Kulturkalender

Viser 14 events i Frederikssund Kommune mellem 14. jul. og 12. aug. 2020

Prøv at sejle i kajak ved Kulhuse Strand

Fredag den 31. juli 2020, kl. 10, 11.15, 12.30 & 13.45.
Pris: (Entré: Billetter 100 kr) Køb/bestil billet
Kulhuse Strand Kulhusvej 212, Jægerspris
Har du lyst til at sejle i havkajak? Så kom med når instruktører fra Fjordlandet Outdoor guider os igennem denne dag ved Kulhuse strand! Har du lyst til at prøve at sejle i en havkajak ved Kulhuse? Så har du muligheden nu. Vi sørger for alt udstyret og har en instruktør fra Fjordlandet Outdoor klar som fortæller alt om, hvordan du skal gøre.

Der er Blå Flag på Kulhuse Strand. Kulhuse strand er den bedste i kommunen, med dejlig sandstrand og god vanddybde.

Så køb dine billetter her og kig forbi og prøv en times sejlads i en havkajak og få indblik i alle de fantastiske oplevelser havkajakverdenen byder på.

For ydeligere oplysninger kontakt Fjordlandet Outdoor på 51 62 32 72
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Willumsens Museum Jenriksvej 4, Frederikssund
Kom med til yoga i det fri med kyndig vejledning af Louise Spange-Edske fra Lo-Yoga. Det er gratis at deltage i yogatimen, men ønsker du at forudbestille en frokostpose fra Meny i Frederikssund, kan du gøre det herunder. Posen leveres færdigpakket og kan nydes i caféen eller museets park. Det koster 50,- for børn og 65,- for voksne. Drikkevarer kan købes i caféen på museet.

Frokostpose fra Meny indeholder til børn: Juicebrik, pølsehorn, ostehaps, frugt og agurkestave. Voksne kan glæde sig til at sætte tænderne i en frisksmurt sandwich med Kylling/Bacon, Roastbeef eller mozzarella/humus samt frugt og kildevand. Du vælger variant, når du har lagt frokostposen i kurven

Morgenfordybelse

Onsdag den 5. august 2020, kl. 08-08.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jørlunde Kirke Bygaden 26A, Jørlunde, Slangerup
Er en rar og rolig stund hvor vi sidder sammen oppe ved alteret, helt uformelt sammen med præsten, Dorte Dideriksen. Vi starter med at mærke kroppen og vejrtrækningen i stilhed. Så lytter vi til en kort tekst fra kommende søndags læsning, som vi sammen reflekterer over og prøver at forstå. Hvad sætter ordene igang hos os hver især?
Til slut synger vi en salme og bevæger os ud i dagen.

Der er åbent for alle og det er uden tilmelding.
Vi glæder os til at møde jer!

Babysalmesang starter!

Torsdag den 6. august 2020, kl. 09.30-10.30.
Jørlunde Kirke Bygaden 26A, Jørlunde, Slangerup
Nyt hold starter torsdag d. 6. august kl. 9.30. Babysalmesang er en rar stund, hvor du og dit barn kommer tættere på hinanden gennem sanglege, remser, sæbebobler, klarinetspil og meget mere. Barnets sanser og nysgerrighed vækkes gennem lyde og i kontakten med dig som forælder eller bedsteforælder. Ingen forkundskaber kræves - den bedste stemme i barnets øre er mors og fars. Holdet er for babyer i alderen 3-12 mdr. Vi mødes i kirken 8 torsdage kl. 9.30. Efter ca. 45 minutters undervis­ning byder kirken på kaffe/te og frugt. Undervisningen varetages af Marika Thinggaard som er uddannet musikpæ­dagog.
Deltagelse er gratis, men tilmelding skal ske ved at sende mail til jlkirke@gmail.com med Navn på forælder og barn, Barnets fødselsdato og Mobil nr