Kulturkalender

Viser 7 events i Frederikssund Kommune mellem 19. okt. og 17. nov. 2018

Pris: (Entré: kr. 50,00)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederikssund Koncerter v/ Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund
For børn fra 2-6 år Varighed 40 minutter uden pause Teater Du Milde Himmel. Med enkle rekvisitter trylles genkendelige og rørende situationer fra alle årstiderne. Forskellige dyrevenner dukker op undervejs, men de opfører sig ikke altid, som man regner med
Pris: (Entré: Standard 40 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Mød de to YouTube-stjerner Robin og Samrita, når RobinSamse besøger Elværket. RobinSamse laver en af Danmarks mest sete YouTubekanaler, og der er garanti for at få rørt lattermusklerne. Bagefter vil der være mulighed for at få YouTubernes autografer.
Pris: (Entré: Standard 265 kr) Køb/bestil billet
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Indledningsforelæsningen den 25. oktober og én billet til filmen "Figaros Bryllup" på Parkteatret 27. oktober 2018 kl. 14.00.

Bridge Over Troubled Water

Søn. d. 28. oktober 2018, kl. 16.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund

Haabet

Lør. d. 10. november 2018, kl. 16.
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund

Klods Hans - Frederikssund Børneteater

Søn. d. 11. november 2018, kl. 11.
Pris: (Entré: kr. 50,00)
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Varighed 35 minutter uden pause Ude på landet var der en gammel gård. Sådan starter den vidunderlige historie om Klodshans. Forestillingen er den velkendte fortælling om drengen Klodshans, som på trods af sin far og sine brødre, rider af sted på sin gedebuk til kongens slot, for at tale sig kongedatteren til.
De to skuespillere spiller alle rollerne i en forrygende sjov og kraftfuld forestilling, for både børn og voksne. Der er musik, dans og vilde kostumer.
"Hallehøj.. her kommer jeg", råber Klodshans efter sine brødre
Pris: (Entré: 50,00)
Frederikssund Koncerter v/ Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund
Emil og træmand nr. 100 er historien om den dag hvor Emils far får storetåen i musefælden og hovedet smurt ind i både paltdej og pandekagedej. Det er historien om den dag, Emil slet ikke får tid til at komme i tøjet for den evige renden til værkstedet. Og det er faktisk ikke helt retfærdigt, for som Emil selv siger:

Jeg kan da ikke gøre for, at far er i vejen over alt.
Man kan ikke så meget som sætte en musefælde op her på gården uden, at han går hen og ramler ind i den. Og hvorfor skal han absolut have sit fjæs lige der, hvor det flyver om ørerne på folk med paltdej og pandekagedej?