Kulturkalender

Viser 42 events i Frederikssund Kommune d. 15. nov. 2018

Tæppedamerne arbejder - kom og vær med!

Tor. d. 15. november 2018, kl. 10.
Islebjerg Kirke Ansgarsvej 2, Frederikssund
Tæppedamerne mødes den første og tredje torsdag i måneden - med undtagelse af juli måned. Tæppedamerne er en gruppe damer, der mødes i Islebjerg kirkes lokaler, hvor de fabrikerer tæpper og børnetøj til Kirkens Korshær. Det er dejligt at være med i frivilligt arbejde, for man hygger sig samtidig med snak og let frokost, og Tæppedamerne har hårdt brug for at være flere, så kom og se, om ikke det er noget for dig.Henvendelse: Grete Nielsen, tlf. 47310648, grete.n@webspeed.dk

Åben Stald - november

Tor. d. 15. november 2018, kl. 17.30-19.30.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Kom til fællesspisning og åben mikrofon. Nu er der mulighed for at spise sammen i hyggelige rammer i Kulturhuset Rejsestalden. Tag venner, familie eller naboer med og spis sammen i et par timer. Eller kom alene. Måske møder du én du kender eller får en ny ven? Alle er velkomne. Du skal medbringe en ret til buffeten og egne drikkevarer. Man kan også købe øl, vin, vand og varme drikke i Rejsestaldens Pop-up café.

Du kan også bidrage med lidt underholdning. Måske kan du synge, spille, har et band, læse et digt eller andet du vil dele med en lille sluttet kreds?

Vi tænder stearinlys, dækker bord og hygger om jer. Aftenens værter er Gitte og Anne-grete fra vores frivillige team, Staldfolket, og Anja fra Rejsestalden.

Arrangementet er primært for voksne, men teenagere er velkomne - også til at komme med indslag.

Når du tilmelder dig (via Rejsestaldens hjemmeside), skal du skrive, hvilken ret du kommer med, og om du har et indslag til den "Åbne mikrofon". Det koster ikke noget at deltage.

Næste Åben Stald: Torsdag den 13. december

Nadver- og skriftemålsgudstjeneste

Tor. d. 15. november 2018, kl. 19.30.
Frederikssund Frimenighed Mågevej 14, Frederikssund
Fantasyfilm baseret på roman af J.K. Rowling, hvor den onde Gellert Grindelwald er undsluppet sit fangeskab og er i gang med at samle ligesindede. I et forsøg på at stoppe ham, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra en tidligere studerende.

Med hensyn til julen / Den Tid på Året - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 13, 16 & 18.
Dansk komediedrama af Paprika Steen, hvor Katrine og Mads atter skal forsøge at samle familien til den traditionsrige juleaften med salmesang og andesteg. Men det kommer ikke til at gå helt som planlagt. Med blandt andre Paprika Steen og Jacob Lohmann.

Julemandens Datter - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 13.15 & 15.40.
Familiefilm om 12-årige Lucia, der bor i Grønland med sin mor Claudia og sin far Julius, kendt som julemanden. Hun vil gerne gå i julemandsklassen, men det må hun ikke, da den kun er for drenge. For at bevise at hun er god nok, bliver hun sat på en prøve.

De Utrolige 2 - Dansk tale - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 13.40.
Animeret familiefilm om den lille familie med superkræfter, hvor de bliver udfordret af en ny superskurk. Skurkens geniale plan truer alt og alting, men familien viger ikke tilbage. Slet ikke, når de har Frozone ved deres side. Instrueret af Brad Bird.

Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 15.30, 18.30 & 21.30.
Fantasyfilm baseret på roman af J.K. Rowling, hvor den onde Gellert Grindelwald er undsluppet sit fangeskab og er i gang med at samle ligesindede. I et forsøg på at stoppe ham, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra en tidligere studerende.
Disney-filmatisering, der følger pigen Clara, som søger efter nøglen til en uvurderlig skat. Clare møder soldaten Philip, en gruppe mus og regenterne fra tre riger, og sammen drager de til et fjerde rige, hvor nøglen måske befinder sig.

I Krig & Kærlighed - 2D

Tor. d. 15. november 2018, kl. 18.20 & 20.20.
Dansk drama, der udspiller sig under Første Verdenskrig. Her fingerer Esben sin egen død for at flygte fra krigen og komme hjem til hustruen Kirstine og sønnen Karl. Men alt er ændret i hans fravær. Med blandt andre Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster.