Kulturkalender

Viser 31 events i Frederikssund Kommune d. 26. aug. 2019

Once Upon a Time in Hollywood

Mandag den 26. august 2019, kl. 19.30.
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Komediedrama af Quentin Tarantino, der foregår i Los Angeles i 1969, hvor tv-stjernen Rick Dalton og hans faste stuntmand Cliff Booth forsøger at navigere i en branche, de knap nok kan genkende længere. Med blandt andre Leonardo DiCaprio og Brad Pitt.

Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw - 2D

Mandag den 26. august 2019, kl. 20.30.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Actionfilm, der bærer faklen videre i Fast & Furious-universet, hvor handlingen går på kryds og tværs over kloden - fra Los Angeles til London, over ødemarken ved Tjernobyl og til frodige Samoa. Med blandt andre Dwayne Johnson og Jason Statham.

Angel Has Fallen - 2D

Mandag den 26. august 2019, kl. 20.40.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Actionfilm, hvor Gerard Butler er tilbage som den hårdt prøvede Secret Service agent, Mike Banning. Her beskyldes han for at stå bag et mislykket mordforsøg på den amerikanske præsident. Andre medvirkende er blandt andre Morgan Freeman og Nick Nolte.

Fjordfotografernes årlige udstilling 2019

Fredag den 23. august til søndag den 1. september 2019, torsdag-fradag 16-18.30, Lørdag-søn 13-17.
Pris: (Fri entré)
Langes Magasin Østergade 3 C, Frederikssund
Gruppens p.t. fem fotografer har alle rødder i området omkring den nordlige del af Roskilde Fjord. Christine Bruun Andersen, Mads Winkler, John Petersen, Peder Brødsted Pedersen og Jan Bruun Andersen. ferniseringen lørdag den 24. august 2019 kl. 13:00. Traditionen tro byder Fjordfotograferne inden for til deres årlige udstilling. I år er lidt speciel, idet det er tiende år i træk det sker.

Siden 2009 har gruppen afholdt disse års udstillinger på skift mellem Frederikssund og Frederiksværk, hvor henholdsvis Langes Magasin og Ågalleriet har lagt hus til. Her i 2019 er gruppen i Langes Magasin i Frederikssund.

Som et udslag af gruppens meget brede sammensætning, bliver der budt velkommen til en spændende og alsidig fotoudstilling.

Gruppens p.t. fem fotografer har alle rødder i området omkring den nordlige del af Roskilde Fjord. Alle med vidt forskellige interesseområder inden for fotografiet og med tilknytning mange forskellige fotografiske grupper og miljøer.

Gruppen består i dag af Christine Bruun Andersen, Mads Winkler, John Petersen, Peder Brødsted Pedersen og Jan Bruun Andersen.

Hver især bruger medlemmerne fotografiet på meget varierende måde, med mangeartede interesser inden for feltet, og med et hav af forskellige tekniker til at udtrykke sig med. Det bliver et festfyrværkeri af billeder fra både nær og fjern, udtrykt gennem et væld af vidt forskellige fotografiske virkemidler, og som giver iagttageren et bredt indtryk af, hvad fotografiet kan byde på.

Alle er velkomne, der er fri adgang. Man er velkommen til blot at kigge rundt eller få sig en fotosnak med gruppens medlemmer.

Udstillingen er åben i Langes Magasin fra fredag den 23. august til søndag 1. september 2019

Da det nu er en jubilæumsudstilling har "vores" mangeårige bibliotekar og kultur personlighed i Frederikssund - Jesper Dalmose, gjort os den glæde at ville åbne udstillingen. Det sker ved ferniseringen lørdag den 24. august 2019 fra kl. 13.00

Kunstudstilling 7 // Lokale kunstnere fejrer Kronprinsesse Marys Bro

Onsdag den 21. august til fredag den 27. september 2019, i Rejsestaldens åbningstid.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Kunstnere bosat i Frederikssund Kommune fejrer den kommende Kronprinsesse Marys Bro med en fællesudstilling i Rejsestalden. Du kan opleve installation, papirkunst, keramik, fotografi, tegning og maleri. Alle laver kunstneriske fortolkninger af temaet bro. Der er fernisering for alle interesserede fredag d. 23. august kl. 16-18, hvor Rejsestalden byder på et glas

Udstilling Anitta Scheel

Søndag den 11. august til søndag den 27. oktober 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
TANG.myway Selsø Gods - Selsøvej 30 b, Skibby
Kunstneren Annitta Scheel udtrykker spirituel abstrakt blomsterkunst med et twist at rebelshed, samt abstrakt figure, kvinder med udtryk fra livet på godt og ondt. Malerier kan ses og købes hver fredag & søndag kl. 11-16.

"En lyst det er at se derpå"

Lørdag den 13. april til søndag den 27. oktober 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 65 kr)
Jægerspris Slot Slotsgården 20, Jægerspris
Grevinde Danner og Frederik 7.'s egne kunstindkøb, der prydede væggene i de private stuer på Jægerspirs slot. Det er genrebilleder af danske malere hvoraf flere var knyttet til kunstskoler i Tyskland og Frankrig som bl.a. Balsgaard, Schleisner.

Maleriudstilling

Mandag den 5. august til torsdag den 31. oktober 2019, Man. tors. 10-16 Fre. 10-12.
Pris: (Fri entré)
Aktivitetshuset Kongshøj Kannikestræde 2 C, Slangerup
Pia Zittén fra Slagslunde udstiller sine malerier. Hun maler med akryl og lader sig inspirere af natur og dyr.

Yoga hensyntagende m/k

Mandag den 26. august til mandag den 2. december 2019, 12 kursusdage kl. 8.30.
Pris: (Pris: 912 kr) Klik her for at tilmelde dig
Foreningscenteret Pedersholm Roskildevej 161, Frederikssund
Arrangør: LOF Frederikssund
Underviser: Birgitte Rostoch. Hensyntagende yoga Hatha Yoga for dig, der har f.eks. gigt, handicap, dårlig ryg eller andre udfordringer, der kræver, at de klassiske yogastillinger tilpasses dine behov. Holdet er på max. 8 deltagere. Der arbejdes individuelt i gruppen med fokus på styrke, smidighed, rolige stræk og optræning af krop og psyke via åndedræt, øvelser, meditation og afspænding. Oplev velvære i kroppen og få mere livsenergi, når du med yogaen får et redskab til at fungere bedre i hverdagen. Tidligere erfaring med yoga er ikke nødvendig. Medbring tæppe og en yogamåtte. Frederikssund kommune kræver, at deltagere, på små hold som er tilrettelagt som hensyntagende/handicapundervisning, skal underskrive en erklæring om funktionsnedsættelse/fysisk skavank/sygdom i forhold til det pågældende fag. Du vil ikke blive bedt om yderligere dokumentation. Hold 192026

Yoga hensyntagende m/k

Mandag den 26. august til mandag den 2. december 2019, 14 kursusdage kl. 13.
Pris: (Pris: 1065 kr) Klik her for at tilmelde dig
Frederikssundhallerne Kalvøvej 13, Frederikssund
Arrangør: LOF Frederikssund
Underviser: Gitte Hovmand. Hensyntagende yoga Hatha Yoga for dig, der har f.eks. gigt, handicap, dårlig ryg eller andre udfordringer, der kræver, at de klassiske yogastillinger tilpasses dine behov. Holdet er på max. 8 deltagere. Der arbejdes individuelt i gruppen med fokus på styrke, smidighed, rolige stræk og optræning af krop og psyke via åndedræt, øvelser, meditation og afspænding. Oplev velvære i kroppen og få mere livsenergi, når du med yogaen får et redskab til at fungere bedre i hverdagen. Tidligere erfaring med yoga er ikke nødvendig. Medbring tæppe og en yogamåtte. Frederikssund kommune kræver, at deltagere, på små hold som er tilrettelagt som hensyntagende/handicapundervisning, skal underskrive en erklæring om funktionsnedsættelse/fysisk skavank/sygdom i forhold til det pågældende fag. Du vil ikke blive bedt om yderligere dokumentation. Hold 192024