Kulturkalender

Viser 16 events i Frederikssund Kommune mellem 18. nov. og 17. dec. 2019

Koncert med trompet og orgel

Lørdag den 23. november 2019, kl. 16.
Jørlunde Kirke Bygaden 26, Jørlunde, Slangerup
Norskfødte trompetist Kristina Schelde Hu­sum, 1978, har virket i alt fra kammer­musik, som solist over sinfonietta og sym­foniorkestre til de helt store operaproduk­tioner. Hun spiller både rendyrket barok på originalinstru­menter og 'almindelig' klas­sisk musik på den trompet, vi kender bedst. Her vil vi møde et udvalg af instrumenter fra begge lejre. Vores organist Poul Lorenzen spiller på kir­kens smukke orgel. Gratis adgang. Velkommen!

Poul Krebs, Intimkoncert - UDSOLGT

Lørdag den 23. november 2019, kl. 18.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bautahøj Kursuscenter Bautahøjvej 39, Jægerspris
"Kære billetkøber. Vi har desværre været nødt til at flytte koncerten med Poul Krebs fra 8. november til 23. november. Ændringen skyldes at artist har været nødsaget til en udenlandsk rejse, som har forvoldet logistiske problemer, der betyder koncerten 8. november ikke kan gennemføres. Hvis den nye dato ikke passer, er der mulighed for at refundere billetten inden den 10. maj. Vi beklager ændringen."

Det er så muligt at købe billet uden overnatning at købe billet inkl. overnatning med udsigt.

3 herlige retter

Vine dertil

Kaffe/The chokolader

Overnatning i dobbeltværelse

Stor morgenbuffet

Guitar på en Søndag

Søndag den 24. november 2019, kl. 13.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
En hel dag i Guitarens Navn. Inkluderer: Workshop/ved Henrik Andersen. To koncerter. Guitarjam på den store scene. Workshoppens tema er helt åbent og handler om at udveksle erfaringer. Mød op og spørg om hvad som helst der handler om guitar.
Uanset om du er proffesionel eller amatør.
Vi arbejder med rytmik, harmonik, improvisation m.m
Alt kan ske!

Koncert med den lokale Guitarist - og Kyllingegriller - Morten Kurtz. Morten spiller musik fra Bach til Bee Gees
Søndagen første koncertens bliver med musik af: Tarrega, Agustin Barrios, Kaare Norge og Bee Gees.

Guitar Jam!
Alle med en guitar spiller sammen på scenen, uanset om du er nybegynder eller erfaren guitarist.

Koncerten Med Henrik Andersen byder på musik fra hans nye CD "Way To Fly variations"
Henrik blev inspireret af at spille J.S.Bachs violinsonater. Hans håndværk og ideen om at skrive sonater der danner en slags skole.
De 12 "Way To Fly variations" indeholder elementer af indisk musik, barok musik, jazz, rock, metal og flaminco m.m.
Det er en melodisk, kompleks guitar musik på et højt teknisk niveau Og samtidig din chance for at høre en ægte Manzer guitar på tæt hold

Mød Strandede hvaler i Skuldelev kirke

Søndag den 24. november 2019, kl. 13:30.
Pris: (Fri entré)
Skuldelev Kirke Kirkevej 3, Skuldelev, Skibby
Mød koret De strandede hvaler i Skuldelev kirke den 24. November kl. 13:30 Kom i julestemning med 'De strandede hvaler' Det muntre sejlerkor 'De Strandede Hvaler' finder snart vej til Skuldelev Kirke. Her slår de julen an med en koncert den 24. november.

Blå Mandag Jazzband

Søndag den 24. november 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: 50 kr-)
Brugerrådet på Aktivitetscenter Tolleruphøj Roskildevej 160 A, Frederikssund
Se og hør det berømte 7 mand store jazzband med base i Slangerup med swingende jazztoner sammen med en forrygende sangerinde. Billetsalg på adressen hverdage kl. 10-12 fra 14. november eller pr. MobilePay 2217 1945 eller Billetto. Plads til max. 90.

Musikalsk eftermiddag

Lørdag den 30. november 2019, kl. 15.
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
De 3 lokale kor er: Skibbykoret, Orøkoret ogTroldekoret. Skibbykoret er et traditionelt blandet kor med et bredt repertoire. Synger alt fra danske og udenlandske sange til lettere klassiske værker, gospel og rytmiske numre. Koret ledes af Anette Spahn Klausen.

Orøkoret: Ved regentparets besøg på Orø i 2013 opstod der et intermistisk kor, der opførte "Som en Orø solnedgang" som en afslutning på besøget. Dette blev optakten til koret. Fra at være et syngsammen kor kaster vi os nu ud i trestemmighed og egne værker.

Trollekoret: Koret startede i 1999, fordi et par stykker kunne tænke sig at synge rytmisk. På daværende tidspunkt var der ikke noget rytmisk kor i Bramsnæs. Koret har haft skriftende dirigenter, men for et par år siden tilbød Ulrich Spahn Klausen
sig og vi har virkelig fået en engageret og dygtig korleder, som
virkelig forstår at få koret op i gear
Alle glæder sig hver uge til tirsdag,
hvor vi mødes og synger nogle
fantastiske værker, griner og hygger,
så vi kommer "hjem helt høje".

Der vil være salg af gløgg og æbleskiver og andre lækkerier før og efter koncerten - samt i pausen . Arrangementet forventes at slutte senest 16.30

Julekoncert

Søndag den 1. december 2019, kl. 15.
Krogstrup Kirke Kirkealle 3, Jægerspris
Stor julekoncert med den fremragende og sprudlende og solistuddannede fløjtenist Tine Karlshøj Andersen og pianist Andreas Flensted Jensen. Udover at fremføre den dejligste musik vil Tine løbende fortælle om værkerne, og der bliver også en julehistorie. Gå ikke glip af årets fornemste og hyggeligste julekoncert - der er fri adgang og en lille servering efter koncerten

Syng julen ind med VIVA kammerkor

Onsdag den 4. december 2019, kl. 19.15.
Pris: (Gratis for medlemmer af Kunstklubben / 70 kr)
Willumsens Museum Jenriksvej 4, Frederikssund
Julekoncert og fællessang med VIVA kammerkor. Der er adgang ved almindelig entre, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.
Islebjerg Kirke Ansgarsvej 2, Frederikssund
Mandskoret "De Gamle Drenge" er tilbage i Islebjerg Kirke. Denne gang med en julekoncert. Programmet vil dels indeholde en koral og motet af henholdsvis Johan Sebastian Bach og Wolfgang Amadeus Mozart samt julemusik af Adolphe-Charles Adam. Herudover vil mandskoret synge et blandet repertoire af de smukke traditionelle danske julesalmer, ligesom der vil være en fællessang. Desuden vil der igen være lejlighed til at høre den kendte og meget talentfulde koncertpianist Galya Kolarova
Pris: (Fri entré)
Oppe Sundby Kirke Roskildevej 183, Frederikssund
Julen er traditionernes tid, og en af de bedste er julekoncerterne. I Oppe Sundby kirke har vi i år indbudt Trio De Grå Synger, der sammen med os hygger med danske og udenlandske julesange. Alt har dansk tekst. Trio De Grå Synger består af: Allan Jarmer (organist) på klaver, Sandy Cortsen på trommer (pensioneret fra Livgarden) og John Baage (musikpædagog) på guitar og sang.

Anden halvdel af koncerten er i Sognehuset, hvor kaffe og kage koster 25,-. Første halvdel i kirken er gratis