pris: (Entré: 160)
Hjemmeside: link
Mads har et par rutinerede, dygtige musikere med fra det fynske musikmiljø - Kell Dalager på piano og Simon Høirup på el-guitar. De 3 kan tryllebinde publikum og skabe magi ! En eftermiddag i selskab med disse 3 herrer bliver helt sikkert en hyggelig dag. Billetter kan bestilles på: kultur-oasen@munkebo-borger.dk eller pr. SMS til 27422843.

Arrangør: Musik Oasen
Udstilling
| Kunsthåndværk

Julestue på Mødestedet.

Søn. d. 26. november 2017, kl. 11-15. Mødestedet ,Strandvejen 10, Kerteminde
Vi sælgerjuledekorationer, engle og nisser i alle afskygninger, hjemmestrikkede sokker og meget andet, og dertil hjemmebagte æbleskiver med gløgg eller kaffe. Gratis entre. Arrangør: Sct. Georgs Gildet i Kerteminde.
Diverse
| Andet

Jul på Møllebakken.

Søn. d. 26. november 2017, kl. 11.30-15. Johannes Larsen Museet ,Møllebakken 14, Kerteminde
Kom og vær med til et hyggeligt juleværksted. Hør fortællinger om julen på Møllebakken og lad dig inspirere af den gamle julepynt, der årligt blev hentet ned fra loftet til blandt andet at pynte juletræet med. I værkstedet fletter vi julehjerter, folder og klipper kurve til nødder, folder stjerner og laver fine julekort.

Praktisk info:

Museet stiller materialer og vejledning til rådighed

Tilmelding ikke nødvendig og deltagelse er gratis, når entréen er betalt (børn under 18 år har fri entré)
Udstilling
| Omvisning

Familierundvisning.

Søn. d. 26. november 2017, kl. 12.30-13. Johannes Larsen Museet ,Møllebakken 14, Kerteminde
Pris: (Entré: Alm. entré)
Hjemmeside: link
Kom med på en rundvisning for hele familien. Den sidste søndag i hver måned kan du komme på en familie- og børnevenlig rundvisning på Johannes Larsen Museet.