Kulturkalender

Viser 83 events i Frederikssund Kommune d. 23. apr. 2018

Vores livs ferie

Man. d. 23. april 2018, kl. 19.30.
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Amerikansk drama, der er en moden roadmovie om Ella og John, som har været gift i mange år og trænger til et spontant eventyr. Så de rejser af sted i en autocamper mod Hemingways hus i Key West. I hovedrollerne ses Helen Mirren og Donald Sutherland.

Den of Thieves

Man. d. 23. april 2018, kl. 19.30.
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Amerikansk actionfilm og psykologisk drama, der udspiller sig i Los Angeles' kriminelle miljø. Filmen følger en bande succesfulde bankrøvere og den eliteenhed, som prøver at fange dem. Med blandt andre Gerard Butler, Pablo Schreiber og O'Shea Jackson Jr.

Ready Player One - 2D

Man. d. 23. april 2018, kl. 20.30.
Science fiction film af Steven Spielberg, der udspiller sig i 2045, hvor verden er på randen af kaos og sammenbrud. Men folk har fundet tilflugt i OASIS, et ekspansivt virtuelt virkeligheds univers, skabt af den geniale og excentriske James Halliday.

A Quiet Place - 2D

Man. d. 23. april 2018, kl. 20.40.
Gyserfilm om en familie, der lever isoleret på landet uden kontakt til de andre overlevende efter en invasion. De lever i fuldstændig stilhed, da omstrejfende, mystiske væsner angriber ved den mindste lyd. Med blandt andre Emily Blunt og John Krasinski.

Kunstudstilling Langes magasin Frederikssund 12. 23. April

Tor. d. 12. til man. d. 23. april 2018, Ma-fre kl. 13-17 lø- søn 11-14.
Pris: (Fri entré)
Langes Magasin Østergade 3 C, Frederikssund
Kunstnerkælderen i Ølstykke , forårsudstilling Hop on and of ny trend hvor du på et splitsekund ændre fyrfadsstage til blomsterkunst. Retro lysestager med moderne glaskunst/fade,stentøj "Susanne i bad" samt flere spændende kunst værker, malerier,foto,grafik.

Fernisering lørdag 14.4. Fra kl 13.-14.- hvor vi serverer lidt godt til ganen

åbningstider man- fre. 13-17 lør.-søn. 11.-14

Afspænding og Bevægelse for mænd og kvinder

Man. d. 11. september 2017 til man. d. 23. april 2018, 25 kursusdage kl. 17.
Pris: (Pris: 1750 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dof Center krop og bevægelse Østergade 30 N., Frederikssund
Underviser: Karin Ylönen. Trænger du til at få rørt hele kroppen igennem i et roligt tempo, så er Afspænding og Bevægelse noget for dig. Vi strækker og bevæger os og får pulsen lidt op til inspirerende musik. Vi arbejder med hele kroppen, psykomotorisk styrketræning og afspænding. Vi kommer igennem hele kroppenmed afspændings øvelser, der styrker og træner kroppen, og øvelser der styrker kropsbevidstheden og evnen til fordybelse. Alle kan være med og der bliver taget hensyn til den enkelte deltager. Hold 17-23

Skulder-, nakke- og ryghold for mænd og kvinder

Man. d. 11. september 2017 til man. d. 23. april 2018, 25 kursusdage kl. 18.35.
Pris: (Pris: 1750 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dof Center krop og bevægelse Østergade 30 N., Frederikssund
Underviser: Karin Ylönen. Undervisningen har fokus på skulder, ryg og nakke. Har du smerter, hovedpine, spændinger, slidgigt mv., så prøv denne træning. Vi arbejder med kropsholdningen og kommer grundigt ind på muskelgrupperne omkring skulder, ryg og nakken. Der vil blive taget hensyn til den enkelte. Målet er at få trænet kroppen effektivt, så man bliver mere bevidst om, hvad man selv kan gøre for at afhjælpe generne. Hold 17-50

Portræt. Tegn og mal

Tir. d. 13. marts til tir. d. 24. april 2018, 5 kursusdage kl. 18.30.
Pris: (Pris: 750 kr) Klik her for at tilmelde dig
Ved Kirken 6 Ved Kirken 6, Frederikssund
Underviser: Xenia Michaelsen. Med struktureret vejledning af en erfarenportrætkunstner, vil I blive i stand tilat tegne et flot portræt af dit barn, kæreste, mor eller husdyr. Med tips og enkle teknikker klarer du opgaven, selvom du aldrig harhaft enblyant i dine hænder. Efter de indledende tegneøvelser. går vi videre med at male portræt - med akryl eller olie. Materialer: Godt kvalitets tegnepapir. Blyanter med forskellige blødhed ( H, B, 2B, 4B, 6B), En god kopi af foto af enperson eller etdyrsom du vil tegne. Jeg har også to gipshoveder, som du kan tegne efter. Xenia var en de 18 udvalgte kunstnere, der deltogiDR1 programmet "Danmarks bedste portrætmaler". Stort tillykke til Xenia, som blev 2. aftensportrætmalerog dermed også deltog i finalen. :http://portraetter.dk/dr1-danmarks-bedste-portraetmaler/ Underviseren er erfaren og aktivkunstner og portrætmaler som er uddanet i Moskvas Kunst Akademi og Danmarks Designskole.:http://portraetter.dk/portraetter/. Hold G81301

Mia Glarborg udstiller i april måned

Lør. d. 24. marts til ons. d. 25. april 2018, kl. 11-16 samt ved arrangementer.
Pris: (Fri entré)
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Jeg kan lide meget stærke farver, hvilket mange af mine malerier også bærer præg af. Jeg maler fortrinsvis abstrakt og jeg elsker at udforske nye maleteknikker. Jeg er medlem af Giza-art samt af Fjordkunst, som jeg samarbejder med.

Yoga

Ons. d. 6. september 2017 til ons. d. 25. april 2018, 25 kursusdage kl. 15.
Pris: (Pris: 1500 kr) Klik her for at tilmelde dig
Skibby Fritidscenter Nyvej 7 B, Skibby
Underviser: Gitte Hovmand. Yoga for alle! Når du dyrker yoga får du skabt balance og ro i krop og sind. Du får et øget velvære ved, at du får større kropsbevidsthed, bedre åndedrætsfunktion, større smidighed og styrke i muskler og led.Yogastillingerne stimulerer også nerver og organer. Kort sagt: hele kroppen har glæde af yoga. Stillingerne/øvelserne veksler mellem stræk, styrke og smidighed samt afspænding og åndedrætsøvelser. Du guides roligt igennem stillingerne og du udfører øvelserne i samspil med dit åndedræt. Du kommer til at lave masser af forberedende småøvelser samt klassiske yogastillinger. Nøgleord i undervisningen er ro og nærvær. Der sluttes altid med en dejlig afspænding. Kom i behageligt tøj og medbring skridmåtte og tæppe. Hold 21778