Kulturkalender

Viser 24 events i Frederikssund Kommune d. 22. aug. 2018

Mamma Mia 2: Here We Go Again - 2D

Ons. d. 22. august 2018, kl. 18.15.
Sequel til filmatiseringen af musicalen fra 2008, hvor Meryl Streep igen ses som Donna. Sophie er blevet gravid, og samtidig begynder hun at grave i sin mor Donnas fortid. Andre medvirkende er blandt andre Amanda Seyfried, Julie Walters og Pierce Brosnan.

Mamma Mia 2: Here We Go Again

Ons. d. 22. august 2018, kl. 19.30.
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Sequel til filmatiseringen af musicalen fra 2008, hvor Meryl Streep igen ses som Donna. Sophie er blevet gravid, og samtidig begynder hun at grave i sin mor Donnas fortid. Andre medvirkende er blandt andre Amanda Seyfried, Julie Walters og Pierce Brosnan.

Book Club

Ons. d. 22. august 2018, kl. 19.30.
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Amerikansk komedie om fire modne veninder i en bogklub, der sammen tager på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed. I hovedrollerne ses Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen og Mary Steenburgen.

The Meg - 2D

Ons. d. 22. august 2018, kl. 20.45.
Amerikansk film af Jon Turteltaub, hvor et dybhavs-observationsfartøj, der er havareret på over 11 kilometers dybde, trues af en forhistorisk, over 20 meter lang monsterhaj. Med blandt andre Jason Statham, Li Bingbing, Ruby Rose og Rainn Wilson.

The Equalizer 2 - 2D

Ons. d. 22. august 2018, kl. 21.
Denzel Washington er tilbage som den tidligere special agent Robert McCall, der arbejder i et byggemarked, men som gerne står til rådighed efter arbejdet, hvis nogen har brug for hans hjælp. Andre medvirkende er blandt andre Bill Pullman og Melissa Leo.

Kunstnersammenslutningen Nybro

Ons. d. 15. til søn. d. 26. august 2018, tirs-fre 13-17, lør 11-14, søn 13-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Langes Magasin Østergade 3 C, Frederikssund
4 kunstnere fra kunstnersammenslutningen Nybro, Signe Hougaard, Lis Engel, Arne Møller og Grete Siegler udstiller malerier og collager. Fernisering onsdag den 15.8. kl 15-17.

Maleriudstilling

Tir. d. 1. maj til fre. d. 31. august 2018, Man. tors. 10-16, fre 10-12.
Pris: (Fri entré)
Aktivitetshuset i Slangerup Kannikestræde 2C, Slangerup
Opalmalerne, der arbejder i Aktivitetshuset hver torsdag, forlænger udstillingen af deres malerier indtil 31. august 2018.

Claus Bojesen udstiller i august/september

Tir. d. 14. august til tor. d. 27. september 2018, kl. 11 til 16 hverdage samt ved arrangementer.
Pris: (Fri entré)
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
"Din kunst er karakteriseret ved en personlig refleksion over den verden, du oplever - en oplevelse, som bliver udtrykt gennem farverige figurer." siger borgmesteren i Søllerød bl.a.

Kunstudstilling 6-2018 // Anne Ravn

Ons. d. 8. august til tor. d. 27. september 2018, i Rejsestaldens åbningstid.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Lokal keramiker udstiller i Rejsestalden. Der er fernisering for alle søndag d. 12. august, hvor Rejsestalden byder på et glas. Anne Ravn er en kunstner med mange jern i ilden. Under brandet Anne Ravn Design tilbyder hun både unikakeramik, blomsterbinding og buketter til enhver lejlighed samt tasker, kurve og deslige i pileflet.

Anne Ravn lægger i sit kunstneriske arbejde med keramikken særligt vægt på formgivning, hvortil hun henter stor inspiration i naturen og dens organiske former. Også farve og overflade er noget, hun tillægger stor værdi i skabelsen af sin unikke keramik. Alt sammen for at opnå den helt rigtige udtryksform. Kendetegnet ved Anne Ravn som keramiker er derfor også, at hun selv blander ler og glasurer til sin keramik, der rummer både kakler til vægbeklædning, vaser, skåle, fade, fyrfadsstager og andre dekorationsgenstande. Hun arbejder fortrinsvist med stentøjsler og porcelæn, og brændingen udføres for det meste ved brændefyring samt sodaglasering eller den japanske rakubrænding, der giver overfladen dens særlige unika karakter.

Anne Ravn er oprindeligt uddannet fra kunsthåndværkerskolen Engelsholm i 1979 og sidenhen på skolen for brugskunst i 1987, hvor hun gik på linjen for keramik og glas. Hun holder til på Kignæsgården i Jægerspris, hvor hun fra sit værksted har rigt udkig til sin store inspirationskilde, naturen

Efterfødselsyoga i Frederikssund

Ons. d. 22. august til ons. d. 10. oktober 2018, kl. 12.
Pris: (Pris: 999)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Green Heart Yoga i Fr.Sund Østergade 1M, Frederikssund
Yoga for nybagte mødre. Tag din baby med og kom til barselsyoga sammen med andre nybagte mødre. Vi laver nænsomme yogaøvelser som styrker og stabiliserer kroppen, og hjælper den med at komme sig efter graviditet og fødsel. Fysisk har vi primært fokus på at:
  • genoptræne og styrke bækkenbunden
  • styrke og rebalancere ryggen
  • afspænde skuldre og arme
  • skabe allround balance og velvære i krop og sind.


Vi bruger åndedræts- og meditationsøvelser til at skabe mere balance og overskud til både at drage omsorg for dig selv og baby.

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga.

Undervises af Yogalærer Brit Mølgaard.

Læs mere og TILMELD dig på: https://greenheartyoga.dk/efterfoedselsyoga/