Kulturkalender

Viser 19 events i Frederikssund Kommune d. 17. jun. 2019

John Wick 3: Parabellum - 2D

Man. d. 17. juni 2019, kl. 20.45.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Tredje kapitel i filmserien om den pensionerede lejemorder John Wick, hvor han er på flugt efter at have myrdet et medlem af en international lejemorder-orden, og nu har et prismærke på 14 mio. dollars på sit hoved. Hovedrollen spilles af Keanu Reeves.

X-Men: Dark Phoenix - 2D

Man. d. 17. juni 2019, kl. 21.10.
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Action og adventure film, der fokuserer på X-Men universets Jean Greys forvandling til Dark Phoenix efter hun bliver hun ramt af en ukendt kosmisk kraft. Med blandt andre Sophie Turner, Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult.

Sy-camp

Man. d. 17. til fre. d. 21. juni 2019, 5 kursusdage kl. 9.
Pris: (Pris: 1600 kr) Klik her for at tilmelde dig
Syhjørnet Askelundsvej 2 G, Frederikssund
Arrangør: LOF Frederikssund
Så er det muligt at bruge en hel uge på syning! Kom på sy-camp i Syhjørnet. Vi gentager sussesen, og tilbyder derfor dette sykursus, hvor du kan fordybe dig i forskellige sy-projekter. Der vil være undervisning ved Karna Jørgensen i dagtimerne mellem kl. 9.00 - kl. 16.30, men du er velkommen til at sy længere tid efter aftale, hvis du har lyst til det!Uanset hvilke forudsætning du har for at sy, kan du deltage på dette sykursus. Campen starter mandag den 17.juni 2019kl. 9.00 og slutter fredag den 21. juni kl. 16.30. Du syr, hvad du har lyst til, og får ligeledes hjælp til lige det, du har brug for. Om det så er mønstertilretning, sy finesser, rettelser på den endelige model er helt op til dig og dit/dine sy-projekter. Ind i mellem vil der være "klasseundervisning", hvor forskellige emner tages op, så du forhåbentlig får lidt nyt med hjem i rygsækken. Undervisningen foregår i Syhjørnet, Askelundsvej 2G, 3600 Frederikssund. Syhjørnet er en stofbutik, hvor vi har specialiseret os i materialer til beklædningssyning. Der vil være fordelagtige rabatter i butikken i forbindelse med campen. LOF Syskolen stiller symaskiner og overlockere til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe egen symaskine. Det er dog en forudsætning, at den er fuldt funktionsdygtig. Vi reparerer ikke symaskiner. Medbring også dit sy grej. Der er ikke mulighed for overnatning, hvor vi syr, men det kan lade sig gøre kun et par kilometer fra butikken, på Færgelundens Motel og Kursuscenter (kontakt Karna på tlf. 61 27 60 99, hvis du ønsker overnatning. Du får kaffe og the, men fortæring er ikke inkluderet i prisen. Der kan dog aftales bestilling af madmed Karna. Hold 191063

Udstiller i Langes Magasin, Frederikssund

Fre. d. 14. til søn. d. 23. juni 2019, kl. 11-16.30 og weekend 11-14.30.
Pris: (Fri entré)
Langes Magasin Østergade 3 C, Frederikssund
3 piger fra Gulddyssegården udstiller i Langes Magasin Inger Hvalsø - Lene Koldtoft - Thordis Baden Billeder og Keramik - kom og kig, kom og gør et kup?

Kunst udstilling Gitte Cittrup

Fre. d. 31. maj til søn. d. 30. juni 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
TANG.myway Selsø Gods - Selsøvej 30 b, Skibby
Gitte Cittrup udstillinger for 1. gang på Sjælland med sine rå og apstrake malerier, lækre farver og strøg. Udstillingen kan ses hver fredag og søndage kl. 11-16 i perioden 3. maj til 30. juni - på Selsø Gods (v. siden af Selsø Slot).

Kunst udstilling

Søn. d. 12. maj til søn. d. 30. juni 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
TANG.myway Selsø Gods - Selsøvej 30 b, Skibby
Udstilling med kunstner Anne Krøjer, hendes fantastiske blomster malerier som udstråler glæde og er helt eventyrlige at se på. Åben hver fredag og søndage kl 11-16 i perioden 10. maj - 30. juni. Køb kunst på godset. Anne Krøjer, 43 år bosat i Korsør. Er uddannet grafisk designer. Har malet i over 20 år, og har udstillet på gallerier og kunstforeninger rundt om i Danmark og udlandet.

At male er en stor del af hendes identitet, en måde at tænke samt udtrykke tanker og følelser på. Hendes malerier er ekspressive, inspirationen kommer fra hendes følelser, sindsstemninger, et drømmende udtryk af fragmenter som hentes fra naturen og med naturens farver sat op mod hinanden, hvor dybde, flader af gennemsigtig maling der løber ned af lærredet som en fortælling om en bestemt følelse - en stemning fanget i øjeblikket.

Anne arbejder med acryl på lærred, på hendes unika malerier blandet forskellige male medier der gør at helhedsindtrykket er drømmende og delikat. Hun arbejder også med illustrationer som er malet med akvarel på papir. Kommende udstillinger i 2019 er New York og Madrid

Kunstudstilling 5 // Claus Brusen

Fre. d. 7. juni til tor. d. 18. juli 2019, i Rejsestaldens åbningstid.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Claus Brusen maler i genren magisk realisme, og har blandt andet malet en hel række billeder til kongehuset. Inspirationen til at male indenfor genren magisk realisme startede det hele tilbage i 1977, med blyanttegninger inspireret af Salvador Dali og så alle de fantastiske flotte albumomslag på LP-albums i halvfjerdserne. Specielt en kunstner som Patrick Woodroffe, som forøvrigt stadig er det store forbillede for min verden, fortæller Claus Brusen

Maleriudstilling

Man. d. 29. april til tor. d. 1. august 2019, Man. tors. 10-16, Fre. 10-12.
Pris: (Fri entré)
Aktivitetshuset Kongshøj Kannikestræde 2 C, Slangerup
I Aktivitethuset Kongshøj udstiller Thobias og hans datter Alfrida fra Buresø deres malerier henover sommeren. Udstillingen kan ses i Husets åbningstid.

"En lyst det er at se derpå"

Lør. d. 13. april til søn. d. 27. oktober 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 65 kr.)
Jægerspris Slot Slotsgården 20, Jægerspris
Grevinde Danner og Frederik 7.'s egne kunstindkøb, der prydede væggene i de private stuer på Jægerspirs slot. Det er genrebilleder af danske malere hvoraf flere var knyttet til kunstskoler i Tyskland og Frankrig som bl.a. Balsgaard, Schleisner.