Kulturkalender

Viser 1 event i Frederikssund Kommune mellem 6. jul. og 4. aug. 2020

Oplev en lydinstallation

Mandag den 15. juni til torsdag den 31. december 2020, hele døgnet på Rejsestaldens gårdsplads.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Vi hylder genåbningen af Rejsestalden med lydinstallationen LYDVÆRK af Anders Vestergaard & Kåre Elers. OM VÆRKET
LYDVÆRK er skabt på baggrund af optagede lyde fra hverdagen. Lyde vi kender: En låge knirker, en container bliver lastet på en lastbil eller en rullekuffert, vi trækker efter os på et fortov. Reallydene er bearbejdet i en kompositorisk form, så de fremstår som et samlet musisk værk. LYDVÆRK er tænkt som en lille kim, der kan vokse og få os til at tænke positivt på menneskers behov for kunst og kultur.

OM KUNSTNERNE

Lydkunstnerne Vestergaard & Elers undersøger, hvordan lydkunst interagerer med omgivelserne. Vil omgivelserne ændre eller påvirke vores opfattelse af kunstværkets egen fortælling? Hvilken historie forestiller vi os selv udspille sig, når vi hører lydkunsten?

Lydkunstnerne er kendt for deres arbejde langt ud over landets grænser. Under navnet Strange Party Orchestra har de i mere end tredive år komponeret musik og lydkunst, der er blevet brugt ved hundredevis af liveoptrædender, teater, film, Ny Cirkus, radio og tv samt museer, gallerier og kunstudstillinger i Europa. En stor del af dette arbejde er publiceret på tolv cd/vinyludgivelser. I Danmark er de nok mest kendt for deres samarbejde med den allestedsnærværende multi- og provokunstner Kristian Von Hornsleth