Kulturkalender

Viser 8 events i Frederikssund Kommune mellem 19. feb. og 19. mar. 2020

Nikolaj og piloterne

Torsdag den 20. februar 2020
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
The Legends Bar Østergade 12, Frederikssund
Nikolaj & Piloterne byder på ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli og den gådefulde relation mellem mand og kvinde som et hovedtema. Som fra begyndelsen er det musikalske centrum Nikolaj. Christensens intenst-rustne røst, omgivet af piloternes instrumentale bund.
I 2019 kunne Nikolaj & Piloterne fejre 30 års jubilæum. Nikolaj Christensens debut Album "Piloter" høstede anmelderroser, solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret navn blandt både musiknørder og teenagefans - ikke mindst via sangen 'Ridderen af kærligheden'. I 1990 blev gennembruddet cementeret, da han fik prisen som bedste nye navn ved Dansk Grammy.
Piloterne er denne aften: Dennis Flacheberg på Guitar.

Se mere her:
https://www.youtube.com/watch?v=ioR9DTFvZ8A
https://www.facebook.com/nikolajogpiloterne/

Moonshiners -Songs to go with a pint

Fredag den 21. februar 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 75 kr)
Kulhuse Kultur- og Medborgerhus Gl. Kulhusvej 149, Jægerspris
Moonshiners sange og ballader er inspireret af den traditionelle folkelige sangskat fra Irland og Skotland, som udtrykker livet mellem himmel og hav. Pubstemning med sandfærdige løgnehistorier. Entré for medl. af Bogafeen 50 kr.

Koncert med Dicte Duo

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Standard 200 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Oplev Dicte hel tæt på i Rejsestaldens intime atmosfære.

Ejegod Jazzklub: "Olivier Franc Quintet" (FR)

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 100 kr)
Kingoskolen Strandstræde 28 A, Slangerup
Denne franske jazz-kvintet er internationalt kendt, og ledes af sopran-saxofonisten Olivier Franc. I sær arven efter den legendariske Sidney Bechet, hvis søn - Daniel Sidney - spiller trommer i orkestret, videreføres. ejegodjazzklub.dk.

Melodier vi kender

Fredag den 6. marts 2020, kl. 14.
Pris: (Entré: 60 kr inkl. kaffe og kage)
Lundebjerggård Lundevej 48, Frederikssund
Den professionelle sangerinde af internationalt format Lise Nees underholder. Lise Nees kæder sit program sammen med historier om 'sange vi kender' deres tilblivelse. Personlige oplevelser og pudsige historier om hendes karriere i dend anske teaterverden får vi også. Dette på dagen før det danske Melodi Grand Prix 2020 der sendes på DR1. Lise har succes overalt hvor hun optæder. Altid professionel. Der er noget at glæde sig til, for stemmebåndet bliver rørt

Pernille Rosendahl, Intimkoncert

Fredag den 6. marts 2020, kl. 18.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bautahøj Kursuscenter Bautahøjvej 39, Jægerspris
Det er så muligt at købe billet uden overnatning at købe billet inkl. overnatning med udsigt. 3 herlige retter. Vine dertil. Kaffe/The chokolader. Overnatning i dobbeltværelse. Stor morgenbuffet.
Pris: (Fri entré)
Omsorgscentret Tolleruphøj Roskildevej 160 A, Frederikssund
Frederikssund Sangforening arrangerer syng-med-koncert med 2 kor. Frederikssund Sangforening afholder koncert sammen med Vindingekoret. Korene har tidligere givet fælles koncert og ser frem til at vise hvad vinterens sangundervisning har givet. Som noget nyt afholder Frederikssund Sangforening koncert sammen med Vindingekoret. Vindingekoret er et blandet kor, som synger alt mellem himmel og jord: danske sange, klassisk, folkemusik og rytmisk. Korets medlemmer har indflydelse på repertoiret.

Vi kan have samarbejde med andre kor, hvilket giver os mulighed for at komme lidt rundt i landet og være sammen med en masse andre sangglade mennesker.

Frederikssund Sangforening er et firestemmigt mandskor. Repertoiret er nyt og gammelt fra den danske sangskat blandet med nordiske viser og swingende rytmer fra flere verdensdele. Foreningen blev stiftet i 1858 og er dermed byens ældste aktive forening.

Koncerten består af sange med korene hver for sig og fællesnumre.

Imellem de enkelte afdelinger bliver der mulighed for at publikum kan synge med.

Så hvis du har lyst til at synge f.eks. "Down At The Old Bull And Bush" og lytte skal du være velkommen.

Fri entre. Der kan købes øl, vand og kaffe

Korsang

Torsdag den 9. januar til torsdag den 7. maj 2020, Tor kl. 19-21.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jægerspriskoret Erantisvænget 1, Jægerspris
Jægerspriskorets forårssæson starter med ny dirigent og nyt repertoire. Jægerspriskoret starter igen efter nytår med nyt repertoire og ny dirigent, Sune Kaat. Sune leder også Caroline Amalie Koret i Kgs. Lyngby samt Sangforeningen Øresund i Skovshoved. Sune har studeret musikvidenskab ved Københavns Universitet og blev undervist i korledelse af bl.a. Flemming Windekilde.
Denne sæsons sange er udvalgt med særligt fokus på et repertoire, der fremmer sangglæden, og vi inviterer alle med sanglyst og -glæde til vores første koraften i den nye sæson.

Vi synger hver torsdag kl. 19-21.30

Evt. spørgsmål kan rettes til formand Jens Erik Ellegaard-Jensen på tlf. 20 23 32 39