Kulturkalender

Viser 6 events i Frederikssund Kommune mellem 20. okt. og 18. nov. 2019

"Kærlighed"

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 50 kr)
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Det hele begynder med, at Frø har det lidt underligt. Det kribler i maven, og hjertet siger bump-bump. Er han mon blevet forkølet? Har han fået influenza? Nej! Han er blevet forelsket. I en smuk hvid and. Bemærk at forestillingen lørdag den 16. november k.

Svejk i anden verdenskrig

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 175 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Frederikssund Teaterforening præsenterer: Svejk i anden verdenskrig. Varighed: 100 minutter inkl. pause. Krigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset finder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer. Og så har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen. SVEJK er en humoristisk forestilling, baseret på historien af Bertolt Brecht, der undervejs bliver akkompagneret af sang og klaverspil. I titelrollen finder vi Ole Sørensen, der med stykket kan fejre sit 40 års skuespillerjubilæum. Vi kommer hele følelsesspektret igennem, når vi møder Svejk og hans sjak på værtshuset i den tjekkiske hovedstad. En by hvor besættelsesmagten holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere. Medvirkende: Ole Sørensen, Uta Motz, Klaus Andersen, Sara Line Møller Olsen og Thomas Jacob Rønne. Instruktør: Gitte Kath. Musiker: Rasmus Steenberg

"Skyggen" (fra 4 år)

Søndag den 3. november 2019, kl. 15.
Pris: (Entré: 50 kr)
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
En ordløs forestilling om at forlige sig med sine skyggesider. Ved hjælp af avanceret videoteknik og animationer, leger vi med tanken om, hvad nu hvis ens skygge pludselig havde sit eget liv og gjorde alt det, du i virkeligheden har lyst til, og hvis skyg.

"Månen over baobabtræet" (2-7 år)

Onsdag den 6. november 2019, kl. 09.30 & kl. 10.45.
Pris: (Entré: 30 kr)
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Om Anders, der til sin fødselsdag får en ny cykel og et fødselsdagskort, hvor der står "Giv en høne til Afrika". Om landsbyen langt nede i Afrika, hvor Malaika hver morgen må gå den lange vej til brønden efter vand, mens hun drømmer om at få lov til at gå.

Dans for pokker!

Onsdag den 6. til fredag den 8. november 2019, kl. 10-20.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Tre dage med dans for fuld udblæsning. Oplev masser af danse- og bevægelsesglæde, når vi danser vinteren i møde med 8 dansearrangementer. Undervisning i Soul Motion

Undervisning i latinamerikansk dans

Jump - Uppercut Danseteater, danseforestilling for alle fra 7 år
Danseworkshop med professionelle dansere - House/Hiphop/Funk/Breakdance
Undervisning i Bollywood for alle (indisk filmdans)
Undervisning i Bollywood for Oldies but Goldies (indisk filmdans)
Undervisning i Charleston
Undervisning i Lindy Hop

"Kærlighed"

Lørdag den 16. november 2019, kl. 14 & kl. 15.30.
Pris: (Entré: 50 kr)
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Det hele begynder med, at Frø har det lidt underligt. Det kribler i maven, og hjertet siger bump-bump. Er han mon blevet forkølet? Har han fået influenza? Nej! Han er blevet forelsket. I en smuk hvid and.