Kulturkalender

Viser 4 events i Frederikssund Kommune mellem 9. aug. og 7. sep. 2020

Power

Tirsdag den 18. august 2020, kl. 17.
Cirkuspladsen ved Kalvøen Vænget 3, Frederikssund
Teltet er indrettet så de lever op til myndighedernes krav. Der er 3 indgange, alle pladser er afsprittede før hver forestilling, og der er automatisk en tom plads mellem hver familie. Loger er kun forbeholdt én familie. Der skal betales for min. 4 pladser og disse kan kun reserveres på billettelefon 20 86 60 10
Vi gør opmærksom på at Cirkus Baldoni er ikke en del af regeringens sommerpakke og vores billetpriser er derfor som de plejer.

Priser: + gebyr kr. 10 pr. billet:

Sommergrin for børn

Mandag den 31. august 2020, kl. 18.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Sommer Grin er en eftermiddag med optrædender for børn (og deres voksne). Her vil du blive præsenteret for en variete med artister, der hver især repræsenterer komikkens mangfoldighed. Der arbejdes på tværs af kunstneriske parametre med lyd, krop, sang, musik, i samspil med publikum og på tværs af kunstneriske genrer.

De optrædende vil være skuespillere, tryllekunstnere og komikere.

Tryllekunstneren Kim Andersen og komikerne Valdemar Pustelnik kæder eftermiddagen sammen og giver deres bud på moderne, komisk scenekunst.

Bedst for børn over 7 år

Sommergrin for voksne

Mandag den 31. august 2020, kl. 20.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Sommer Grin er en komisk aften for de voksne. Her vil du blive præsenteret for en variete med artister, der hver især repræsenterer komikkens og den danske scenekunsts mangfoldighed. Der arbejdes på tværs af kunstneriske parametre med lyd, krop, sang, musik, i samspil med publikum og på tværs af kunstneriske genrer.

De optrædende vil være skuespillere, tryllekunstnere og komikere.

Tryllekunstneren Kim Andersen og komikerne Valdemar Pustelnik kæder aftenen sammen og giver deres bud på moderne, komisk scenekunst

50 farlige ting - alle børn bør prøve

Lørdag den 5. september 2020, kl. 10.30.
Jægerspris Bibliotek Møllevej 100, Jægerspris
Tør du prøve? Kan man slikke på et 9-volts batteri? Hvad sker der, når man løfter låget på poppende popcorn? Eller limer fingrene sammen med superlim? I forestillingen '50 farlige ting (alle børn bør prøve)' undersøger og tester vi alt det, de voksne normalt advarer børn imod.

Forestillingen forener på underholdende vis pædagogik med teater og eksperimenter. Børnene får lov til at afprøve farlige ting - og have det rigtig sjovt imens. Det er intet mindre end en forestilling fuld af spænding og vovemod for alle børn mellem 5 og 11 år. Forestillingen bygger på bogen af samme navn af Julie Spielger og Gever Tulley