Kulturkalender

Viser 4 events i Frederikssund Kommune mellem 19. jan. og 17. feb. 2019

Pris: (Entré: 130,-/235,-)
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Spisning starter kl. 18.30 og koncerten går i gang kl. 20.00. Billetter købes på www.skibbykino.dk Der er begrænset antal pladser til spisning. Skulle der være billetter tilbage til koncerten sælges de på dagen:. Selsølåter spiller musik, hvor fundamentet er nordisk og irsk folkemusik spillet for to violiner. Men der sker noget anderledes, når der så tilsættes bas, guitar og trommer. Bandet udgav i 2008 albummet" Låter fra Selsø" og har siden sammen med aftenens andet band Long Dog Orchestra udgivet 2 albums.

Long Dog Orchestras musik er fortrinsvis egne numre inspireret af blues og americana. De er nogle rutinerede herrer med en fortid i grupper som Hvalsø Spillemændene, Fujara, Dr Dopo Jam og Bayou Blues Band
Pris: (Fri entré)
Brugerrådet, Aktivitetscentercenter Tolleruphøj Roskildevej 160 A, Frederikssund
Mød Frode Holdgaard på klaver m.m., Gunvar Holdgaard med monologer, Hanne Faartoft, Christian Ingholt og Finn Torp, alle med viser, sange og stor underholdning i den gamle stil. Alle er kendt i Frederikssund både i vikingesammenhæng og ikke mindst i visesammenhæng hvor bl.a. Finn Torp startede en viseklub i Jægerspris.

Kaffe m.m. kan købes i pausen. Vi har plads til 100 tilhørere

Koncert med Elona Planman

Fre. d. 1. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: Standard 160 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
I Rejsestaldens intime dagligstue møder vi en blanding af en tidlig Bob Dylan og Pippi Langstrømpe i form af den svenske sangskriver Elona Planman. Nutidige samfundsangagerede sange, der er værd at lytte til!
Pris: (Entré: 150 kr.)
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Mads Westfall fyldte 50 år i sommeren 2018. Det satte gang i en masse tanker, som nu er mundet ud i det morsomme og musikalske vise-show På den anden side. I det nye show kombinerer han flotte fortolkninger af kendte klassikere - ofte i egne oversættelser - med de bedste af sine egne viser og shownumre.

Her er både plads til overvejelser om livet på den anden side af det halve århundrede, indslag med fokus på nordiske viser, danske viseklassikere og nyere danske viser og masser af skarpe tekster, fremført med spansk guitar og Mads' flotte og udtryksfulde sangstemme.

Hans baggrund som entertainer, tilbage fra 90'erne, hvor han var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne, helt frem til i dag, hvor han har kæmpe succes både med trioen Halfdanskerne og sit solo-stand-up-show DEJAVU, fornægter sig ikke. Så udover at være en musikalsk og lyrisk oplevelse er "På den anden side" også et både morsomt, underholdende og nærværende show.

Mads Westfall sammenlignes ofte med entertainere og visesangere som Niels Hausgaard, Søren Kragh-Jacobsen og Eddie Skoller, men han er først og fremmest helt sin egen.

Vi glæder os til at se Mads igen i Viseklubben