Kulturkalender

Viser 145 events i Frederikssund Kommune mellem 22. okt. og 20. nov. 2018

Morgenandagt

Tir. d. 23. oktober 2018, kl. 08.30-09.
Frederikssund Kirke Ved Kirken 8, Frederikssund
Morgenandagt v. Thomas M. Rønberg.

Dansk Bibel-Institut

Tir. d. 23. oktober 2018, kl. 19.30.
Indre Mission, Frederikssund Bethesda Kocksvej 10, Frederikssund
Vi får besøg af en stud. teol.

Banko

Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 14-14.
Pris: (Fri entré)
Aktivitetshuset i Slangerup Kannikestræde 2C, Slangerup
Aktivitetshuset arrangerer for ældre medborgere banko- og lotterispil.

Sangarrangement

Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 19.
Kyndby Kirke Hyggevej 33, Kyndby, Jægerspris
Vi synger fra Højskolesangbogen og fra Salmebogen.

Politibetjent og politiker

Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Oppe Sundby Sognehus Roskildevej 187, Frederikssund
Morten Skovgaard voksende op i 70ernes og 80ernes Oppe Sundby. Skole og foreningsliv fyldte meget. Efter gymnasietiden kom han ind til flyvevåbnet, senere til politiet. Han vendte tilbage til Frederikssund som familiefar og slog sig ned. 2001 i byrådet. Morten har i disse sammenhænge samt i en periode med kritisk sygdom for 5 år siden oplevet en række situationer, som har sat livet i perspektiv, og som har været med til at skabe holdninger og personlige værdier i hvedagen med udgangspunkt i Frederikssund

Sensitive mennesker og spiritualitet

Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: 125 kr (medlem) / 250 kr (gæst))
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Hør clairvoyant rådgiver, reikimester og healer Marzcia Techau fortælle om det at være særlig sensitiv og ikke mindst om, hvor krævende det kan være at være oversansede. Marzcia vil vise vej til, hvordan du mere bevidst gennem kontakt med dig selv, kan kontakte healingsenergi og modtage inspiration fra den åndelige verden, og opdage, hvordan en følsomhed kan blive til en gave.

Denne aften vil give dig nogle meget konkrete værktøjer til at komme bedre igennem hverdagen, og samtidig vise dig hvordan du kan bruge din fine følsomhed til at være i kontakt med en energikilde, der kan fylde dig op. Du får også en forståelse af, hvorfor lige netop du, med den empati du har, både er meget vigtig i det arbejde du har, og hvorfor det er så krævende for dig at være i så tæt kontakt med andre mennesker.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål

Billetsalg via HAF's hjemmeside www.hafskibby.dk (max 70 pladser)

Gudstjeneste ved Dorte Dideriksen

Tor. d. 25. oktober 2018, kl. 10.
Oppe Sundby Kirke Roskildevej 183, Frederikssund

Gudstjeneste ved Susanne Leiding

Tor. d. 25. oktober 2018, kl. 10.30.

Ordinært menighedsrådsmøde

Tor. d. 25. oktober 2018, kl. 18.30.
Islebjerg Kirke Ansgarsvej 2, Frederikssund
Dagsorden samt referat findes på kirkens hjemmeside under "Kontakt" - "Menighedsrådet".Der er offentlig adgang til mødet.
Pris: (Entré: 50 kr., inkl. entré til museet. Billetter kan købes i museumsbutikken eller på billetto.dk)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederikssund Museum Færgelundsvej 1, Jægerspris
Roskilde fjord er et af de største fjordområder i Danmark og består af mindre fjorde, øer, holme og vige. Det giver et ret specielt område med en meget stor fiskerigdom - faktisk den mest artsrige fjord i Danmark. Eksempelvis er der fanget og observeret flere store og eksotiske arter i området, men også mange af vores danske fiskearter ynder at opholde sig i området. Denne aftens oplæg vil have fokus på fiskene og fiskeriet i fjorden, fiskepleje og nøglefiskerprojektet. Men også med fokus på hvordan man som borger kan hjælpe til med at gøre vores alles viden om fjordens fisk endnu bedre.

Aftenens foredragholder er Mads Christoffersen, specialkonsulent, og ansat på DTU Aqua med fokus på fisk, fiskenes brug af kystnære habitater og fiskeriet der foregår her.

Foredraget er en del af efterårets foredragsrække på Frederikssund Museum, Færgegården, der byder på et samarbejde med forskellige naturfaglige videnspersoner fra Roskilde Fjord. På aftenen vil museets udstilling "menneske og fjord" åbne en time før foredraget, så det er muligt at opleve den kulturhistoriske udvikling og de arkæologiske fund inden. Entréen er inkluderet i prisen