Kulturkalender

Viser 55 events i Frederikssund Kommune d. 29. feb. 2020

Klovn 3: The Final - 2D

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 15, 17.50 & 20.30.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Frank fejrer 50-års fødselsdag - resten er en hemmelighed. Filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard med manuskript af Frank Hvam og Casper Christensen.

En helt almindelig familie - 2D

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 15.15 & 18.10.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Dansk drama om pigen Emma, hvis far ønsker at skifte køn. Hovedrollerne spilles af blandt andre Kaya Toft Loholt og Mikkel Boe Følsgaard. Filmen er instrueret af Malou Reymann.

Sonic The Hedgehog - 2D

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 15.50.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Amerikansk action-komediefilm om pindsvinet Sonic, som kommer til jorden for at undslippe onde kræfter, der ønsker at stjæle hans superevner. Jim Carrey og Ben Schwartz spiller hovedrollerne, og filmen er instrueret af Jeff Fowler.

The Gentlemen - 2D

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 17.45.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Britisk actionfilm om en narkobaron, som forsøger at sælge sit dynasti. Med blandt andre Charlie Hunnam, Matthew McConaughey og Michelle Dockery i hovedrollerne. Filmen er instrueret af Guy Ritchie.

En helt almindelig familie

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 19.30.
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Dansk drama om pigen Emma, hvis far ønsker at skifte køn. Hovedrollerne spilles af blandt andre Kaya Toft Loholt og Mikkel Boe Følsgaard. Filmen er instrueret af Malou Reymann.

The Invisible Man - 2D

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 20.15.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Amerikansk/australsk science-fiction/horrorfilm om kvinden Cecilia, som må kæmpe for at bevise, at hun bliver jagtet. Med blandt andre Elisabeth Moss og Oliver Jackson-Cohen i hovedrollerne. Filmen er instrueret af Leigh Whannell.

Bad Boys 3: Bad Boys For Life - 2D

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 20.20.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Tiden er gået siden sidst, de to egenrådige politibetjente mødtes om actionfyldt forbryderjagt. Burnett er blevet politiinspektør, og Lowery befinder sig dybt i en midtvejskrise, da de atter mødes grundet trusler fra en hårdkogt lejemorder.

Hold 1 For Dig På 3-4 år

Lørdag den 5. oktober 2019 til lørdag den 7. marts 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Hold 1 er for børn på 3-4 år og alle børn kan tage en voksen med uden billet. I bestemmer selv fra gang til gang, hvilken voksen der deltager og synes I det er hyggeligt at være flere voksne, så køb et voksenmedlemskab. Pris 100 kr. pr. barn/ekstra. Hold 1 er for 3-4 år og alle børn kan tage en voksen med uden billet.
Pris 100 kr. pr. barn.


På hold 1 kan dit barn tage en voksen med gratis. I bestemmer selv fra gang til gang, hvilken voksen der deltager og synes I det er hyggeligt at være flere voksne, så køb et voksenmedlemskab.

Vi kalder dette hold for vores "biograf-skole". Der er 25% lys i salen under visningerne, så det er en blid overgang til biografens mørke. De første fem visninger er udvalgte kortfilm med meget forskellige typer historier og sidste gang er "eksamensdag" med en film i fuld længde.

Vi får medlemstilskud til alle børn, så det er vigtigt at du tilmelder dit barn og ikke dig selv, når du melder børn ind i vores filmklub!

Om Holger
Dette er 36. sæson for Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub - Holger.

Lørdag den 5. oktober 2019 kl. 10.00
Filmpakke 26 (36 min.)
Myre
Instruktør: Julia Ocker
Alle myrerne arbejder perfekt sammen. Men der er én myre, der gør alting anderledes.
DFI distribution. Tyskland 2018. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Cirkeline - Kanonfotograf Frederik
Instruktør: Jannik Hastrup
Musen Fredrik finder et filmkamera og drager ud for at optage de forskellige dyr. Efter mange farefulde oplevelser kommer han hjem og får at vide, at der ikke er film i apparatet. Heldigvis har tegneren filmet Fredrik, så tilskuerne ikke går glip af noget.
DFI distribution. Danmark 1970. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Peter Pix - Kærestebrevet
Instruktør: Trine Heller Jensen
Peter Pix kommer ind med et brev, dufter spændt til det, åbner og trækker et rødt papirhjerte ud. Hjertet slår, mens han kigger på et billede af sin udkårne. Han gør sig klar til at møde hende. Prøver skjorter, sætter håret og kigger sig i spejlet. Mangler der noget? Skæg! Han afprøver nu forskellige modeller, som han "maler" på med fingrene.
DFI distribution. Danmark 2013. 2 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Hemmeligheden
Instruktør: Kassandra Wellendorf
Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene »Storvask« skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og krokodille - Blåbær
Instruktør: Siri Melchior
Rita og Krokodille plukker blåbær. Rita holder godt øje med alt hvad Krokodille gør. Hvis han spiser blåbær, bliver hans tunge blå! Men der i buskene ligger en bamse. Rita elsker den ved første øjekast. Hun elsker den, som var den hendes egen. En lille pige leder i blåbærbuskene efter noget hun har mistet. Men det var Rita, som fandt bamsen. Hvis bamse er det nu?
DFI distribution. Danmark 2018. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Alene i verden
Instruktør: Mette Skov
Myren kan ikke finde hverken Lillefinger eller hans familie og føler sig forladt og alene.
DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 2. november 2019 kl. 10.00
Filmpakke 27 (38 min.)
Pingvin
Instruktør: Julia Ocker
Pingvintjeneren vil have, at pingvinfesten skal være perfekt. Men alt, hvad han gør, ender galt.
DFI distribution. Tyskland 2018. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og krokodille - I biografen
Instruktør: Siri Melchior
Rita og Krokodille skal se "De 5 feer" i biografen. Krokodille larmer med slikpapiret, slubrer og gaber. Nu bliver det spændende! Feerne skal bage en kage. Rita er opslugt. Men Krokodille er væk! På lærredet dukker en stor skygge op, som vil æde kagen. En drage? Eller bare Krokodille.
DFI distribution. Danmark 2018. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Aben Osvald
Instruktør: Peter Hausner
Osvald og hans abevenner springer rundt i træerne og pludrer og sludrer, mens solen skinner på dem. Ja, de kunne sagtens have det godt, hvis bare den store gale hanabe ikke tyranniserede dem. Men en dag får Osvald nok og siger "Nej!". I en farveeksplosion af gyngende aber og slyngende planter, ledsaget af Pierre Dørges jazzede musik, fortælles historien om Osvald af en syngende troubadour.
DFI distribution. Danmark 2001. 12 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Edderskønne edderkopper - Springedderkoppen
Instruktør: Adam Schmedes
Springedderkoppen er den klogeste blandt edderkopperne. Han ser rigtig godt og kan genkende billedet af andre springedderkopper. Hver morgen solbader han og fanger insekter på sin vanlige sten. En dag dukker der en anden han, en rival, op på stenen, som han må jage væk. Bagefter sker der noget virkelig mystisk; en kæmpehan dukker op, større end alle andre. Kan han også jage ham væk?
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Larm
Instruktør: Kassandra Wellendorf
Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene »Storvask« skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Den lille fugl og bladet
Instruktør: Lena von Döhren
I den snedækkede skov ser den lille fugl, at årets sidste blad svæver mod jorden. Fuglen løber efter det og får fat i det ude på den frosne sø. Men den lille fugl har glemt at holde øje med den sultne ræv, som også er kommet ud på isen.
DFI distribution. Schweiz 2012. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Peter Pix - Violinen
Instruktør: Trine Heller Jensen
Peter Pix tager sin violin ned fra væggen og begynder at spille en melankolsk melodi, så smuk, at han får tårer i øjnene. Billedet på væggen begynder at stortude. Stearinlyset græder, blomsterne græder, vandglasset løber over. Peter Pix stopper og kigger ned - opdager, at han står i vand til anklerne.
DFI distribution. Danmark 2013. 1 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 7. december 2019 kl. 10.00
Filmpakke 30 (36 min.)
Lillefinger - Hindbærret
Instruktør: Mette Skov
To flueunger er kommet op at skændes om et hindbær. Lillefinger og Myren forsøger at få dem til at enes.
DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Min oldefars historier - Sæbekassebilen
Instruktør: Tone Mygind Rostbøll
Theodor bygger en bil i Lego og leger med den, mens han venter på, at Oldefar bliver klar til at fortælle dagens "Tykke-historie". Lego-bilen minder Oldefar om en bil, som Tykke engang byggede. Oldefar fortæller "Tykke-historien" om, hvordan ham og Tykke mødte hinanden og blev venner, dengang da Tykke kom kørende i en flot, hjemmebygget sæbekassebil, som Oldefar gerne ville være medejer af.
Theodor lytter spændt, indtil han får en idé. Theodor bygger sin helt egen sæbekassebil - inspireret af Oldefar og Tykkes. Men han mangler et rat. Heldigvis har Oldefar et rat i sine gemmer, og han hjælper Theodor med at sætte rattet på. Og så er de klar! Oldefar skubber Theodor af sted - båt båt - ud i verden i hans helt egen, hjemmebyggede sæbekassebil.
DFI distribution. Danmark 2016. 9 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og krokodille - Jul
Instruktør: Siri Melchior
Rita og Boris bager brunkager. De fortæller Krokodille alt om Julemanden. Han kommer med gaver til alle børn, rige og fattige, store og små. Man skal bare tro på ham og så være artig, selvfølgelig. Boris siger at Julemanden ikke giver gaver til Krokodiller. Men man skal ikke lytte til alt, hvad folk siger.
DFI distribution. Danmark 2018. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Edderskønne edderkopper - Korsedderkoppen
Instruktør: Adam Schmedes
Korsedderkoppen er kendt for sit hvide kors. Men det hvide kors er slet ikke hvidt, det er gennemsigtigt, og det vi ser, er edderkoppelort. De smukke hjulspind kender vi alle. De bruges selvfølgelig til at fange bytte, men også til at parre sig i. Hannen spinder en kærlighedstråd, hvorpå hun og han mødes, men romantikken varer ikke længe, og så er det om at komme væk i en fart!
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

1 minut natur - Krebsen
Instruktør: Stefanie Visjager
En dreng fortæller om sine dyr: han har en krebs og forskellige fisk. Krebsen prøver hver dag at klatre ud af akvariet. Drengen forestiller sig, hvordan det må være at have lige så mange ben som krebsen. Denne lille tegnefilm er en del af serien "Et minut natur", hvor små hverdagsfortællinger bliver fantasifuldt animeret.
DFI distribution. Holland 2016. 1 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Min bedste ven
Instruktør: Mette Skov
Lillefinger har travlt med noget og slet ikke tid til at ses med sin bedste ven. Det kan Myren ikke forstå, og bliver både ked af det og sur, lige indtil han finder ud af, hvad det er Lillefinger har så travlt med.
DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Farveskift
Instruktør: Kassandra Wellendorf
Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene »Storvask« skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 4. januar 2020 kl. 10.00
Filmpakke 28 (37 min.)
Løve
Instruktør: Julia Ocker
Gazellen tror ikke, at løven kan fange ham. Men så begynder løven at løbetræne.
DFI distribution. Tyskland 2018. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Den lille grå ulv - Vinter
Instruktør: Natalia Malykhina
Det er vinter i skoven. Der er sne overalt, og alle dyrene ligger i ly for kulden. Men den lille grå ulv er ensom, sulten og trist. Vinden suser og bider i hans snude. Men hov, hvad var det? Midt i sneen finder han en mærkelig ting. En bog? Hvad kan den bruges til? Kan han spise den eller søge ly for vinden med den? Bogen viser sig at være fuld af eventyr, og den minder den lille grå ulv om sommer og varmere tider. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Nu kan den lille grå ulv måske bedre falde til ro?
DFI distribution. Norge 2016. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Alma flytter på landet - Farvel til den gamle børnehave
Christian Sønderby Jepsen
Alma skal sige farvel til sine venner i børnehaven, hvor de har lavet en overraskelse til hende. Alma og hendes familie flytter fra deres dejlige lejlighed i byen og ud i et hus på landet. Alma synes, det er svært at sige farvel til alt det kendte og goddag til alt det ukendte: Ny seng, ny børnehave og nye venner. Men heldigvis bliver alt ikke ved med at være nyt!
DFI distribution. Danmark 2018. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Storvask - Gemmeleg
Instruktør: Kassandra Wellendorf
Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene »Storvask« skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
DFI distribution. Danmark 2010. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og krokodille - Nat
Instruktør: Siri Melchior
Månen, stjernerne og planeterne er en anden verden end vores. Mon der bor nogen derude? Nogen, som er anderledes end os? Måske er de grønne? Som Krokodille! Eller måske er der nogen præcis som os? En rum-Rita og en rum-Krokodille! Det tager Rita og Krokodille på en fantasifuld rumrejse for at finde ud af.
DFI distribution. Danmark 2018. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Det frosne dyr
Instruktør: Mette Skov
Myren og Lillefinger finder et dyr, der er frosset inde i en isblok.
DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Godbid
Instruktør: Burcu Sankur, Geoffrey Godet
Skoven er fuld af dyr i forskellige farver og størrelser. Hejren vil have sommerfuglen som godbid. Slangen snapper ud efter fuglen. Fiskene er sultne efter plankton. Men hvem spiser hvem til sidst?
DFI distribution. Frankrig 2016. 1 min. Tilladt for alle.

Lørdag den 1. februar 2020 kl. 10.00
Filmpakke 29 (35 min.)
Den lille grå ulv - Forår
Instruktør: Natalia Malykhina
Det er forår i skoven. Fuglene synger og floden bruser afsted, mens alting springer ud. Den lille grå ulv vågner og tager solbad. Og hans gamle ven haren er også vågnet. De løber om kap og springer ud på flodens isflager, der flyder afsted. Men strømmen af stærk, og floden bliver pludseligt farlig. Så må man bruge sin fantasi! Den lille grå ulv og haren må lege, at isflagen er en storslået fregat. Ud på bølgen blå mod ukendte farvande!
DFI distribution. Norge 2017. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Alma flytter på landet - Flyttedagen
Instruktør: Christian Sønderby Jepsen
Flyttebilen kommer og henter alle Almas ting fordi hun skal flytte på landet. En plan som Alma ikke er glad for.
Alma og hendes familie flytter fra deres dejlige lejlighed i byen og ud i et hus på landet. Alma synes, det er svært at sige farvel til alt det kendte og goddag til alt det ukendte: Ny seng, ny børnehave og nye venner. Men heldigvis bliver alt ikke ved med at være nyt!
DFI distribution. Danmark 2018. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Rita og krokodille - Forår
Instruktør: Siri Melchior
Forår er smukt. Der er fine ny blomster og fugleunger, som skal lære at flyve. Rita og Krokodille er nu mere interesserede i mudder. Rita går ud i en stor mudderpøl og så sidder hendes støvle fast. Krokodille er ikke vild med mudder, men han får Rita fri. Så sidder Krokodille fast. Rita er bange og løber afsted efter hjælp. Men Rita er modig og tager tilbage til Krokodille for at redde ham.
DFI distribution. Danmark 2018. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Edderskønne edderkopper - Spytteedderkoppen
Instruktør: Adam Schmedes
Spytteedderkoppen, der bor nede under gæstehuset, sover om dagen og jager om natten. Til det har den udviklet nogle helt særlige egenskaber. En hun bliver indfanget og studeret i et syltetøjsglas. Det er en frygtelig oplevelse, der næsten tager livet af hende. I løbet af natten afslører hun sine særlige evner. Men om familien får set hvad hun kan, skal vi ikke afsløre her.
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lillefinger - Fødselsdagen
Instruktør: Mette Skov
Lillefinger og Myren fejrer fødselsdag for klatretræet.
DFI distribution. Danmark 2015. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Lørdag den 7. marts 2020 kl. 10.00
Emil & Ida fra Lønneberg, Sverige 2013 (62 min.)
På Katholt, Lønneberg i Småland, bor Emil og hans lillesøster Ida sammen med deres far Anton, moren Alma, karlen Alfred og stuepigen Lina.

Emil er en sød dreng, der elsker at hjælpe til, men hans hjælpsomhed ender ofte med, at han kommer galt af sted. Derfor ender han ofte med at stikke af med far i hælene og søge tilflugt i brændeskuret, hvor han i ro og mag snitter træfigurer, indtil far er faldet til ro igen.

Følg med når Emil laver sin skarnsstreg nummer 325, skærer sin træfigur nummer hundrede og kommer til at sidde i brændeskuret for en skarnsstreg, han ikke har begået... ikke med vilje i hvert fald

Hold 2 For Dig På 5-6 år

Lørdag den 5. oktober 2019 til lørdag den 7. marts 2020, kl. 11.15.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Hold 2 er for børn på 5-6 år og mange børn i denne alder vil have stor glæde af at se film i biografen sammen med en voksen, som kan købe et voksenmedlemskab. Pris 100 kr. pr. deltager. Hold 2 er for 5-6 år.
Pris 100 kr. pr. deltager.


Dette hold er for børn i alderen 5-6 år og mange børn i denne alder vil have stor glæde af at se film i biografen sammen med en voksen. Så overvej om dit barn skal se filmene sammen med venner, bedsteforældre eller forælder. Som voksen kan man altid købe et voksenmedlemskab.

Vi får medlemstilskud til alle børn, så det er vigtigt at du tilmelder dit barn og ikke dig selv, når du melder børn ind i vores filmklub!

Om Holger
Dette er 36. sæson for Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub - Holger.

Lørdag den 5. oktober 2019 kl. 11.15
Vitello bygger en monsterfælde (7 min.)
Instruktør: Dorte Bengtson
Er der noget Vitello kan lide, så er det monstre. Og zombier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er mørkt. Når det er mørkt og han skal sove og han kommer til at tænke på om der mon ligger noget under sengen. Eller om der står noget på lur ude på gangen. Med hugtænder. Vitello bliver nødt til at finde på et eller andet...
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Bien Maja 2 - På nye honningeventyr, Tyskland 2018 (83 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 2. november 2019 kl. 11.15
Vitello ønsker sig en hund (7 min.)
Instruktør: Dorte Bengtson
Vitello får mange ideer, nogle af dem er gode, nogle er ikke så gode. Den ide med at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste ideer. Men det synes Mor desværre ikke. Hun vil overhovedet ikke høre tale om en hund. Men hvis man ikke kan få en hund, så kan man vel være en...
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Den lille grå traktor Fergie, Norge 2016 (78 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 7. december 2019 kl. 11.15
Vitello køber en vidunderlig julegave (7 min.)
Instruktør: Dorte Bengtson
Vitello ved jo godt, at det kun er de artige børn, der får julegaver. Og han har ikke været rasende artig I år. Men hvis han nu køber en vidunderlig julegave til Mor og fortæller hende om den, så vil hun sikkert glemme alt det uartige og købe en masse vidunderlige julegaver til ham...
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Den store stygge ræv, Frankrig 2017 (83 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 4. januar 2020 kl. 11.15
Jakob og Peter Plys, USA 2018 (104 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 1. februar 2020 kl. 11.15
Vitello vil have en far (7 min.)
Instruktør: Dorte Bengtson
Hvis Vitello spørger Mor, så er Vitellos far en sjuft og ham ser man derfor ikke meget til. Man ser ham faktisk overhovedet ikke, og det er irriterende, synes Vitello, når nu alle de andre drenge har fædre. Det er så irriterende at han kommer til at bilde sine venner ind at han skam har en far, som de sagtens kan få at se...
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Tilladt for alle.

Peddersen og Findus - flytter hjemmefra, Tyskland 2018 (82 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 7. marts 2020 kl. 11.30 - bemærk startid!
Vitello napper en kat (7 min.)
Instruktør: Dorte Bengtson
Vitello og Max og Hasse og William kunne godt tænke sig virkelig mange penge. Cirka 10 millioner. Så de beslutter sig for at blive kriminelle. Og nappe nogens kattekilling. Og gemme den og kræve virkelig mange penge for at aflevere den igen...
DFI distribution. Danmark 2018. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

Minisekterne på nye eventyr, Frankrig 2018 (92 min.)
Beskrivelse kommer

Hold 3 For Dig På 7-99 år

Lørdag den 12. oktober 2019 til lørdag den 14. marts 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Hold 3 er for børn og voksne i alderen 7-99 år. Film skal ses i fællesskab og derfor bør du overveje om dit barn skal følges med venner, søskende, bedsteforældre eller forældre. Pris 100 kr. pr. deltager. Hold 3 er for 7-99 år.
Pris 100 kr. pr. deltager.


Dette hold er for børn og voksne i alderen 7-99 år. Film skal ses i fællesskab og derfor bør du overveje om dit barn skal følges med venner, søskende, bedsteforældre eller forældre. Som voksen kan man altid købe et voksenmedlemskab.

Vi får medlemstilskud til alle børn, så det er vigtigt at du tilmelder dit barn og ikke dig selv, når du melder børn ind i vores filmklub!

Om Holger
Dette er 36. sæson for Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub - Holger.

Lørdag den 12. oktober 2019 kl. 10.00
Villy og Monsterplaneten, Frankrig 2019 (89 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 9. november 2019 kl. 10.00
LEGO filmen 2, USA 2019 (107 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 14. december 2019 kl. 10.00
Julemandens Datter, DK 2018 (94 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 11. januar 2020 kl. 10.00
Ulvehunden, Frank./USA/Lux. 2018 (85 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 8. februar 2020 kl. 10.00
De 5 i dinosauernes dal, Tyskland 2018 (102 min.)
Beskrivelse kommer

Lørdag den 14. marts 2020 kl. 10.00
Løvernes Konge, USA 2019 (? min.)
Beskrivelse og antal minutter kommer